HILVERSUM •   De Utrechse zanger Martin van Doorn heeft een platencontract getekend met platenmaatschappij Red Bullet! Na 13 jaar is de zanger weer terug bij het label en op 19 april aanstaande komt zijn nieuwe single ‘Verder zonder jou’ uit. Vol trots schrijft Martin het volgende op zijn Facebook pagina: “In 2006 kreeg ik mijn allereerste platencontract bij Red Bullet in Hilversum. Ik heb er mijn allereerste singles uitgebracht, ‘Mooi is het Leven’ en ‘Dat is mijn Utrecht’, dat een succes bleek! Na goed overleg zijn we na een tijdje uit elkaar gaan en ben ik mijn eigen wegen gaan bewandelen. Maar nu, na 13 jaar, ben ik weer terug op het oude nest, mede dankzij mijn deelname aan de stille tocht in Utrecht naar aanleiding van het vreselijke drama dat daar plaatsvond”.

 

 

Landelijk uitgezonden

“Ik zong daar het nummer ‘Als de morgen nooit meer komt’, dat landelijk werd uitgezonden op o.a. NPO 1, SBS6, en dat (onbedoeld) veel aandacht genereerde. Ik kreeg letterlijk honderden berichtjes, mailtjes en appjes. Het nummer behaalde de top 3 in de iTunes top100. Ik was echt helemaal overrompeld en wist niet wat me overkwam! De opbrengsten van dit liedje komen in zijn geheel ten goede aan de slachtoffers en nabestaanden van dit vreselijke drama”.

 

Verder zonder jou

“Ik ben in November 2018 mijn allerliefste moedertje verloren. Ik ben daar nog steeds dag en nacht mee bezig, want ik moet verder zonder haar, maar hoe!? Het is zo vreselijk moeilijk om dit te doen en te verwerken. Tijdens het inzingen van het liedje werd ik steeds zo emotioneel en dat is heel mooi terug te horen in deze productie. Ik heb het met heel mijn hart gezongen! Ik hoop dat iedereen net zoveel troost heeft aan ‘Verder Zonder Jou’ als ik heb op dit moment. Het is vreselijk als je een dierbaar iemand moet verliezen, maar we moeten toch verder, hoe moeilijk dat ook is. En het is heel moeilijk! Ik draag daarom dit liedje op aan mijn lieve moeder”, aldus de Utrechter.

Volgen
Facebook
Facebook
Instagram
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.