Maak kennis met de bewoners van Big Brother 2024

Thierry de GraafAlice 

De 19-jarige Alice uit Groningen is superloyaal en hecht veel waarde aan eerlijkheid, ze zal dus ook geen confrontatie uit de weg gaan. Deze stoere fitgirl weet ondanks haar jonge leeftijd heel goed wat ze wil. In het dagelijks leven staat ze elke dag in de sportschool. Deze mentaliteit neemt ze mee het huis in om haar doel te bereiken: het winnen van Big Brother 2024.

Ashley

Deze vrolijke 32-jarige uit Schagen heeft maar één doel: Big Brother winnen en met het prijzengeld naar huis gaan. Ze verwacht dan ook geen moeite te hebben met het manipuleren en nomineren van medebewoners. Het leven in een vol huis kan aanvankelijk uitdagend voor haar zijn, aangezien ze in het dagelijks leven liever op zichzelf is en snel overprikkeld raakt. Ze hecht veel waarde aan haar uiterlijk en trekt zich weinig aan van de meningen van anderen.

Basiri

Basiri is 23 jaar en komt uit Drongen, België. Hij heeft een winnaarsmentaliteit en is op zoek naar avontuur. Hij gaat graag uitdagingen aan. Zo besloot hij het roer om te gooien en zijn eet- en leefpatroon aan te passen. Hierdoor viel hij 40 kilo af. Basiri houdt ervan om zijn grenzen te verleggen en vindt het mentale spelletje van Big Brother interessant. Kan hij sterk blijven of zal hij bezwijken onder de mentale druk?

Dilano

Voor de 25-jarige Dilano is sporten een tweede natuur. Hier zet de charmeur in zijn dagelijks leven dan ook graag om vijf uur de wekker voor. Zijn winnaarsmentaliteit kan hem nog weleens ver gaan brengen. Hij zal de medebewoners kunnen charmeren met zijn looks en praatjes. Vertel de Eindhovenaar niet dat hij iets niet kan, want dan zal hij er juist keihard voor gaan.

Lenie

Lenie (52) is geboren en getogen op het kamp en zou nooit van zijn leven in een normaal huis willen wonen, behalve in het Big Brother-huis. Deze markante zanger houdt enorm van mensen entertainen en haalt graag een lolletje uit. Hij zal tot het uiterste gaan om een goede sfeer in het huis te behouden, maar onderschat niet dat hij tegelijkertijd extreem fanatiek is.

Ronahi

Ronahi (27) komt uit Zonhoven, bruist van de energie en kan niet wachten om te starten met deze nieuwe uitdaging. Ronahi is direct in haar communicatie en schuwt geen conflicten. Hoewel ze positief is ingesteld, heeft ze door vele levensuitdagingen een sterke persoonlijkheid ontwikkeld. In het huis zal ze zeker aanwezig zijn en streeft ze niet alleen naar plezier: haar doel is winnen.

Sonja

De 26-jarige Sonja uit Antwerpen werkt als manager van een horecazaak en parttime als leerkracht in een basisschool. Ze wil graag meedoen om zichzelf wat beter te leren kennen en om te ontdekken hoe haar persoonlijkheid zich gaat ontwikkelen in een groep met vreemde mensen. Sonja zegt waar het op staat en weet precies hoe ze het spel gaat aanpakken. Sonja is een huishoudelijk type, ze kookt graag en zorgt graag voor de mensen om wie ze geeft.

Tyron

Deze knappe good guy is superloyaal. Ondanks dat Tyron (26) erg fanatiek is, zullen we achterbakse spelletjes of manipuleren bij hem niet zo snel zien. Hij heeft een stoere uitstraling, maar is vanbinnen juist zachtaardig en emotioneel. Dankzij goeie looks doet de Heerhugowaardse af en toe modellenwerk en ontvangt hij de nodige DM’s. Dit laatste komt goed uit, want hij is van nature geen uitgesproken flirt.

Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Daarnaast zijn de bewoners 24/7 te volgen via twee livestreams bij Videoland. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment