Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeLei

.

190103HeaderSingles

LitsdF-WatFERRY DE LITS – WAT IS DAN LIEFDE

Karaktersong van Hazes sr. in een modern jasje..!

• EINDHOVEN • Van zijn afgelopen mei gelanceerde album ‘Ademloos’, lanceert Ferry de Lits (38) nu ‘Wat Is Dan Liefde’. Een opvallende door Frank Verkooyen geproduceerde remake van de Hazes-klassieker dat in 1981 een aardig hitje werd. Na een ietwat zwoele en melancholieke start, neemt een eigentijds en aanstekelijk ritme je vervolgens mee van de jaren tachtig naar de sound van anno nu. Een fraaie saxofoonsolo geeft deze track, met dus voor iedereen herkenbare tekst, nog meer body. Tijdens de lancering van ‘Ademloos’ was ons deze versie direct al opgevallen, en dus is dit een prima keus voor een single!

Lees meer...

SchalkxT-Handen

TIM SCHALKX – HANDEN IN DE LUCHT

Après-skiën dag en nacht..!

• BOXTEL • In 2003 had Tim (31) zijn eerste optreden op de kermis in Boxtel! Nadat hij een nummer van Frans Bauer had gezongen met big band kreeg hij de eretitel; “De Boxtelse Frans Bauer”. In 2007 leverde hij met ‘1, 2 Hoppakee’ zijn debuutsingle af. Sindsdien zijn meerdere singles en zelf een album uitgebracht door de Brabander die in 2012 de HHF-Kanjerschijf te pakken had met zijn single ‘Laila’ dat uiteindelijk de dertiende plaats in de HHF-TOP40 wist te bemachtigen. Met ‘Handen In De Lucht’ is Tim Schalkx is helemaal klaar voor het wintersportseizoen en de carnavalsgekte.

Lees meer...

HartkampJ-HegoedJOEY HARTKAMP – HÉ JIJ

Joey-Hartkamp-sound is gevonden..!

• ARNHEM • De 29-jarige Joey verraste afgelopen zomer met een plaat die zijn gelijke niet kent in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. ‘Ik Vind Je Sexy’ ging sky high in praktisch alle hitlijsten (bijvoorbeeld Nr1 in de HHF-TOP40). En dan ineens lonkt een serieuze doorbraak. Onlangs nog stond hij bij het Mega Piratenfestijn in zijn eigen stadje, in de GelreDome! Dit bevestigt al iets natuurlijk. Probleem is wel dat de lat na ‘Ik Vind Je Sexy’ erg hoog is komen te liggen. Zou hij er samen met zijn vader in slagen opnieuw met een onderscheidende plaat te komen of is dat eigenlijk teveel gevraagd..

Lees meer...

SchuurmansR-ProostRENÉ SCHUURMANS – PROOST NOG EEN KEERTJE MET MIJ (Factor 12)

Proosten op vriendschap, gezondheid en geluk..!

• ST.MICHIELSGESTEL • Een even verrassende maar wat ons betreft tot erg geslaagde keuze was ‘Kom Geef Wat Kleur Aan Je Leven’, de laatste op 5 juli jl. verschenen single van René Schuurmans (53). Zo’n uitstapje in een ander stijltje zorgt dan toch voor een prettig soort variëteit. Van zijn afgelopen april verschenen album ‘Goud’ is nu de single ‘Proost Nog Een Keertje Met Mij’ uitgebracht. Het betreft echter niet de 1 op 1 album-versie want het liedje wordt uitgebracht i.s.m. het in 2010 opgerichte feestorkest Factor 12 uit Veghel.

Lees meer...

DeSunnyboys-FeestjeDE SUNNYBOYS – WAAR IS DAT FEESTBEEST

’t Dak eraf..!

• OVERAL • Een ex-bajesklant, een op hol geslagen raadslid, een rechercheur en een geluidstechnicus met ADHD.. zo introduceerde De Sunnyboys zichzelf in 2008 tijdens de lancering van hun single ‘Hier Voel Ik Me Thuis’. Deze kolderieke podium act, destijds bestaande uit de heren Arnoud Kastelijns, Jan Koning, Rodney van Zwol en Stefan Storm, brachten muziek met een hoog lederhose-gehalte. Ze scoorden ook behoorlijke successen met hun singles ‘Hier Voel Ik Me Thuis’, ‘Ons Café, ‘Als Je Mee Wilt Doen’ en ‘Ik Heb Zin In Bier’. Zes jaar na hun laatste uitspatting op de plaat, melden de heren zich weer eens in de nadagen van 2017!

Lees meer...

SchuermansB-ZegBART SCHUERMANS – ZEG NOOIT DIT WORDT DE LAATSTE

Klassieke carnavaller…!

• TILBURG • Na jaren uit beeld te zijn geweest meldde Bart Schuermans zich tijdens het laatste carnaval weer eens met de single ‘Een Groot Feest’. En voor de aankomende carnaval heeft hij ‘Zeg Nooit Dit Wordt De Laatste’ opgenomen. Een karakteristieke en klassieke carnavalsdeun welke ook in de zeventiger en tachtiger jaren succesvol zou zijn geweest. Met name de iets oudere feestliefhebber zal hiervan smullen, hij zal zeggen; “Zo hoort een carnavalsplaat te klinken”! Het koorwerk op deze plaat is gemaakt in samenwerking met carnavalsvereniging CV. Jè Jè Tis Wè.

Lees meer...

LoonvB-ZonBART VAN LOON – ZAL DE ZON

Zal onrecht ooit uit de wereld verdwijnen..?

• BRANDEVOORT • Begonnen als acteur/zanger in de Efteling, winnaar van een Tros talentenjacht, kruipend in de huid van de act Rudi Rozenberg, en die van René Froger.. dat is in vogelvlucht de carrière van Brabander Bart van Loon (34). Hij treedt door het hele land op en schrijft ook liedjes. En toch is ‘Zal De Zon’ pas het eerste plaatje van hem hier op HHF. Een nummer met een echte boodschap want het is de vraag of de zon terugkeert in ons leven en dus ook of haperende relaties nieuw leven ingeblazen zou kunnen worden. Het liedje is naast in een pakkende poppy uitvoering ook in een piano- en feestversie verschenen.

Lees meer...

Jacco-AvondJACCO – AVOND

Boudewijn de Groot verguld met deze cover

• AVENHORN • Peter Beense reikt 14 december in Ermelo de single ‘Avond’ officieel uit aan de 26-jarige Jacco Bosman. Hij verliet onlangs na 15 maanden Utopia (SBS6) en wilde direct hierop zijn zangcarrière verder vervolgen. ‘Avond’ is een nummer van Boudewijn de Groot dat in 1997 en 2005 op single is uitgebracht en al vele malen is gecoverd sindsdien. Boudewijn de Groot gaf na het luisteren van de versie van Jacco een reactie: “Er zijn inmiddels heel wat covers gemaakt van ‘Avond’, en ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat dit een van de beste is. Mooi arrangement, goed gezongen en zo te horen recht uit het hart.

Lees meer...

FalconF-HieldFRANKY FALCON – ALS ZIJ ECHT VAN MIJ HIELD

De allermooiste vrouw heb je niet alleen voor jezelf..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Deze Bossche zanger met de bijnaam ‘Feestbeest’, heeft al twee duetten met plaatsgenoot Charelle van Es op single uitgebracht. Uiteraard blijft de Brabander (54) ook gewoon solo aan de weg timmeren. Dat doet hij nu met het door Jeffrey Heesen geschreven en gecomponeerde liedje; ‘Als Zij Echt Van Mij Hield’. Een gezellige en feestelijke meezinger, goed voor de kroeg en elke feesttent. Het verhaal is minder vrolijk natuurlijk, want de vrouw in kwestie neemt het niet zo nauw allemaal, kijkt niet op een vent meer of minder maar hij moet wel een goed gevulde portemonnee moet hebben natuurlijk.

Lees meer...

TroostD-SorryDENISE TROOST – ALS IK SORRY ZEG

Pakkende schlager van debuterende 18-jarige..!

• MERKSPLAS (B) • De in het Zuid-Hollandse Dirksland geboren Denise is enkele jaren geleden begonnen met zingen. Ze kreeg de smaak te pakken nadat ze een liedje had opgenomen waarna ze zanglessen is gaan volgen. “Ik heb nog heel veel te leren en kijk zeker uit naar de toekomst”, zo laat de thans in Vlaanderen woonachtige zangeres weten. Eind 2017 lanceert zij haar debuutsingle, de schlager is getiteld; ‘Als Ik Sorry Zeg’. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank van Etten en gaat over een relatiebreuk. “Het gaat erover dat ik er alles aan doe om hem terug te krijgen terwijl ik alles deed voor hem…

Lees meer...

KootN-KijkNICK KOOT – KIJK MIJ HEEL EVEN AAN

Rotterdammer wordt gek van de blik in jouw ogen..!

• SCHIEDAM • De in Rotterdam geboren Nick Koot (30) begon schoorvoetend met optreden in een overvolle kantine nadat hij en zijn broertje hiervoor al een tijdje aan het oefenen waren geslagen met een aangeschaft geluidssetje. Jaren verder ondertussen verscheen in 2013 vervolgens zijn debuutsingle ‘Kom Mee Genieten’. Zijn nieuwe single ‘Kijk Mij Heel Even Aan’ is een aantrekkelijke radiovriendelijke single met hoog meezinggehalte.

Lees meer...

DiegoD-KomenDANNY DIËGO – ZO KOMEN DROMEN UIT

Ex-Utopiaan treedt 2018 swingend tegemoet..!

• HEERENVEEN • De in Delft geboren Danny (34) was kortstondig te zien in het SBS programma Utopia. De zanger, die naast het zingen dol is op motorrijden, feesten, duiken en hardlopen, debuteerde in het voorjaar van 2015 met de Nederlandstalige single; ‘Oyalela’. Inmiddels staat de teller van Danny al op zes singles en dat is inclusief zijn nieuwste: ‘Zo Komen Dromen Uit’. Danny Diego gaat 2018 alvast swingend in met zijn 6e single waarvan de titel al genoeg zegt over hoe hij terug kijkt op zijn eigen persoonlijke leven.

Lees meer...

OomenM-OpenMICHAEL OOMEN – DE DEUR STAAT NOG OPEN

‘n Knap stukje muziek..!

• UTRECHT • De laatste paar jaar lijkt Michael Oomen (42) nadrukkelijk op de deur te kloppen. Dit doet hij met vaak opvallende producties. Daarmee is hij onderscheidend bezig maar dan moet je nog wel in beeld gaan komen bij de muziekliefhebbers en dat is binnen een overvol landschap vaak erg lastig. Ook nu weer komt de Utrechter met een verrassende single welke naar ons idee alles bezit om goed in de smaak te kunnen vallen bij een breed publiek.

Lees meer...