Wichian van MAFS is weer vrijgezel: ‘Moet eerlijk zijn’

Thierry de Graaf“Ik kan volmondig zeggen dat ik gelukkig ben”, zei Wichian in de RTL-serie Married at First Sight: Breaking The Ice, waarin hij samen met zijn ex-tv-vrouw Loes naar het huidige seizoen keek. “Ik heb een date, een hele leuke vrouw en dat gaat goed.” Helaas was dat niet genoeg om de relatie te doen slagen, zo maakt Wichian deze week duidelijk in een emotioneel bericht in zijn Instagram Stories. 

‘Soms moet je jezelf in de spiegel aankijken en denken: heb ik er alles aan gedaan? Soms kom je tot de conclusie dat je dat niet zozeer hebt gedaan, maar dat het soms ook niet anders wordt’, aldus Wichian. ‘Dat je een keuze moet maken waar je je allebei goed bij voelt en als dat wil zeggen dat de relatie niet gaat werken, moet je daar open en eerlijk over zijn. Helaas is dat het geval.’

‘Ik ga door het leven als vrijgezel’, vervolgt hij. ‘Er komt vanzelf wel weer iemand op mijn pad waar het avontuur misschien wel mee werkt.’ Wichian bedankt zijn volgers voor alle steun die hij ontvangt.

Wichian gaf Sarath, wiens MAFS-avontuur met Malou finaal op de klippen is gelopen, dit wijze advies: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment