Agent uit Sydney vast voor moord op ex-vriend en nieuwe partner

Thierry de GraafDe vermissing van de twee jongens houdt Australië al dagen in zijn greep. Jesse Baird werkte als presentator bij tv-zender Channel Ten. Zijn vriend Luke Davies is steward bij de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas. 

Bebloede kleding

De politie vermoedt dat de twee om het leven zijn gebracht door een agent uit het eigen korps. De 28-jarige Beau Lamarre was tot een maand of twee geleden de vriend van Baird. Er is bewijs dat bij de moord op de twee een pistool van de politie is gebruikt.   

Lamarre heeft zich vanochtend zelf gemeld op het politiebureau van Bondi, niet ver van het iconische strand, in Sydney: 

De lichamen van de twee zijn nog niet gevonden, maar de politie lijkt er vanuit te gaan dat ze dood zijn. Er werd bebloede kleding in een afvalcontainer gevonden en ‘een grote plas bloed’. Op dezelfde plek werd een kogel gevonden die afkomstig bleek te zijn uit een pistool dat door de politie wordt gebruikt. 

Foto’s met beroemdheden

Dat pistool werd gevonden in een kluisje op een politiebureau in Sydney. De agent die vastzit voor de moord volgde volgens Australische media in het verleden beroemdheden. Hij ging onder meer op de foto met Taylor Swift, Miley Cyrus en Selena Gomez. 

De politie zegt dat de verdachte agent ‘nog op geen enkele manier heeft geholpen’ in pogingen om de lichamen terug te vinden. Het huis van Lamarre is doorzocht. De politie is op zoek naar een witte bus waar de lichamen mee zouden zijn gedumpt. 

Op sociale media van de vermiste Baird en Davies is te zien dat de twee vorige week nog bij een concert van Pink in Sydney waren. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment