Bizarre twist voor GTST-kijkers in ‘juicy’ Flikken Maastricht

Thierry de GraafEva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) moeten hun krachten bundelen om de moordenaar die Jacqueline in stukken heeft gehakt bij de kraag te vatten. Dat wordt een grote uitdaging, meent Wolfs, want: “Half Nederland haat dat mens, die kunnen haar bloed wel drinken.”

Het spoor leidt toch al snel naar Robert Stolk (Johnny Kraaijkamp jr.), een zakenman met politieke ambities die dezelfde week nog een rechtszaak over smaad en laster, waar Jacqueline niet is komen opdagen. Zijn assistente en tevens schoondochter, gespeeld door Bertrie Wierenga, weet bovendien zijn alibi te noemen.

Saillant detail: de rechercheurs ontdekken dat de juicevlogger er een pikante hobby op nahoudt in haar SM-kelder. En dát leidt Eva en Wolfs weer naar een ex van Jacqueline, die ooit aangifte van mishandeling deed nadat zij hem ‘half dood had geslagen’ met handboeien. Eva geloof desondanks niet dat hij de dader is, maar wie dan wel? Spoiler alert: GTST-kijkers zullen hun ogen niet geloven…

‘Henk’ en ‘Shanti’ worden namelijk zoenend gespot en dat zet de hele zaak op z’n kop. Kortom: een bewogen aflevering, waarin de schrijvers fantasierijk aan de haal zijn gegaan met de realiteit. Volgens Yvonne zou het personage van de juicevlogger in eerste instantie Yve Derksen heten, maar dat zou iets te veel in de buurt van de realiteit komen, zo deelt ze deze week in haar Instagram Stories.

Je kunt de aflevering van Flikken Maastricht hier terugkijken.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment