NOORDESCHUT •  5 juli as. komt er een heel nieuw album uit van Jannes (45) dat de naam ‘Liever Bij Jou’ draagt en liefst 14 liedjes telt. Twee jaar na zijn succesvolle album ‘Gevoel Van Samen Zijn’, dat met een gouden plaat werd beloond, lanceert Jannes een gloednieuw studio-album. De bewust gekozen albumtitel: ‘Liever Bij Jou’ is de enige juiste vertaling, van wederom een fantastisch album, dat geheel in harmonie is met Jannes zijn gevoel van het afgelopen jaar.

 

Jannes weet waar hij het liefste is

Het album is tot stand gekomen met zijn vaste schrijf- en productieteam. Daarnaast schreef Jannes zelf ook mee aan één liedje op het nieuwe album. Het “oude” nummer ‘M’n Meisje Uit Arcadia’ kreeg een make-over en is onderdeel van de liedjes op het album. De track getiteld ‘Laat Vandaag De Zon Maar Schijnen’ is de eerste single van Jannes, dat vorig jaar november uitgebracht werd, als voorloper op dit album. Met de titel laat Jannes weten waar hij het liefst is: Bij zijn fans, vandaar: “Liever Bij Jou”!

 

Jannes in een reactie:

“Het kostte ook deze keer weer figuurlijk ‘bloed’, letterlijk veel ‘zweet’ en er vloeide af en toe ook een ‘traan’. Na 2017, dat een jaar met hoogte- en dieptepunten was, heb ik ook deze keer de lat voor mijzelf hoog gelegd. Ik heb er bewust voor gekozen om het in 2018 iets rustiger aan te doen en te genieten van mijn familie en optredens. Ook heb ik mij voorgenomen om een knaller van nieuwe CD voor mijn fans te maken en ik denk dat het mij deze keer weer is gelukt is. Ik wens iedereen alvast heel veel luisterplezier”.

Info

Volgen
Facebook
Facebook
Instagram
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.