Chelsea deelt veelzeggende post over Jimmy na Love is Blind-reünie

Thierry de GraafKijkers van het zesde seizoen van Love is Blind zagen hoe Jimmy Chelsea nog voor de bruiloft plaatsvond de bons gaf. Tijdens de reünie leek de focus vooral te liggen op de drama rondom hun andere pod-oogappels Trevor en Jess. Maar eh, terug naar Jimmy en Chelsea, want wat was er nou waar van een romance tussen Jimmy en Chelsea ná de verbroken verloving? 

Tegenover E! News onthult Chelsea dat ze na de opnames nog met elkaar gedatet hebben. Na vier dagen kwamen ze helaas tot de realisatie dat het echt niet ging werken. “Ik stopte nog steeds bloed, zweet en tranen in deze relatie en hij realiseerde zich dat dit proces hem misschien deed begrijpen dat hij totaal geen relatie wil.”

De exen spraken elkaar vervolgens maandenlang niet. “We kwamen pas weer met elkaar in contact toen de show begon”, aldus Chelsea. Tijdens de uitzendingen kreeg ze veel steun van Jimmy, ook in de hele Megan Fox-gate. “We zijn op een goede plek nu, als vrienden.” 

Ook Jimmy benadrukt dat de twee geen lovers, maar wel ‘heel goede vrienden’ zijn gebleven. “Ik ben heel dankbaar dat ze nog steeds in mijn leven is. We steunen elkaar meer dan wie dan ook. Niemand weet beter wat wij hebben doorstaan dan wijzelf.” 

Chelsea deelt nu een veelzeggende reel op Instagram, na de release van de reünie op Netflix. ‘Ons verhaal was verre van perfect, maar het was mijn favoriet’, pent ze bij de beelden met Jimmy. ‘Dit is zo lief’, reageert Jimmy daar zelf onder.

Krijg je geen genoeg van reality- en dating-tv? Bekijk hieronder de nieuwe aflevering van Realitea met Anne van B&B Vol Liefde en Joshua van Winter Vol LiefdeWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment