Geen treffers bij Turkse topper tussen Fenerbahçe en Galatasaray

Thierry de GraafDe topper in de Turkse competitie tussen Fenerbahçe en Galatasaray is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. Met het resultaat blijft Fenerbahçe koploper. Galatasaray heeft evenveel punten, maar een minder doelsaldo.

Bij beide ploegen stonden de nodige bekende namen op het veld. Naast de Nederlandse verdediger Jayden Oosterwolde, stonden onder anderen oud-Ajacied Dusan Tadic en voormalig Feyenoorder Sebastian Szymanski in de basis bij Fenerbahçe. Bij Galatasaray hadden Hakim Ziyech (oud-Ajax) en Dries Mertens (oud-PSV) een basisplaats.

In de vervelende wedstrijd werden lange tijd amper kansen gecreëerd. De eerste grote mogelijkheid voor Fenerbahçe was na een uur voor Szymanski. De Pool schoot vanaf de rand van het strafschopgebied net naast. In het restant van het duel, dat regelmatig werd onderbroken door overtredingen, kregen beide ploegen mogelijkheden om iets aan de score te veranderen. Zo werd Galatasaray-spits Mauro Icardi in de 88e minuut nog net afgestopt door Oosterwolde.

Fenerbahçe en Galatasaray treffen elkaar op 30 december opnieuw, in Saoedi-Arabië. Kampioen Galatasaray en bekerwinnaar Fenerbahçe spelen dan de wedstrijd om de Turkse Supercup in Riyad.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment