Indy van Hees vertelt over leven na stint-drama in Oss

Thierry de GraafEen half jaar geleden kwam de documentaire ‘Vijf Jaar Na De Stint’ van Humberto Tan en RTL Nieuws uit over het drama in Oss. In de documentaire vertelt Indy hoe het nu met haar gaat en wat er allemaal is gebeurd in de jaren na het ongeluk.

Reacties documentaire

Gisterenavond bespraken Indy en Humberto de reacties op de documentaire. 

“We kregen hele positieve reacties, ook van mensen die ik persoonlijk niet kende. We kregen ook te horen dat we als gezin maar ook ik individueel heel sterk ben en er heel sterk insta op dit moment”, vertelt Indy

“Dat gaf me echt kracht, om van anderen te horen dat ik het goed doe en dat we er goed aan doen om ook door te gaan, op de manier waarop we het met z’n allen doen.”

Indy vertelt hoe zij en haar ouders nog dagelijks geconfronteerd worden met wat er vijfenhalf jaar geleden gebeurd is. Ook erover praten is niet altijd makkelijk, wanneer sommige mensen niet weten dat Indy dit drama is overkomen.

Pijn aan been

“Mensen kunnen er soms heel ongemakkelijk op reageren, maar dat ben ik eigenlijk al wel gewend. En ik leer daar ook mee omgaan. Het maakt ook niet echt uit hoe mensen reageren, als ze maar weten van het verhaal en wat er is gebeurd.”

Indy heeft nog veel last van haar been, waaraan ze zwaargewond raakte door het ongeluk. “Ik krijg wel hele goede hulp in het ziekenhuis en ik krijg pijnbehandelingen om de pijn zoveel mogelijk weg te helpen.” Ze vertelt dat het beter gaat dan een half jaar geleden. 

‘Het gaat beter’

“Het maken van de documentaire heeft iets bij ons allemaal losgemaakt. Het heeft me geleerd om het verdriet ook te uiten. Ik heb leren omgaan met het verdriet en krijg daar ook hulp bij, waardoor dat nu beter gaat.” 

De ouders van Indy vertellen dat er zeker lastige momenten zijn geweest, maar dat het over het algemeen nu erg goed gaat met Indy en dat het mooi om te zien is dat ze allerlei plannen maakt en doorgaat met haar leven. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment