Hassan Slaby duikt op in GTST na ontknoping Expeditie Robinson

Thierry de GraafAfgelopen mei vertrekt Marwan uit het soapdorp om als de mantelzorger en personal assistent van de doorgewinterde muzikant Stanley (Kenneth Herdigein) aan de slag te gaan op een cruiseschip. Snel daarna wordt duidelijk dat Hassan meedoet aan Expeditie Robinson.

Helaas is Hassans deelname aan het survivalprogramma geen lang leven beschoren. Sterker nog: hij is de eerste die naar huis gaat, als gevolg van een pijnlijke blessure aan zijn elleboog. Uiteindelijk heeft de acteur maar twee dagen op het eiland gezeten. 

Op de set van GTST wordt ver vooruit gewerkt, dus een eventuele terugkomst van Marwan zou sowieso even op zich laten wachten. In augustus hint Hassan al op zijn GTST-terugkeer. Na de zomercliffhanger laten de makers er geen gras over groeien en kondigen ze met de nieuwe castfoto definitief zijn comeback aan. 

En daar is-ie dus weer, in de aflevering van maandagavond. Marwan duikt op in De Rozenboom, zijn voormalige werkgever waar hij nu promotie gemaakt lijkt te hebben.

Marwan heeft een leuke update. Na de cruise met de vader van Bing (Everon Jackson Hooi) heeft hij zijn broertje Ilyas (Hamza Othman) en vriendin JoJo (Stephanie van Eer) opgezocht in Marokko. Die twee zijn ‘nog steeds verliefd’.

Goed contact met z’n vader, die hem als een schande voor de familie ziet, is er helaas nog altijd niet. Daar lijkt Marwan niet meer zo wakker van te liggen. Op de dag van zijn terugkomst gaat hij namelijk meteen ‘het nieuwe matras uitproberen’ van een onbekende Meerdijkse dame. Alles beter dan een bedje van bamboe. 

Wat heeft Meerdijk nu voor Marwan, die zijn zoontje Max moet missen omdat Demi (Noa Zwan) momenteel met hem op reis is, in petto? GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment