Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeadeAlbums

VriesdJ-PassiealbumJOOST DE VRIES - PASSIE

Verzamelaar vanwege 20-jarig jubileum..!

• HEERHUGOWAARD • Na het album ‘Leef & Geniet’ dat in 2013 van Joost (47) verscheen, viert de zanger in 2017 zijn 20-jarig artiestenjubileum met de release van het nieuwe album ‘Passie’. “Dat ik dan nu met een verzamel CD uit kan komen geeft mij een trots gevoel”, aldus de jubilaris. Het zeer gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt liefst 18 tracks waaronder de gelijknamige single, enkele nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles.

Lees meer...

Mieke-ParelsalbumMIEKE - PARELS

“Het voelt gewoon goed”, aldus de zangeres..!

• HERSELT (B) • De 40/50-plussers van nu die vroeger als kind met hun ouders meekeken naar het Tros-programma Op Volle Toeren, gepresenteerd door een meneer met een enorme harige bovenlip, die weten het vast nog wel; Dat toen nog donkerharige meisje uit Vlaanderen met dat prachtige stemmetje,  die meteen een hit scoorde met 'Een Kind Zonder Moeder'. Mieke vestigde direct haar naam in ons land voor een miljoenenpubliek. En die naam heeft de Vlaamse nog steeds in Nederland!

Lees meer...

NickSimon-AangenaamalbumNICK & SIMON - AANGENAAM

Zevende studio album van succesvol duo..!

• VOLENDAM • Het nieuwe album van Nick & Simon, getiteld ‘Aangenaam’ is het zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd. Voor het eerst maakten ze een plaat echt samen. Dat klinkt wellicht een beetje raar voor zo’n onafscheidelijk duo, maar schrijven deden Nick en Simon voorheen altijd apart, omdat ze zo verschillend te werk gaan. Het album is samen met producer Gordon Groothedde tot stand gekomen.

Lees meer...

EchteVrienden-MuziekalbumECHTE VRIENDEN – MUZIEK IS ONS LEVEN

Volkse Toppers met hun aanstaande hitalbum..!

• AMSTERDAM/NUENEN/TIEL • Echte Vrienden is een samenwerking van de drie zwaargewichten in het volkse repertoire; Django Wagner (46), Frans Duijts (38) en Peter Beense (54). Hun eerste gezamenlijke single 'Muziek Is Ons Leven’ was meteen een doorslaand succes en vormde de introductie van de, zeg maar “Volkse Toppers”, die 27 oktober hun allereerste concert gaan geven in Afas Live te Amsterdam. De verwachtingen van hun tweede single ‘We Zullen Allemaal Een Keer Naar Boven Gaan´ welke 15 september verschijnt, zijn wederom hooggespannen.

Lees meer...

HazesR-BloedAlbumROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED

Verrassend..!

• MIJDRECHT • Ineens zijn de Hazes-kids Dré en Roxeanne Hazes hot in ons landje. Het kan verkeren want nog niet zo heel lang geleden vond de boze muziekwereld, dat beiden in het geheel niet konden zingen. Straks staat Dré tweemaal in Ahoy en heeft hij een realitysoap op tv, en na twee toch verrassende singles van Roxeanne, lanceerde ze onlangs haar (solo) debuutalbum. Daar waar Dré het levenslied hanteert is de 24-jarige dochter opgeschoven naar zwoele, ietwat mystieke, zoete maar aantrekkelijke pop met een zeer volwassen en misschien zelfs wel internationale sound.

Lees meer...

MerchaR-ZielalbumREIN MERCHA – MIJN HART EN ZIEL

Uit ’t hart met de kenmerkende Mercha-passie..!

• DEN HAAG • Zijn nieuwe album ‘Mijn Hart En Ziel’ is het tweede achtereenvolgende van de Hagenees dat begint met “Mijn Hart” want in 2015 verscheen de langspeler ‘Mijn Hart.. Zingt’ en gaan we iets verder terug in de tijd, komen we in 2012 het album ‘Recht Uit.. M’n Hart’ tegen. Kortom, muziek zal hem vast na aan het hart liggen. Eén ding moet je Rein absoluut nageven; zowel qua performance op de podia als qua zang, ziel en zaligheid legt hij in zijn optredens en liedjes.

Lees meer...

Toppers-WildWest2017-3cdTOPPERS IN CONCERT 2017

Wild West, Thuis Best op 3 cd’s..!

Nadat De Toppers, bestaande uit René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom tijdens afgelopen kerst hun 12,5 jarig jubileum vierden tijdens Toppers-concerten in Ahoy, stonden de heren 26 en 27 mei 2017 voor de dertiende editie in de Arena. Andre Hazes, Grant & Forsyth en Voice of Holland winnares Pleun waren de gasten en voor het eerst trad Jan Smit als nieuw vast lid toe tot De Toppers. De ‘Wild West, Thuis Best’-editie van 2017 is vastgelegd op drie CD’s.

Lees meer...

Clouseau-304cdCLOUSEAU VIERT 30-JARIG JUBILEUM

Vlaamse formatie komt met Concertreeks en 4CD/DVD-album

HALLE (b) - De Vlaamse formatie Clouseau bestaat uit de in Halle geboren broers Koen (49) en Kris Wauters (42). In 1984 opgericht door Bob Savenberg en zeer succesvol in zowel Vlaanderen als in ons land met hits als ‘Daar gaat ze’, ‘Passie’, ‘Zie me graag’ en ‘Nobelprijs’. In 1987 werd Clouseau ontdekt en twee jaar later deden zij met ‘Anne’ mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival. Als Tjenne Bergh, bassist Karel Theys en later ook oprichter Bob Savenberg de groep verlaten, wordt Clouseau uiteindelijk een duo die in de loop der jaren naast veel concerten ook tal van albums en singles lanceren.

Lees meer...

Jaman-GeloofAlbumJAMAN – GELOOF IN JEZELF

Herkenbaar, verbredend en zelfs gewaagd..!

• OLST • De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman (Janneman van Engelen) zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Jaman ’s debuutsingle ‘Goede Vader’ wordt in 2011 een succes maar zijn tweede single ‘Gewoon Weer Opnieuw’ is uiteindelijk dé inleiding voor een landelijke doorbraak. Zijn vierde album ‘Geloof In Jezelf’, gevarieerder en gewaagder dan ooit trouwens, bevat zijn drie meest recente singles, negen nieuwe nummers en een duet met Pest One.

Lees meer...

MartinT-HoealbumTINO MARTIN – HOE IK HET ZIE

Nederland is een Topper rijker..!

• LANDSMEER • 110.000 maandelijkse luisteraars heeft Tino Martin op streamingsdient Spotify. De geboren Hagenees (33) tekende en 2013 een contract bij Studio One Records. Met Johnny Sap, Justin Pieplenbosch en Henny Thijssen achter de schrijf- en productietafels, is de carrière van Tino Martin in een enorme stroomversnelling geraakt. Met name ‘Doe Wat Je Wil’, ‘De Gevierde Man’, ‘Jij Liet Mij Vallen’, ‘Het Is Goed Zo’ en ‘Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken’ groeien uit tot serieuze hits waarmee we bedoelen dat bijna iedere liefhebber van het Nederlandstalig, ze kent.

Lees meer...