Isa Hoes kon ‘telepathisch’ communiceren met haar kat via kattenfluisteraar

Thierry de GraafIsa, die twee katten heeft gehad, heeft de kattenfluisteraar niet zomaar ingeschakeld. Ze had namelijk een probleem. Eén van haar katten hield haar iedere ochtend wakker. “Deze kat ging dan ‘s ochtends om vijf uur aan mijn deur krabben. Ik had al van alles. Een plantenspuit, dat ik dan zo onder de deur dan water spoot. Dan schrok hij natuurlijk en ging hij weg.” Aangezien niks heeft geholpen, besluit Isa hulp in te schakelen. “Dus ik ging haar bellen.” 

De kattenfluisteraar vraagt Isa eerst om twee foto’s van haar katten. “Weet je wat ze zei? Dat die ene kat het wel heel erg leuk vond dat ik een foto stuur. Ik moest er zelf ook heel hard om lachen”, blikt ze terug. Vervolgens komt de vrouw in kwestie tot de conclusie dat de kat van Isa zich simpelweg verveelt ‘s ochtends vroeg. “Hij wil gewoon spelen en voor hem begint de dag. En je moet gewoon afspreken dat hij bijvoorbeeld een halfuurtje extra wacht”, wordt de actrice verteld. 

Isa heeft tot slot via de kattenfluisteraar aan de telefoon moeten communiceren met haar kat. De actrice moest haar huisdier vragen haar voortaan langer uit te laten slapen. “Het kon allemaal telepatisch”, zegt ze hierover. “En het werkte. Ja, en dit is shocking hé.” Sinds het telefoontje lukt het de actrice om ongestoord langer te liggen. “Nee serieus, het is echt waar. (…) Ik heb het bewijs natuurlijk ook niet. Ik had het natuurlijk moeten filmen met de klok er naast.” Inmiddels heeft ze de katten niet meer. Vanwege haar verhuizing, waarbij ze kleiner is gaan wonen, heeft ze de huisdieren weggedaan. “De ene kat is bij mijn schoonmoeder. Die is echt helemaal happy bij een boerderij. De andere kat is ook met een tuin en kinderen. Ik vind het kloppen gewoon.” Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment