Tatiana zet tattoo voor drieling in Meer dan verwacht: ‘Ik vecht voor mijn kinderen’

Thierry de GraafHope, Faith en Charity zijn inmiddels 19 maanden oud. Hoog tijd om haar kroost op haar lichaam te laten vereeuwigen, zo besluit Tatiana. De single mom laat op haar linkerbovenbeen een grote tekening tatoeëren, die ze omschrijft als ‘een leeuwin die met haar drie welpjes allerlei uitdagingen aan moet gaan’.   

“Een leeuwin moet altijd vechten om haar kinderen te beschermen. Maakt niet uit wat voor roofdier er komt, daar gaat ze gewoon vol in. Tot op de dag van vandaag vecht ik elke dag voor mijn kinderen”, aldus Tatiana, die als alleenstaande moeder pittige tijden doorstaat.

 

Tijdens haar zwangerschap is de relatie met de vader van de drieling namelijk gestrand. Zij moet de volledige zorg op zich nemen. Hope, een eeneiige tweeling met Faith, is geboren met een hartafwijking. Daarvoor is ze al drie keer geopereerd. “Tuurlijk voel ik me weleens naar”, zegt Tatiana, “moet ik ook weleens huilen en denk ik: jeetje, wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Maar het is het allerbelangrijkst om jezelf toch op te rapen. Daarvoor staat deze tatoeage ook.”

En, besluit de door kijkers tot powervrouw bestempelde deelnemer van het programma: “Als je drie kinderen op de wereld kan zetten, dan denk ik dat je alles aankunt.” 

Zelfs die gebroken nachten van haar ondeugende drieling dus. Hoewel dat slaapgebrek Tatiana vast opbreekt, ziet ze er de lol van in als een van haar dochters midden in de nacht uit haar ledikant kruipt en de volledige inhoud van een glitterlamp over zich heen giet. Oeps…

Meer dan verwacht is elke werkdag rond 19.05 uur te zien op NPO 1 en kun je hier terugkijken.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment