170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerAlbums

WestJ-10JaaralbumJOHN WEST – 10 JAAR JOHN WEST TERUGBLIK

Hagenees viert jubileum met concert en dubbelalbum..!

DEN HAAG – John West is geboren in 1988 te ’s-Gravenhage. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst. Vanaf zijn veertiende gaat hij als DJ aan de slag. ‘Weet wat je begint’ is de titel van zijn eerste single dat later in 2012 in een nieuw jasje nogmaals wordt uitgebracht. In 2010 slaat hij muzikaal een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe stijl.

Lees meer...

ThijssenH-ZingtHENNY THIJSSEN – HENNY THIJSSEN ZINGT

Ode aan liedjes en artiesten die hij waardeert..!

ENSCHEDE – Henny Thijssen, geboren 1952 te Enschede schreef liedjes voor o.a. Andre Hazes, Frans Bauer, Corry Konings, Marianne Weber, Koos Alberts, Dennie Christian, Lucas & Gea, Tino Martin en vele andere Nederlandse artiesten. In 1986 was hij actief in de rockband Eastcoast. Er zijn meer dan 1.000 duizend geregistreerde liedjes van Henny Thijssen op de markt die zelf naast diverse singles ook enkele albums uitbracht.

Lees meer...

FrogerR-VoeltRENE FROGER – DIT IS HOE HET VOELT

'n Persoonlijk document..!

‘Dit Is Hoe Het Voelt’ is het nieuwe Nederlandstalige album van Rene Froger, tweeëneenhalf jaar na de release van zijn vorige album ‘Liefde Voor Muziek’. NRGY Music heeft in samenwerking met BMG Talpa Music een writers camp georganiseerd waar een enorme oogst van nieuw Nederlandstalig repertoire uit is voortgekomen, die samen het nieuwe album van Rene vormen.

Met hoeveel sterren waardeert u deze single/artiest ?

Lees meer...

DuinvA-Sonneveld

ANDRE VAN DUIN - ..ZINGT SONNEVELD    

15 Sonneveld-klassiekers

Zoals de titel al doet vermoeden bevat het album louter liedjes die ooit door Wim Sonneveld zijn opgenomen. Hierbij heeft Andre gekozen voor de ‘mooie luisterliedjes’ uit het repertoire van Sonneveld. Andre zegt zelf over dit repertoire van Sonneveld: “Wim Sonneveld kan ik niet verbeteren, daarom heb ik er een eigen draai aan gegeven door een beetje up en swing aan de liedjes toe te voegen. Een feest van herkenning natuurlijk en heerlijk om te mogen doen”.

Met hoeveel sterren waardeert u dit product/deze artiest ?

Lees meer...

CoppensC-StralendAlbumCRIST COPPENS - STRALEND

Zingende slager lanceert tweede album

Volgens het woordenboek kunnen aan 'stralend' de volgende betekenissen worden gekoppeld: Prachtig mooi, glimmend en zeer blij. Volgens Crist Coppens allen termen die van toepassing zijn op zijn fonkelnieuwe album ‘Stralend’: "Prachtig mooi', dat zijn mijn nieuwe liedjes, dat vind ik althans. 'Glimmend', staat voor het glans geven aan dit project en 'Zeer blij', wie zou dat niet zijn als je met vakmensen aan dit album hebt mogen werken”, aldus de zingende slager uit het Limburgse Horst.

Met hoeveel sterren waardeert u dit product/deze artiest ?

Lees meer...

DuijtsF-TijdloosAlbumFRANS DUIJTS - TIJDLOOS

Vertrouwd..!

Tussen ‘Oud en Vertrouwd’, het vorige album van Frans Duijts en zijn nieuwe ‘Tijdloos’, zit 3 jaar. Tussendoor verscheen wel de dubbelaar ‘10 Jaar – Mijn Grootste Hits Tot Nu Toe’. Grote Nederlandstalige hits van de laatste 10 jaar zijn op twee handen te tellen en één daarvan heeft Duijts op zijn naam staan. Ook anno 2016 wordt ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ in alle zalen, pleinen en feesttenten uitbundig meegezongen. Voor Frans was deze hit het vertrekpunt van zijn muzikale carrière.

Met hoeveel sterren waardeert u deze single/artiest ?

Lees meer...

TOP50WoonwagenhitsDeel8

TOP50 WOONWAGENHITS DEEL-8

Dubbelaar vol met vaderlandse toppers!

Na succesvolle eerdere delen uit de serie is vanaf 4 november de ‘TOP50 Woonwagenhits Top Deel-8’ verkrijgbaar. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 8 tot een heerlijke 2CD. Onder andere Wesley Bronkhorst, Marianne Weber & John de Bever, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, William Burg en vele anderen staan op de dit dubbelalbum.

Lees meer...

MartinT-ConcertDromenAlbumTINO MARTIN – HET CONCERT VAN MIJN LEVEN (LIVE IN DE HMH)

DVD volgt in december..!

Op 28 mei 2016 stond Tino Martin in een uitverkochte Heineken Music Hall. Van dit uitbundige spektakel werden audio en video opnamen gemaakt, waarnaar de fans maandenlang hebben uitgekeken. De dubbel CD die 22 liedjes bevat, waaronder uiteraard de Tino Martin-hits, maar ook een duet met Glennis Grace en een Andre Hazes medley. De verrassende openingssong van het concert ‘Later Als ik Groter Ben’ van Bløf zal, ter promotie van het album, als single worden uitgebracht.

Met hoeveel sterren waardeert u deze single/artiest ?

Lees meer...

KroesW-FormidabelalbumWOLTER KROES - FORMIDABEL

Dance.. in the oldfashion way..!

Begeleid door een volledig orkest bezorgt Wolter Kroes de muziekliefhebber een heel album vol traditionals. Wereldberoemde klassiekers maar dan gewoon Nederlandstalig. Uiteraard wel met de welbekende Kroes-touch. De Zaankanter laat hiermee eventjes weten dat hij veel meer in huis heeft dan de Sha-la-la-la’s en de Hollandia’s, iets wat de Kroes-volger al lang weet natuurlijk. Een opvallende move van een artiest die altijd wel heeft gezocht naar een bredere erkenning oftewel.. méér dan volkszanger alleen willen zijn!

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

BauerF-GelukAlbumFRANS BAUER – GELUK, HOOP EN LIEFDE

Volkszanger is weer thuis..!

“Bauer is back”, kopte deze website toen begin september jl. zijn nieuwe single ‘Een Beetje Verliefd’ verscheen. Een 5-sterren lied op basis van gevoel want dat echte levensliedgevoel, daar waar Frans groot mee is geworden begin jaren negentig, is in de loop der tijd wat naar de achtergrond geraakt. Mede ook door stromingen in de Nederlandse muziek en de roep om gezelligheid, luchtigheid en hoempapapa. Zijn nieuwe album ‘Geluk, Hoop en Liefde’ is terug naar het levenslied, terug naar zijn roots!

Met hoeveel sterren waardeert u dit/deze artiest ?

Lees meer...

KinnaerB-HartalbumBELINDA KINNAER – UIT MIJN HART

Smaakt naar véél meer..!

Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden van Commercial Break dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. De zangeres van de formatie, Belinda Kinnaer, zet dan haar eerste stappen richting een solocarrière in het wereldje van de Nederlandse muziek. Eerst zijn er duetten met Ronnie Tober die vol lof is over Kinnaer. Ze debuteert met de cover ‘If Tomorrow Never Comes’ maar ‘Zeven Oceanen’ is in 2015 echt een schot in de roos (tweede plaats HHF-TOP40). Nu is haar debuutalbum ‘Uit Mijn Hart’ een feit.

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

MiekeLuc-MiekeLucAlbumMIEKE & LUC VAN MEEUWEN

Vlaams succesduo lanceert 13 liedjes tellend duettenalbum..!

Het kon bijna niet anders dat het ervan zou komen; na de drie succesvolle singles ‘Ik Kan Met Jou De Wereld Aan’, ‘Ik Zou Niet Weten Wat Ik Liever Hebben Wou’ en ‘Ik Wens Je Mooie Dromen’, is er dan nu het spiksplinternieuwe duettenalbum van Mieke & Luc van Meeuwen. Door de succesvolle singles werd de vraag naar een album steeds groter en daarom is besloten daaraan gevolg te geven. Het album heeft geen titel maar draagt gewoon de naam van beider artiesten.

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

Ancora-WindAlbumANCORA – DOOR WEER EN WIND

Buitenbeentjes geaccepteerd en gesetteld..!

Inmiddels is de introductie van Ancora geschiedenis. De muziekliefhebber heeft sinds augustus 2013 kennis kunnen maken met een sound die louter nog voorbestemd leek voor klassieke havenfestivals waar shantykoren deze stijl levend houden. De jeugd haalt er vaak de neus voor op, of dergelijke koren over 50 jaar nog bestaan is maar zeer de vraag. Met nu 37 songs heeft Ancora dit genre misschien wel weer toekomst gegeven. Jan Smit reikte 9 september het eerste exemplaar uit van ‘Door Weer En Wind’.  

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

Sieneke-LiefdealbumSIENEKE – DE LIEFDE DIE LACHT

Sympathiek en degelijk..!

Weet u het nog? De voorronde van het Nationale Songfestival 2010; Vinzzent, Marlous, Peggy Mays, Loekz en Sieneke Peters mochten elk hun eigen versie van het door Pierre Kartner geschreven ‘Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)’ ten gehore brengen. Dan weet u vast ook nog dat Loekz en Sieneke gelijk eindigden en dat Pierre Kartner uiteindelijk de beslissende stem had wie naar het Eurovisie Songfestival in Noorwegen mocht namens Nederland. Het werd Sieneke! Nu, 6 jaar later, is haar derde album een feit!

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

WagnerD-EmotiesAlbumDJANGO WAGNER - EMOTIES

Pure klasse..!

Zeven jaar geleden nog maar verscheen van een tot dan toe onbekende zanger uit Brabant, de single ‘Kali’. En moet je nu eens kijken; Django Wagner is BN’er, eigenaar van een Edison, hij leverde 6 studioalbums, 20 singles en een diverse DVD ’s af, en wordt gezien als één van de beste vocalisten binnen het wereldje. Daarnaast zette hij eigenhandig de gipsy/zigeunermuziek op de Nederlandstalige muziekkaart. Zijn nieuwe album getiteld ‘Emoties’ is er één die bevestigt maar die vooral ook verrast!

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

WijngaardH-ZomerAlbumHENK WIJNGAARD – HOE DIE ZOMER WAS

Het jaar van.. Henk Wijngaard..!

Henk Wijngaard is onlangs 70 geworden, is 50 jaar getrouwd met zijn lieftallige Trijntje, is 40 jaar artiest en nog altijd met veel succes! Op 16 oktober vindt er een zondagmiddaghappening plaats in De Bonte Wever in Assen alwaar Henk officieel wordt gehuldigd en de presentatie plaatsvindt van zijn 4CD-box, het complete hitoverzicht incl. bonustracks. Momenteel staat Henk hoog in de HHF-TOP40 en is het gelijknamige album verschenen: ‘Hoe Die Zomer Was’.

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

Meer artikelen...