Voetbalclub Cádiz: Spanje – Oranje niet mogelijk, geen contract

Thierry de GraafVolgens voetbalclub Cádiz kan de Nations League-wedstrijd tussen Spanje en Oranje over ruim twee weken niet in het stadion van de club worden gespeeld. De nummer 18 van La Liga meldt dat er zelfs geen contract is getekend.

“Het spelen van de wedstrijd in ons stadion was afhankelijk van de voorwaarde dat de La Liga-wedstrijd tegen Celta maandag zou worden gespeeld. Maar die is vastgesteld op zondag, dus het is niet mogelijk dat Spanje – Nederland in Cádiz gespeeld kan worden”, meldt een woordvoerder van de club per mail aan het ANP.

“Onze club heeft geen contract getekend met de RFEF en heeft de wedstrijd niet aangekondigd omdat aan die voorwaarde moest worden voldaan, wat helaas niet is gebeurd.” Aangezien er tussen de Nations League-duel en de competitiewedstrijd slechts twee dagen zitten, ziet Cádiz het bezoek van de voetbalvrouwen niet zitten.

De Spaanse voetbalbond RFEF heeft nog niet gereageerd op vragen van het ANP.

Spanje – Nederland zou op vrijdag 23 februari in het Estadio Nuevo Mirandilla gespeeld moeten worden, zo werd eind vorig jaar aangekondigd. De aftrap is om 21.00 uur.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment