HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderAlbums

WoonwagenFeest1-21WOONWAGENFEEST VOL.1 + VOL.2

Na digitaal nu ook fysiek verkrijgbaar..!

Nu ook fysiek verkrijgbaar zijn de Woonwagen Feest-compilatie albums van Hit It! Music. Per CD gevuld met 20 Nederlandstalige tracks die in de meeste gevallen recent op single zijn verschenen via genoemd platenlabel. De liedjes worden uitgevoerd door volksartiesten die door voor het leeuwendeel ten zuiden van de grote rivieren zijn gehuisvest. Van Charelle tot Nelis Heesbeen, van Rudy de Wit tot Yosee en van Marlous tot Dirk Meeldijk. Bekijk de volledig tracklist van beide albums via ‘lees meer’.

Lees meer...

HilleL-MazzelalbumLYTSE HILLE – MAZZEL

Dé mazzel.. óf gewoon ‘mazzel’ hebben?

• DRACHTEN • “Lytse” betekent in het Friesch “Kleine”, dan weet u dat ook weer! De kleine 43-jarige zanger staat garant voor feest en gezelligheid met heel soms ook ruimte voor een meer serieuze noot. Zeker in het noorden een begrip maar een aantal van zijn singles werden en worden landelijk gedraaid (vast) met dank aan de producties van Emile Hartkamp en Noris Padidar. Op zijn 12 liedjes tellende nieuwe album krijgt u de recente singles van Lytse, een paar opnieuw opgenomen tracks uit het verleden en een aantal nieuwe Hille-songs.

Lees meer...

SmitJ-WoordenJAN SMIT – MET ANDERE WOORDEN

Van andere componisten..!

• VOLENDAM • Het (volgens ons) 8e studioalbum (de live en compilatie albums niet meegerekend) van Jan Smit is getiteld ‘Met Andere Woorden’ omdat Smit ditmaal niet zelf voor de teksten tekende. “Ook al zijn het dit keer niet mijn eigen woorden, het was wel mijn grootste uitdaging tot nu toe”, aldus Jan. Anderhalf jaar geleden opperde hij het plan 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Het resultaat is een Jan Smit-album met invloeden van Bløf, Racoon, The Kik, Edwin Evers, de 3JS, Guus Meeuwis, Sanne Hans, Thomas Berge, Frank Boeijen, Jan Keizer…

Lees meer...

BerendseY-EindealbumYVES BERENDSE – HET EINDE VAN HET BEGIN

Debuutalbum gepresenteerd tijdens eerste live concert..!

• ZANDVOORT • Tussen 2015 en 2017 verkreeg Yves Berendse (24) landelijke bekendheid met zeer toegankelijke en frisse volkssongs als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’. De geoefende luisteraar hoorde en zag ook dat we hier te maken moesten hebben met een (letterlijk) groot aanstormend talent. Lang, goed figuur, goeie kop en belangrijk; een prima stemgeluid! Eind 2015 verkozen tot ‘Beste Nieuwkomer’ op deze website (Zie hier), in 2016 winnaar van de Buma Talent Award en nu twee jaar later lanceert hij zijn debuutalbum ‘Het Einde Van Het Begin’ tijdens een concert in een bomvol Tuschinski.

Lees meer...

MeeuwenvL-VriendenalbumLUC VAN MEEUWEN – ECHTE VRIENDEN

Vlaming lanceert nieuw album..!

• MEEUWEN (B) • 26 augustus jl. was een gedenkwaardige dag voor de Vlaamse levensliedzanger Luc van Meeuwen. Vele fans waren afgereisd naar Postel (onder Eindhoven) bij onze Zuiderburen, om daar de presentatie van zijn nieuwe album 'Echte Vrienden', bij te wonen. Luc (53) is geliefd in Vlaanderen maar de laatste jaren ook over de grens bij ons. Zijn agenda is dan ook gevuld tot ver in 2020. Met name zijn duetten met Mieke trokken volop de aandacht in ons land. Zo stond ‘Samen Kunnen We De Wereld Aan’ in 2013 zelfs enkele weken op de eerste plaats van de HHF-TOP40.

Lees meer...

CraaneT-KomalbumTHOM CRAANE – KOM MAAR OP

De Craane-feeststijl heeft een eigen gezicht..!

• KAATSHEUVEL • Of deze in Waalwijk geboren entertainer al is opgevallen buiten zijn eigen regio en dus daar óók optredens heeft, is maar zeer de vraag. Toch zouden wij het debuutalbum ‘Kom Maar Op’ van de 26-jarige zanger/entertainer zeker willen aanbevelen eens te beluisteren. Je wordt er namelijk echt vrolijk van én zijn muziek is toch anders dan anders! Feest maar dan in de Craane-stijl! Je herkent hem op den duur zeker aan die verrassende maar ook o zo pakkende stijl waar de gemiddelde feestartiest juist vaak vervalt in muzikale 13-in-een-dozijn omgeving. Thom Craane, hou ‘m in de gaten!

Lees meer...

NazomerenVolume1AlbumDIVERSE ARTIESTEN – NAZOMEREN (VOLUME-1)

Proost op de nu al onvergetelijke zomer van 2018..!

• Breda • Met de nieuwe serie ‘Nazomeren’ is het genieten geblazen van vele meest actuele singles die op dit moment uit zijn. Wat te denken van ‘Alles Draait Om Geld’, (Kanjerschijf vanaf 9 augustus) de gloednieuwe single van Peter Beense die pas 10 augustus uitkomt.. je vindt ‘m nu al op het album ‘Nazomeren’! Van ‘De Waarheid’ van Frank Verkooyen, de producer van alle 20 liedjes op dit schijfje, tot successingles van Helemaal Hollands, Leen Zijlmans, Ronnie van Bemmel, Temming & Temming, Mathijs Koning, Hans Steiger, Wendy de Laat, Rocky Pauw, Gino Meijs.. té veel om op te noemen en té lekker om niet te draaien!

Lees meer...

DondersR-GelukalbumROY DONDERS – GELUK & VERDRIET

"Gevoel dat ik op de juiste weg zit..”!

• TILBURG • Drie jaar na ‘Ik Wil Jou’ is het tweede album van volkszanger Roy Donders (27) een feit. Het schijfje kreeg de opvallende titel ‘Geluk & Verdriet’. Het droeve afscheid van zijn grootouders kort achterelkaar, is ongetwijfeld aanleiding geweest en mede ook door zijn huidige single ‘Waar Ben Je Nou…’, om het woordje ‘verdriet’ in de titel op te nemen. Eigenlijk is Roy best een lastige klant voor menig muziekliefhebber. Natuurlijk, we kennen hem (een beetje) door de tv-soaps waardoor een ware hype rond zijn persoontje en o.a. zijn huispakken ontstond, maar wie zijn ‘shows’ zag op bijvoorbeeld het Mega Piratenfestijn…

Lees meer...

MonteiroA-Vastalbum

ANTJE MONTEIRO – HOU ME VAST

En dat ik je zei: Hou van mij..!

• UTRECHT • Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar (49), is presentatrice, musicalster en zangeres. Als jong meisje te zien bij Stuif-Es-In, later in het ballet van Penny de Jager en bij het musicalgezelschap Jeans. In 1999 verscheen haar debuutsingle 'Laat Het Niet Waar Zijn!'. ze presenteerde bij de KRO ‘Het Gevoel Van..’ en er volgen deelnames aan musicals als; There's No Business Like Show Business, Aida, Cats, Crazy Shopping de musical en We Will Rock You. TIen jaar na haar eerste single verscheen het album ‘100% Antje’. U kent haar trouwens ook van het duet ‘Vlinders’ met Django Wagner….

Lees meer...

StokvisS-MaasalbumSIMON STOKVIS – VOETEN IN DE MAAS

Lekker mijmeren over jouw plek..!

• LAREN • “Met ‘Voeten In De Maas’ zet Simon een volgende stap op het glibberige pad der Nederlandstalige Popmuziek. Het album bevat maar liefst vijftien covers van bekende en minder bekende internationale composities. Zoals de titel al doet vermoeden, is de Maasstad een enorme inspiratiebron”, aldus het persbericht. Voor Sjoerd Plaisier (64) is het zijn derde album alweer sinds het stoppen van de serie ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ van waar uit het typetje Simon Stokvis dus ontstond. Voor wie de muziek van Simon nog niet kent, precies als wij moeten we bekennen, bleek dit album toch een…

Lees meer...

Colinda-ZonderalbumCOLINDA – IK KAN NIET ZONDER JOU

Zangeres bruist nog van de ambitie..!

• TILBURG • Begin 2016 vierde Colinda haar jubileum met het 2CD album ’30 Jaar Colinda’, maar wie de in Tilburg woonachtige zangeres op de voet volgt, weet dat ze met gemak 3 of 4 nieuwe liedjes per jaar uitbrengt. Kortom, sinds de release van dat jubileumalbum is het logisch dat een nieuw album alweer vlot verwacht kon worden. Momenteel heeft ze met dochter Daisy de single ‘Als Hij Echt Van Mij Hield’ uit en volgens Colinda zou dat wel eens op niet al te lange termijn kunnen gaan leiden tot de release van een compleet duettenalbum van moeder en dochter. Maar eerst dus het 16 liedjes tellende ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’.

Lees meer...

HoogkamerM-MartHoogkameralbumMART HOOGKAMER – MART HOOGKAMER

Debuutalbum op de dag van zijn optreden bij De Toppers..!

• LEIDEN • Al op 6-jarige leeftijd ontdekten Mart ‘s ouders, waarvan vader zelf in het verleden ook liedjes opnam, dat Mart Jr. talent had. Hij zong op menig verjaardag/feestje en vanaf zijn tiende gaat hij deelnemen aan talentenjachten. Zijn moeder gaf hem op voor het televisieprogramma “Holland’s got talent” waarin hij de finale haalde en een platencontract mocht tekenen. Zijn eerste single verschijnt in 2016; ’Lachen Beetje Huilen’ is een duet met Willeke Alberti dat meteen landelijke aandacht krijgt. Zijn debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ getiteld, verschijnt 25 mei gelijktijdig met het eerste Toppers-concert in de Arena.

Lees meer...

MeeuwisG-GelukGUUS MEEUWIS – GELUK

Twaalfde studioalbum van Guus..!

• TILBURG • Na de singles ‘Ik Geloof In Geluk’ en het indringende ‘Je Staat Niet Alleen’, is het album ‘Geluk’ verschenen van -Mister Groots met een Zacht G- Guus Meeuwis (46). Waren genoemde singles voorloper van het album, zo is dit schijfje weer de voorloper van een nieuwe theatertoer dat ook de naam ‘Geluk’ draagt en vanaf 31 augustus is te zien. De Tilburger heeft de 11 tracks zelf geproduceerd en ze zijn in de Ardent Studio’s in Memphis opgenomen zonder de band van Guus. Het overwinnen van tegenslagen, het opkrabbelen, het geluk hervinden.. dat is ‘Geluk’, het twaalfde album van Guus!

Lees meer...

LeemanN-WiealbumNELIS LEEMAN – WIE DENK JIJ WEL WIE IK BEN

Feestklassieker nu gevolgd door album..!

• MADE • Nelis, later dit jaar wordt hij dertig, was aanvankelijk uitsluitend Dj, maar zoals zo vaak gaan ze het later ook proberen als zanger. Als in 2012 ‘Schudden’ HHF-Zomerkanjer wordt, een liedje dat Arjon en Nelis gezamenlijk brengen, dan hoort ons land misschien wel voor het eerst van Nelis Leeman. De tweede keer dat dat gebeurd is het moment dat een opgepoetste versie van ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ een landelijke kreet én dus een hit wordt. Vanaf dat moment is zijn naam als zanger gevestigd, al moest hij op vocaal vlak weldegelijk aan de slag, vonden wij…

Lees meer...

OuboterM-VanafalbumMAAIKE OUBOTER – VANAF NU IS HET VAN JOU

Tweede album van singer-songwriter..!

• GOUDA • Maaike (26) groeide op in Gouda, studeerde Media & Cultuur in Amsterdam en daarnaast studeerde ze een half jaar in Sydney (Australië). Eind 2013 nam ze deel aan het televisieprogramma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ met het liedje ‘Dat Ik Je Mis’, geïnspireerd op de dood van haar ouders. De track bereikte hoge posities in zowel de Nederlandse als Vlaamse hitlijsten en uiteindelijk kreeg ze een Platina Award voor de plaat en eindigde ze als tweede bij het genoemde televisieprogramma.

Lees meer...

Zus-ZusalbumZUS – ZUS

Debuutalbum telt liefst 19 liedjes..!

• SCHIJNDEL • Rond de twintig zijn de zusje Bo en Kiki ondertussen. Vanaf 2014 worden zij al belicht op HollandseHitsForum.nl nadat zij een jaar eerder hun eerste singletjes afleverden. De dames kregen meteen volop aandacht met ‘Ik Wil Met Jou Naar De Zon’, ‘Op Een Berg’ en ‘In Mijn Rode Cabrio’. In maart 2014 maakten zij hun opwachting bij ZAPPLIVE op wat nu Npo3 heet en sindsdien verschijnen elk jaar gemiddeld twee nieuwe liedjes. Omdat de zingende zusjes nu 5 jaar samen op de bühne staan hebben zij al hun singles op een album geperst inclusief een aantal nieuwe songs.

Lees meer...

Meer artikelen...