HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderInformatie

HollandseHitsForum.nl

Specialist in Nederlandstalige Muziek

Volksmuziek/Levenslied

HollandseHitsForum.nl is met diverse medewerkers een onafhankelijke organisatie welke is opgericht 10 september 2007. In de beginjaren was deze website daadwerkelijk een Forum, vandaar dus deze naam. Doelstellingen van deze website is de muziekliefhebber te informeren over Nederlandstalige muziekproducties binnen de categorie Volksmuziek-Levenslied. HHF heeft inmiddels een miljoenenpubliek waaronder ook veel media.

Publicaties

Voor het publiceren van artikelen/recensies en/of opname in het Release-overzicht is het van belang dat de nu volgende gegevens bekend zijn bij de redactie:


-Naam artiest – Geboortedatum - Geboorteplaats - Woonplaats - Biografie - Discografie -Titel single/album - Persbericht - Producer/auteur(s) – Label - Artwork (voor + achter) - Geluidsbestand - Link videoclip single - Link naar streamingpage - Link naar website en/of Facebookpagina


Gegevens welke bij ons bekend zijn vanwege eerdere publicaties, hoeven uiteraard bij volgende releases niet opnieuw te worden aangeleverd. In tegenstelling tot singles, zal over een album uitsluitend worden gepubliceerd als een fysiek exemplaar is aangeleverd. Het postadres van HHF is op aanvraag beschikbaar hiervoor.

 

Koerswijziging

Vanaf 1 januari 2019 richt HHF zich, mede vanwege het enorme aanbod, méér op het publiceren van recensies waarbij kwaliteit, talent en ambities en kansen van de uitvoerende artiest(en) voorop staan. HHF moet een (landelijke) toekomst zien in zowel de plaat als de artiest. Hierbij wordt totaalplaatje kritisch tegen het licht gehouden: Zang, tekst, muziek, productie, uitstraling, ambities, videoclip, promotie etc.

Lees meer...

HHF-TOP40

De HHF-TOP40 is een non-commerciële en onafhankelijke populariteitslijst in de genres volksmuziek/levenslied. De lijst, welke sinds 2006 bestaat en voorafging aan de oprichting van HollandseHitsForum.nl, wordt elke woensdagmiddag opnieuw samengesteld op basis van een combinatie van uiteenlopende gegevens:

 

-Het aantal sterren voor het liedje verstrekt door de recensent van HHF (niet zichtbaar)

-Het gemiddeld aantal sterren door bezoekers gegeven bij het artikel van de single.

-Het aantal keren dat gestemd is bij het artikel van de single (niet zichtbaar)

-Het gemiddeld aantal sterren door bezoekers gegeven in de TOP40

-Het aantal keren dat gestemd is op een single in de TOP40 (niet zichtbaar)

-Airplay-list gegevens van een aantal zenders verspreid door heel Nederland

-Streaming gegevens op HHF-Spotify TOP40 en de HHF-playlist

-Verrekening aantal weken notering. (Hoe korter de plaat in de lijst hoe meer weekpunten)

-Extra punten voor de (ex) Kanjerschijven

 

50/50

Kort gezegd:

50% van de notering komt voort uit stemgedrag

50% door de niet-zichtbare hierboven genoemde gegevens

 

 

Over de samenstelling van de HHF-TOP40, wordt verder dan het bovenstaand, door ons NIET gecommuniceerd!

Lees meer...

STEMMEN

U kunt ELK UUR bij zowel bij artikelen van geluidsdragers als op de liedjes genoteerd in de HHF-TOP40, stemmen. Dit doet u door 1, 2, 3, 4 of 5 sterren (van links naar rechts) te geven. Hoe leuker u het liedje/artiest vindt, hoe meer sterren u geeft. Daarnaast telt elke uitgebrachte stem (ongeacht het aantal gegeven sterren) ook mee, voor de eindscore.


190101Stemadvies2


Lees meer...

DIVERSE

VOOR RADIOSTATIONS:

Radiostations die de gegevens van de HHF-TOP40 willen gebruiken voor hun eigen programmering, kunnen contact opnemen voor de voorwaarden. Opgelet: HHF levert hiervoor nimmer muziek aan!

 

HHF-KANJERSCHIJF / HHF-ALBUM v.d. WEEK

Elke woensdag rond 12:00 uur maakt de redactie voor de nieuwe HHF-Kanjerschijf een keuze uit de meest recent bij ons aangeleverde singles. De leukste, gezelligste, mooiste, beste of meest bijzondere single volgens onze redactie, maakt kans om vanaf donderdag “HHF-Kanjerschijf” te worden. Eveneens wordt dan het nieuwe “Album v.d. Week” gekozen. Gedurende een week lang is er veel aandacht voor zowel de Kanjerschijf als het “Album v.d. Week” op HHF én veel airplay via onze radiopartner(s). Uiteraard zijn wij altijd blij met ingesproken voice-overs van artiesten. Tekstjes hiervoor kunt u bij ons opvragen. Ze worden veelvuldig gebruikt.

 

DE BESTE..

Tijdens één van de laatste donderdagen van het jaar draaien we het Single-TOP50 Jaaroverzicht. Verder worden hierin o.a. Beste Artiest, -Album-, -Talent, -Opkomende Artiest, -Feesthit- en -Levenslied van het Jaar gekozen. Dit geschiedt door stemming op 50/50-basis (Lees meer bij ‘Stemmen’). Daarnaast gaat HHF samen met haar bezoekers in de laatste week van augustus traditioneel opzoek naar dé Zomerhit van het jaar.

 

COPYRIGHT

Alle publicaties incl. de hitlijstgegevens, zijn eigendom van HHF. Hierop rust copyright! Geheel of gedeeltelijk elders gebruiken van teksten en/of afbeeldingen, is niet toegestaan zonder schriftelijk verleende toestemming van HHF.


Lees meer...

CONTACT

Via onderstaande gegevens kunt u ons volgen of contacteren;

 

Email:

hollandsehitsforum.nl @ gmail.com

 

Facebook:

https://www.facebook.com/HollandseHitsForum

 

Twitter:

https://twitter.com/hhfnederland

 

Spotify:

https://open.spotify.com/user/hollandsehitsforum/playlist/6GC6QqmqGfLg4BYji0deKG

 

Youtube:

https://www.youtube.com/user/hollandsehitsforum/videos

 

 

 

Alle rechten voorbehouden