Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeadeAlbums

RoodJ-MooistealbumJANNEKE DE ROO – HET MOOISTE VAN

Vierde soloalbum van dé levensliedzangeres uit Drenthe..!

• EMMEN • In 2006 verscheen van Janneke de Roo haar eerste soloalbum ‘Rozen voor jou’. Vier jaar later bracht ze het 13 liedjes tellende album ‘Onvergetelijk’ uit dat in het teken stond van haar 5-jarig jubileum. Haar derde album, ‘Adieu Mon Amour-10 Jaar Janneke De Roo’ waarop 20 liedjes zijn te vinden, belandde in 2015 in de winkelschappen. En nu is haar 4e soloalbum ‘Het Mooiste Van..’ een feit én officieel gepresenteerd! De feestelijke presentatie van Janneke ‘s gloednieuwe CD-album vond 26 november jl. plaats in een afgeladen Zalencentrum D’aol Meul te Veenoord met diverse gastartiesten.

Lees meer...

EttenvF-NostalgieFRANK VAN ETTEN - NOSTALGIE

Het begin van (veel) meer..?

• APELDOORN • Volg je Frank van Etten, dan krijg je vrijwel dagelijks uitvoerige updates over zijn wel en wee. En toegegeven, daar zit soms best veel ‘wee’ bij. Sommige hebben het gewoon aan hun kont hangen. Hoe dan ook, Frank van Etten heeft wat voor z’n kiezen gehad de laatste paar jaar en dat gaat niemand in de kouwe kleren zitten natuurlijk. Wie dat geheel buiten beschouwing laat en puur muzikaal kijkt, zal vast weten dat Frank een uitstekend zanger is die met ‘Ik Wil Met Je Dansen’, ‘Als Je lacht’, ‘Huisje Op Wielen’ of ‘Ik Sta in Lichterlaaie’ praktisch elke hut op z’n kop zet….

Lees meer...

HeerenJ-MuziekalbumJOHAN HEEREN – MUZIEK IS MIJN LEVEN

Keuzes maken of… de breedte in..?

• ROOSENDAAL • Twintig jaar geleden startte de zangcarrière van Johan Heeren! Een mooier moment om een album met 20 liedjes uit te brengen, is haast niet denkbaar. Zijn zege bij een karaokewedstrijd in 1997, bracht hem voor het eerst in een studio waar hij een cd met nummers van zijn grote idool Elvis mocht opnemen. De Roosendaler heeft sindsdien naam gemaakt in zowel ons land, in Vlaanderen, zelfs in Duitsland en daarnaast trad hij ook op in Amerika. Sinds 10 jaar worden singles van Johan landelijk uitgebracht en niet zonder succes. Vele van zijn releases vonden hun weg naar de playlist van de meeste radiostations.

Lees meer...

BernardH-AllergrootstealbumHENK BERNARD – ALLERGROOTSTE HITS

10-Jarig jubileum gevierd met concert en verzamelalbum..!

• ST. MICHIELSGESTEL • Met Jacques Herb, Rein Mercha, Wesly Bronkhorst, Jannes en enkele duizenden aanwezigen, viert volkszanger Henk Bernard op 1 december in de Maaspoort in Den Bosch, zijn 10-jarig jubileum. In 2007 verscheen namelijk zijn eerste single ‘Wat Is Voor Mij Een Dag’ en sindsdien is het hard gegaan met de sympathieke Brabander met de release van vele singles en albums, vele hitnoteringen, enkele concerten en optredens op de grootste podia van ons land tot aan het Sterren Muziekfeest. Zijn jubileum viert hij ook met de release van het dubbelalbum ‘Allergrootste Hits’…

Lees meer...

CramerB-KleinPortretAlbumBEN CRAMER – KLEIN PORTRET

Biografie en album in zijn jubileumjaar

• BAARN • Mijlpalen zijn er om bij stil te staan en natuurlijk ook om ze te vieren. Ben Cramer, onlosmakelijk verbonden met ‘De Clown’, ‘Zai Zai Zai’, ‘Alles Is Anders’ en zijn velen rollen in musicals, vierde afgelopen februari zijn zeventigste verjaardag en daarnaast zit hij 50 jaar in het vak. Een betere gelegenheid om je door Hans Smit geschreven biografie ‘Ben Cramer.. meer dan een clown’ uit te brengen is er niet, naast het 10-tracks tellende album ‘Klein Portret’ dat aan de zanger in Baarn werd uitgereikt door André van Duin. Het biedt een gevarieerd aanbod liedjes waarvan enkele met Emily, de dochter van wijlen Gilbert Becaud.

Lees meer...

JanAnny-GreatestJAN KEIZER & ANNY SCHILDER – GREATEST HITS

8 jaar sinds hun comeback, samengevat op cd en dvd..!

• VOLENDAM • Het is 8 september 2010. Locatie: ‘Old Dutch’ aan de Dijk te Volendam. HHF is getuige van de zeg maar comeback van, zoals ze anno 2017 worden gepresenteerd; De “Original Voices of BZN”, oftewel Jan & Anny zijn weer samen. Het verslag van destijds: ‘Old Dutch’ loopt op de achtste september helemaal vol met pers, familie en genodigden maar inderdaad, geen van de voormalige BZN-leden is aanwezig bij deze presentatie. De uitreiking door Mies Bouwman is bijzonder, héél bijzonder...

Lees meer...

KoevoetJ-TOP50JAN KOEVOET – JAN KOEVOET TOP50

3CD-Jubileumbox..!

• ROOSENDAAL • Zoals bij velen bekend, gaat Jan Koevoet al heel wat jaren door ‘t leven als volkszanger van het Nederlandse lied. Het bijzondere daarbij is, dat hij al zijn liedjes zelf schrijft, daarbij gesteund door zijn dochter Silvana en zangpedagoge Mieke Werger. Met het laatst verschenen liedje ‘De Hele Wereld Mag Het Weten’ komt de zanger op een totaal van 50 liedjes die hij de afgelopen 17 jaar heeft gemaakt. Vanwege dit heugelijke feit heeft de zanger nu een 3CD-box uitgebracht getiteld: ‘Jan Koevoet TOP50’.

Lees meer...

HermansR-FavorietalbumRAYMON HERMANS – M’N FAVORIET

Onderweg naar…….

• ST.WILLEBRORD • Al sinds 2010 volgen we de carrière van de nu 23-jarige Raymon Hermans uit Brabant op de voet. Zijn eerste singles als 16-jarige lieten al horen dat Raymon ‘iets’ heeft maar dat moet zich dan uiteraard nog helemaal gaan ontwikkelen. In de jaren die volgen experimenteert hij met diverse stijltjes maar wat blijft is dat ‘iets’. Het valt niet mee om met het enorme aanbod zangers op de vallen maar met dat ‘iets’ heb je allicht wel méér kans. Uiteindelijk is ’t er zo zoetjes aan wel het uit komen. Singles worden volop gedraaid, zijn naam valt steeds vaker en hij krijgt een nominatie…

Lees meer...

BeverdJ-LachalbumJOHN DE BEVER – JIJ KRIJGT DIE LACH NIET VAN MIJN GEZICHT

Eerste album met nieuw verworven status..!

• VLEUTEN • De kreet ‘hit’ staat sinds een jaar of tien ernstig onder druk. Een nummer-1 plaat die snel in de vergetelheid raakt, is dat een hit? Of gaat het erom dat jaren ná de release iedereen die plaat kent en kan meezingen? In het laatste geval kunnen we vaststellen dat, zeker binnen de Nederlandstalige volksmuziek, maar eens in de paar jaar een nummer tot een echte hit uitgroeit. John de Bever (52) moet dus koesteren dat hij er eentje te pakken heeft met ‘Die Lach..’. Niet zo heel vreemd dus dat hij die titel op zijn nieuwe album heeft laten plakken.

Lees meer...

RijkenW-ZoWIM RIJKEN – ZO ZIJN WE SAMEN

30-jarig jubileum gevierd met albumrelease..!

• AMSTERDAM • De in Kinderdijk geboren veelzijdige Wim Rijken (59) viert in 2017 zijn 30-jarig artiestenjubileum. Deze gebeurtenis gaat gepaard met de release van een nieuw album getiteld: ‘Zo Zijn We Samen’. Solo scoorde hij met singles als o.a. ‘Jij Bent Mijn Zomer’, ‘Dans Met Mij’ en ‘Als De Dag Lacht’, maar het grote publiek kent hem zeker ook van één van zijn duetten met Conny Vandenbos, ‘Wie Weet Wat Liefde Is’ uit 1988. Met dit jubileumalbum bewijst Wim wederom zijn veelzijdigheid. Zo tekende hij zelf voor alle teksten van ‘Zo Zijn We Samen’ en was hij eveneens nauw betrokken bij de productie van het schijfje.

Lees meer...

NijsR-LaatstalbumROB DE NIJS – NIET VOOR HET LAATST

Het leven Pure Sang..!

• BENNEKOM • ‘Niet Voor Het Laatst’ is de titel van het nieuwe album van Rob de Nijs, een van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voorgebracht. Het is ook het album waarop de ooit zo vruchtbare samenwerking met Belinda Meuldijk als tekstschrijfster weer nieuw leven is ingeblazen. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit”, zegt de zanger daar zelf over. “Eerlijk en openhartig. Ik kom dichterbij dan ooit,” aldus Rob over zijn 12 liedjes tellende album ‘Niet Voor Het Laatst’ waaruit je kunt concluderen dat De Nijs er bepaald nog niet klaar mee is!

Lees meer...

MartinT-DromenXLalbum-ZiggoTINO MARTIN – HET CONCERT VAN MIJN DROMEN XL

Vanuit de TinoDome..!

• LANDSMEER • Van honderden in een schouwburg, enkele duizenden in de HMH naar 17.000 man in de Ziggo Dome. Dat is Tino Martin (33) binnen slechts een paar jaar overkomen, en dat terwijl hij toch al een ruim 15 jaar met zingen bezig is. 10 juni gaf hij een grootse show in de Ziggo Dome met Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless als gasten. En ondanks dat vorig jaar ook al een dubbel live CD van de Hagenees verscheen, is uiteraard het concert in de voor één avond in de TinoDome omgedoopte concertzaal, vastgelegd op beeld- en geluidsdragers.

Lees meer...

ZuidamP-OverPERRY ZUIDAM – OVER LEVEN & LIEFDE

Debuutalbum Rotterdamse volkszanger..!

• ROTTERDAM • Als kleine jongens wist hij een ding zeker: Ik word artiest. Dat daar hard voor gewerkt moest worden is een ding waar hij in de afgelopen jaren achter is gekomen maar iedere dag zet hij zich vol liefde en passie in voor dit mooie vak. Na een aantal singles die hij in de loop van de jaren maakte met niet de minste namen, is hij zich de afgelopen tijd steeds meer gaan toeleggen op zijn eigen repertoire en dit resulteert in een eerste album!

Lees meer...

TOP50woonwagenhits10goedTOP50 WOONWAGENHITS DEEL-10

Volume-10 is jubileumuitgave van succesreeks..!

De succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de jubileumeditie van Woonwagen Top 50 deel 10. Vijftig tracks van de beste artiesten die Nederland rijk is, maakt de Woonwagenhits Top 50 tot een heerlijke dubbel CD. Op deze nieuwe editie staan onder andere de nieuwe tracks van Jannes, Django Wagner, John de Bever, Frank van Etten, Grad Damen, Rein Mercha, Jaman, Wesly Bronkhorst, Henk Bernard, Rob Zorn, Rob van Daal, John West en Lange Frans en Willem Barth.

Lees meer...

BesteZangers-10jaarBesteZangersBESTE ZANGERS – 10 JAAR BESTE ZANGERS

TV-hit nu samengevat op dubbelaar..!

• HILVERSUM • Van het zo succesvolle Avrotros-programma Beste Zangers van Nederland, dat binnenkort verneemt of het de televizierring heeft gewonnen, is een compilatiealbum verschenen. 40 liedjes uitgevoerd door de diverse deelnemers van de afgelopen 10 jaar, waarvan menigeen uitgroeide tot een grote landelijke hit en waar diverse artiesten mee doorbraken, zijn nu op 2 cd’s gezet. Van André Hazes, O’g3ne, Anita Meyer, Dennie Christian, tot Jeroen v.d. Boom, Wolter Kroes of Frans Duijts.. ze staan er allemaal op!

Lees meer...

KlinkenvE-LekkeralbumERIK VAN KLINKEN – LEKKER DOODGEWOON

Koos Alberts reikt eerste exemplaar uit aan Drentse volkszanger..!

• EMMEN • 1 oktober 2017 presenteert Erik van Klinken (50) zijn debuutalbum ‘Lekker Doodgewoon’ in Emmen, waar Koos Alberts het eerste exemplaar zal uitreiken en artiesten als Ancora, Koos Alberts, Belinda Kinnaer hun opwachting zullen gaan maken. Het album telt 13 nummers, allen liedjes die de Drentse zanger de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Erik laat weten ontzettend trots te zijn op zijn debuutschijf: “Een album wat ik niet had kunnen maken zonder mijn gezin. Mijn vrouw en m’n gezin wil ik daarom bedanken voor de ruimte die ze mij geven om dit mooie vak te beoefenen”.

Lees meer...

Meer artikelen...