Hartman ziet Feyenoord weer van AS Roma verliezen

Thierry de GraafQuilindschy Hartman baalt van de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League. “Ik dacht, het valt onze kant op toen onze doelman Timon Wellenreuther vlak voor het einde van de verlenging die bal van Romelu Lukaku stopte”, zei de linksback. “Maar helaas was dat niet het geval.”

AS Roma versloeg Feyenoord twee jaar geleden in de finale van de Conference League (1-0) en schakelde de Rotterdammers vorig jaar ook na verlenging uit in de kwartfinales van de Europa League. En dit keer wonnen ze na strafschoppen. Romelu Lukaku miste in de strafschopserie voor AS Roma. Namens Feyenoord verzuimden Dávid Hancko en de ingevallen Alireza Jahanbakhsh vanaf elf meter te scoren.

Hartman benutte een strafschop voor AS Roma. “Ik had vooraf al mijn hoek gekozen”, zei hij. “Maar ik neem de jongens die gemist hebben niets kwalijk. Ze nemen wel hun verantwoordelijkheid. Maar helaas ging het fout. We mogen nu even treuren”, zei Hartman bij Veronica. “Maar er is nog genoeg om nog voor te strijden, ook in de KNVB-beker.”

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment