Info

INFO

HOLLANDSEHITSFORUM.NLSPECIALIST IN NEDERLANDSTALIGE MUZIEK

Categorie: Volksmuziek/Levenslied

HollandseHitsForum.nl is opgericht 10 september 2007. In de beginjaren was de website daadwerkelijk een Forum, vandaar dus deze naam. Doelstellingen van deze website is de muziekliefhebber te informeren over ‘kwalitatieve’ Nederlandstalige muziekproducties van eigen bodem binnen de categorie: Volksmuziek in de richtingen Levenslied, Feest en (lichte Nederpop). Met ingang van 1 januari 2020 gaat de website in afgeslankte vorm door waarbij de nadruk ligt op aanstaande en nieuw verschenen single- en albumreleases. De overige rubrieken zoals ‘Nieuws’ en de ‘HHF-TOP40’ zijn vanaf genoemde datum niet langer actief. Lees meer…

HHF-Fotoalbums

Tussen 2010 en 2016 bezocht HollandseHitsforum.nl enkele honderden optredens, concerten, cd-presentaties enzovoorts. Hiervan zijn enkele duizenden foto’s gemaakt die uiteraard zijn opgeslagen in het ondertussen zeer omvangrijke HHF-Archief. Via ‘Lees Meer’ kunt veel foto’s op jaartal bekijken. Hoe zag een bepaalde artiest er in 2010 uit bijvoorbeeld? Hoe ging het er toen aan toen allemaal? Veel kijkplezier toegewenst.

Lees meer…

HHF-Magazines

Tussen 2010 en 2014 maakte HollandseHitsForum.nl interviews met diverse artiesten die elk zo’n halve dag in beslag namen vaak inclusief fotoshoot. HHF was de eerste die een online magazine samenstelde geheel gewijd aan slechts één artiest. Vanwege de enorme groei van de website in die tijd en het vele werk dat dit met zich meebracht zijn er uiteindelijk vijf magazines gemaakt naast een beeldoverzicht van de HHF-Lustrum-Party in 2012 naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van de website. Klikt u via ‘lees meer’ op het magazine van uw keuze om deze te openen. Zo vaak u maar wilt kunt ze gratis inkijken en lezen. Realiseert u zich wel dat de inhoud dus al enkele jaren oud is, al kan dat juist ook een verrassend beeld opleveren richting het heden. Veel kijk- en leesplezier!

Lees meer…

HHF-Artiesten overzicht

Sinds 2007 zijn zo’n 600-800 artikelen per jaar gepubliceerd op deze website over verschenen geluidsdragers. Hierop is een archief ontstaan van meer dan 1.000 artiesten die bij HollandseHitsForum.nl bekend zijn met: biografie, discografie, linkjes naar streamingsdiensten, linkjes naar social media en uiteraard gegevens als geboortedatum, geboorteplaats en woonplaats. Via ‘Lees Meer’ bekijkt u alle namen op alfabetische volgorde van artiesten van wie wij alle hierboven genoemde gegevens in ons archief hebben.

Lees meer…

Platenlabels

Via ‘Lees Meer’ krijgt u een overzicht van de diverse platenlabels in ons land, die zich voornamelijk richten op Nederlandstalig repertoire en waarvan de gegevens bij HHF bekend zijn.

Lees meer…

Studio’s

Via ‘Lees Meer’ krijgt u de gegevens van een aantal opname- productiestudio’s in ons land die o.a. Nederlandstalige producties vervaardigen.

Lees meer…

Info

HOLLANDSEHITSFORUM.NLSPECIALIST IN NEDERLANDSTALIGE MUZIEK

Categorie: Volksmuziek/Levenslied

HollandseHitsForum.nl is opgericht 10 september 2007. In de beginjaren was de website daadwerkelijk een Forum, vandaar dus deze naam. Doelstellingen van deze website is de muziekliefhebber te informeren over ‘kwalitatieve’ Nederlandstalige muziekproducties van eigen bodem binnen de categorie: Volksmuziek in de richtingen Levenslied, Feest en (lichte Nederpop). Met ingang van 1 januari 2020 gaat de website in afgeslankte vorm door waarbij de nadruk ligt op aanstaande en nieuw verschenen single- en albumreleases. De overige rubrieken zoals ‘Nieuws’ en de ‘HHF-TOP40’ zijn vanaf genoemde datum niet langer actief.

 

Releases: Releases worden alleen vermeld als zij voldoen aan de door HHF gestelde kwaliteitsnormen (zang/muziek//tekst/productie). Bij de releases vindt u linken naar een website of social media-pagina van de uitvoerende, naar de videoclip (mits beschikbaar), en naar de artiesten-pagina op Spotify. Voor eventuele vermelding op onze website dienen linkjes richting bovengenoemde gegevens bekend te zijn bij HHF en daarnaast hebben we artwork nodig, de releasedatum en een Wav/Mp3. Aanleveren kan via onderstaand adres. Releases met aanstootgevende- of politiek teksten, niet Nederlandstalig-, in dialect gezongen- of anderzijds niet passend binnen de categorie volksmuziek, zullen niet worden opgenomen op deze website. Daarnaast dient het product ‘nationale uitstraling’ te bezitten en worden vertolkt door artiesten waarvan wij menen dat zij ‘landelijk gezien een serieuze bijdrage’ leveren aan de Nederlandstalige muziek.

Media: Maakt u als media (radiozenders, radioprogramma’s, schrijvende pers etc.) gebruik van de gegevens van HHF, laat dit dan gerust even weten. Wellicht kunnen we elkaar versterken.

Labels & Plug: Bij de releases worden, mits bij ons bekend, labels en plugging vermeld. Dit kan eventueel ook middels een bannertje inclusief link, neemt u hiervoor even contact op.

Contact: Voor mededelingen kunt u via ‘contact’ een formuliertje invullen. Doorgaans krijgt u binnen enkele dagen antwoord via e-mail.

 

hollandsehitsforum.nl @ gmail.com

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.