Ex Monica Geuze heeft tatoeage van haar gezicht op zijn lichaam: ‘Best awkward’

Thierry de GraafIn de podcast vertelt Monica aan Kaj Gorgels dat haar ex een grote tatoeage van haar gezicht op zijn lichaam heeft laten zetten. “Ik heb een keer een ex gehad, die kwam thuis met: kijk eens. Die trok zijn broek uit en die had een portret van mijn gezicht op zijn kuit gezet.” 

Om welke ex dit gaat, vertelt ze niet. Wel legt Monica uit dat ze hem nog weleens tegenkomt. “En dat is best wel awkward, want ik was laatst op Curaçao en daar was deze ex ook. En we zijn best wel goed met elkaar. (…) Hij liep daar in zijn korte broekje en toen zei een vriendin van mij: ‘Ik zie je gewoon lopen op die boot net. (…) Jouw ex liep daar met zo groot jouw kop op zijn kuit.'”  

“Die loopt gewoon voor altijd met mijn gezicht op zijn been”, zegt de presentatrice. Kaj onthult in de podcast dat ook hij uit liefde een tatoeage heeft laten zetten. Namelijk de initialen van zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk. Monica schrikt als ze ziet hoe groot die tatoeage is. “Oh, mijn god. Zo. Oh, mijn hemel. Ik vind dit echt heel heftig. Ik schrik me gewoon rot.” 

Kaj weet echter zeker dat hij nooit spijt zal krijgen van zijn tatoeage. “Zij is de moeder van mijn kinderen. Het was best een heftige bevalling, zijn we samen doorheen gegaan. Dat gaat toch nooit veranderen.” Hij grapt: “Dus ze kan morgen op de buurman springen…” Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment