Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeadeAlbums

HermansR-FavorietalbumRAYMON HERMANS – M’N FAVORIET

Onderweg naar…….

• ST.WILLEBRORD • Al sinds 2010 volgen we de carrière van de nu 23-jarige Raymon Hermans uit Brabant op de voet. Zijn eerste singles als 16-jarige lieten al horen dat Raymon ‘iets’ heeft maar dat moet zich dan uiteraard nog helemaal gaan ontwikkelen. In de jaren die volgen experimenteert hij met diverse stijltjes maar wat blijft is dat ‘iets’. Het valt niet mee om met het enorme aanbod zangers op de vallen maar met dat ‘iets’ heb je allicht wel méér kans. Uiteindelijk is ’t er zo zoetjes aan wel het uit komen. Singles worden volop gedraaid, zijn naam valt steeds vaker en hij krijgt een nominatie…

Lees meer...

BeverdJ-LachalbumJOHN DE BEVER – JIJ KRIJGT DIE LACH NIET VAN MIJN GEZICHT

Eerste album met nieuw verworven status..!

• VLEUTEN • De kreet ‘hit’ staat sinds een jaar of tien ernstig onder druk. Een nummer-1 plaat die snel in de vergetelheid raakt, is dat een hit? Of gaat het erom dat jaren ná de release iedereen die plaat kent en kan meezingen? In het laatste geval kunnen we vaststellen dat, zeker binnen de Nederlandstalige volksmuziek, maar eens in de paar jaar een nummer tot een echte hit uitgroeit. John de Bever (52) moet dus koesteren dat hij er eentje te pakken heeft met ‘Die Lach..’. Niet zo heel vreemd dus dat hij die titel op zijn nieuwe album heeft laten plakken.

Lees meer...

RijkenW-ZoWIM RIJKEN – ZO ZIJN WE SAMEN

30-jarig jubileum gevierd met albumrelease..!

• AMSTERDAM • De in Kinderdijk geboren veelzijdige Wim Rijken (59) viert in 2017 zijn 30-jarig artiestenjubileum. Deze gebeurtenis gaat gepaard met de release van een nieuw album getiteld: ‘Zo Zijn We Samen’. Solo scoorde hij met singles als o.a. ‘Jij Bent Mijn Zomer’, ‘Dans Met Mij’ en ‘Als De Dag Lacht’, maar het grote publiek kent hem zeker ook van één van zijn duetten met Conny Vandenbos, ‘Wie Weet Wat Liefde Is’ uit 1988. Met dit jubileumalbum bewijst Wim wederom zijn veelzijdigheid. Zo tekende hij zelf voor alle teksten van ‘Zo Zijn We Samen’ en was hij eveneens nauw betrokken bij de productie van het schijfje.

Lees meer...

NijsR-LaatstalbumROB DE NIJS – NIET VOOR HET LAATST

Het leven Pure Sang..!

• BENNEKOM • ‘Niet Voor Het Laatst’ is de titel van het nieuwe album van Rob de Nijs, een van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voorgebracht. Het is ook het album waarop de ooit zo vruchtbare samenwerking met Belinda Meuldijk als tekstschrijfster weer nieuw leven is ingeblazen. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit”, zegt de zanger daar zelf over. “Eerlijk en openhartig. Ik kom dichterbij dan ooit,” aldus Rob over zijn 12 liedjes tellende album ‘Niet Voor Het Laatst’ waaruit je kunt concluderen dat De Nijs er bepaald nog niet klaar mee is!

Lees meer...

MartinT-DromenXLalbum-ZiggoTINO MARTIN – HET CONCERT VAN MIJN DROMEN XL

Vanuit de TinoDome..!

• LANDSMEER • Van honderden in een schouwburg, enkele duizenden in de HMH naar 17.000 man in de Ziggo Dome. Dat is Tino Martin (33) binnen slechts een paar jaar overkomen, en dat terwijl hij toch al een ruim 15 jaar met zingen bezig is. 10 juni gaf hij een grootse show in de Ziggo Dome met Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless als gasten. En ondanks dat vorig jaar ook al een dubbel live CD van de Hagenees verscheen, is uiteraard het concert in de voor één avond in de TinoDome omgedoopte concertzaal, vastgelegd op beeld- en geluidsdragers.

Lees meer...

ZuidamP-OverPERRY ZUIDAM – OVER LEVEN & LIEFDE

Debuutalbum Rotterdamse volkszanger..!

• ROTTERDAM • Als kleine jongens wist hij een ding zeker: Ik word artiest. Dat daar hard voor gewerkt moest worden is een ding waar hij in de afgelopen jaren achter is gekomen maar iedere dag zet hij zich vol liefde en passie in voor dit mooie vak. Na een aantal singles die hij in de loop van de jaren maakte met niet de minste namen, is hij zich de afgelopen tijd steeds meer gaan toeleggen op zijn eigen repertoire en dit resulteert in een eerste album!

Lees meer...

TOP50woonwagenhits10goedTOP50 WOONWAGENHITS DEEL-10

Volume-10 is jubileumuitgave van succesreeks..!

De succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de jubileumeditie van Woonwagen Top 50 deel 10. Vijftig tracks van de beste artiesten die Nederland rijk is, maakt de Woonwagenhits Top 50 tot een heerlijke dubbel CD. Op deze nieuwe editie staan onder andere de nieuwe tracks van Jannes, Django Wagner, John de Bever, Frank van Etten, Grad Damen, Rein Mercha, Jaman, Wesly Bronkhorst, Henk Bernard, Rob Zorn, Rob van Daal, John West en Lange Frans en Willem Barth.

Lees meer...

BesteZangers-10jaarBesteZangersBESTE ZANGERS – 10 JAAR BESTE ZANGERS

TV-hit nu samengevat op dubbelaar..!

• HILVERSUM • Van het zo succesvolle Avrotros-programma Beste Zangers van Nederland, dat binnenkort verneemt of het de televizierring heeft gewonnen, is een compilatiealbum verschenen. 40 liedjes uitgevoerd door de diverse deelnemers van de afgelopen 10 jaar, waarvan menigeen uitgroeide tot een grote landelijke hit en waar diverse artiesten mee doorbraken, zijn nu op 2 cd’s gezet. Van André Hazes, O’g3ne, Anita Meyer, Dennie Christian, tot Jeroen v.d. Boom, Wolter Kroes of Frans Duijts.. ze staan er allemaal op!

Lees meer...

KlinkenvE-LekkeralbumERIK VAN KLINKEN – LEKKER DOODGEWOON

Koos Alberts reikt eerste exemplaar uit aan Drentse volkszanger..!

• EMMEN • 1 oktober 2017 presenteert Erik van Klinken (50) zijn debuutalbum ‘Lekker Doodgewoon’ in Emmen, waar Koos Alberts het eerste exemplaar zal uitreiken en artiesten als Ancora, Koos Alberts, Belinda Kinnaer hun opwachting zullen gaan maken. Het album telt 13 nummers, allen liedjes die de Drentse zanger de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Erik laat weten ontzettend trots te zijn op zijn debuutschijf: “Een album wat ik niet had kunnen maken zonder mijn gezin. Mijn vrouw en m’n gezin wil ik daarom bedanken voor de ruimte die ze mij geven om dit mooie vak te beoefenen”.

Lees meer...

VriesdJ-PassiealbumJOOST DE VRIES - PASSIE

Verzamelaar vanwege 20-jarig jubileum..!

• HEERHUGOWAARD • Na het album ‘Leef & Geniet’ dat in 2013 van Joost (47) verscheen, viert de zanger in 2017 zijn 20-jarig artiestenjubileum met de release van het nieuwe album ‘Passie’. “Dat ik dan nu met een verzamel CD uit kan komen geeft mij een trots gevoel”, aldus de jubilaris. Het zeer gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt liefst 18 tracks waaronder de gelijknamige single, enkele nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles.

Lees meer...

Mieke-ParelsalbumMIEKE - PARELS

“Het voelt gewoon goed”, aldus de zangeres..!

• HERSELT (B) • De 40/50-plussers van nu die vroeger als kind met hun ouders meekeken naar het Tros-programma Op Volle Toeren, gepresenteerd door een meneer met een enorme harige bovenlip, die weten het vast nog wel; Dat toen nog donkerharige meisje uit Vlaanderen met dat prachtige stemmetje,  die meteen een hit scoorde met 'Een Kind Zonder Moeder'. Mieke vestigde direct haar naam in ons land voor een miljoenenpubliek. En die naam heeft de Vlaamse nog steeds in Nederland!

Lees meer...

NickSimon-AangenaamalbumNICK & SIMON - AANGENAAM

Zevende studio album van succesvol duo..!

• VOLENDAM • Het nieuwe album van Nick & Simon, getiteld ‘Aangenaam’ is het zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd. Voor het eerst maakten ze een plaat echt samen. Dat klinkt wellicht een beetje raar voor zo’n onafscheidelijk duo, maar schrijven deden Nick en Simon voorheen altijd apart, omdat ze zo verschillend te werk gaan. Het album is samen met producer Gordon Groothedde tot stand gekomen.

Lees meer...

EchteVrienden-MuziekalbumECHTE VRIENDEN – MUZIEK IS ONS LEVEN

Volkse Toppers met hun aanstaande hitalbum..!

• AMSTERDAM/NUENEN/TIEL • Echte Vrienden is een samenwerking van de drie zwaargewichten in het volkse repertoire; Django Wagner (46), Frans Duijts (38) en Peter Beense (54). Hun eerste gezamenlijke single 'Muziek Is Ons Leven’ was meteen een doorslaand succes en vormde de introductie van de, zeg maar “Volkse Toppers”, die 27 oktober hun allereerste concert gaan geven in Afas Live te Amsterdam. De verwachtingen van hun tweede single ‘We Zullen Allemaal Een Keer Naar Boven Gaan´ welke 15 september verschijnt, zijn wederom hooggespannen.

Lees meer...

HazesR-BloedAlbumROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED

Verrassend..!

• MIJDRECHT • Ineens zijn de Hazes-kids Dré en Roxeanne Hazes hot in ons landje. Het kan verkeren want nog niet zo heel lang geleden vond de boze muziekwereld, dat beiden in het geheel niet konden zingen. Straks staat Dré tweemaal in Ahoy en heeft hij een realitysoap op tv, en na twee toch verrassende singles van Roxeanne, lanceerde ze onlangs haar (solo) debuutalbum. Daar waar Dré het levenslied hanteert is de 24-jarige dochter opgeschoven naar zwoele, ietwat mystieke, zoete maar aantrekkelijke pop met een zeer volwassen en misschien zelfs wel internationale sound.

Lees meer...

MerchaR-ZielalbumREIN MERCHA – MIJN HART EN ZIEL

Uit ’t hart met de kenmerkende Mercha-passie..!

• DEN HAAG • Zijn nieuwe album ‘Mijn Hart En Ziel’ is het tweede achtereenvolgende van de Hagenees dat begint met “Mijn Hart” want in 2015 verscheen de langspeler ‘Mijn Hart.. Zingt’ en gaan we iets verder terug in de tijd, komen we in 2012 het album ‘Recht Uit.. M’n Hart’ tegen. Kortom, muziek zal hem vast na aan het hart liggen. Eén ding moet je Rein absoluut nageven; zowel qua performance op de podia als qua zang, ziel en zaligheid legt hij in zijn optredens en liedjes.

Lees meer...

Toppers-WildWest2017-3cdTOPPERS IN CONCERT 2017

Wild West, Thuis Best op 3 cd’s..!

Nadat De Toppers, bestaande uit René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom tijdens afgelopen kerst hun 12,5 jarig jubileum vierden tijdens Toppers-concerten in Ahoy, stonden de heren 26 en 27 mei 2017 voor de dertiende editie in de Arena. Andre Hazes, Grant & Forsyth en Voice of Holland winnares Pleun waren de gasten en voor het eerst trad Jan Smit als nieuw vast lid toe tot De Toppers. De ‘Wild West, Thuis Best’-editie van 2017 is vastgelegd op drie CD’s.

Lees meer...

Meer artikelen...