Whoopi Goldberg geeft toe diabetesmedicijn te hebben gebruikt om af te vallen

Thierry de GraafSteeds meer sterren gebruiken medicijnen tegen diabetes als afslankmiddel. Eén van de populairste op de markt is het medicijn Ozempic. Whoopi heeft echter een ander middeltje gevonden. “Eén van de dingen die me hebben geholpen om af te vallen is Mounjaro. Dat is wat ik gebruikte”, vertelt ze in de uitzending van praatprogramma The View, waar ze co-host van is. 

Whoopi hoopt het stigma rondom het afslankmedicijnen te veranderen. “Misschien is het de sleutel om te stoppen met elkaar te beoordelen.” Ze vindt dat een ieder zelf de verantwoordelijkheid moet nemen over zijn of haar lichaam.

 

Daar is haar The View-collega Sunny Hostin het mee eens. Zij blijkt hetzelfde middeltje als Whoopi te hebben gebruikt om wat kilo’s kwijt te raken. “Ik hou van koken, en ik ontdekte dat ik ook van eten houd”, zegt ze. Toen ze ineens aankwam, zag ze ertegenop om zo op televisie te komen. “Dus nam ik ook Mounjaro”, geeft ze toe. 

Sunny is blij met het resultaat. “Mijn cholesterol is nu 140. Ik voel me beter, ik denk dat ik er beter uitzie, en dat is waar dit voor mensen over gaat.”

Ook Robbie Williams gaf eerder toe een soortgelijk medicijn te gebruiken. “Ik slik Ozempic”, zei hij enkele maanden geleden in een interview met The Times. “Nou ja, zoiets als Ozempic. Het is net een kerstwonder.” Het diabetes-medicijn dient echter officieel niet als afslankmiddel en gezondheidsdiensten raden het gebruik ervan om die reden dan ook streng af.

Hoewel Whoopi niet heeft onthuld hoeveel ze is afgevallen, liegen de foto’s hieronder er niet om. Bekijk haar transformatie: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment