Manchester City boekt zonder Haaland weer eens een zege

Thierry de GraafMakkelijk ging het niet voor Manchester City. Luton nam in de blessuretijd van de eerste helft verrassend een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Elijah Adebayo. Dat was gezien de kansen van City tegen de verhouding in, maar na de pauze maakte de regerend landskampioen, met Nathan Aké in de basis, toch gelijk. Bernardo Silva schoot in de verre hoek raak. Daarna stoomde de ploeg van coach Pep Guardiola door. Jack Grealish zette City drie minuten na de gelijkmaker op voorsprong. In de laatste minuut van de blessuretijd kreeg Luton nog een corner. Ook de doelman meldde zich voorin, maar de bal ging er niet in. Manchester City pakte hiermee toch de 3 punten.

Guardiola meldde voor het begin van de wedstrijd dat Haaland afwezig zou zijn. Het is niet duidelijk hoe lang de Noor met zijn voetblessure aan de kant moet blijven.

Everton versloeg Chelsea met 2-0. De doelpunten kwamen op naam van Abdoulaye Doucoure en Lewis Dobbin. Fulham haalde op eigen veld met 5-0 uit tegen West Ham United.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment