Sister wife Robyn in tranen om einde polyamoreuze levensstijl: ‘Ik wilde het zó graag’

Thierry de GraafWaar de rest van de vrouwen niet bij de pakken neer is gaan zitten en een nieuw leven heeft opgebouwd, lijkt Robyn nog in het verleden te blijven hangen. Zij zou heel graag zien dat de familie herenigd wordt en dat ze weer één happy family worden. Wanneer ze een blik werpt op Coyote Pass, het landgoed dat Kody een aantal jaar geleden kocht voor al zijn gezinnen, realiseert ze zich dat een harmonieus leven met de andere sister wives er niet meer in zit. 

“Als ik naar die berg kijk, denk ik aan het moment dat we hier met z’n allen kwamen kijken en deze locatie kozen. We hebben dit destijds echt met z’n allen gekozen. We waren helemaal gek op het landgoed en het leek ons heerlijk om hier met z’n allen te gaan wonen.” Robyn geeft toe dat ze haar leven graag anders had gezien. “Ik wilde graag hier op de veranda zitten met mijn andere sister wives, onze kinderen, kleinkinderen en Kody”, snikt ze. “Ik snap het gewoon écht niet. Ik snap het niet.”

Eerder in dit seizoen is duidelijk te merken dat Robyn en haar kinderen zich buitengesloten voelen in de familie. Robyn vertelt dat de andere kinderen van Kody haar altijd hebben gezien als zijn favoriete vrouw en daarom niks met haar te maken willen hebben. “Mijn kinderen en ik hebben het gevoel alsof we van het eiland van de familie Brown zijn weggestemd.” Robyn is ervan overtuigd dat de kinderen van Kody haar altijd zullen blijven zien als een ‘slecht persoon’.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment