Service

Nationale Artiesten Parade

Nationale Artiesten Parade is een onafhankelijke platenmaatschappij, gevestigd in Breda. Nieuw in opzet maar wel met vele jaren vergaarde kennis aan boord. De kernactiviteit van het bedrijf is artiesten te ondersteunen en de juiste weg te vinden in de complexe muziekwereld. Door nauw samen te werken met gerenommeerde partners kunnen wij vooral opkomende artiesten op het juiste pad helpen en bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Lees meer…

RP-Media

Van eenvoudig met stijl tot een uitgebreide webshop. RP Media ontwikkelt professionele websites met alle denkbare opties. Van een fraai design tot een geavanceerd Content Management System (CMS), inclusief zoekmachineoptimalisatie (SEO). De klant levert logo, teksten en foto’s aan, RP Media doet de rest. Met een goede voorbereiding is een website al binnen een week online. De prijzen? Die zijn heel aantrekkelijk! Lees meer…

The Boom! Music

Studio “The Boom! Music” te Breda is een gezellig Brabants productiehuis dat reeds jarenlang actief produceert voor vele artiesten in het Nederlandstalige circuit. Zo namen Willem Barth, Henk Dissel, Peter Beense, Frans Duijts, René Schuurmans, Rob van Daal, Danny en Erna Temming, Ronnie van Bemmel, Catharina Hulters, Grant & Forsyth e.v.a. hun nummers op in deze studio. The Boom! Music staat jou bij in het componeren, arrangeren en produceren van je eigen song (op de huid geschreven) maar kan ook een bestaand nummer uniek restylen en nieuw leven inblazen. Van idee tot de eind mix behoort tot dit proces. Lees meer…

HHF-Fotoalbums

Tussen 2010 en 2016 bezocht HollandseHitsforum.nl enkele honderden optredens, concerten, cd-presentaties enzovoorts. Hiervan zijn enkele duizenden foto’s gemaakt die uiteraard zijn opgeslagen in het ondertussen zeer omvangrijke HHF-Archief. Via ‘Lees Meer’ kunt veel foto’s op jaartal bekijken. Hoe zag een bepaalde artiest er in 2010 uit bijvoorbeeld? Hoe ging het er toen aan toen allemaal? Veel kijkplezier toegewenst.

Lees meer…

HHF-Magazines

Tussen 2010 en 2014 maakte HollandseHitsForum.nl interviews met diverse artiesten die elk zo’n halve dag in beslag namen vaak inclusief fotoshoot. HHF was de eerste die een online magazine samenstelde geheel gewijd aan slechts één artiest. Vanwege de enorme groei van de website in die tijd en het vele werk dat dit met zich meebracht zijn er uiteindelijk vijf magazines gemaakt naast een beeldoverzicht van de HHF-Lustrum-Party in 2012 naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van de website. Klikt u via ‘lees meer’ op het magazine van uw keuze om deze te openen. Zo vaak u maar wilt kunt ze gratis inkijken en lezen. Realiseert u zich wel dat de inhoud dus al enkele jaren oud is, al kan dat juist ook een verrassend beeld opleveren richting het heden. Veel kijk- en leesplezier!

Lees meer…

HHF-Artiesten overzicht

Sinds 2007 zijn zo’n 600-800 artikelen per jaar gepubliceerd op deze website over verschenen geluidsdragers. Hierop is een archief ontstaan van meer dan 1.000 artiesten die bij HollandseHitsForum.nl bekend zijn met: biografie, discografie, linkjes naar streamingsdiensten, linkjes naar social media en uiteraard gegevens als geboortedatum, geboorteplaats en woonplaats. Via ‘Lees Meer’ bekijkt u alle namen op alfabetische volgorde van artiesten van wie wij alle hierboven genoemde gegevens in ons archief hebben.

Lees meer…

Platenlabels

Via ‘Lees Meer’ krijgt u een overzicht van de diverse platenlabels in ons land, die zich voornamelijk richten op Nederlandstalig repertoire en waarvan de gegevens bij HHF bekend zijn.

Lees meer…

Studio’s

Via ‘Lees Meer’ krijgt u de gegevens van een aantal opname- productiestudio’s in ons land die o.a. Nederlandstalige producties vervaardigen.

Lees meer…

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.