GINO GRAUS – FEEST

Na de singles ‘Ik Wil Je Kussen’, ‘Ik Wil Liever Vrij Zijn’, ‘Ik Wil Met Je Dansen’ en ‘Verslaafd Aan Jou’, komt de nu 20-jarige Gino Graus met het liedje ‘Feest’ op de proppen. De liefhebbers van het volkse genre zullen het herkennen want Stef Ekkel bracht het in 2012 uit als ‘Laat De Glazen Nu Maar Klinken’. Zoals de titel doet vermoeden, is óók de versie van de Bossche zanger weer in een feestelijke jas gestoken.

Lees meer…

ERWIN FILLEE & WILLEKE D’ESTELL – ’T IS OKÉ

Erwin Fillee en zijn vrouw Willeke D’estell hebben na jaren weer eens een duet opgenomen. De keuze viel op het songfestivalliedje ’t Is Oké’ dat in 1978 meedeed voor Nederland bij het Eurovisie Songfestival door de groep Harmony (13e plaats in Parijs). “We hebben dit altijd een fijn liedje gevonden, hebben het opgenomen en opnieuw laten arrangeren, je wordt er super vrolijk van”, aldus Erwin en Willeke.

Lees meer…

JACK VAN RAAMSDONK – VANAF VANDAAG

‘Vanaf Vandaag’, begint met het geluid van een zwaar kerkorgel. “Dat zijn van die kleine dingetjes die het lied compleet maken”, meent Van Raamsdonk. Jack heeft in het verleden al over heel veel onderwerpen geschreven, maar nog nooit over een bruiloft. “Als ik me dan verplaats in een bruiloft denk ik aan huwelijksklokken, met het bruidsboeket in de hand het bruidje ophalen en de officiële plechtigheid bij de ambtenaar”. De clip bij deze track is geschoten bij een kasteel in Made.

Lees meer…

MIKE PETERSON – WAT IK WIL

Deel-1 van zijn droom is ondertussen op Spotify te vinden; ‘Live in Afas Circustheater (Part-1)’ van zijn concert dat 9 december vorig jaar plaatsvond. De Hagenees kan sowieso terug kijken op succesvolle jaren met singlehits zoals ‘Altijd Bij Jou Zijn’ (Met Yes-R), ‘Dansen’en ‘Perfect Voor Mij’. Nu levert hij met ‘Wat Ik Wil’ een classy en gevoelige ballade af, uiteraard helemaal in de soulstijl die de volgers van Mike kennen.

Lees meer…

DANNY DIEGO – DIEP VAN BINNEN

Danny Diëgo lijkt steeds meer aan bekendheid te winnen in het circuit. Sinds 2015 verschenen van hem o.a. ‘Oyalela’, ‘Boom Chica Chica’, ‘Zo Komen Dromen Uit’, ‘Zij Is Vuurwerk’ en ‘Lang Leve De Liefde’. Met zijn nieuwe vrolijke, aantrekkelijke en catchy single ‘Diep Van Binnen’, zou hij wel dichtbij zijn doorbraak kunnen gaan komen.

Lees meer…

HENRI VAN VELZEN – OUD CAFÉ

Henri van Velzen bewaart goede herinneringen aan vroeger. Met name de bezoekjes aan diverse horecagelegenheden staan nog steeds helder op zijn netvlies. Met zijn nieuwe single ‘Oud Café’ blikt Henri terug naar de tijd dat er nog gerookt werd in het café.

Lees meer…

BEN CRAMER – ZONDER JOU

In 2012 schreef Tom Bakker ‘Zonder Jou’ voor Ben Cramer dat het echter niet haalde om destijds uitgezonden te worden naar het Eurovisie songfestival. Het liedje, inclusief artwork (dat nu opnieuw wordt gebruikt), is sindsdien te streamen op Spotify en in datzelfde jaar is op HHF een recensie gepubliceerd. 17 februari jl. op Ben’s 73ste verjaardag, is het nummer opnieuw uitgebracht n.a.v. vele positieve reacties op de social media.

Lees meer…

LORENZO NIEUWENHUYSEN – BEN JE DANKBAAR

Deze single is geschreven door Harry Gerritsen en is een cover van Il Divo’s grote hit ‘Mama’. Harry werd geïnspireerd door dit nummer omdat hij onlangs zijn moeder is verloren terwijl de zanger door omstandigheden zijn moeder niet meer ziet. Lorenzo: “Het nummer gaat over echte liefde tussen moeder en kind en dat je altijd je ouders dankbaar moet zijn. Bij mij is dit allemaal anders gelopen maar met dit nummer wil ik een ode brengen aan alle moeders”.

Lees meer…

BOUKE – ALS EEN DROOM

De nieuwste single van Bouke ‘Als een Droom’ swingt en herbergt zomerse invloeden. Het is zijn tweede Nederlandstalige single op rij nadat vorig jaar zomer ‘In 1 Seconde’ verscheen. Tussen 2014 en 2017 verschenen louter Engelstalige liedjes van de Drent die landelijke bekendheid kreeg door optredens in diverse televisieprogramma ‘s waarin hij vaak Elvis Presley imiteerde.

Lees meer…

HARRY VERBEUCKEN – NU BEN JE VAN MIJ

Harry schoof onlangs aan bij Frank Verkooyen om in diens studio de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Alleen Helena’ in te zingen. Dat is ‘Nu Ben Jij Van Mij’ geworden op een door Femke Reuver geschreven tekst met Gloria Gaynor‘s ‘I Will Survive’ als vertrekpunt.

Lees meer…

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.