170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerAlbums

KlinkenvE-LekkeralbumERIK VAN KLINKEN – LEKKER DOODGEWOON

Koos Alberts reikt eerste exemplaar uit aan Drentse volkszanger..!

• EMMEN • 1 oktober 2017 presenteert Erik van Klinken (50) zijn debuutalbum ‘Lekker Doodgewoon’ in Emmen, waar Koos Alberts het eerste exemplaar zal uitreiken en artiesten als Ancora, Koos Alberts, Belinda Kinnaer hun opwachting zullen gaan maken. Het album telt 13 nummers, allen liedjes die de Drentse zanger de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Erik laat weten ontzettend trots te zijn op zijn debuutschijf: “Een album wat ik niet had kunnen maken zonder mijn gezin. Mijn vrouw en m’n gezin wil ik daarom bedanken voor de ruimte die ze mij geven om dit mooie vak te beoefenen”.

Lees meer...

VriesdJ-PassiealbumJOOST DE VRIES - PASSIE

Verzamelaar vanwege 20-jarig jubileum..!

• HEERHUGOWAARD • Na het album ‘Leef & Geniet’ dat in 2013 van Joost (47) verscheen, viert de zanger in 2017 zijn 20-jarig artiestenjubileum met de release van het nieuwe album ‘Passie’. “Dat ik dan nu met een verzamel CD uit kan komen geeft mij een trots gevoel”, aldus de jubilaris. Het zeer gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt liefst 18 tracks waaronder de gelijknamige single, enkele nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles.

Lees meer...

Mieke-ParelsalbumMIEKE - PARELS

“Het voelt gewoon goed”, aldus de zangeres..!

• HERSELT (B) • De 40/50-plussers van nu die vroeger als kind met hun ouders meekeken naar het Tros-programma Op Volle Toeren, gepresenteerd door een meneer met een enorme harige bovenlip, die weten het vast nog wel; Dat toen nog donkerharige meisje uit Vlaanderen met dat prachtige stemmetje,  die meteen een hit scoorde met 'Een Kind Zonder Moeder'. Mieke vestigde direct haar naam in ons land voor een miljoenenpubliek. En die naam heeft de Vlaamse nog steeds in Nederland!

Lees meer...

NickSimon-AangenaamalbumNICK & SIMON - AANGENAAM

Zevende studio album van succesvol duo..!

• VOLENDAM • Het nieuwe album van Nick & Simon, getiteld ‘Aangenaam’ is het zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd. Voor het eerst maakten ze een plaat echt samen. Dat klinkt wellicht een beetje raar voor zo’n onafscheidelijk duo, maar schrijven deden Nick en Simon voorheen altijd apart, omdat ze zo verschillend te werk gaan. Het album is samen met producer Gordon Groothedde tot stand gekomen.

Lees meer...

EchteVrienden-MuziekalbumECHTE VRIENDEN – MUZIEK IS ONS LEVEN

Volkse Toppers met hun aanstaande hitalbum..!

• AMSTERDAM/NUENEN/TIEL • Echte Vrienden is een samenwerking van de drie zwaargewichten in het volkse repertoire; Django Wagner (46), Frans Duijts (38) en Peter Beense (54). Hun eerste gezamenlijke single 'Muziek Is Ons Leven’ was meteen een doorslaand succes en vormde de introductie van de, zeg maar “Volkse Toppers”, die 27 oktober hun allereerste concert gaan geven in Afas Live te Amsterdam. De verwachtingen van hun tweede single ‘We Zullen Allemaal Een Keer Naar Boven Gaan´ welke 15 september verschijnt, zijn wederom hooggespannen.

Lees meer...

HazesR-BloedAlbumROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED

Verrassend..!

• MIJDRECHT • Ineens zijn de Hazes-kids Dré en Roxeanne Hazes hot in ons landje. Het kan verkeren want nog niet zo heel lang geleden vond de boze muziekwereld, dat beiden in het geheel niet konden zingen. Straks staat Dré tweemaal in Ahoy en heeft hij een realitysoap op tv, en na twee toch verrassende singles van Roxeanne, lanceerde ze onlangs haar (solo) debuutalbum. Daar waar Dré het levenslied hanteert is de 24-jarige dochter opgeschoven naar zwoele, ietwat mystieke, zoete maar aantrekkelijke pop met een zeer volwassen en misschien zelfs wel internationale sound.

Lees meer...

MerchaR-ZielalbumREIN MERCHA – MIJN HART EN ZIEL

Uit ’t hart met de kenmerkende Mercha-passie..!

• DEN HAAG • Zijn nieuwe album ‘Mijn Hart En Ziel’ is het tweede achtereenvolgende van de Hagenees dat begint met “Mijn Hart” want in 2015 verscheen de langspeler ‘Mijn Hart.. Zingt’ en gaan we iets verder terug in de tijd, komen we in 2012 het album ‘Recht Uit.. M’n Hart’ tegen. Kortom, muziek zal hem vast na aan het hart liggen. Eén ding moet je Rein absoluut nageven; zowel qua performance op de podia als qua zang, ziel en zaligheid legt hij in zijn optredens en liedjes.

Lees meer...

Toppers-WildWest2017-3cdTOPPERS IN CONCERT 2017

Wild West, Thuis Best op 3 cd’s..!

Nadat De Toppers, bestaande uit René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom tijdens afgelopen kerst hun 12,5 jarig jubileum vierden tijdens Toppers-concerten in Ahoy, stonden de heren 26 en 27 mei 2017 voor de dertiende editie in de Arena. Andre Hazes, Grant & Forsyth en Voice of Holland winnares Pleun waren de gasten en voor het eerst trad Jan Smit als nieuw vast lid toe tot De Toppers. De ‘Wild West, Thuis Best’-editie van 2017 is vastgelegd op drie CD’s.

Lees meer...

Clouseau-304cdCLOUSEAU VIERT 30-JARIG JUBILEUM

Vlaamse formatie komt met Concertreeks en 4CD/DVD-album

HALLE (b) - De Vlaamse formatie Clouseau bestaat uit de in Halle geboren broers Koen (49) en Kris Wauters (42). In 1984 opgericht door Bob Savenberg en zeer succesvol in zowel Vlaanderen als in ons land met hits als ‘Daar gaat ze’, ‘Passie’, ‘Zie me graag’ en ‘Nobelprijs’. In 1987 werd Clouseau ontdekt en twee jaar later deden zij met ‘Anne’ mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival. Als Tjenne Bergh, bassist Karel Theys en later ook oprichter Bob Savenberg de groep verlaten, wordt Clouseau uiteindelijk een duo die in de loop der jaren naast veel concerten ook tal van albums en singles lanceren.

Lees meer...

Jaman-GeloofAlbumJAMAN – GELOOF IN JEZELF

Herkenbaar, verbredend en zelfs gewaagd..!

• OLST • De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman (Janneman van Engelen) zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Jaman ’s debuutsingle ‘Goede Vader’ wordt in 2011 een succes maar zijn tweede single ‘Gewoon Weer Opnieuw’ is uiteindelijk dé inleiding voor een landelijke doorbraak. Zijn vierde album ‘Geloof In Jezelf’, gevarieerder en gewaagder dan ooit trouwens, bevat zijn drie meest recente singles, negen nieuwe nummers en een duet met Pest One.

Lees meer...

MartinT-HoealbumTINO MARTIN – HOE IK HET ZIE

Nederland is een Topper rijker..!

• LANDSMEER • 110.000 maandelijkse luisteraars heeft Tino Martin op streamingsdient Spotify. De geboren Hagenees (33) tekende en 2013 een contract bij Studio One Records. Met Johnny Sap, Justin Pieplenbosch en Henny Thijssen achter de schrijf- en productietafels, is de carrière van Tino Martin in een enorme stroomversnelling geraakt. Met name ‘Doe Wat Je Wil’, ‘De Gevierde Man’, ‘Jij Liet Mij Vallen’, ‘Het Is Goed Zo’ en ‘Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken’ groeien uit tot serieuze hits waarmee we bedoelen dat bijna iedere liefhebber van het Nederlandstalig, ze kent.

Lees meer...

WolsinkM-IkalbumMICHEL WOLSINK – DIT BEN IK

Opvolger ‘Windstärke 10’ is 3-talig..!

• BRAAMT • Michel Wolsink debuteerde op z’n veertiende samen met zijn jongere broertje als playback-act op de podia. Later is hij actief in bandjes en zelfs bij een dweilorkest. Muziek is voor Michel zo’n typische hobby die volledig uit de hand is gelopen. Ondanks zijn deelname aan Up 2 Date, waarin Michel meer dan 20 jaar actief was, Duo Toppie en Duo XL trekt de zanger de stoute schoenen aan en gaat hij ook solo singles uitbrengen, eerst Nederlandstalig maar later neemt hij ook Duitstalige nummers op. In 2012 verschijnt in zowel ons land als in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland, het album ‘Windstärke 10’.

Lees meer...

Jannes-SamenAlbumJANNES – GEVOEL VAN SAMEN ZIJN

Album en concert in GelreDome maken 2017 hét jaar van Jannes!

• NOORDESCHUT • De in Emmen geboren volkszanger en chaletbouwer Jannes Wolters (43), komt uit een muzikale en sportieve familie. In 1999 verscheen zijn debuutsingle ‘Ben Jij Bij Me’ en kort hierna bracht hij het album ‘Bella Bianca’ op de markt. 13 jaar na zijn debuutsingle trok hij op 8 september 2012 liefst 15.000 man voor zijn concert in Ahoy waarvan ook een DVD uitkwam. Deze “Koning der Piraten’ viert op 7 oktober 2017 zijn 15-jarig artiestenjubileum met een concert in het GelreDome te Arnhem. Ahoy en GelreDome, volstrekt uniek voor een Hollandse volkszanger. Zijn droom is waarheid geworden!

Lees meer...

OffenbergB-TrotsalbumBOB OFFENBERG – MIJN TROTS

Strak verpakt en herkenbaar muzikaal visitekaartje..!

• SCHIEDAM • Dertien jaar geleden alweer verscheen ‘Een Jongen Van De Straat’ van de toen, schrik niet, 8-jarig Bob Offenberg. Tussen toen en nu is veel veranderd. De basisscholier van toen is nu 21 jaar en begint al met al aardig op te drogen, zoals dat in de volksmond wordt gezegd. Na de volkse meezingers van toen waarvoor Emile Hartkamp vaak tekende, heeft Bob zich ontwikkeld tot een artiest die de sympathie heeft van zowel media als publiek en daarnaast is zijn muziekstijl ook met ‘m meegegroeid. Jeugdig, fris, meest vrolijk en altijd wel dansbaar, en tegenwoordig op teksten van Frans Bauer.

Lees meer...

BronkhorstW-15albumWESLY BRONKHORST - 15

Van Bolle Jan naar het Concertgebouw..!

AMSTERDAMDe in onze hoofdstad geboren Wesly Bronkhorst (34), was als kind al veel met muziek bezig. Drie jaar lang was hij één van de vaste zangers bij Café Bolle Jan in Amsterdam. Hij maakte zijn opwachting op het Jordaanfestival, tijdens de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de ArenA, en in 2003 verscheen zijn eerste single ‘De Zon Die Schijnt’. Op 15 mei jl. vierde de zanger zijn 15-jarig artiestenjubileum met een feest in Het Concertgebouw in Amsterdam en is tevens ook het dubbelalbum ‘15’ gelanceerd.

Lees meer...

LitsdF-AdemloosalbumFERRY DE LITS - ADEMLOOS

Iedereen wist ‘t, dit album bewijst ‘t..!

• EINDHOVEN • 21 mei aan de Markt in Son, is het album ‘Ademloos’ van Ferry de Lits (37) officieel gepresenteerd. De lancering van het tweede, liefst 18 tracks tellende De Lits-album is vergezeld gegaan door optredens van o.a. Django Wagner, John de Bever, Nelis Leeman, Jill Helena, Wesley Klein, Frank Verkooyen en Jeffrey Heesen. Het album van deze presentator van het regionale TV-programma Hart Voor Muziek, bevat uiteraard de singles van de laatste jaren maar gelukkig is er volop ruimte gereserveerd voor nieuwe nummers.

Lees meer...

Meer artikelen...