HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderAlbums

PallettieJ-PintenalbumJETTI PALLETTIE – PINTEN & PATATTEN

Kleurrijke feestact jubileert met album..!

• TILBURG • 10 Jaar geleden is het alweer dat Nederland werd opgeschrikt door een dame gekleed in felgekleurde outfit, brilletje laag op de neus, meestal met een (vr)olijke- en heel soms strenge blik. Haar eerste singles werden meteen uitstekend ontvangen. Jettie Pallettie stond al snel op de muziekkaart in ons land, later kwam daar Vlaanderen bij. Naast haar singles verschenen de albums ‘Tutti Spaghettie’, ‘Koekoek & Andere… Koek’, Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters & Bellen’. En nu is daar langspeler nummer-4 ‘Pinten & Patatten’ aan toegevoegd.

Lees meer...

TOP50Woonwagenhits11TOP50 WOONWAGENHITS DEEL-11

Elfde dubbelaar van succesreeks..!

Na succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de jubileumeditie van ‘Woonwagen Top 50 deel 11’. Vijftig tracks van de beste artiesten die Nederland rijk is, maakt de Woonwagenhits Top 50 tot een heerlijke dubbel CD. Op deze nieuwe editie staan onder andere de nieuwe tracks van Jannes, Frans Bauer, John de Bever, Frank van Etten, Grad Damen, Rein Mercha, Henk Dissel, Samantha Steenwijk, Roy Donders, Jaman, Henk Bernard, John West, en Willem Barth. Een exemplaar van deze dubbelaar kunt u tot 10 mei 2018 winnen op HollandseHitsForum.nl.

Lees meer...

KantersM-KomtalbumMARCO KANTERS – DAT KOMT ALLEMAAL DOOR JOU

Jubileumalbum..!

• ROOSENDAAL • Willem Barth, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, John West en Nelis Leeman, zullen 7 april a.s. optreden in Made als volkszanger Marco Kanters zijn 20-jarig artiestenjubileum viert. De in Moerdijk geboren Marco (38) debuteerde met ‘De Nacht Is Lang.. Niet Lang Genoeg’ en sindsdien verschijnt elk jaar wel een single van de Brabander die weet dat zijn jubileumfeest uitverkocht is. ‘Dat Komt Allemaal Door Jou’ is de titel van zijn nieuwe album waarop uiteraard ook zijn huidige single ‘My Little Lady’ (Goldfinger Remix) is te vinden.

Lees meer...

WestJ-MooiealbumJOHN WEST – JIJ BENT ZO’N MOOIE VROUW

Hagenees heeft zich uitstekend doorontwikkeld..!

• DEN HAAG • 30 maart wordt het album ‘Jij Bent zo’n Mooie Vrouw’, van de Haagse volkszanger John West (29) gepresenteerd in 013 te Tilburg met o.a. op het podium: René en Danny Froger, Lange Frans, Wolter Kroes en Frans Duijts. Na de albums ‘Jouw Blik’, ‘Jouw Stem’, ‘Jouw Glimlach Op Je Mond’ en nu ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ is de cirkel van ‘Jouw Blik’ rond! De opening van het refrein uit die single zijn allen gebruikt als albumtitel. John ’s vorige single ‘Een Dag Zonder Jou’ en zijn huidige ‘Jij Laat Me Leven’ staan op de nieuwe schijf maar verder kan de liefhebber zich verheugen op lekker veel nieuwe tracks.

Lees meer...

BarthW-MeeAlbumWILLEM BARTH – GA MAAR MEE

Voor ieder wat wils..!

• DOETINCHEM • Eigenlijk zou je kunnen stellen dat Willem Barth (42) de zanger van dé verrassing is geworden. Neem de zomer van 2017; hij scoorde zomaar een heuse zomerhit met ‘Zakken Naar De Grond’ (500.000 Spotify-streams), een type liedje dat enkele jaren geleden als vloeken in de WB-kerk zou zijn beschouwd. ‘Alles Is Zo Sexy Aan Jou’ of wat te denken van zijn huidige single ‘Ga Maar Mee’ (afgelopen januari nog HHF-Kanjerschijf). En we kunnen zo nog even doorgaan want ‘Al Word Ik Dan Wat Ouder’ en ‘Zeg Heb Jij Iets Tegen Mij’ waren singles met een verrassend feestgehalte…

Lees meer...

BauerF-LevensliedalbumFRANS BAUER – LEVENSLIED

Gevoel van nostalgie..!

• FIJNAART • Inclusief zijn Duitstalige-, concert- en verzamelalbums gaat met ‘Levenslied’, het nieuwste Frans Bauer-album, de teller richting de 40 releases als het dus gaat om de albums. De titel zegt uiteraard alles; de 44-jarige volkszanger uit west Brabant is namelijk terug bij het genre waarmee hij ooit begon, al vlot doorbrak en hij zijn enorme fan schare aan te danken heeft. De vrij onbeduidende tijd van de skippyballen en de ratatadada’s, heeft hij (gelukkig) achter zich gelaten. Zijn vorige album ‘Geluk, Hoop & Liefde’, welke in oktober 2016 verscheen, kondigden al tekenen van een naderende ‘thuiskomst’ aan.

Lees meer...

3JS-Nu3JS - NU

Uit de JS-comfort-zone..!

• VOLENDAM • ‘Nu’ is voor 3JS de overgang tussen verleden en toekomst. Het enige moment dat er echt is. Een moment waarop alles is. Een moment waarop de band volledig uit hun ‘comfort zone’ is gestapt. Een nieuwe stap na het vieren van hun 10-jarig jubileum afgelopen jaar, waarna de band uit Volendam een andere koers is gaan varen. Ze zijn het theater ingegaan met een show die niet over 3JS ging en ze zijn voor het eerst gaan werken met andere Nederlandse songwriters en met een externe producer die uit een totaal andere hoek komt namelijk; Oscar Holleman.

Lees meer...

Klubbb3-Hoalbum

KLUBBB3 – HO-DIO-DI-JEE

Derde album van BeNeDui-hitsensatie..!

• VOLENDAM-NINEOVE-TIEFENBACH • Klubbb3 is een schlagertrio dat gevormd wordt door Vlaming Christoff (41), de Duitser zanger Florian Silbereisen (36) en onze eigen Jan Smit (32). Het idee voor dit initiatief kwam overigens van de overleden muziekmanager Jaap Buijs die hoopte dat Jan weer een voet tussen de Duitse hitdeuren zou krijgen. Het succes van de heren is ongekend! Ze scoren grote hits in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in Vlaanderen en Nederland met een albums en singles, en daarnaast bespelen zij de grootste hallen in Duitsland tijdens hun tours. ‘Ho-Dio-Di-Jee’ is alweer hun derde album sinds 2015.

Lees meer...

HelemaalHollandse-Meezingmedleys2HELEMAAL HOLLANDS – MEEZINGMEDLEYS VOLUME 2

Geboren voor de medleys..?

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Carlo Rijsdijk en Leo Langstraat staan volgend jaar alweer 20 jaar op de bühne als duo. Te beginnen als Boyzone-act in de Soundmixshow waarna ze zichzelf Move-It gaan noemen. Niet veel later wordt dit Helemaal Hollands waarna dit tweetal langzaam ons landje begint te veroveren. Al in 2007 verschijnt de CD/DVD ‘De Meezingmedleys’. Naast reguliere singles, worden die medleys toch ook een beetje hun handelsmerk. Tijdens een uitverkochte Nieuwjaarsparty in Rotterdam lanceerden zij begin 2017 het album ‘Meezingmedleys Volume-1’ en nu is ook ‘Volume-2’ al een feit.

Lees meer...

Div-WatEenFeestalbumDIVERSE ARTIESTEN – WAT EEN FEEST!

Voor een vrolijk en jolige stemming!

‘Wat Een Feest!’ is een vrolijke feest-cd voor 365 dagen per jaar. Op dit album staan liedjes van Dikdakkers, Feest DJ Maarten, Dirk Meeldijk, Ronnie van Bemmel, Gré Parelmoer, Sytse Vliegen, De Suskes e.v.a. Relatieve nieuwkomers op dit album zijn het duo Double Party, de Zingende Skileraar en aanstormend talent Gaatze Bosma. Kortom dit is een vrolijke verzamel cd die u tijdens elk feest kunt draaien. Mocht u niet in een vrolijke bui zijn dan kunt u dit cd-album ook gerust opzetten. U raakt (100% gegarandeerd) in een jolige, vrolijke stemming.

Lees meer...