John verpest ontbijt in Lang Leve de Liefde: ‘Aan de diarree’

Thierry de GraafNa een hele dag samen te zijn geweest, treffen John en Froukje elkaar aan de ontbijttafel. Tot de verbazing van Froukje werkt John zijn yoghurt razendsnel naar binnen. Ze vertelt dat ze eigenlijk al best wat op heeft, waaronder twee bakken koffie. “Ja, ik drink geen koffie hoor”, zegt John terwijl hij zijn ontbijt verder wegwerkt. “Moet ik van schijten. Kom ik aan de diarree”, deelt hij ongegeneerd. “Ik ben yoghurt aan het eten. Gadverdamme!”, roept Froukje meteen. “Dank je wel.”

Dat de vonk niet is overgeslagen, is wel duidelijk. “Ik vond het gezellig. We hebben een leuke dag gehad”, zegt John tegen Froukje. “Je bent sociaal, zorgzaamheid dat zit wel goed”, vervolgt hij. Maar John neemt ook geen blad voor zijn mond: “Ik val op wat dunnere vrouwen. Ik mis de aantrekkingskracht.”

Ook Froukje besluit dat er geen vervolg komt. “Ik heb gekozen voor niet verlengen. Ik denk dat dat wel duidelijk was.” Dat gaat John helemaal niet in de koude kleren zitten. “Nou hartstikke mooi. Dan gaan we onze spullen pakken.” Lachen nemen ze afscheid. “Heel veel succes met de rest van je leven.”

Benieuwd naar hoe de andere dates verlopen? Lang Leve de Liefde kun je hier terug- en vooruitkijken.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment