170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170104PaginaHeaderAlbums

PolonaiseDeel-13goedPOLONAISE – DEEL-13

Dubbelaar met de carnavalshits van 2017

• EINDHOVEN • Op 24 februari barst in het zuiden des lands carnaval weer los. Hoogste tijd voor een nieuw deel in de Polonaise reeks. Deel-13 is zoals gewoonlijk een dubbelaar met de beste nummers voor de komende carnaval. Op deze editie onder meer Feestteam, Gebroeders Ko, Snollebollekes, Alpenzusjes, John de Bever, Roy Donders & Patty Brard maar natuurlijk ook Gebroeders Rossig, Nelis Leeman en nog veel meer! Met deze verzamelaar ben je helemaal klaar voor de polonaise.

Lees meer...

HelemaalHollands-Meezingmedleys1HELEMAAL HOLLANDS – MEEZINGMEDLEYS (Vol.1)

Album gelanceerd tijdens een Nieuwjaarsparty..!

• ROTTERDAM • Carlo Rijsdijk en Leo Langstraat vormen al een kleine 20 jaar een duo. In de jaren 80 leerden ze elkaar kennen. In 1999 halen zij als duo met een Boyzone-act de finale van de Soundmixshow. Hierna wordt Move-It opgericht met Engelstalig repertoire. Vanaf 2005 stapt het tweetal over op het Nederlandstalig en noemen zij zich Helemaal Hollands. Anno 2017 genieten de heren landelijke bekendheid binnen het circuit, en lanceren zij het album ‘Meezingmedleys Volume-1’.

Lees meer...

EversJ-TerugalbumJOOP EVERS – TERUG VAN WEGGEWEEST

Gelderse zanger keert terug met compleet album..!

TERWOLDE - Joop Evers werd op 1 oktober 1974 geboren in Arnhem, maar runt al 18 jaar een populair café in het Gelderse Terwolde. In 1995 zakte hij helemaal naar het zuiden af om bij Manfred Jongenelis zijn eerste CD op te nemen. Nu, 21 jaar (!) later komt Joop dan weer terug met een album uit dezelfde studio. Eentje met een lach en een traan en voor jong en oud. Een gevarieerd album, met zorg samengesteld en met gebruik van live ingespeelde instrumenten. ‘Terug Van Weggeweest’ is de toepasselijke titel.

Lees meer...

WestJ-10JaaralbumJOHN WEST – 10 JAAR JOHN WEST TERUGBLIK

Hagenees viert jubileum met concert en dubbelalbum..!

DEN HAAG – John West is geboren in 1988 te ’s-Gravenhage. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst. Vanaf zijn veertiende gaat hij als DJ aan de slag. ‘Weet wat je begint’ is de titel van zijn eerste single dat later in 2012 in een nieuw jasje nogmaals wordt uitgebracht. In 2010 slaat hij muzikaal een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe stijl.

Lees meer...

ThijssenH-ZingtHENNY THIJSSEN – HENNY THIJSSEN ZINGT

Ode aan liedjes en artiesten die hij waardeert..!

ENSCHEDE – Henny Thijssen, geboren 1952 te Enschede schreef liedjes voor o.a. Andre Hazes, Frans Bauer, Corry Konings, Marianne Weber, Koos Alberts, Dennie Christian, Lucas & Gea, Tino Martin en vele andere Nederlandse artiesten. In 1986 was hij actief in de rockband Eastcoast. Er zijn meer dan 1.000 duizend geregistreerde liedjes van Henny Thijssen op de markt die zelf naast diverse singles ook enkele albums uitbracht.

Lees meer...

FrogerR-VoeltRENE FROGER – DIT IS HOE HET VOELT

'n Persoonlijk document..!

‘Dit Is Hoe Het Voelt’ is het nieuwe Nederlandstalige album van Rene Froger, tweeëneenhalf jaar na de release van zijn vorige album ‘Liefde Voor Muziek’. NRGY Music heeft in samenwerking met BMG Talpa Music een writers camp georganiseerd waar een enorme oogst van nieuw Nederlandstalig repertoire uit is voortgekomen, die samen het nieuwe album van Rene vormen.

Met hoeveel sterren waardeert u deze single/artiest ?

Lees meer...

DuinvA-Sonneveld

ANDRE VAN DUIN - ..ZINGT SONNEVELD    

15 Sonneveld-klassiekers

Zoals de titel al doet vermoeden bevat het album louter liedjes die ooit door Wim Sonneveld zijn opgenomen. Hierbij heeft Andre gekozen voor de ‘mooie luisterliedjes’ uit het repertoire van Sonneveld. Andre zegt zelf over dit repertoire van Sonneveld: “Wim Sonneveld kan ik niet verbeteren, daarom heb ik er een eigen draai aan gegeven door een beetje up en swing aan de liedjes toe te voegen. Een feest van herkenning natuurlijk en heerlijk om te mogen doen”.

Met hoeveel sterren waardeert u dit product/deze artiest ?

Lees meer...

CoppensC-StralendAlbumCRIST COPPENS - STRALEND

Zingende slager lanceert tweede album

Volgens het woordenboek kunnen aan 'stralend' de volgende betekenissen worden gekoppeld: Prachtig mooi, glimmend en zeer blij. Volgens Crist Coppens allen termen die van toepassing zijn op zijn fonkelnieuwe album ‘Stralend’: "Prachtig mooi', dat zijn mijn nieuwe liedjes, dat vind ik althans. 'Glimmend', staat voor het glans geven aan dit project en 'Zeer blij', wie zou dat niet zijn als je met vakmensen aan dit album hebt mogen werken”, aldus de zingende slager uit het Limburgse Horst.

Met hoeveel sterren waardeert u dit product/deze artiest ?

Lees meer...

DuijtsF-TijdloosAlbumFRANS DUIJTS - TIJDLOOS

Vertrouwd..!

Tussen ‘Oud en Vertrouwd’, het vorige album van Frans Duijts en zijn nieuwe ‘Tijdloos’, zit 3 jaar. Tussendoor verscheen wel de dubbelaar ‘10 Jaar – Mijn Grootste Hits Tot Nu Toe’. Grote Nederlandstalige hits van de laatste 10 jaar zijn op twee handen te tellen en één daarvan heeft Duijts op zijn naam staan. Ook anno 2016 wordt ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ in alle zalen, pleinen en feesttenten uitbundig meegezongen. Voor Frans was deze hit het vertrekpunt van zijn muzikale carrière.

Met hoeveel sterren waardeert u deze single/artiest ?

Lees meer...

TOP50WoonwagenhitsDeel8

TOP50 WOONWAGENHITS DEEL-8

Dubbelaar vol met vaderlandse toppers!

Na succesvolle eerdere delen uit de serie is vanaf 4 november de ‘TOP50 Woonwagenhits Top Deel-8’ verkrijgbaar. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 8 tot een heerlijke 2CD. Onder andere Wesley Bronkhorst, Marianne Weber & John de Bever, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, William Burg en vele anderen staan op de dit dubbelalbum.

Lees meer...

MartinT-ConcertDromenAlbumTINO MARTIN – HET CONCERT VAN MIJN LEVEN (LIVE IN DE HMH)

DVD volgt in december..!

Op 28 mei 2016 stond Tino Martin in een uitverkochte Heineken Music Hall. Van dit uitbundige spektakel werden audio en video opnamen gemaakt, waarnaar de fans maandenlang hebben uitgekeken. De dubbel CD die 22 liedjes bevat, waaronder uiteraard de Tino Martin-hits, maar ook een duet met Glennis Grace en een Andre Hazes medley. De verrassende openingssong van het concert ‘Later Als ik Groter Ben’ van Bløf zal, ter promotie van het album, als single worden uitgebracht.

Met hoeveel sterren waardeert u deze single/artiest ?

Lees meer...

KroesW-FormidabelalbumWOLTER KROES - FORMIDABEL

Dance.. in the oldfashion way..!

Begeleid door een volledig orkest bezorgt Wolter Kroes de muziekliefhebber een heel album vol traditionals. Wereldberoemde klassiekers maar dan gewoon Nederlandstalig. Uiteraard wel met de welbekende Kroes-touch. De Zaankanter laat hiermee eventjes weten dat hij veel meer in huis heeft dan de Sha-la-la-la’s en de Hollandia’s, iets wat de Kroes-volger al lang weet natuurlijk. Een opvallende move van een artiest die altijd wel heeft gezocht naar een bredere erkenning oftewel.. méér dan volkszanger alleen willen zijn!

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

BauerF-GelukAlbumFRANS BAUER – GELUK, HOOP EN LIEFDE

Volkszanger is weer thuis..!

“Bauer is back”, kopte deze website toen begin september jl. zijn nieuwe single ‘Een Beetje Verliefd’ verscheen. Een 5-sterren lied op basis van gevoel want dat echte levensliedgevoel, daar waar Frans groot mee is geworden begin jaren negentig, is in de loop der tijd wat naar de achtergrond geraakt. Mede ook door stromingen in de Nederlandse muziek en de roep om gezelligheid, luchtigheid en hoempapapa. Zijn nieuwe album ‘Geluk, Hoop en Liefde’ is terug naar het levenslied, terug naar zijn roots!

Met hoeveel sterren waardeert u dit/deze artiest ?

Lees meer...

KinnaerB-HartalbumBELINDA KINNAER – UIT MIJN HART

Smaakt naar véél meer..!

Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden van Commercial Break dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. De zangeres van de formatie, Belinda Kinnaer, zet dan haar eerste stappen richting een solocarrière in het wereldje van de Nederlandse muziek. Eerst zijn er duetten met Ronnie Tober die vol lof is over Kinnaer. Ze debuteert met de cover ‘If Tomorrow Never Comes’ maar ‘Zeven Oceanen’ is in 2015 echt een schot in de roos (tweede plaats HHF-TOP40). Nu is haar debuutalbum ‘Uit Mijn Hart’ een feit.

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

MiekeLuc-MiekeLucAlbumMIEKE & LUC VAN MEEUWEN

Vlaams succesduo lanceert 13 liedjes tellend duettenalbum..!

Het kon bijna niet anders dat het ervan zou komen; na de drie succesvolle singles ‘Ik Kan Met Jou De Wereld Aan’, ‘Ik Zou Niet Weten Wat Ik Liever Hebben Wou’ en ‘Ik Wens Je Mooie Dromen’, is er dan nu het spiksplinternieuwe duettenalbum van Mieke & Luc van Meeuwen. Door de succesvolle singles werd de vraag naar een album steeds groter en daarom is besloten daaraan gevolg te geven. Het album heeft geen titel maar draagt gewoon de naam van beider artiesten.

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

Ancora-WindAlbumANCORA – DOOR WEER EN WIND

Buitenbeentjes geaccepteerd en gesetteld..!

Inmiddels is de introductie van Ancora geschiedenis. De muziekliefhebber heeft sinds augustus 2013 kennis kunnen maken met een sound die louter nog voorbestemd leek voor klassieke havenfestivals waar shantykoren deze stijl levend houden. De jeugd haalt er vaak de neus voor op, of dergelijke koren over 50 jaar nog bestaan is maar zeer de vraag. Met nu 37 songs heeft Ancora dit genre misschien wel weer toekomst gegeven. Jan Smit reikte 9 september het eerste exemplaar uit van ‘Door Weer En Wind’.  

Met hoeveel sterren waardeert u dit album/deze artiest ?

Lees meer...

Meer artikelen...