HOLLANDSEHITSFORUM.NLSPECIALIST IN NEDERLANDSTALIGE MUZIEK

Categorie: Volksmuziek/Levenslied

HollandseHitsForum.nl is opgericht 10 september 2007. In de beginjaren was de website daadwerkelijk een Forum, vandaar dus deze naam. Doelstellingen van deze website is de muziekliefhebber te informeren over ‘kwalitatieve’ Nederlandstalige muziekproducties van eigen bodem binnen de categorie: Volksmuziek in de richtingen Levenslied, Feest en (lichte Nederpop). Met ingang van 1 januari 2020 gaat de website in afgeslankte vorm door waarbij de nadruk ligt op aanstaande en nieuw verschenen single- en albumreleases. De overige rubrieken zoals ‘Nieuws’ en de ‘HHF-TOP40’ zijn vanaf genoemde datum niet langer actief.

 

Releases: Releases worden alleen vermeld als zij voldoen aan de door HHF gestelde kwaliteitsnormen (zang/muziek//tekst/productie). Bij de releases vindt u linken naar een website of social media-pagina van de uitvoerende, naar de videoclip (mits beschikbaar), en naar de artiesten-pagina op Spotify. Voor eventuele vermelding op onze website dienen linkjes richting bovengenoemde gegevens bekend te zijn bij HHF en daarnaast hebben we artwork nodig, de releasedatum en een Wav/Mp3. Aanleveren kan via onderstaand adres. Releases met aanstootgevende- of politiek teksten, niet Nederlandstalig-, in dialect gezongen- of anderzijds niet passend binnen de categorie volksmuziek, zullen niet worden opgenomen op deze website. Daarnaast dient het product ‘nationale uitstraling’ te bezitten en worden vertolkt door artiesten waarvan wij menen dat zij ‘landelijk gezien een serieuze bijdrage’ leveren aan de Nederlandstalige muziek.

Media: Maakt u als media (radiozenders, radioprogramma’s, schrijvende pers etc.) gebruik van de gegevens van HHF, laat dit dan gerust even weten. Wellicht kunnen we elkaar versterken.

Labels & Plug: Bij de releases worden, mits bij ons bekend, labels en plugging vermeld. Dit kan eventueel ook middels een bannertje inclusief link, neemt u hiervoor even contact op.

Contact: Voor mededelingen kunt u via ‘contact’ een formuliertje invullen. Doorgaans krijgt u binnen enkele dagen antwoord via e-mail.

 

hollandsehitsforum.nl @ gmail.com

Volgen
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Instagram
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.