Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeadeAlbums

BerendseY-EindealbumYVES BERENDSE – HET EINDE VAN HET BEGIN

Debuutalbum gepresenteerd tijdens eerste live concert..!

• ZANDVOORT • Tussen 2015 en 2017 verkreeg Yves Berendse (24) landelijke bekendheid met zeer toegankelijke en frisse volkssongs als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’. De geoefende luisteraar hoorde en zag ook dat we hier te maken moesten hebben met een (letterlijk) groot aanstormend talent. Lang, goed figuur, goeie kop en belangrijk; een prima stemgeluid! Eind 2015 verkozen tot ‘Beste Nieuwkomer’ op deze website (Zie hier), in 2016 winnaar van de Buma Talent Award en nu twee jaar later lanceert hij zijn debuutalbum ‘Het Einde Van Het Begin’ tijdens een concert in een bomvol Tuschinski.

Lees meer...

MeeuwenvL-VriendenalbumLUC VAN MEEUWEN – ECHTE VRIENDEN

Vlaming lanceert nieuw album..!

• MEEUWEN (B) • 26 augustus jl. was een gedenkwaardige dag voor de Vlaamse levensliedzanger Luc van Meeuwen. Vele fans waren afgereisd naar Postel (onder Eindhoven) bij onze Zuiderburen, om daar de presentatie van zijn nieuwe album 'Echte Vrienden', bij te wonen. Luc (53) is geliefd in Vlaanderen maar de laatste jaren ook over de grens bij ons. Zijn agenda is dan ook gevuld tot ver in 2020. Met name zijn duetten met Mieke trokken volop de aandacht in ons land. Zo stond ‘Samen Kunnen We De Wereld Aan’ in 2013 zelfs enkele weken op de eerste plaats van de HHF-TOP40.

Lees meer...

CraaneT-KomalbumTHOM CRAANE – KOM MAAR OP

De Craane-feeststijl heeft een eigen gezicht..!

• KAATSHEUVEL • Of deze in Waalwijk geboren entertainer al is opgevallen buiten zijn eigen regio en dus daar óók optredens heeft, is maar zeer de vraag. Toch zouden wij het debuutalbum ‘Kom Maar Op’ van de 26-jarige zanger/entertainer zeker willen aanbevelen eens te beluisteren. Je wordt er namelijk echt vrolijk van én zijn muziek is toch anders dan anders! Feest maar dan in de Craane-stijl! Je herkent hem op den duur zeker aan die verrassende maar ook o zo pakkende stijl waar de gemiddelde feestartiest juist vaak vervalt in muzikale 13-in-een-dozijn omgeving. Thom Craane, hou ‘m in de gaten!

Lees meer...

NazomerenVolume1AlbumDIVERSE ARTIESTEN – NAZOMEREN (VOLUME-1)

Proost op de nu al onvergetelijke zomer van 2018..!

• Breda • Met de nieuwe serie ‘Nazomeren’ is het genieten geblazen van vele meest actuele singles die op dit moment uit zijn. Wat te denken van ‘Alles Draait Om Geld’, (Kanjerschijf vanaf 9 augustus) de gloednieuwe single van Peter Beense die pas 10 augustus uitkomt.. je vindt ‘m nu al op het album ‘Nazomeren’! Van ‘De Waarheid’ van Frank Verkooyen, de producer van alle 20 liedjes op dit schijfje, tot successingles van Helemaal Hollands, Leen Zijlmans, Ronnie van Bemmel, Temming & Temming, Mathijs Koning, Hans Steiger, Wendy de Laat, Rocky Pauw, Gino Meijs.. té veel om op te noemen en té lekker om niet te draaien!

Lees meer...

DondersR-GelukalbumROY DONDERS – GELUK & VERDRIET

"Gevoel dat ik op de juiste weg zit..”!

• TILBURG • Drie jaar na ‘Ik Wil Jou’ is het tweede album van volkszanger Roy Donders (27) een feit. Het schijfje kreeg de opvallende titel ‘Geluk & Verdriet’. Het droeve afscheid van zijn grootouders kort achterelkaar, is ongetwijfeld aanleiding geweest en mede ook door zijn huidige single ‘Waar Ben Je Nou…’, om het woordje ‘verdriet’ in de titel op te nemen. Eigenlijk is Roy best een lastige klant voor menig muziekliefhebber. Natuurlijk, we kennen hem (een beetje) door de tv-soaps waardoor een ware hype rond zijn persoontje en o.a. zijn huispakken ontstond, maar wie zijn ‘shows’ zag op bijvoorbeeld het Mega Piratenfestijn…

Lees meer...

MonteiroA-Vastalbum

ANTJE MONTEIRO – HOU ME VAST

En dat ik je zei: Hou van mij..!

• UTRECHT • Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar (49), is presentatrice, musicalster en zangeres. Als jong meisje te zien bij Stuif-Es-In, later in het ballet van Penny de Jager en bij het musicalgezelschap Jeans. In 1999 verscheen haar debuutsingle 'Laat Het Niet Waar Zijn!'. ze presenteerde bij de KRO ‘Het Gevoel Van..’ en er volgen deelnames aan musicals als; There's No Business Like Show Business, Aida, Cats, Crazy Shopping de musical en We Will Rock You. TIen jaar na haar eerste single verscheen het album ‘100% Antje’. U kent haar trouwens ook van het duet ‘Vlinders’ met Django Wagner….

Lees meer...

StokvisS-MaasalbumSIMON STOKVIS – VOETEN IN DE MAAS

Lekker mijmeren over jouw plek..!

• LAREN • “Met ‘Voeten In De Maas’ zet Simon een volgende stap op het glibberige pad der Nederlandstalige Popmuziek. Het album bevat maar liefst vijftien covers van bekende en minder bekende internationale composities. Zoals de titel al doet vermoeden, is de Maasstad een enorme inspiratiebron”, aldus het persbericht. Voor Sjoerd Plaisier (64) is het zijn derde album alweer sinds het stoppen van de serie ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ van waar uit het typetje Simon Stokvis dus ontstond. Voor wie de muziek van Simon nog niet kent, precies als wij moeten we bekennen, bleek dit album toch een…

Lees meer...

Colinda-ZonderalbumCOLINDA – IK KAN NIET ZONDER JOU

Zangeres bruist nog van de ambitie..!

• TILBURG • Begin 2016 vierde Colinda haar jubileum met het 2CD album ’30 Jaar Colinda’, maar wie de in Tilburg woonachtige zangeres op de voet volgt, weet dat ze met gemak 3 of 4 nieuwe liedjes per jaar uitbrengt. Kortom, sinds de release van dat jubileumalbum is het logisch dat een nieuw album alweer vlot verwacht kon worden. Momenteel heeft ze met dochter Daisy de single ‘Als Hij Echt Van Mij Hield’ uit en volgens Colinda zou dat wel eens op niet al te lange termijn kunnen gaan leiden tot de release van een compleet duettenalbum van moeder en dochter. Maar eerst dus het 16 liedjes tellende ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’.

Lees meer...

HoogkamerM-MartHoogkameralbumMART HOOGKAMER – MART HOOGKAMER

Debuutalbum op de dag van zijn optreden bij De Toppers..!

• LEIDEN • Al op 6-jarige leeftijd ontdekten Mart ‘s ouders, waarvan vader zelf in het verleden ook liedjes opnam, dat Mart Jr. talent had. Hij zong op menig verjaardag/feestje en vanaf zijn tiende gaat hij deelnemen aan talentenjachten. Zijn moeder gaf hem op voor het televisieprogramma “Holland’s got talent” waarin hij de finale haalde en een platencontract mocht tekenen. Zijn eerste single verschijnt in 2016; ’Lachen Beetje Huilen’ is een duet met Willeke Alberti dat meteen landelijke aandacht krijgt. Zijn debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ getiteld, verschijnt 25 mei gelijktijdig met het eerste Toppers-concert in de Arena.

Lees meer...

MeeuwisG-GelukGUUS MEEUWIS – GELUK

Twaalfde studioalbum van Guus..!

• TILBURG • Na de singles ‘Ik Geloof In Geluk’ en het indringende ‘Je Staat Niet Alleen’, is het album ‘Geluk’ verschenen van -Mister Groots met een Zacht G- Guus Meeuwis (46). Waren genoemde singles voorloper van het album, zo is dit schijfje weer de voorloper van een nieuwe theatertoer dat ook de naam ‘Geluk’ draagt en vanaf 31 augustus is te zien. De Tilburger heeft de 11 tracks zelf geproduceerd en ze zijn in de Ardent Studio’s in Memphis opgenomen zonder de band van Guus. Het overwinnen van tegenslagen, het opkrabbelen, het geluk hervinden.. dat is ‘Geluk’, het twaalfde album van Guus!

Lees meer...

LeemanN-WiealbumNELIS LEEMAN – WIE DENK JIJ WEL WIE IK BEN

Feestklassieker nu gevolgd door album..!

• MADE • Nelis, later dit jaar wordt hij dertig, was aanvankelijk uitsluitend Dj, maar zoals zo vaak gaan ze het later ook proberen als zanger. Als in 2012 ‘Schudden’ HHF-Zomerkanjer wordt, een liedje dat Arjon en Nelis gezamenlijk brengen, dan hoort ons land misschien wel voor het eerst van Nelis Leeman. De tweede keer dat dat gebeurd is het moment dat een opgepoetste versie van ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ een landelijke kreet én dus een hit wordt. Vanaf dat moment is zijn naam als zanger gevestigd, al moest hij op vocaal vlak weldegelijk aan de slag, vonden wij…

Lees meer...

OuboterM-VanafalbumMAAIKE OUBOTER – VANAF NU IS HET VAN JOU

Tweede album van singer-songwriter..!

• GOUDA • Maaike (26) groeide op in Gouda, studeerde Media & Cultuur in Amsterdam en daarnaast studeerde ze een half jaar in Sydney (Australië). Eind 2013 nam ze deel aan het televisieprogramma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ met het liedje ‘Dat Ik Je Mis’, geïnspireerd op de dood van haar ouders. De track bereikte hoge posities in zowel de Nederlandse als Vlaamse hitlijsten en uiteindelijk kreeg ze een Platina Award voor de plaat en eindigde ze als tweede bij het genoemde televisieprogramma.

Lees meer...

Zus-ZusalbumZUS – ZUS

Debuutalbum telt liefst 19 liedjes..!

• SCHIJNDEL • Rond de twintig zijn de zusje Bo en Kiki ondertussen. Vanaf 2014 worden zij al belicht op HollandseHitsForum.nl nadat zij een jaar eerder hun eerste singletjes afleverden. De dames kregen meteen volop aandacht met ‘Ik Wil Met Jou Naar De Zon’, ‘Op Een Berg’ en ‘In Mijn Rode Cabrio’. In maart 2014 maakten zij hun opwachting bij ZAPPLIVE op wat nu Npo3 heet en sindsdien verschijnen elk jaar gemiddeld twee nieuwe liedjes. Omdat de zingende zusjes nu 5 jaar samen op de bühne staan hebben zij al hun singles op een album geperst inclusief een aantal nieuwe songs.

Lees meer...

PallettieJ-PintenalbumJETTI PALLETTIE – PINTEN & PATATTEN

Kleurrijke feestact jubileert met album..!

• TILBURG • 10 Jaar geleden is het alweer dat Nederland werd opgeschrikt door een dame gekleed in felgekleurde outfit, brilletje laag op de neus, meestal met een (vr)olijke- en heel soms strenge blik. Haar eerste singles werden meteen uitstekend ontvangen. Jettie Pallettie stond al snel op de muziekkaart in ons land, later kwam daar Vlaanderen bij. Naast haar singles verschenen de albums ‘Tutti Spaghettie’, ‘Koekoek & Andere… Koek’, Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters & Bellen’. En nu is daar langspeler nummer-4 ‘Pinten & Patatten’ aan toegevoegd.

Lees meer...

TOP50Woonwagenhits11TOP50 WOONWAGENHITS DEEL-11

Elfde dubbelaar van succesreeks..!

Na succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de jubileumeditie van ‘Woonwagen Top 50 deel 11’. Vijftig tracks van de beste artiesten die Nederland rijk is, maakt de Woonwagenhits Top 50 tot een heerlijke dubbel CD. Op deze nieuwe editie staan onder andere de nieuwe tracks van Jannes, Frans Bauer, John de Bever, Frank van Etten, Grad Damen, Rein Mercha, Henk Dissel, Samantha Steenwijk, Roy Donders, Jaman, Henk Bernard, John West, en Willem Barth. Een exemplaar van deze dubbelaar kunt u tot 10 mei 2018 winnen op HollandseHitsForum.nl.

Lees meer...

KantersM-KomtalbumMARCO KANTERS – DAT KOMT ALLEMAAL DOOR JOU

Jubileumalbum..!

• ROOSENDAAL • Willem Barth, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, John West en Nelis Leeman, zullen 7 april a.s. optreden in Made als volkszanger Marco Kanters zijn 20-jarig artiestenjubileum viert. De in Moerdijk geboren Marco (38) debuteerde met ‘De Nacht Is Lang.. Niet Lang Genoeg’ en sindsdien verschijnt elk jaar wel een single van de Brabander die weet dat zijn jubileumfeest uitverkocht is. ‘Dat Komt Allemaal Door Jou’ is de titel van zijn nieuwe album waarop uiteraard ook zijn huidige single ‘My Little Lady’ (Goldfinger Remix) is te vinden.

Lees meer...

Meer artikelen...