Big Brother-kijkers ergeren zich groen en geel aan Sabeau

Thierry de GraafSabeau is nog geen twee weken in het Big Brother-huis, maar heeft zich inmiddels enorm in de irritatiezone van de fans geworsteld. Zaterdagmiddag is de livestream gefocust op haar, maar kijkers verlangen naar een streamlock (een tijdelijke pauze van de livestream). Sabeau praat met Randy over Ashley, een van de populairste bewoners buiten het huis, maar in het huis zien veel bewoners haar het liefst zo snel mogelijk vertrekken.

Volgens kijkers praat Sabeau heel vals over Ashley om diens positie in het huis nog slechter te maken. ‘Sabeau is toch een klein stokertje’, klinkt het online. De fans denken dat ze haar uiterlijk gebruikt om de mannelijke bewoners in te palmen. ‘Sabeau praat ook echt alleen maar met de mannen, hè?’ ontdekt een fan. Daarnaast wordt het de volgers van het programma duidelijk dat ze veel praat, maar weinig zegt.

Je ziet Big Brother elke werkdag om 20.30 en op zaterdag om 20.00 uur uur bij RTL 5. Je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream bij Videoland. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment