Tjitske Reidinga over ex-man Vincent Croiset: ‘Hou van hem’

Thierry de GraafTjitske en Vincent trouwden in 1998 en kregen samen drie kinderen: Foppe, Klaas en Jacob. In 2014 besloten de twee te scheiden: terwijl Tjitske in de toneelstukken Een ideale vrouw en De tijd voorbij speelde, viel ze voor acteur Peter Blok. Sinds hun breuk maakt Vincent geen deel meer uit van Tjitskes dagelijkse leven, maar, zo vertelt ze: “Hij is de vader van mijn kinderen, ik hou van hem en zal dat altijd blijven doen.”

Tjitske trouwde uiteindelijk met Peter, buiten het oog van de media, tijdens de coronapandemie. Voor Tjitske is Peter niet alleen haar man, maar ook een ‘lieve, waardevolle vriend’.

Ook Vincent is al een tijd weer gelukkig in de liefde, hij heeft een relatie met Tina de Bruin. Wel heeft hij het erg lastig gehad met de scheiding. “Ik moest mezelf na de scheiding nogal hervinden”, deelt hij in een interview met Beau Monde. De breuk bleef niet privé. “Dat was best heftig”, vertelt hij over die tijd. In 2017 kreeg Vincent samen met Tina een zoontje genaamd Teddy.

De nieuwste LINDA. ligt vanaf woensdag in de winkel.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment