Ron Boszhard nam zangles om Carlo Boszhard om de tuin te leiden in The Masked Singer

Thierry de Graaf“Heerlijk. Zo blij dat-ie het nu weet”, zegt een opgeluchte Ron na zijn onthulling. “Kunnen we het er op verjaardagen gewoon over hebben.” 

Zijn mond houden tegen Carlo, die al vier jaar lang zijn oren spitst in The Masked Singer, noemt Ron ‘lastig’. “Het was een hele klus, wat moet ik dan doen zodat hij me niet herkent?”

De presentator besluit zangles te nemen. “Om te kijken wat ik dan aan mijn stem kan doen om het onherkenbaar voor hem te maken. Ik heb het toen eerst een keertje hoog geprobeerd, dat hield ik echt niet vol. Laag wel.” 

Ron zweet peentjes, omdat hij vreest dat enkele hints overduidelijk zijn. Die pikt Carlo tot Rons verbazing echter niet op. “O gelukkig, hij heeft het niet door”, omschrijft hij zijn gedachte na het eerste optreden. Maar de zenuwen slaan weer toe bij zijn tweede optreden. “Dan ga je toch weer een paar keer dood in zo’n pak.” 

Hoewel het optreden op die roze hakken geen pretje is, blikt Ron met veel plezier terug op zijn deelname. “Ik had het voor geen goud willen missen.” 

Ron en Carlo kijken vanavond in RTL Boulevard terug op de onthulling. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment