Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeadeAlbums

MartinT-ThuisTINO MARTIN – THUIS KOMEN PAS DE TRANEN

Omdat het leven gaat zoals ‘t gaat..!

• LANDSMEER • Wie vijf jaar lang, om wat voor reden ook, verstoken is gebleven van de populaire Nederlandstalige muziek en nu gaat kijken wat er zoal speelt, die komt tot een bijna niet te geloven ontdekking; Drie full CD-albums en drie concerten-albums (incl. DVD’s) zijn er van Tino Martin (34) in die tussenliggende periode uitgekomen. En dan betreffen het ook nog eens Ziggo Dome-concerten!! Ofschoon de geboren Hagenees veel langer aan de weg timmert, kwam hij in 2014 zo’n beetje bovendrijven. Hij scoorde singlehits met ‘Jij Liet Me Vallen’, ‘De Gevierde Man’ en ‘Het Is Goed Zo’ maar zelfs toen…

Lees meer...

TOP50Woonwagenhits12TOP50 WOONWAGENHITS DEEL-12

Daar is ie weer..!

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 12. Vijftig meest actuele tracks van bekende- en soms iets minder bekende artiesten maakt de Woonwagenhits Top 50. Op deze twaalfde editie welke vanaf 17 oktober verkrijgbaar zal zijn staan onder andere tracks van Jannes, Django Wagner, John de Bever, Peter Beense, Frank van Etten, Ben Valkenburg, Rein Mercha, Henk Dissel, Rob van Daal, Roy Donders, Jaman, Henk Bernard, en Willem Barth.

Lees meer...

VersluysK-BeleefalbumKEES VERSLUYS – BELEEF HET LEVEN

25 jaar na zijn roemruchte deelname aan de Soundmixshow..!

• MEERKERK • 29 september jl. had Kees (53) zijn feestavond in Meerkerk vanwege z’n 25-jarig artiestenjubileum. Een kwart eeuw dus na zijn optreden in de Soundmixshow van Henny Huisman. De presentator van het vermaarde muziekprogramma waarin onbekende Nederlanders hun idolen proberen zo goed mogelijk te imiteren, was voor de gelegenheid naar Meerkerk gekomen om aan Kees symbolisch het eerste exemplaar van zijn album ‘Beleef Het Leven’ te overhandigen. Uiteraard was Kees enorm trots op de komst van Huisman naar zijn feest.

Lees meer...

HazesA-AndersalbumANDRÉ HAZES – ANDERS

Derde studio album opmaat voor Ahoy-concerten..!

• ROTTERDAM • Na ‘Leef’ en ‘Wijzer’ is ‘Anders’ de titel van het derde Hazes Jr-album dat op 27 september gepresenteerd werd in Club Panama te Amsterdam, alwaar hij voor het eerst live enkele nieuwe tracks liet horen. 26, 27 en 28 oktober staat André in Ahoy waarvan er al 2 uitverkocht zijn. De jongste Hazes heeft inmiddels een eigen sound ontwikkelt en deze blijkt aan te slaan bij het publiek. Uiteraard helpen de tv-soaps daarbij, nog even los van alle aandacht die sommige media sowieso blind lijken te geven aan een Hazes-nakomeling. HHF loopt niet achter de meute aan en…

Lees meer...

WoonwagenFeest1-21WOONWAGENFEEST VOL.1 + VOL.2

Na digitaal nu ook fysiek verkrijgbaar..!

Nu ook fysiek verkrijgbaar zijn de Woonwagen Feest-compilatie albums van Hit It! Music. Per CD gevuld met 20 Nederlandstalige tracks die in de meeste gevallen recent op single zijn verschenen via genoemd platenlabel. De liedjes worden uitgevoerd door volksartiesten die door voor het leeuwendeel ten zuiden van de grote rivieren zijn gehuisvest. Van Charelle tot Nelis Heesbeen, van Rudy de Wit tot Yosee en van Marlous tot Dirk Meeldijk. Bekijk de volledig tracklist van beide albums via ‘lees meer’.

Lees meer...

HilleL-MazzelalbumLYTSE HILLE – MAZZEL

Dé mazzel.. óf gewoon ‘mazzel’ hebben?

• DRACHTEN • “Lytse” betekent in het Friesch “Kleine”, dan weet u dat ook weer! De kleine 43-jarige zanger staat garant voor feest en gezelligheid met heel soms ook ruimte voor een meer serieuze noot. Zeker in het noorden een begrip maar een aantal van zijn singles werden en worden landelijk gedraaid (vast) met dank aan de producties van Emile Hartkamp en Noris Padidar. Op zijn 12 liedjes tellende nieuwe album krijgt u de recente singles van Lytse, een paar opnieuw opgenomen tracks uit het verleden en een aantal nieuwe Hille-songs.

Lees meer...

SmitJ-WoordenJAN SMIT – MET ANDERE WOORDEN

Van andere componisten..!

• VOLENDAM • Het (volgens ons) 8e studioalbum (de live en compilatie albums niet meegerekend) van Jan Smit is getiteld ‘Met Andere Woorden’ omdat Smit ditmaal niet zelf voor de teksten tekende. “Ook al zijn het dit keer niet mijn eigen woorden, het was wel mijn grootste uitdaging tot nu toe”, aldus Jan. Anderhalf jaar geleden opperde hij het plan 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Het resultaat is een Jan Smit-album met invloeden van Bløf, Racoon, The Kik, Edwin Evers, de 3JS, Guus Meeuwis, Sanne Hans, Thomas Berge, Frank Boeijen, Jan Keizer…

Lees meer...

BerendseY-EindealbumYVES BERENDSE – HET EINDE VAN HET BEGIN

Debuutalbum gepresenteerd tijdens eerste live concert..!

• ZANDVOORT • Tussen 2015 en 2017 verkreeg Yves Berendse (24) landelijke bekendheid met zeer toegankelijke en frisse volkssongs als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’. De geoefende luisteraar hoorde en zag ook dat we hier te maken moesten hebben met een (letterlijk) groot aanstormend talent. Lang, goed figuur, goeie kop en belangrijk; een prima stemgeluid! Eind 2015 verkozen tot ‘Beste Nieuwkomer’ op deze website (Zie hier), in 2016 winnaar van de Buma Talent Award en nu twee jaar later lanceert hij zijn debuutalbum ‘Het Einde Van Het Begin’ tijdens een concert in een bomvol Tuschinski.

Lees meer...

MeeuwenvL-VriendenalbumLUC VAN MEEUWEN – ECHTE VRIENDEN

Vlaming lanceert nieuw album..!

• MEEUWEN (B) • 26 augustus jl. was een gedenkwaardige dag voor de Vlaamse levensliedzanger Luc van Meeuwen. Vele fans waren afgereisd naar Postel (onder Eindhoven) bij onze Zuiderburen, om daar de presentatie van zijn nieuwe album 'Echte Vrienden', bij te wonen. Luc (53) is geliefd in Vlaanderen maar de laatste jaren ook over de grens bij ons. Zijn agenda is dan ook gevuld tot ver in 2020. Met name zijn duetten met Mieke trokken volop de aandacht in ons land. Zo stond ‘Samen Kunnen We De Wereld Aan’ in 2013 zelfs enkele weken op de eerste plaats van de HHF-TOP40.

Lees meer...

CraaneT-KomalbumTHOM CRAANE – KOM MAAR OP

De Craane-feeststijl heeft een eigen gezicht..!

• KAATSHEUVEL • Of deze in Waalwijk geboren entertainer al is opgevallen buiten zijn eigen regio en dus daar óók optredens heeft, is maar zeer de vraag. Toch zouden wij het debuutalbum ‘Kom Maar Op’ van de 26-jarige zanger/entertainer zeker willen aanbevelen eens te beluisteren. Je wordt er namelijk echt vrolijk van én zijn muziek is toch anders dan anders! Feest maar dan in de Craane-stijl! Je herkent hem op den duur zeker aan die verrassende maar ook o zo pakkende stijl waar de gemiddelde feestartiest juist vaak vervalt in muzikale 13-in-een-dozijn omgeving. Thom Craane, hou ‘m in de gaten!

Lees meer...

NazomerenVolume1AlbumDIVERSE ARTIESTEN – NAZOMEREN (VOLUME-1)

Proost op de nu al onvergetelijke zomer van 2018..!

• Breda • Met de nieuwe serie ‘Nazomeren’ is het genieten geblazen van vele meest actuele singles die op dit moment uit zijn. Wat te denken van ‘Alles Draait Om Geld’, (Kanjerschijf vanaf 9 augustus) de gloednieuwe single van Peter Beense die pas 10 augustus uitkomt.. je vindt ‘m nu al op het album ‘Nazomeren’! Van ‘De Waarheid’ van Frank Verkooyen, de producer van alle 20 liedjes op dit schijfje, tot successingles van Helemaal Hollands, Leen Zijlmans, Ronnie van Bemmel, Temming & Temming, Mathijs Koning, Hans Steiger, Wendy de Laat, Rocky Pauw, Gino Meijs.. té veel om op te noemen en té lekker om niet te draaien!

Lees meer...

DondersR-GelukalbumROY DONDERS – GELUK & VERDRIET

"Gevoel dat ik op de juiste weg zit..”!

• TILBURG • Drie jaar na ‘Ik Wil Jou’ is het tweede album van volkszanger Roy Donders (27) een feit. Het schijfje kreeg de opvallende titel ‘Geluk & Verdriet’. Het droeve afscheid van zijn grootouders kort achterelkaar, is ongetwijfeld aanleiding geweest en mede ook door zijn huidige single ‘Waar Ben Je Nou…’, om het woordje ‘verdriet’ in de titel op te nemen. Eigenlijk is Roy best een lastige klant voor menig muziekliefhebber. Natuurlijk, we kennen hem (een beetje) door de tv-soaps waardoor een ware hype rond zijn persoontje en o.a. zijn huispakken ontstond, maar wie zijn ‘shows’ zag op bijvoorbeeld het Mega Piratenfestijn…

Lees meer...

MonteiroA-Vastalbum

ANTJE MONTEIRO – HOU ME VAST

En dat ik je zei: Hou van mij..!

• UTRECHT • Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar (49), is presentatrice, musicalster en zangeres. Als jong meisje te zien bij Stuif-Es-In, later in het ballet van Penny de Jager en bij het musicalgezelschap Jeans. In 1999 verscheen haar debuutsingle 'Laat Het Niet Waar Zijn!'. ze presenteerde bij de KRO ‘Het Gevoel Van..’ en er volgen deelnames aan musicals als; There's No Business Like Show Business, Aida, Cats, Crazy Shopping de musical en We Will Rock You. TIen jaar na haar eerste single verscheen het album ‘100% Antje’. U kent haar trouwens ook van het duet ‘Vlinders’ met Django Wagner….

Lees meer...

StokvisS-MaasalbumSIMON STOKVIS – VOETEN IN DE MAAS

Lekker mijmeren over jouw plek..!

• LAREN • “Met ‘Voeten In De Maas’ zet Simon een volgende stap op het glibberige pad der Nederlandstalige Popmuziek. Het album bevat maar liefst vijftien covers van bekende en minder bekende internationale composities. Zoals de titel al doet vermoeden, is de Maasstad een enorme inspiratiebron”, aldus het persbericht. Voor Sjoerd Plaisier (64) is het zijn derde album alweer sinds het stoppen van de serie ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ van waar uit het typetje Simon Stokvis dus ontstond. Voor wie de muziek van Simon nog niet kent, precies als wij moeten we bekennen, bleek dit album toch een…

Lees meer...

Colinda-ZonderalbumCOLINDA – IK KAN NIET ZONDER JOU

Zangeres bruist nog van de ambitie..!

• TILBURG • Begin 2016 vierde Colinda haar jubileum met het 2CD album ’30 Jaar Colinda’, maar wie de in Tilburg woonachtige zangeres op de voet volgt, weet dat ze met gemak 3 of 4 nieuwe liedjes per jaar uitbrengt. Kortom, sinds de release van dat jubileumalbum is het logisch dat een nieuw album alweer vlot verwacht kon worden. Momenteel heeft ze met dochter Daisy de single ‘Als Hij Echt Van Mij Hield’ uit en volgens Colinda zou dat wel eens op niet al te lange termijn kunnen gaan leiden tot de release van een compleet duettenalbum van moeder en dochter. Maar eerst dus het 16 liedjes tellende ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’.

Lees meer...

HoogkamerM-MartHoogkameralbumMART HOOGKAMER – MART HOOGKAMER

Debuutalbum op de dag van zijn optreden bij De Toppers..!

• LEIDEN • Al op 6-jarige leeftijd ontdekten Mart ‘s ouders, waarvan vader zelf in het verleden ook liedjes opnam, dat Mart Jr. talent had. Hij zong op menig verjaardag/feestje en vanaf zijn tiende gaat hij deelnemen aan talentenjachten. Zijn moeder gaf hem op voor het televisieprogramma “Holland’s got talent” waarin hij de finale haalde en een platencontract mocht tekenen. Zijn eerste single verschijnt in 2016; ’Lachen Beetje Huilen’ is een duet met Willeke Alberti dat meteen landelijke aandacht krijgt. Zijn debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ getiteld, verschijnt 25 mei gelijktijdig met het eerste Toppers-concert in de Arena.

Lees meer...

Meer artikelen...