Dennis Weening verraadde de Mol per ongeluk aan kandidaat

Thierry de GraafHet was een nostalgische verrassing in de vijfde aflevering van het 24e WIDM-seizoen: Dennis Weening, die ook de Mol was in Mexico in 2008, hielp de Mol van deze reeks een handje. Maar het scheelde niet veel, of hij had het spel voor Anna verpest. Nadat in de finale te zien was hoe Anna via de telefoon Dennis aanwijzingen over de sleutel gaf en zei hoeveel tijd hij nog had, bleek dat Dennis tijdens die opdracht niet alleen Anna had gesproken… 

Ook Babs kreeg Dennis aan de lijn. “Hee Anna, met Dennis”, zei hij, zonder dat-ie wist dat het op dat moment dus niet Anna was aan de andere kant van de lijn. “Wie? Wat?” zei Babs. “Wie is dit?” vroeg Dennis. “Babs”, luidde de reactie, waarop Dennis snel ophing. “Oepsie.” 

Gelukkig voor Dennis en Anna verstond Babs helemaal niks van wat Dennis zei – en had ze ook niet eens door dat het Dennis was. “Ik hoorde een mannenstem en dacht: huh? Ik heb niet gehoord: ‘Is dit Anna?’. 

Dat liep dus met een sisser af, maar Dennis’ misstap zorgde voor een grote schok achter de schermen. “Mijn hart stond even stil”, blikte presentator Rik van de Westelaken terug.

Dat Anna de Mol was, bleek zaterdagavond een grote verrassing te zijn voor alle kandidaten. Tooske Ragas zei voor de onthulling nog ‘in groepstherapie’ te willen als hun hoofdverdachte Fons niet de Mol was.

RTL Boulevard sprak Kees van der Spek, de grote ‘wensmol’: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment