Releases 2020

YVES BERENDSE – JE GEEFT ME

Na 4 liedjes in 2018; ‘Heb Ik Je Ooit Gezegd Dat Ik Je Liefheb’, ‘Dat Is Liefde’, ‘Lust’ en ‘Vakantieliefde’, volgden in 2019 ‘Overdoen’, ‘Dicht Bij Mij’ en ‘Wat Een Vriend’. Na ‘Wil Je Niet Blijven’ van eerder dit jaar tekent de 26-jarige Yves Berendse nu voor de ballad ‘Je Geeft Me’.

Lees meer…

MARTIN DAMS – DROMEN DIE LEVEN

‘Dromen Die Leven’ van Martin Dams (50) gaat niet over de huidige crisis. Dit liedje gaat over al die 100.000-den mensen die ook heel ziek zijn of even geen levensvreugde kunnen vinden. Mensen die iedere dag weer een zwarte bladzijde moeten omslaan. Ergens in elke uitzichtloze situatie ligt het gevoel van hoop, door te denken aan iets dat niemand je kan afpakken: Je dromen!

Lees meer…

ERIC JASPERS – GOED DAT JIJ ER BENT

Een slapeloze nacht bracht de in Leende woonachtige Eric Jaspers op het idee om een lied te schrijven met als doel een grote groep mensen een hart onder de riem te steken. “Ik ben iemand die liedjes schrijft met een boodschap en hoop dat veel mensen zich hier in kunnen vinden. We moeten er juist in deze tijd voor elkaar zijn. Iedereen heeft grotendeels dezelfde problemen”, meent Eric.

Lees meer…

HAN KOORENEEF Ft. BÉE – LIED VAN HOOP

Met ‘Lied Van Hoop’ brengen Han Kooreneef en zijn dochter Brechtje een muzikaal lichtpunt in deze stille wereld. De tekst is gebaseerd op de huidige situatie, ontstaan door het Coronavirus. De impact die het op ons allen heeft: verdriet, eenzaamheid en angst, worden door het tweetal muzikaal omgezet in een boodschap over Geloof, Hoop en vooral Liefde voor en naar elkaar. Koester. ‘Lied Van Hoop’ is in het radioprogramma ‘De Taalstaat’ van Frits Spits gelanceerd.

Lees meer…

HENK DISSEL – LAAT DE TIJD

Henk brengt met ‘Laat De Tijd’ wat positiviteit in deze moeilijke periode die we allemaal mee maken op dit moment. Het nummer is geschreven en opgenomen met Rene Karst (Corona-patiënt) en Marcel Fisser. Henk was vanaf dag één betrokken bij het liedje, en het is een echt meezinger geworden met een vrolijke clip welke in de Ardennen is opgenomen. Er stonden voor Henk in 2020 veel grote dingen op de planning, dit is nu allemaal doorgeschoven naar eind 2020 en begin 2021.

Lees meer…

DANNY SULMAN – ZO MOOI

Na het uitbrengen van zijn vorige single ‘Jij Bent Wat Ik Wil’, gaat het goed met Danny Sulman (33) uit Drente. “Zo Mooi’ komt echt uit mijn hart”, zo verteld de zanger. “Wij verwachten binnenkort ons eerste kindje en ik wilde het gevoel wat ik daarbij heb vertalen in een lied. Mijn moeder is drie jaar geleden overleden. Hierdoor is dit een emotionele periode voor mij omdat ik dat graag met haar gedeeld had. Ik denk dat mensen verrast zullen zijn en dit niet van mij verwachten”, aldus Danny.

Lees meer…

HUGO BEIJEMAN – IK KAN HET SOMS NIET LATEN

Deze zingende stratenmaker, timmert nu al bijna 25 jaar aan de weg. Bij diverse feestjes en optredens later, komt Hugo in contact met Dries Roelvink. Als liefhebber van diverse hits van Dries praten zij verder over muziek en uiteindelijk besluit Dries om een tekst te schrijven en schakelt daarna Hans Rusche in voor het arrangement en de productie te maken. Hugo is maar wat trots op het eindresultaat.

Lees meer…

WILLEM BARTH – DICHT BIJ JOU

‘Dicht Bij Jou’ is de titel van het nieuwste album van Willem Barth. De 44-jarige zanger uit Doetinchem, bekend van hits als ‘Aan Alle Mooie Meiden’, ‘Ik Wil Niet Weten Hoe Het Is’, ‘Lieve Heer, Heb Medelij’, ‘Ik Geef Me Over’ en ‘Zakken Naar De Grond’, verrast op zijn nieuwste CD. Naast zijn meest recente singles ‘Ik Vind Het Moeilijk’, ‘Nooit Genoeg’, ‘Scheiden’ en ‘Ik Wil Niet Wachten’, staan nog 8 nieuwe songs op dit album.

Lees meer…

WILLEKE ALBERTI, WIBI SOERJADI & WAYLON – SAMEN ZIJN

Lieve Willeke.. zolang ik het liedje ‘Samen Zijn’ ken, is het een liedje dat me altijd enorm geëmotioneerd heeft. Nu luisterde ik het van de week weer en mede door de situatie in de wereld op dit moment, kwam het nog dieper binnen en kwam een idee bij me binnen; Ik zou graag met een aantal bekende muzikanten dit lied opnemen, ieder vanuit zijn of haar eigen isolement. Maar alles valt en staat bij 1 ding, iets wat enorm belangrijk voor me zou zijn: Zou u samen met mij dit prachtige lied nog een keer willen opnemen”, aldus Waylon.

Lees meer…

HENK WIJNGAARD – IK WIL JOU

Na het succes van de single ‘Tranen Op Het Stuur’ van het gelijknamige album, komt Henk nu met ‘Ik Wil Jou’ op single. Recent maakte hij een actuele tekst op ‘Met De Vlam In De Pijp’ als ode aan alle jongens van de weg die tijdens de corona crisis dag en nacht voor ons klaar staan. ‘Ik Wil Jou’ is een ballade waarin Henk je op melancholieke wijze meeneemt naar de Highlands van Schotland.

Lees meer…

M E D I A

Releases verwacht

   

03.04.2020
Lucas & Gea
Dromer (album)
   

04.04.2020
Ruth Jacott
Niemand
   

07.04.2020
John de Bever
Jij wel
   

15.04.2020
Ben van Hoof
Van alles wat
   

20.04.2020
Margretha
Spelen
   

22.04.2020
Crazy Accordeons
Crazy Accordeon
   

22.04.2020
Thomas Luif
Wie kan mij voorspellen
   

22.04.2020
Robbie Kee
Hef het glas
   

01.05.2020
3JS
De aard van het beest (album)
   

06.05.2020
Frank Smeekens
Liefste Lieveling
   

06.05.2020
Steffan de Kust
Jelena
   

20.05.2020
Johan Moreno
Jij bent mijn mooiste gedachte
   

Komende releases aanmelden?
hollandsehitsforum.nl
@gmail.com

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.