Adele reageert op viral NBA-meme: ‘Wil graag wat context geven’

Thierry de Graaf


Als Adele (35) in 2022 samen met haar vriend Rich Paul (42) bij een NBA all-starwedstrijd zit, zijn alle ogen op haar gericht. De zangeres kijkt niet bepaald blij die dag en het duurt niet lang voordat er een meme van haar gezichtsuitdrukking viral gaat. Nu, twee jaar later, doet ze voor het eerst uit de doeken wat er die dag écht in haar omgaat.

“Ik dacht echt: die motherfuckers zijn gewoon teruggekomen en hebben mij tegen mijn zin gefilmd”

Tijdens haar Weekends with Adele-concert in Las Vegas begint Adele spontaan over de meme. “Kunnen jullie je nog die viral meme van mij herinneren waarin ik eruitzie alsof het mij allemaal geen reet boeit?” begint ze. “Ik zou graag wat context hierbij willen geven. Ik weet dat dit gek klinkt, maar ik hou er helemaal niet van om bekend te zijn. Ik zit die dag bij een basketbalwedstrijd en Rich is zijn ding aan het doen, hij is met allerlei spelers en mensen aan het praten.”

Adele vertelt dat ze zich op dat moment nog op haar gemak voelt. “Het maakte mij allemaal niet uit. Ik zat daar gewoon in mijn eentje en ik hoopte dat ik Michael Jordan zou zien. En toen kwamen ineens de mensen met de camera naar mij toe en die vroegen mij twee keer of ik het erg zou vinden als ik gefilmd zou worden en of ze mij op het grote scherm mochten zetten.” De zangeres laat ze weten dat ze daar absoluut niet op zit te wachten, maar desondanks komen ze terug en filmen ze haar.

Adele

Lees ook:

Adele voegt door ‘ongekende vraag’ twee extra shows toe in München

Volgens Adele is dit de verklaring voor haar gezichtsuitdrukking destijds. Ook gaat ze nog even in op het feit dat haar lippen heel groot lijken in de meme, waardoor iedereen denkt dat ze lipfillers heeft genomen. “Ik heb gewoon grote lippen van mijzelf, ik heb helemaal geen lipfillers nodig. De reden dat ik op een ander persoon lijk, is omdat ik zat te mokken. Ik dacht echt: die motherfuckers zijn gewoon teruggekomen en hebben mij tegen mijn zin gefilmd.”

Of ze nu mokkend ergens zit of niet, mensen zijn nog steeds stapelgek op Adele: 

Drie miljoen mensen willen naar peperduur concert Adele in München: ‘Echt bizar’

03:56

Bron: RTL BoulevardWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment