Feyenoord-trainer Slot hoopt op snelle rentree Giménez en Timber

Thierry de GraafTrainer Arne Slot van Feyenoord hoopt dat Santiago Giménez en Quinten Timber op tijd fit zijn voor het thuisduel van donderdag met AS Roma in de Europa League. Beide spelers ontbraken in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-0).

Timber is nog niet volledig hersteld van een hersenschudding die hij woensdag heeft opgelopen tijdens het bekerduel met AZ. Giménez heeft last van een kuitblessure. De topscorer uit Mexico wil maandag weer trainen met zijn ploeggenoten. “Maar het is maar de vraag hoe zijn kuit dan reageert”, zei Slot op een persconferentie na het duel met Sparta. “Wedstrijden volgen elkaar snel op en je wilt ook geen risico nemen met het oog op het drukke programma dat volgt. Dus dan moeten we daar een weloverwogen keuze in maken de komende dagen.”

Timber was zaterdag even bij Feyenoord maar trainde nog niet mee. “Het wordt heel kort dag voor hem richting donderdag”, zei Slot. “Wij hebben een zeer kundige arts en die zal geen enkel risico willen nemen. Maar dat ga ik hem ook niet vragen. We zullen afwachten of hij op tijd hersteld is, zo niet gaat iemand anders voor hem spelen.”

Feyenoord mist de geblesseerde Justin Bijlow, Gernot Trauner en Thomas van den Belt in het thuisduel met AS Roma.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment