Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeadeAlbums

WestJ-MooiealbumJOHN WEST – JIJ BENT ZO’N MOOIE VROUW

Hagenees heeft zich uitstekend doorontwikkeld..!

• DEN HAAG • 30 maart wordt het album ‘Jij Bent zo’n Mooie Vrouw’, van de Haagse volkszanger John West (29) gepresenteerd in 013 te Tilburg met o.a. op het podium: René en Danny Froger, Lange Frans, Wolter Kroes en Frans Duijts. Na de albums ‘Jouw Blik’, ‘Jouw Stem’, ‘Jouw Glimlach Op Je Mond’ en nu ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ is de cirkel van ‘Jouw Blik’ rond! De opening van het refrein uit die single zijn allen gebruikt als albumtitel. John ’s vorige single ‘Een Dag Zonder Jou’ en zijn huidige ‘Jij Laat Me Leven’ staan op de nieuwe schijf maar verder kan de liefhebber zich verheugen op lekker veel nieuwe tracks.

Lees meer...

BarthW-MeeAlbumWILLEM BARTH – GA MAAR MEE

Voor ieder wat wils..!

• DOETINCHEM • Eigenlijk zou je kunnen stellen dat Willem Barth (42) de zanger van dé verrassing is geworden. Neem de zomer van 2017; hij scoorde zomaar een heuse zomerhit met ‘Zakken Naar De Grond’ (500.000 Spotify-streams), een type liedje dat enkele jaren geleden als vloeken in de WB-kerk zou zijn beschouwd. ‘Alles Is Zo Sexy Aan Jou’ of wat te denken van zijn huidige single ‘Ga Maar Mee’ (afgelopen januari nog HHF-Kanjerschijf). En we kunnen zo nog even doorgaan want ‘Al Word Ik Dan Wat Ouder’ en ‘Zeg Heb Jij Iets Tegen Mij’ waren singles met een verrassend feestgehalte…

Lees meer...

BauerF-LevensliedalbumFRANS BAUER – LEVENSLIED

Gevoel van nostalgie..!

• FIJNAART • Inclusief zijn Duitstalige-, concert- en verzamelalbums gaat met ‘Levenslied’, het nieuwste Frans Bauer-album, de teller richting de 40 releases als het dus gaat om de albums. De titel zegt uiteraard alles; de 44-jarige volkszanger uit west Brabant is namelijk terug bij het genre waarmee hij ooit begon, al vlot doorbrak en hij zijn enorme fan schare aan te danken heeft. De vrij onbeduidende tijd van de skippyballen en de ratatadada’s, heeft hij (gelukkig) achter zich gelaten. Zijn vorige album ‘Geluk, Hoop & Liefde’, welke in oktober 2016 verscheen, kondigden al tekenen van een naderende ‘thuiskomst’ aan.

Lees meer...

3JS-Nu3JS - NU

Uit de JS-comfort-zone..!

• VOLENDAM • ‘Nu’ is voor 3JS de overgang tussen verleden en toekomst. Het enige moment dat er echt is. Een moment waarop alles is. Een moment waarop de band volledig uit hun ‘comfort zone’ is gestapt. Een nieuwe stap na het vieren van hun 10-jarig jubileum afgelopen jaar, waarna de band uit Volendam een andere koers is gaan varen. Ze zijn het theater ingegaan met een show die niet over 3JS ging en ze zijn voor het eerst gaan werken met andere Nederlandse songwriters en met een externe producer die uit een totaal andere hoek komt namelijk; Oscar Holleman.

Lees meer...

Klubbb3-Hoalbum

KLUBBB3 – HO-DIO-DI-JEE

Derde album van BeNeDui-hitsensatie..!

• VOLENDAM-NINEOVE-TIEFENBACH • Klubbb3 is een schlagertrio dat gevormd wordt door Vlaming Christoff (41), de Duitser zanger Florian Silbereisen (36) en onze eigen Jan Smit (32). Het idee voor dit initiatief kwam overigens van de overleden muziekmanager Jaap Buijs die hoopte dat Jan weer een voet tussen de Duitse hitdeuren zou krijgen. Het succes van de heren is ongekend! Ze scoren grote hits in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in Vlaanderen en Nederland met een albums en singles, en daarnaast bespelen zij de grootste hallen in Duitsland tijdens hun tours. ‘Ho-Dio-Di-Jee’ is alweer hun derde album sinds 2015.

Lees meer...

HelemaalHollandse-Meezingmedleys2HELEMAAL HOLLANDS – MEEZINGMEDLEYS VOLUME 2

Geboren voor de medleys..?

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Carlo Rijsdijk en Leo Langstraat staan volgend jaar alweer 20 jaar op de bühne als duo. Te beginnen als Boyzone-act in de Soundmixshow waarna ze zichzelf Move-It gaan noemen. Niet veel later wordt dit Helemaal Hollands waarna dit tweetal langzaam ons landje begint te veroveren. Al in 2007 verschijnt de CD/DVD ‘De Meezingmedleys’. Naast reguliere singles, worden die medleys toch ook een beetje hun handelsmerk. Tijdens een uitverkochte Nieuwjaarsparty in Rotterdam lanceerden zij begin 2017 het album ‘Meezingmedleys Volume-1’ en nu is ook ‘Volume-2’ al een feit.

Lees meer...

Div-WatEenFeestalbumDIVERSE ARTIESTEN – WAT EEN FEEST!

Voor een vrolijk en jolige stemming!

‘Wat Een Feest!’ is een vrolijke feest-cd voor 365 dagen per jaar. Op dit album staan liedjes van Dikdakkers, Feest DJ Maarten, Dirk Meeldijk, Ronnie van Bemmel, Gré Parelmoer, Sytse Vliegen, De Suskes e.v.a. Relatieve nieuwkomers op dit album zijn het duo Double Party, de Zingende Skileraar en aanstormend talent Gaatze Bosma. Kortom dit is een vrolijke verzamel cd die u tijdens elk feest kunt draaien. Mocht u niet in een vrolijke bui zijn dan kunt u dit cd-album ook gerust opzetten. U raakt (100% gegarandeerd) in een jolige, vrolijke stemming.

Lees meer...

TruckerT-QueenalbumTINA TRUCKER – QUEEN OF THE ROAD

35 jaar samengevat op 3CD-box..!

• HELMOND • Medio december 2017 vierde Tina Trucker (65) haar 35-jarig jubileum in het besneeuwde Duitse Wünnenberg (Sauerland) tijdens een meerdaagse trip met artiesten en fans. Hierbij is meteen het 3CD-album ‘Queen Of The Road’ officieel gepresenteerd. Het jubileumalbum, opvallend verpakt in het formaat van een luxe DVD-box, bevat dus 3 schijfjes welke qua styling herinneren aan de tijd dat geluidsdragers nog werden uitgebracht op vinyl. Zo is de link naar de tijd van weleer gelegd. Daarnaast wordt een uiterst fraai boekje meegeleverd vol met foto’s van toen en nu.

Lees meer...

BronkhorstW-LiveConcertgebouwWESLY BRONKHORST – 15 JAAR LIVE IN CONCERTGEBOUW

De volkszanger en het pluche..!

• AMSTERDAM • 2017 is een héél bijzonder jaar voor Wesly Bronkhorst (35) geweest; Eerst reikte dirigent en violist Jaap van Zweden het dubbelalbum ‘15’ uit aan de volkszanger, en op 15 mei vierde de volkszanger zijn 15-jarig jubileum met een concert in het even statige als wereldberoemde Koninklijke Concertgebouw. Kort voor het afsluiten van zijn jubileumjaar is een registratie ervan op 2DVD’s en bonus-CD verschenen. “Het is een soort jongensboek de afgelopen vijftien jaar, en die reis is ook hoorbaar in mijn muziek”, aldus Amsterdammer…

Lees meer...

RoodJ-MooistealbumJANNEKE DE ROO – HET MOOISTE VAN

Vierde soloalbum van dé levensliedzangeres uit Drenthe..!

• EMMEN • In 2006 verscheen van Janneke de Roo haar eerste soloalbum ‘Rozen voor jou’. Vier jaar later bracht ze het 13 liedjes tellende album ‘Onvergetelijk’ uit dat in het teken stond van haar 5-jarig jubileum. Haar derde album, ‘Adieu Mon Amour-10 Jaar Janneke De Roo’ waarop 20 liedjes zijn te vinden, belandde in 2015 in de winkelschappen. En nu is haar 4e soloalbum ‘Het Mooiste Van..’ een feit én officieel gepresenteerd! De feestelijke presentatie van Janneke ‘s gloednieuwe CD-album vond 26 november jl. plaats in een afgeladen Zalencentrum D’aol Meul te Veenoord met diverse gastartiesten.

Lees meer...

EttenvF-NostalgieFRANK VAN ETTEN - NOSTALGIE

Het begin van (veel) meer..?

• APELDOORN • Volg je Frank van Etten, dan krijg je vrijwel dagelijks uitvoerige updates over zijn wel en wee. En toegegeven, daar zit soms best veel ‘wee’ bij. Sommige hebben het gewoon aan hun kont hangen. Hoe dan ook, Frank van Etten heeft wat voor z’n kiezen gehad de laatste paar jaar en dat gaat niemand in de kouwe kleren zitten natuurlijk. Wie dat geheel buiten beschouwing laat en puur muzikaal kijkt, zal vast weten dat Frank een uitstekend zanger is die met ‘Ik Wil Met Je Dansen’, ‘Als Je lacht’, ‘Huisje Op Wielen’ of ‘Ik Sta in Lichterlaaie’ praktisch elke hut op z’n kop zet….

Lees meer...

HeerenJ-MuziekalbumJOHAN HEEREN – MUZIEK IS MIJN LEVEN

Keuzes maken of… de breedte in..?

• ROOSENDAAL • Twintig jaar geleden startte de zangcarrière van Johan Heeren! Een mooier moment om een album met 20 liedjes uit te brengen, is haast niet denkbaar. Zijn zege bij een karaokewedstrijd in 1997, bracht hem voor het eerst in een studio waar hij een cd met nummers van zijn grote idool Elvis mocht opnemen. De Roosendaler heeft sindsdien naam gemaakt in zowel ons land, in Vlaanderen, zelfs in Duitsland en daarnaast trad hij ook op in Amerika. Sinds 10 jaar worden singles van Johan landelijk uitgebracht en niet zonder succes. Vele van zijn releases vonden hun weg naar de playlist van de meeste radiostations.

Lees meer...

BernardH-AllergrootstealbumHENK BERNARD – ALLERGROOTSTE HITS

10-Jarig jubileum gevierd met concert en verzamelalbum..!

• ST. MICHIELSGESTEL • Met Jacques Herb, Rein Mercha, Wesly Bronkhorst, Jannes en enkele duizenden aanwezigen, viert volkszanger Henk Bernard op 1 december in de Maaspoort in Den Bosch, zijn 10-jarig jubileum. In 2007 verscheen namelijk zijn eerste single ‘Wat Is Voor Mij Een Dag’ en sindsdien is het hard gegaan met de sympathieke Brabander met de release van vele singles en albums, vele hitnoteringen, enkele concerten en optredens op de grootste podia van ons land tot aan het Sterren Muziekfeest. Zijn jubileum viert hij ook met de release van het dubbelalbum ‘Allergrootste Hits’…

Lees meer...

CramerB-KleinPortretAlbumBEN CRAMER – KLEIN PORTRET

Biografie en album in zijn jubileumjaar

• BAARN • Mijlpalen zijn er om bij stil te staan en natuurlijk ook om ze te vieren. Ben Cramer, onlosmakelijk verbonden met ‘De Clown’, ‘Zai Zai Zai’, ‘Alles Is Anders’ en zijn velen rollen in musicals, vierde afgelopen februari zijn zeventigste verjaardag en daarnaast zit hij 50 jaar in het vak. Een betere gelegenheid om je door Hans Smit geschreven biografie ‘Ben Cramer.. meer dan een clown’ uit te brengen is er niet, naast het 10-tracks tellende album ‘Klein Portret’ dat aan de zanger in Baarn werd uitgereikt door André van Duin. Het biedt een gevarieerd aanbod liedjes waarvan enkele met Emily, de dochter van wijlen Gilbert Becaud.

Lees meer...

JanAnny-GreatestJAN KEIZER & ANNY SCHILDER – GREATEST HITS

8 jaar sinds hun comeback, samengevat op cd en dvd..!

• VOLENDAM • Het is 8 september 2010. Locatie: ‘Old Dutch’ aan de Dijk te Volendam. HHF is getuige van de zeg maar comeback van, zoals ze anno 2017 worden gepresenteerd; De “Original Voices of BZN”, oftewel Jan & Anny zijn weer samen. Het verslag van destijds: ‘Old Dutch’ loopt op de achtste september helemaal vol met pers, familie en genodigden maar inderdaad, geen van de voormalige BZN-leden is aanwezig bij deze presentatie. De uitreiking door Mies Bouwman is bijzonder, héél bijzonder...

Lees meer...

KoevoetJ-TOP50JAN KOEVOET – JAN KOEVOET TOP50

3CD-Jubileumbox..!

• ROOSENDAAL • Zoals bij velen bekend, gaat Jan Koevoet al heel wat jaren door ‘t leven als volkszanger van het Nederlandse lied. Het bijzondere daarbij is, dat hij al zijn liedjes zelf schrijft, daarbij gesteund door zijn dochter Silvana en zangpedagoge Mieke Werger. Met het laatst verschenen liedje ‘De Hele Wereld Mag Het Weten’ komt de zanger op een totaal van 50 liedjes die hij de afgelopen 17 jaar heeft gemaakt. Vanwege dit heugelijke feit heeft de zanger nu een 3CD-box uitgebracht getiteld: ‘Jan Koevoet TOP50’.

Lees meer...

Meer artikelen...