Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
ZK18 200x100_Klein_Master_copy 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeadeAlbums

NazomerenVolume1AlbumDIVERSE ARTIESTEN – NAZOMEREN (VOLUME-1)

Proost op de nu al onvergetelijke zomer van 2018..!

• Breda • Met de nieuwe serie ‘Nazomeren’ is het genieten geblazen van vele meest actuele singles die op dit moment uit zijn. Wat te denken van ‘Alles Draait Om Geld’, (Kanjerschijf vanaf 9 augustus) de gloednieuwe single van Peter Beense die pas 10 augustus uitkomt.. je vindt ‘m nu al op het album ‘Nazomeren’! Van ‘De Waarheid’ van Frank Verkooyen, de producer van alle 20 liedjes op dit schijfje, tot successingles van Helemaal Hollands, Leen Zijlmans, Ronnie van Bemmel, Temming & Temming, Mathijs Koning, Hans Steiger, Wendy de Laat, Rocky Pauw, Gino Meijs.. té veel om op te noemen en té lekker om niet te draaien!

Lees meer...

DondersR-GelukalbumROY DONDERS – GELUK & VERDRIET

"Gevoel dat ik op de juiste weg zit..”!

• TILBURG • Drie jaar na ‘Ik Wil Jou’ is het tweede album van volkszanger Roy Donders (27) een feit. Het schijfje kreeg de opvallende titel ‘Geluk & Verdriet’. Het droeve afscheid van zijn grootouders kort achterelkaar, is ongetwijfeld aanleiding geweest en mede ook door zijn huidige single ‘Waar Ben Je Nou…’, om het woordje ‘verdriet’ in de titel op te nemen. Eigenlijk is Roy best een lastige klant voor menig muziekliefhebber. Natuurlijk, we kennen hem (een beetje) door de tv-soaps waardoor een ware hype rond zijn persoontje en o.a. zijn huispakken ontstond, maar wie zijn ‘shows’ zag op bijvoorbeeld het Mega Piratenfestijn…

Lees meer...

MonteiroA-Vastalbum

ANTJE MONTEIRO – HOU ME VAST

En dat ik je zei: Hou van mij..!

• UTRECHT • Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar (49), is presentatrice, musicalster en zangeres. Als jong meisje te zien bij Stuif-Es-In, later in het ballet van Penny de Jager en bij het musicalgezelschap Jeans. In 1999 verscheen haar debuutsingle 'Laat Het Niet Waar Zijn!'. ze presenteerde bij de KRO ‘Het Gevoel Van..’ en er volgen deelnames aan musicals als; There's No Business Like Show Business, Aida, Cats, Crazy Shopping de musical en We Will Rock You. TIen jaar na haar eerste single verscheen het album ‘100% Antje’. U kent haar trouwens ook van het duet ‘Vlinders’ met Django Wagner….

Lees meer...

StokvisS-MaasalbumSIMON STOKVIS – VOETEN IN DE MAAS

Lekker mijmeren over jouw plek..!

• LAREN • “Met ‘Voeten In De Maas’ zet Simon een volgende stap op het glibberige pad der Nederlandstalige Popmuziek. Het album bevat maar liefst vijftien covers van bekende en minder bekende internationale composities. Zoals de titel al doet vermoeden, is de Maasstad een enorme inspiratiebron”, aldus het persbericht. Voor Sjoerd Plaisier (64) is het zijn derde album alweer sinds het stoppen van de serie ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ van waar uit het typetje Simon Stokvis dus ontstond. Voor wie de muziek van Simon nog niet kent, precies als wij moeten we bekennen, bleek dit album toch een…

Lees meer...

Colinda-ZonderalbumCOLINDA – IK KAN NIET ZONDER JOU

Zangeres bruist nog van de ambitie..!

• TILBURG • Begin 2016 vierde Colinda haar jubileum met het 2CD album ’30 Jaar Colinda’, maar wie de in Tilburg woonachtige zangeres op de voet volgt, weet dat ze met gemak 3 of 4 nieuwe liedjes per jaar uitbrengt. Kortom, sinds de release van dat jubileumalbum is het logisch dat een nieuw album alweer vlot verwacht kon worden. Momenteel heeft ze met dochter Daisy de single ‘Als Hij Echt Van Mij Hield’ uit en volgens Colinda zou dat wel eens op niet al te lange termijn kunnen gaan leiden tot de release van een compleet duettenalbum van moeder en dochter. Maar eerst dus het 16 liedjes tellende ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’.

Lees meer...

HoogkamerM-MartHoogkameralbumMART HOOGKAMER – MART HOOGKAMER

Debuutalbum op de dag van zijn optreden bij De Toppers..!

• LEIDEN • Al op 6-jarige leeftijd ontdekten Mart ‘s ouders, waarvan vader zelf in het verleden ook liedjes opnam, dat Mart Jr. talent had. Hij zong op menig verjaardag/feestje en vanaf zijn tiende gaat hij deelnemen aan talentenjachten. Zijn moeder gaf hem op voor het televisieprogramma “Holland’s got talent” waarin hij de finale haalde en een platencontract mocht tekenen. Zijn eerste single verschijnt in 2016; ’Lachen Beetje Huilen’ is een duet met Willeke Alberti dat meteen landelijke aandacht krijgt. Zijn debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ getiteld, verschijnt 25 mei gelijktijdig met het eerste Toppers-concert in de Arena.

Lees meer...

MeeuwisG-GelukGUUS MEEUWIS – GELUK

Twaalfde studioalbum van Guus..!

• TILBURG • Na de singles ‘Ik Geloof In Geluk’ en het indringende ‘Je Staat Niet Alleen’, is het album ‘Geluk’ verschenen van -Mister Groots met een Zacht G- Guus Meeuwis (46). Waren genoemde singles voorloper van het album, zo is dit schijfje weer de voorloper van een nieuwe theatertoer dat ook de naam ‘Geluk’ draagt en vanaf 31 augustus is te zien. De Tilburger heeft de 11 tracks zelf geproduceerd en ze zijn in de Ardent Studio’s in Memphis opgenomen zonder de band van Guus. Het overwinnen van tegenslagen, het opkrabbelen, het geluk hervinden.. dat is ‘Geluk’, het twaalfde album van Guus!

Lees meer...

LeemanN-WiealbumNELIS LEEMAN – WIE DENK JIJ WEL WIE IK BEN

Feestklassieker nu gevolgd door album..!

• MADE • Nelis, later dit jaar wordt hij dertig, was aanvankelijk uitsluitend Dj, maar zoals zo vaak gaan ze het later ook proberen als zanger. Als in 2012 ‘Schudden’ HHF-Zomerkanjer wordt, een liedje dat Arjon en Nelis gezamenlijk brengen, dan hoort ons land misschien wel voor het eerst van Nelis Leeman. De tweede keer dat dat gebeurd is het moment dat een opgepoetste versie van ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ een landelijke kreet én dus een hit wordt. Vanaf dat moment is zijn naam als zanger gevestigd, al moest hij op vocaal vlak weldegelijk aan de slag, vonden wij…

Lees meer...

OuboterM-VanafalbumMAAIKE OUBOTER – VANAF NU IS HET VAN JOU

Tweede album van singer-songwriter..!

• GOUDA • Maaike (26) groeide op in Gouda, studeerde Media & Cultuur in Amsterdam en daarnaast studeerde ze een half jaar in Sydney (Australië). Eind 2013 nam ze deel aan het televisieprogramma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ met het liedje ‘Dat Ik Je Mis’, geïnspireerd op de dood van haar ouders. De track bereikte hoge posities in zowel de Nederlandse als Vlaamse hitlijsten en uiteindelijk kreeg ze een Platina Award voor de plaat en eindigde ze als tweede bij het genoemde televisieprogramma.

Lees meer...

Zus-ZusalbumZUS – ZUS

Debuutalbum telt liefst 19 liedjes..!

• SCHIJNDEL • Rond de twintig zijn de zusje Bo en Kiki ondertussen. Vanaf 2014 worden zij al belicht op HollandseHitsForum.nl nadat zij een jaar eerder hun eerste singletjes afleverden. De dames kregen meteen volop aandacht met ‘Ik Wil Met Jou Naar De Zon’, ‘Op Een Berg’ en ‘In Mijn Rode Cabrio’. In maart 2014 maakten zij hun opwachting bij ZAPPLIVE op wat nu Npo3 heet en sindsdien verschijnen elk jaar gemiddeld twee nieuwe liedjes. Omdat de zingende zusjes nu 5 jaar samen op de bühne staan hebben zij al hun singles op een album geperst inclusief een aantal nieuwe songs.

Lees meer...

PallettieJ-PintenalbumJETTI PALLETTIE – PINTEN & PATATTEN

Kleurrijke feestact jubileert met album..!

• TILBURG • 10 Jaar geleden is het alweer dat Nederland werd opgeschrikt door een dame gekleed in felgekleurde outfit, brilletje laag op de neus, meestal met een (vr)olijke- en heel soms strenge blik. Haar eerste singles werden meteen uitstekend ontvangen. Jettie Pallettie stond al snel op de muziekkaart in ons land, later kwam daar Vlaanderen bij. Naast haar singles verschenen de albums ‘Tutti Spaghettie’, ‘Koekoek & Andere… Koek’, Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters & Bellen’. En nu is daar langspeler nummer-4 ‘Pinten & Patatten’ aan toegevoegd.

Lees meer...

TOP50Woonwagenhits11TOP50 WOONWAGENHITS DEEL-11

Elfde dubbelaar van succesreeks..!

Na succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de jubileumeditie van ‘Woonwagen Top 50 deel 11’. Vijftig tracks van de beste artiesten die Nederland rijk is, maakt de Woonwagenhits Top 50 tot een heerlijke dubbel CD. Op deze nieuwe editie staan onder andere de nieuwe tracks van Jannes, Frans Bauer, John de Bever, Frank van Etten, Grad Damen, Rein Mercha, Henk Dissel, Samantha Steenwijk, Roy Donders, Jaman, Henk Bernard, John West, en Willem Barth. Een exemplaar van deze dubbelaar kunt u tot 10 mei 2018 winnen op HollandseHitsForum.nl.

Lees meer...

KantersM-KomtalbumMARCO KANTERS – DAT KOMT ALLEMAAL DOOR JOU

Jubileumalbum..!

• ROOSENDAAL • Willem Barth, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, John West en Nelis Leeman, zullen 7 april a.s. optreden in Made als volkszanger Marco Kanters zijn 20-jarig artiestenjubileum viert. De in Moerdijk geboren Marco (38) debuteerde met ‘De Nacht Is Lang.. Niet Lang Genoeg’ en sindsdien verschijnt elk jaar wel een single van de Brabander die weet dat zijn jubileumfeest uitverkocht is. ‘Dat Komt Allemaal Door Jou’ is de titel van zijn nieuwe album waarop uiteraard ook zijn huidige single ‘My Little Lady’ (Goldfinger Remix) is te vinden.

Lees meer...

WestJ-MooiealbumJOHN WEST – JIJ BENT ZO’N MOOIE VROUW

Hagenees heeft zich uitstekend doorontwikkeld..!

• DEN HAAG • 30 maart wordt het album ‘Jij Bent zo’n Mooie Vrouw’, van de Haagse volkszanger John West (29) gepresenteerd in 013 te Tilburg met o.a. op het podium: René en Danny Froger, Lange Frans, Wolter Kroes en Frans Duijts. Na de albums ‘Jouw Blik’, ‘Jouw Stem’, ‘Jouw Glimlach Op Je Mond’ en nu ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ is de cirkel van ‘Jouw Blik’ rond! De opening van het refrein uit die single zijn allen gebruikt als albumtitel. John ’s vorige single ‘Een Dag Zonder Jou’ en zijn huidige ‘Jij Laat Me Leven’ staan op de nieuwe schijf maar verder kan de liefhebber zich verheugen op lekker veel nieuwe tracks.

Lees meer...

BarthW-MeeAlbumWILLEM BARTH – GA MAAR MEE

Voor ieder wat wils..!

• DOETINCHEM • Eigenlijk zou je kunnen stellen dat Willem Barth (42) de zanger van dé verrassing is geworden. Neem de zomer van 2017; hij scoorde zomaar een heuse zomerhit met ‘Zakken Naar De Grond’ (500.000 Spotify-streams), een type liedje dat enkele jaren geleden als vloeken in de WB-kerk zou zijn beschouwd. ‘Alles Is Zo Sexy Aan Jou’ of wat te denken van zijn huidige single ‘Ga Maar Mee’ (afgelopen januari nog HHF-Kanjerschijf). En we kunnen zo nog even doorgaan want ‘Al Word Ik Dan Wat Ouder’ en ‘Zeg Heb Jij Iets Tegen Mij’ waren singles met een verrassend feestgehalte…

Lees meer...

BauerF-LevensliedalbumFRANS BAUER – LEVENSLIED

Gevoel van nostalgie..!

• FIJNAART • Inclusief zijn Duitstalige-, concert- en verzamelalbums gaat met ‘Levenslied’, het nieuwste Frans Bauer-album, de teller richting de 40 releases als het dus gaat om de albums. De titel zegt uiteraard alles; de 44-jarige volkszanger uit west Brabant is namelijk terug bij het genre waarmee hij ooit begon, al vlot doorbrak en hij zijn enorme fan schare aan te danken heeft. De vrij onbeduidende tijd van de skippyballen en de ratatadada’s, heeft hij (gelukkig) achter zich gelaten. Zijn vorige album ‘Geluk, Hoop & Liefde’, welke in oktober 2016 verscheen, kondigden al tekenen van een naderende ‘thuiskomst’ aan.

Lees meer...

Meer artikelen...