Fahishta en Carlo uit Meer dan verwacht zijn uit elkaar: ‘Niet gered’

Thierry de GraafEr is gedurende de opnames veel gebeurd achter de schermen: Fahishta en Carlo hebben een drastisch besluit genomen dat veel impact heeft op het leven van het gezin. In de nieuwste aflevering zien we dat de twee nu gescheiden leven. Ze besluiten om los van elkaar de kinderen alsnog het beste te geven. “Helaas hebben Fahishta en ik het niet gered het eerste jaar”, begint Carlo te vertellen vanuit de auto. “Dit gaat betekenen dat je in bepaalde situaties je trots moet inslikken. Je moet beiden water bij de wijn doen en denken: wat is het beste voor mijn kind?”

Fahishta is tijdelijk met de drieling bij haar moeder ingetrokken. “Ik heb slapeloze nachten gehad, stress.” In de woning van haar moeder wonen ook nog haar zusje en twee broertjes. “Het is hier krap. Dit is eigenlijk een noodoplossing, maar die duurt nu al maanden. Ik ben op zoek naar een woonruimte.”

Met de kinderen gaat het in ieder geval goed. “Als ik ze aan het einde van de dag in mijn armen sluit en met ze in bed lig, dan denk ik: ja, dit is het.” Terwijl Fahishta terugblikt op het moment dat de kinderen worden geboren, schiet ze vol. “The joy”, verzucht ze. “Dat ze eruit komen en dan krijg je ze op je borst en ik word…” Ze veegt haar tranen weg en gaat verder: “Het is gewoon een heel zwaar jaar. Soms ben ik gewoon zo moe. Ik ben trots op mezelf. Dat ik, terwijl ik een alleenstaande moeder ben nu, zover ben gekomen. Ik sta nog en daar moet ik het gewoon van hebben.”

Hoewel Fahishta een ‘pittig jaar’ achter de rug heeft, is het het naar eigen zeggen ‘allemaal waard’ geweest. Ook voor Carlo was het een behoorlijke achtbaan. Hij focust nu vooral op het co-ouderschap. “Ik hoop dat ze heel gelukkig, succesvol worden en opgroeien in heel veel liefde vooral. Ik hoop dat wij leren om goede co-ouders te worden voor hen.”

Meer dan verwacht is hier terug te zien.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment