170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

HetIJsselDuo-KomtHET IJSSEL DUO – DAT KOMT DOOR JOU

De liefde van die drommelse jongen..!

• KAMPEN • Elke artiest heeft wel zijn/haar persoonlijke hit. De meest favoriete plaat van zowel publiek als de radiomaker. Wel, wie zegt; IJssel Duo, die zegt dan in één adem: ‘Drommelse Jongen’. Een echte piratenhit, die als single samen met het liedje ‘Tijd Voor Gezelligheid’, gewoon nog steeds verkrijgbaar is! Toch hebben Arnold (54) en Marianne (52) meerdere successen op hun naam staan hoor! Hun nieuwe single ‘Dat Komt Door Jou’ is geproduceerd door Martin Sterken en gaat over… de liefde van een drommelse jongen! Een feestelijke meezinger in een heel hoog tempo, die op muzikaal vlak alvast wat lonkt naar het après-ski seizoen.

Lees meer...

Colinda-LaatCOLINDA – LAAT MIJ VANAVOND

Zij betaalt voor nu maar daarna.. adios, tot ziens en de groeten!

• TILBURG • Al in 1987 kreeg de Brabantse zangeres landelijke bekendheid met de hits ‘Kom Dans Met Mij Colinda’ en Let Me In’. In 1993 verving ze Marianne Weber bij Het Holland Duo met succesvolle jaren als gevolg. Nadat in 1999 nog haar solosingle ‘Mannen, Mannen, Mannen’ verscheen, duurde het tot 2010 alvorens ze haar rentree maakt als zangeres. Enkele albums en diverse singles zijn inmiddels weer verschenen van Colinda (47) waaronder ook duetten met haar dochter Daisy. Begin 2016 vierde de zangeres haar jubileum met het 2CD album ’30 Jaar Colinda’.

Lees meer...

Spang-BenSPANG! – HIER BEN IK

Best of both worlds..!

• COEVORDEN • Harm Spang (20), die opereert onder de artiestennaam Spang!, is zanger van het levenslied, wordt gezien als een aanstormend talent, terwijl hij in zijn werkzame leven als heftruckchauffeur actief is. Gesteund door een team bestaande uit Willie Oosterhuis, Maarten de Groot en Hans Louws verscheen begin april 2017 Spang ’s debuutsingle ‘Als 't Moet’. Sindsdien mocht de zanger zijn kunsten vertonen tijdens de “Nacht van Johnny Hoes XXL” in Weert, op de bühne van het “Mega Piratenfestijn” in Lemelerveld, bij de TV-opnames van Euregiotap in Enschede en bij “Stoppelhaene” in Raalte.

Lees meer...

KistD-AdemDANIEL KIST - ADEM

Derde single oud TVOH-deelnemer..!

• DELFT • Daniel Kist (23) is een allround muzikant en zanger. Vanaf 4-jarige leeftijd speelt hij piano en heeft hij in meerdere bands en collectieven gespeeld en gezongen. Hij studeerde cum laude af aan de Academy of Contemporary Music op het gebied van hedendaagse pianomuziek in 2013 en wist in 2015 de Top-10 te bereiken van het tv-programma The Voice of Holland (Team Sanne). Naast optreden geeft de geboren Hagenees parttime muziekles op een basisschool, verzorgt hij privélessen op het gebied van piano en zang en coacht hij beginnende bands. Zijn nieuwe single is getiteld ‘Adem’.

Lees meer...

NickSimon2017NICK & SIMON – ZING! (Ft. JAYH)

In aanloop richting album- en theatertoer ‘Aangenaam’..!

• VOLENDAM • Nick (33) & Simon (33) hebben de single ‘Zing!’ (Ft. Jayh) gelanceerd waarop tevens de track ‘Proosten Op de Doden’ is te vinden. Beide songs staan op het nieuwe album ‘Aangenaam’ dat het Volendamse duo op 22 september lanceert. Dit album verschijnt in drie verschillende versies: een standaard versie met 10 tracks, een deluxe editie met 15 tracks en een doorzichtig vinyl met 10 tracks. ‘Zing!’ is geproduceerd door Jack $hirak (o.a. Lil Kleine, Ronnie Flex) en de bijbehorende videoclip zal vanaf 8 september te zien zijn. Op 11 oktober a.s. start de toer ‘Aangenaam’ te zien in 55 verschillende theaters en schouwburgen.

Lees meer...

DaalvR-RedenROB VAN DAAL – ALLES HEEFT EEN REDEN

Verrassend..!

• RAAMSDONKSVEER • “Het is alweer een tijdje geleden, maar eindelijk is het dan zo ver en het resultaat mag er zijn. Dit keer geen feestnummer, maar zeer verrassend, een deep house danceversie, met een mooie pakkende tekst”, aldus de gewezen feestzanger (55) uit Brabant over zijn nieuwe single ‘Alles Heeft Een Reden’. Het contrast is groot want zet dit eens naast ‘He Trut’, ‘Valeria’, ‘Ik Ga Leven’, of ‘We Benne Op De Wereld’ maar het spreekt zeer tot de verbeelding, is raak qua tekst én sluit toch ook aan bij de meer serieuze noot zoals die ook te horen was op Rob ’s voorgaande single ‘Als Je Echt Van Iemand Houdt’.

Lees meer...

KlinkenvE-ToenERIK VAN KLINKEN – NET ALS TOEN

Voorloper van debuutalbum..!

• EMMEN • Erik van Klinken (50) groeide op in een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zat Erik al vroeg in het bloed, echter zelden met een microfoon. In het voorjaar van 2010 is het voor Erik allemaal begonnen na een aantal keren te hebben gezongen in de kantine van voetbalvereniging WKE. De aanwezigen waren enthousiast en adviseerden hem een loopbaan in de muziek serieus te gaan nemen. Naast het verschijnen van diverse singles deed hij in 2012 auditie voor Bloed, Zweet en Tranen.

Lees meer...

TerpD-speciaalDANNY TERP – JIJ BENT ZO SPECIAAL

Evergreen op z’n Hollands..!

• AALSMEER • Nadat hij samen met Arne Jansen zijn eerste single ‘Zonder Jou’ had opgenomen, werd het een tijdje stil rond Danny (32). Er volgt een periode waarin hij bij coverbandjes actief is. Later komt met de release van zijn tweede single ‘Lief Me’, zijn solocarrière op gang. Inmiddels heeft hij al diverse singles op zijn naam staan en deed hij in 2013 mee aan Bloed Zweet & Tranen. Deel uitmakend van de succesformatie Cooldown Café, sleepte de geboren Amsterdammer begin 2014 een Party Storm-Award in de wacht als “Beste Après-Ski Act”.

Lees meer...

BraafD-StraksDENNY BRAAF – STRAKS HEB JE SPIJT

Weet wat je doet als je gaat..!

• LELYSTAD • Dennis Werner Braaf (44) wordt gezien als een zanger/entertainer die warme stem, charisma en uitstraling, zijn publiek vermaakt met een breed aanbod aan repertoire waaronder ook tal van eigen liedjes. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit, als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen. Na zijn succesvolle deelname aan Bloed, Zweet & Tranen, gaf de zanger 8 februari 2016 een groots live concert in het Gooiland Theater. Zijn single ‘Mijn Vaders Blik’ komt in april 2016 op positie-4 van de HHF-TOP40 terecht.

Lees meer...

LijtenT-AlsTWAN LIJTEN – ALS JE ALLES

Het mindere wordt mooi als je alles hebt gezien..!

• DONGEN • Twan Lijten (52) schrijft liedjes die uit het leven zijn gegrepen. Hij is geen typische vertolker van het levenslied maar de brenger van Levenspop. Twan Lijten begon zijn muzikale avontuur decennia geleden al als gitarist. In 2002 schreef Twan de hit ‘Puur Op Het Gevoel’ waarmee hij de podia van o.a. Lowlands wist te bereiken. In de jaren die volgen zou het uitgroeien tot een klassieker binnen het circuit, een echte publiekshit ook. De liedjes van Twan vertellen ieder hun eigen verhaal; altijd warm, herkenbaar en recht uit het hart met een gezonde dosis Brabantse humor en een zweem van melancholie.

Lees meer...

Wilbert-DuizendWILBERT – DUIZEND NACHTEN, DUIZEND DROMEN

Vrolijke meezinger met Spaanse invloeden..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Wilbert Pigmans, geboren, getogen en woonachtig te ’s-Hertogenbosch, gaat in zijn jeugdjaren veelvuldig naar presentaties van singles en albums van zangers en zangeressen uit zijn buurt. Daar realiseert hij zich op een gegeven moment dat hij dit ook wil gaan doen. Hij duikt vervolgens de studio in en ‘Meisje uit mijn dromen’ verschijnt als debuutsingle. In het dagelijkse leven is Wilbert (25) actief met licht en geluid bij diverse evenementen, daarnaast zingt hij veelvuldig in diverse horecagelegenheden en is hij de vaste huiszanger van de Skihut in Rotterdam.

Lees meer...

VersluysK-MorgenKEES VERSLUYS – MORGEN IS NOG HEEL VER WEG

Al swingend proosten op het leven..!

• MEERKERK • Kees Versluys deed in 1993 mee aan de Soundmixshow waarin hij derde zou worden als Elvis. Zijn singles van destijds; ‘Verslaafd Aan Jou’, ‘Ik Heb Sjans’ en ‘Ik Wil De Nacht Met Je Delen’ kwamen in de tipparade terecht. Versluys trad in 2010 in Nederland en Amerika op met shows waarin hij een ode bracht aan Elvis en hij tekende voor de albums ‘Personality’ en ‘Endeavour’. Na jaren min of meer wat uit beeld te zijn geraakt, verschijnt in 2015 weer een single. ‘Souvenir’ moet de aanzet betekenen voor de release van een nieuw te verschijnen Nederlandstalig album van de in ’65 in Hoornaar geboren zanger.

Lees meer...

Bakker-BlikBAKKER – EEN BLIK VAN JOU

Noord-Hollander kies voor nieuwe sound, stijl én naam..!

• HOORN • Op een feestavond van een carnavalsvereniging uit Zwaag, pakt Kevin (29) voor de grap de microfoon voor een spontaan optreden waarmee hij de basis legde voor zijn latere zangcarrière. De West-Fries brengt in 2012 zijn eerste single ‘Duizend Hoge Bergen’ op de markt. Door grote drukte op het bedrijf van Kevin (handel in diervoeders) duurt het tot 2017 alvorens voor het eerst in drie jaar weer iets nieuws verschijnt. Dit doet hij vanaf dat moment onder de naam: Bakker.

Lees meer...