Releases 2020

BEN CRAMER – ZONDER JOU

In 2012 schreef Tom Bakker ‘Zonder Jou’ voor Ben Cramer dat het echter niet haalde om destijds uitgezonden te worden naar het Eurovisie songfestival. Het liedje, inclusief artwork (dat nu opnieuw wordt gebruikt), is sindsdien te streamen op Spotify en in datzelfde jaar is op HHF een recensie gepubliceerd. 17 februari jl. op Ben’s 73ste verjaardag, is het nummer opnieuw uitgebracht n.a.v. vele positieve reacties op de social media.

Lees meer…

LORENZO NIEUWENHUYSEN – BEN JE DANKBAAR

Deze single is geschreven door Harry Gerritsen en is een cover van Il Divo’s grote hit ‘Mama’. Harry werd geïnspireerd door dit nummer omdat hij onlangs zijn moeder is verloren terwijl de zanger door omstandigheden zijn moeder niet meer ziet. Lorenzo: “Het nummer gaat over echte liefde tussen moeder en kind en dat je altijd je ouders dankbaar moet zijn. Bij mij is dit allemaal anders gelopen maar met dit nummer wil ik een ode brengen aan alle moeders”.

Lees meer…

BOUKE – ALS EEN DROOM

De nieuwste single van Bouke ‘Als een Droom’ swingt en herbergt zomerse invloeden. Het is zijn tweede Nederlandstalige single op rij nadat vorig jaar zomer ‘In 1 Seconde’ verscheen. Tussen 2014 en 2017 verschenen louter Engelstalige liedjes van de Drent die landelijke bekendheid kreeg door optredens in diverse televisieprogramma ‘s waarin hij vaak Elvis Presley imiteerde.

Lees meer…

HARRY VERBEUCKEN – NU BEN JE VAN MIJ

Harry schoof onlangs aan bij Frank Verkooyen om in diens studio de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Alleen Helena’ in te zingen. Dat is ‘Nu Ben Jij Van Mij’ geworden op een door Femke Reuver geschreven tekst met Gloria Gaynor‘s ‘I Will Survive’ als vertrekpunt.

Lees meer…

SPANG – OCHTENDLICHT

Van Harm Spang (artiestennaam: Spang) verscheen in april 2017 zijn debuutsingle ‘Als Het Moet’. Sindsdien tekende hij voor de liedjes: ‘Hier Ben Ik’, ‘Wat Als…’, ‘Mijn Afterparty’ en ‘Alleen Door Jou’ dat vorig jaar uitkwam. Middels zijn nieuwste track ‘Ochtendlicht’ keert hij terug naar een meer eigentijdse stijl dat het in de uitgaansgelegenheden goed zal kunnen gaan doen!

Lees meer…

COLINDA – JIJ WEET TOCH WEL DAT IK VAN JE HOU

Colinda’s jongste album ‘Jij Bent Mijn Kleine Wonder’ trapt af met haar nieuwste single; ‘Jij Weet Toch Wel Dat Ik Van Je Hou’. Een liedje van Zweedse komaf want het is een Nederlandstalige bewerking van het nummer ‘Ring Ring’ van Abba uit 1973. Een gemoderniseerde versie gemaakt op een melodie die voor velen een feest der herkenning zal zijn.

Lees meer…

JEROEN VAN DER BOOM – IK HOOP DAT HET NIET GOED GAAT

In twee edities toerde Jeroen met band langs de Nederlandse theaters met zijn ‘Dit Ben Ik’-shows. Sindsdien verschenen o.a. ‘Werd De Tijd Maar Teruggedraaid’, ‘Lieveling’, ‘Ik Meen ‘t’. ‘Nou Is Het Genoeg’, ‘Jij’, ‘Deze Is Voor Jou’, ‘Winnaars’ en ‘Zeg Me’ op single. Zijn nieuwe single ‘Ik Hoop Dat Het Niet Goed Gaat’ bevat een rake tekst, is beduidend steviger dan de voorgangers en is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

Lees meer…

APPIE SCHEER – LIEVELING

Appie wilde muzikaal weer aan de bak, omdat het alweer 10 jaar geleden is dat zijn laatste album uitkwam. Hij wil zijn fans tevreden houden en uiteraard nog veel blijven zingen naast het verkopen van ijs in de zomer en oliebollen in de winter. “Ik hoop dat ie in goede aarde valt bij mijn publiek en dat ze er net zoveel plezier aan mogen beleven als dat ik dat doe”, aldus de zanger over zijn nieuwe single ‘Lieveling’.

Lees meer…

DANNY DE MUNK – BIJ ELKE SLOK

Met zijn nieuwe single gaat Danny terug naar zijn roots: het levenslied. De single schreef hij samen met Emile Hartkamp. Danny: “Deze maand word ik 50 jaar. Inmiddels heb ik een veelzijdige carrière van 38 jaar, waar ik nooit een uitdaging op muzikaal gebied uit de weg ben gegaan. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, met het levenslied in mijn DNA ga ik mij weer volledig focussen op dit mooie muziekgenre”.

Lees meer…

M E D I A

Singles verwacht

   

06.03.2020
Jordi Falcon
Weerstaan
Chiquita Valentina
   

07.03.2020
Patrick Valentijn
Chiquita Valentina
   

25.03.2020
Guido van Zutphen & DJ Marcel
Voor de eeuwigheid
   

29.04.2020
Thomas Luif
Wie kan mij voorspellen
   

29.04.2020
Robbie Kee
Hef het glas
   

01.05.2020
3JS
De aard van het beest (album)
   

Later:
Willem Barth
Dicht bij jou (album)
   

Komende releases aanmelden?
hollandsehitsforum.nl
@gmail.com

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.