EVERT VAN HUYGEVOORT – IK KOM NAAR JE TOE

Evert wordt volgens bijgeleverd persbericht gezien als één van de meestbelovende zangers die Nederland momenteel rijk is. Zijn nieuwe single, in 2011 verscheen zijn eerste, is getiteld ‘Ik Kom Naar Je Toe’. Het betreft een cover van een eigentijdse track met jeugdig elan en zomerse muzikale ingrediënten.

Lees meer…

HENNY THIJSSEN – BEN ONDERWEG

Hoe ga je om met verdriet als je een dierbare hebt verloren. Daarover zingt Henny Thijssen. “Ieder mens kent in zijn leven verdriet. Je verliest naasten om je heen of door andere omstandigheden raak je ze kwijt. Hoe geef je dat verdriet een plek, daarover gaat ‘Ben Onderweg’, aldus Henny die later dit jaar met een album verwacht te komen.

Lees meer…

NELISBEEN – OVERSTAG

Deze volle achterneef van zanger Henk Damen stond van kinds af aan al met een microfoon in zijn handen. Sinds 2016 levert hij weer regelmatig nieuwe liedjes af. De opvolger van het persoonlijke ‘Als Een Vader Opa Wordt’ van vorig jaar, heet ‘Overstag’ gemaakt op een bekende feestelijke deun geproduceerd door Frank Verkooyen.

Lees meer…

RAMON KONING – DROMEN

Deze Haarlemmmer presenteert na ‘Dromen Maakt Je Vrij’, ‘Adio Amore Adio’ en ‘Geef Mij Al Je Dromen’, met ‘Dromen’ zijn vierde single. Ramon is zowel verantwoordelijk voor de tekst als de compositie van deze aantrekkelijke radioplaat.

Lees meer…

COLINDA – JIJ BENT MIJN KLEINE WONDER

Sinds haar terugkeer in het volkse muziekwereldje in 2010, is ‘Jij Bent Mijn kleine Wonder’ van de onlangs 50 jaar geworden Tilburgse zangeres, alweer haar vijfde studio album. Het telt 14 tracks in uiteenlopende stijlen maar uiteraard in geheel volkse setting dat werd geproduceerd door Frank Verkooyen.

Lees meer…

ANNO BRITTING – HUILEN DOE IK WEL ALLEEN

‘Huilen Doe Ik Wel Alleen’, kent u van Jannes (2016) als ballad maar de compositie van Emile Hartkamp is nu in een vlot muzikaal jasje gestoken. Een aanstekelijke versie met opvallend Hammond-orgeltje dat de dansvloeren van voor naar achter zal doen bezetten.

Lees meer…

DENNIE CHRISTIAN – JIJ DRINKT TE VEEL

Deze nieuwe Dennie Christian-single is een feestplaat met een hoog meezinggehalte. “Het gaat over ‘dingen’ die mensen denken te zien als ze teveel hebben gedronken. Allerlei grappige situaties worden bezongen maar”, zegt Dennie met een lach: “neem de situaties niet te serieus”!

Lees meer…

RAY BENJAMIN – DACHT JIJ DAT ECHT

Deze volkszanger uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt om het juiste repertoire te selecteren. Billy Dans, Hansen Tomas en Mark Pattiapon schreven zijn pakkende en hitgevoelige nieuwe single; ‘Dacht Jij Dat Echt’.

Lees meer…

DYON – JOUW SELFIE

Waar ‘Jouw Selfie’ over gaat is helemaal van deze tijd. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder mobiele telefoons met daarop app-jes en selfies. Hier heeft tekstschrijver Henny Thijsen zich door laten inspireren.

Lees meer…

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.