170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerAlbums

HazesA-WijzerANDRÉ HAZES – WIJZER

2017, wat een jaar..!?

• ROTTERDAM • Het is niet langer meer Dré of Dreetje en als het aan André zelf ligt zal zijn muziek zich breder gaan ontwikkelen maar wel met behoud van de Hazes-sound. Al met al moet 2017 een bizar jaar zijn én worden voor deze nog maar jonge twintiger; tweemaal in Afas Live (7 & 8 januari jl.) en tweemaal in Ahoy (13-14 oktober a.s.). Liefst vier concerten dus binnen 10 maanden en dat op zijn leeftijd, waarschijnlijk ongeëvenaard en dus uniek. Tussendoor is op 17 mei jl. in People's Place in Amsterdam, 14 maanden na het album ‘Leef’ dus, ook nog even zijn jongste geluidsdrager gepresenteerd: ‘Wijzer’.

Lees meer...

TOP50woonwagenhits-Deel9TOP50 WOONWAGENHITS DEEL-9

Dubbelalbum met 50 meest actuele levensliedjes

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 9. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 9 tot een heerlijke dubbel-CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, Wesly Bronkhorst, Frank & Jamy van Etten, Marianne Weber & John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum dat vanaf 9 Juni verkrijgbaar is en een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied!

Lees meer...

Bouke-ThisAlbumBOUKE – THIS IS ME

Maakt wederom indruk..!

• EMMEN • Bouke (35) zong op jonge leeftijd al mee met de platen van zijn grote idolen Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones. De Drenth, met misschien wel één van de mooiste stemmen binnen het Nederlandse lied, wisselt Engels- en Nederlandstalig af. Met zijn zege in het televisieprogramma Waar is Elvis? is de zanger opgemerkt bij de leden van ElvisMatters, de Nederlands/Belgische fanclub van Elvis. Kort hierna wordt hij de leadzanger bij de ElvisMatters-concerten. Na 4 Nederlandstalige albums is ‘This Is Me’ zijn tweede achtereenvolgende Engelstalige album.

Lees meer...

Harten10-BestemmingalbumHARTEN 10 – BESTEMMING BEKEND

2CD/DVD-Album 7 april jl. in Kampen gepresenteerd..!

• DALFSEN • Harten 10 wordt gevormd door Martien Ekkelenkamp (1970 te Ankum) en Tineke Willems (1980 in Den Ham). Nadat zij onafhankelijk van elkaar al enige tijd bezig waren in de muziek, ontmoet de zangeres in 2008 Martien na haar verhuizing naar Dalfsen. Het tweetal vormt duo Harten 10 naast dat zij ook levenspartners zijn geworden. Met ‘Geleend’ debuteren ze op single en in 2010 verschijnt hun eerste album ‘Liefde Maakt Blind’. Inmiddels heeft Harten 10 vele geluidsdragers op hun naam staan, deden ze mee aan Bloed, Zweet & Tranen en staan ze op de grote podia van ons land.

Lees meer...

ZuijderwijkD-30DANNY ZUIJDERWIJK – 30

“Verdriet, blijdschap, hoop en.. veel liefde”!

• LEIDEN • Over de in Leiden geboren Danny Zuijderwijk (30) wordt al sinds 7 jaar geschreven op deze website. Als jochie van zes stond hij al voor de TV om zijn favoriete liedjes mee te zingen. Jaren later, na de nodige zanglessen en het winnen van een talentenjacht, neemt hij in 2010 de single ‘Onderweg Naar De Zon’ op, twee jaar nadien ligt ook zijn debuutalbum ‘Volg Je Hart’ in de winkels. Onlangs verscheen zijn single ‘Liefde’ en als hij op 31 maart jl. zijn dertigste verjaardag viert, presenteert hij én het album ‘30’ én vraagt hij èn passant zijn (zwangere) vriendin Kimberly ten huwelijk.

Lees meer...

SchuurmansR-GoudalbumRENÉ SCHUURMANS - GOUD

Verzamelaar aangevuld met enkele nieuwe stukken..!

• ST-MICHIELSGESTEL • Vijf jaar na ‘Lach & Geniet’ komt René Schuurmans (52) weer eens met een nieuwe album dat de opvallende titel ‘Goud’ heeft gekregen. En acht jaar zijn ‘Achtertuin-concert’, geeft de Brabander begin juli een vervolg hierop maar dan in het natuurtheater in Heeswijk-Dinther. Kortom Schuurmans laat nadrukkelijk van zich horen deze periode. Zijn 13 liedjes tellende nieuwe album zal op 2 april feestelijk worden gepresenteerd in het City Theater in Schijndel.

Lees meer...

BakkerA-Samenalbum1ALIE BAKKER – SAMEN MET JOU

Omdat dagen soms zo mooi van kleur zijn..!

• APELDOORN • Op 2 april 2017, een dag na haar negenenveertigste verjaardag, vindt in een partycentrum in Klarenbeek de albumpresentatie plaats van ‘Samen Met Jou’, het tweede album van Alie Bakker. Misschien als zangeres niet de meest bekende in het wereldje van de Nederlandstalige muziek, maar de kans is bijzonder groot dat de liefhebber van het levenslied nummers kent die afkomstig zijn uit haar pen. Jaman, Django Wagner, Jannes, Willem Barth, Sieneke, Marianne Weber, slechts een kleine greep artiesten die door Alie geschreven liedjes opnemen of hebben opgenomen.

Lees meer...

WestJ-ConcertgoedJOHN WEST – JOHN WEST LIVE IN CONCERT

Jubilerende Hagenees legt 10 jaar vast op 2cd+dvd-box..!

• ‘s-GRAVENHAGE • John West (28) zette in 2007-2008 met de singles ‘Weet Wat Je Begint’ en ‘Verliefdheid’ zijn eerste voorzichtige stapjes in de Nederlandstalige muziek. Toen al schreven we op deze website dat John met zijn looks en stem dé ingrediënten bezit om op een zeker moment door te breken. De combinatie van destijds Soul/Volks is sinds 2010 gewijzigd in Gipsy/Volks, goed voor de stijldansers maar ook de (jeugdige) discoliefhebbers kunnen ermee uit de voeten. Zijn optredens barsten van de energie en gezelligheid, en de sympathieke Hagenees doet het met gemak en met zichtbaar héél veel plezier.

Lees meer...

EttenvF-ZigeunerhartFRANK VAN ETTEN – MIJN ZIGEUNERHART

Negende studioalbum gaat dieper dan ooit..!

• SINT-ANTONIS • Na ‘De Weg Naar Geluk’, ‘Voor Altijd Samen’, ‘Zo Ben Ik’, ‘Mijn Gevoel’, ‘Leef’, ‘Het Allerbeste Van’, ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Niet Meer Die Man Van Toen’, is ‘Mijn Zigeunerhart’ alweer het negende album van Frank van Etten (35). Vanaf zijn twaalfde is deze geboren Groninger te zien bij diverse talentenshows. Zijn derde single ‘Leef Als Een Zigeuner’ groeit uit tot een klassieker in de Nederlandstalige muziek. Naast uitbrengen van veel eigen werk schrijft en produceert Van Etten ook voor andere artiesten.

Lees meer...

KuhrL-GekustLENNY KUHR – GEKUST DOOR DE EEUWIGHEID

31e album gepresenteerd op verjaardag

• NEDERWETTEN • Op haar verjaardag, 22 februari jl. presenteerde de 67-jarige Lenny haar nieuwe (31e) album ‘Gekust Door De Eeuwigheid’ in Jan van Besouw in Goirle. Een nieuw album met een nieuwe sound die ontstond met de komst van haar nieuwe gitarist Reinier Voet. Een album dat kon worden gemaakt dankzij een geslaagde crowdfundingactie, een nieuw fenomeen in Lenny’s carrière. Het album bevat 14 liedjes, 13 nieuwe en één nieuwe opname van Altijd Heimwee (1994) en hoort bij een tour en ook bij haar boek met dezelfde titel.

Lees meer...

Do-MomentumalbumDO – MOMENTUM

Persoonlijk maar herkenbaar..!

• VALKENSWAARD • De 7 september 1981 in Valkenswaard geboren Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do, scoorde in 2001 de Europese hit ‘Heaven’ i.s.m. Dj Sammy & Yanou. De zangeres ging aanvankelijk voor een carrière in de professionele tenniswereld maar een blessure opgedaan door een zware val maakte een einde aan die aspiraties. Na haar eerste optreden in een café in Valkenswaard kreeg ze meteen een platencontract aangeboden. ‘Momentum’ is haar eerste Nederlandstalige album.

Lees meer...

Snollebollekes-DoorAlbumSNOLLEBOLLEKES – EN DOOR

Feest-act lanceert debuutalbum

• BEST • Snollebollekes is een feest-act opgericht door cabaretier en frontman Rob Kemps (31) met de Dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans. De eerste single ‘Vrouwkes’ werd in 2014 tijdens de Buma NL Awards uitgeroepen tot “beste single van 2013”. Wat dus ooit begon met ‘Vrouwkes’, speciaal gemaakt voor een radioprogramma, is compleet uit de hand gelopen met een overvolle agenda en optredens tot ver over onze grenzen. Op het debuutalbum ‘En Door’ staan alle hits en 3 uitsmijters, en door…!

Lees meer...

BoomvdJ-BenalbumJEROEN VAN DER BOOM – DIT BEN IK

10 Jaar na ‘Jij Bent Zo’..!

• BLARICUM • Jeroen van der Boom (44), is zanger, presentator en televisiepersoonlijkheid die nu 10 jaar geleden zijn debuutsingle ‘Jij Bent Zo’ uitbracht. Het werd een dikke hit in zowel ons land als in Vlaanderen. Inmiddels heeft v.d. Boom tal van succesvolle singles, albums en concerten op zijn naam staan en neemt hij sinds 2008 deel aan De Toppers. Zijn negende album is getiteld ‘Dit Ben Ik’ dat dezelfde naam meekreeg als zijn lopende theatertoer. Op het album staan o.a. een Nasville-opname van ‘Jij Bent zo’, de hit ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ en zijn nieuwe single ‘Lieveling’.

Lees meer...

PolonaiseDeel-13goedPOLONAISE – DEEL-13

Dubbelaar met de carnavalshits van 2017

• EINDHOVEN • Op 24 februari barst in het zuiden des lands carnaval weer los. Hoogste tijd voor een nieuw deel in de Polonaise reeks. Deel-13 is zoals gewoonlijk een dubbelaar met de beste nummers voor de komende carnaval. Op deze editie onder meer Feestteam, Gebroeders Ko, Snollebollekes, Alpenzusjes, John de Bever, Roy Donders & Patty Brard maar natuurlijk ook Gebroeders Rossig, Nelis Leeman en nog veel meer! Met deze verzamelaar ben je helemaal klaar voor de polonaise.

Lees meer...

HelemaalHollands-Meezingmedleys1HELEMAAL HOLLANDS – MEEZINGMEDLEYS (Vol.1)

Album gelanceerd tijdens een Nieuwjaarsparty..!

• ROTTERDAM • Carlo Rijsdijk en Leo Langstraat vormen al een kleine 20 jaar een duo. In de jaren 80 leerden ze elkaar kennen. In 1999 halen zij als duo met een Boyzone-act de finale van de Soundmixshow. Hierna wordt Move-It opgericht met Engelstalig repertoire. Vanaf 2005 stapt het tweetal over op het Nederlandstalig en noemen zij zich Helemaal Hollands. Anno 2017 genieten de heren landelijke bekendheid binnen het circuit, en lanceren zij het album ‘Meezingmedleys Volume-1’.

Lees meer...

EversJ-TerugalbumJOOP EVERS – TERUG VAN WEGGEWEEST

Gelderse zanger keert terug met compleet album..!

TERWOLDE - Joop Evers werd op 1 oktober 1974 geboren in Arnhem, maar runt al 18 jaar een populair café in het Gelderse Terwolde. In 1995 zakte hij helemaal naar het zuiden af om bij Manfred Jongenelis zijn eerste CD op te nemen. Nu, 21 jaar (!) later komt Joop dan weer terug met een album uit dezelfde studio. Eentje met een lach en een traan en voor jong en oud. Een gevarieerd album, met zorg samengesteld en met gebruik van live ingespeelde instrumenten. ‘Terug Van Weggeweest’ is de toepasselijke titel.

Lees meer...

Meer artikelen...