170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

JanninkE-GelooftELLEN JANNINK – JIJ GELOOFT IN MIJ

Derde solosingle van Overijsselse..!

• OLST • De tekst van de nieuwe single ‘Jij gelooft in mij’ van Ellen Jannink (48) is autobiografisch. De zangeres vroeg zich vaak af wat Roy in haar zag, maar inmiddels zijn ze al 22 jaar gelukkig getrouwd. Edwin van Hoevelaak schreef het nummer: “Hij weet goed wat bij me past qua muziek, en de tekst is dit keer eigenlijk wel autobiografisch. Ik ben al ruim 22 jaar gelukkig getrouwd met mijn grote liefde, ik was toen smoorverliefd en vroeg mij vaak af wat zo’n, voor mij, woest aantrekkelijke jongen in mij zag haha! Daar gaat m'n nummer dus ook over”, vertelt de Overijsselse.

Lees meer...

Jovano-WilJOVANO – IK WIL JOU

Geluidsman pakt zelf microfoon..!

• MADE • De release van zijn debuutsingle ‘Ik Wil Jou’, welke Jovano Dingenouts (17) nu aan het grote publiek voorstelt, zal de eerste zijn in een naar verwachting lange rij geluidsdragers. De jonge Brabander is bekend als geluidsman maar gaat nu zelf een stap wagen vanaf de bühne i.p.v. van achter de knoppen en de schuifjes dus. ‘Ik Wil Jou’ is een bruisende, temperamentvolle maar ook wat zwoele plaat op een gipsyachtig ritme. Een track met de eigentijdse sound waar menig startende zanger zichzelf, anno nu mee introduceert.

Lees meer...

HengeveldF-LiefdeFEMKE HENGEVELD – LIEFDE, PASSIE & PUUR

‘Beste Nieuwkomer 2016’ blijft op haar koers..!

• ARNHEM • Deze in Zevenaar geboren zangeres is eind vorig jaar op deze website uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer 2016’. “Femke (27) heeft met de schrijvers/producers Jeroen Englebert en Hans Bedeker een uitstekend team om zich heen verzameld. Samen met hen heeft ze een eigen specifieke sound gecreëerd. Haar liedjes, die zij onder haar eigen platenlabel uitbrengt, worden goed ontvangen door de stations en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv…

Lees meer...

SteenwijkS-LeefTVOHSAMANTHA STEENWIJK – IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN

Haagse maakt grote indruk bij TVOH - een doorbraak lonkt..!

• RIJSWIJK • “Ik ben Samantha Steenwijk”, zei ze enigszins schuchter op de vraag ‘Wie ben je’ van Sanne Hans (Miss Montreal). Dit na het indrukwekkende optreden van Samantha tijdens de blind auditions van The Voice Of Holland uitgezonden vrijdag 27 oktober jl. en bekeken door 2.2 miljoen mensen. De werelden van diverse muziekstromingen liggen blijkbaar mijlenver uit elkaar waardoor Samantha bij haar collega nog steeds niet bekend is. En dit ondanks haar optredens bij o.a. De Toppers in de Johan Cruijff Arena of bij het Sterren/Tros Muziekfeest op het plein…

Lees meer...

MeeuwisG-GelukGUUS MEEUWIS – IK GELOOF IN GELUK

 

Ontstaan op Ilse’s Veranda..!

• TILBURG • Als je wilt weten hoe het met Guus (45) gaat, moet je volgens zijn moeder naar zijn muziek luisteren. Guus verwerkt zijn eigen levenservaringen in zijn muziek, hij beschrijft en voert je mee naar emoties en situaties die voor velen herkenbaar zijn. Die ene nacht, het samenzijn met vrienden, verlangen naar je thuisstad, verliefd zijn, maar ook verlies. “Ik Geloof In Geluk" gaat over keuzes maken, verlies, maar ook over hoop, liefde en er weer bovenop komen.

Lees meer...

BlommaertR-MooiRANDY BLOMMAERT – ZO MOOI

Zanger is blij met positieve reacties..!

• LEIDEN • 22 oktober jl. presenteerde Randy (26) in Leiden zijn nieuwe single ‘Zo Mooi’. En de reacties hierbij waren uitsluitend positief. Daarmee is de meeste spanning van de schouders van de zanger gevallen. “Het verhaal achter het lied, dat is wat mij raakte en waar ik mijn gevoel in kon leggen”, aldus de zanger. Hij wilde het gevoel van het liedje behouden en het dansbaar maken. Nadat hij zijn ideeën heeft geuit bij producers van Sonic Solutions, maakten zij de juiste demo. “Alsof ze gedachten konden lezen, was de eerste mix precies wat ik bedoelde”, zo verklaart Randy.

Lees meer...

OostraD-MijnDANIËL OOSTRA – MIJN NUMMER ÉÉN

Nieuw elan rond Friese zanger..!

• NOORDWOLDE • Daniël (39) staat al ruim 20 jaar op de bühne maar desondanks wil hij zich verder blijven ontwikkelen en kijken of er niet meer in zit: “Ik wil me later niet afvragen of er meer in had gezeten. Ik wil weten waar mijn plafond is”, aldus de zanger. Daarom zette hij een nieuwe koers uit met een professioneel team en nieuwe plannen. De eerste stap was het samenstellen van een team. De tweede, het maken van een duidelijk stappenplan voor de komende jaren en als derde; een nieuwe single passend bij de Daniël Oostra van nu.

Lees meer...

LeroyEnDeWitten-AltijdLEROY EN DEWITTEN – VOOR ALTIJD

En eeuwig..!

• VELP • Leroy en DeWitten hebben ondertussen al aardig wat bekendheid vergaard met hun liedjes met vaak een aanstekelijke melodie, een tekst met hier en daar een kwinkslag en altijd een authentiek verhaal, welke vertolkt wordt door de leadzanger van de formatie: Leroy Aarts. Hoewel de eigen schrijfstijl van Jan de Wit behoorlijk succesvol is, kwam de groep tot de gedachte dat het misschien weleens aantrekkelijk zou zijn een nieuwe weg in te slaan en een nummer op te nemen waarin het stembereik van Leroy tot uitdrukking gebracht kon worden. Na rijp beraad viel de keuze op ‘Voor Altijd’, een Nederlandse bewerking van de hit ‘Forever And Ever’ van Demis Roussos uit 1973.

Lees meer...

MeeldijkD-BuenosDIRK MEELDIJK – BUENOS DIAS EN HELLO AGAIN

‘Ich bin wieder hier..’!

• HILLEGOM • ‘Jou Herken Ik Met Gesloten Ogen’, ‘Ik Ben Wie Ik Ben’, ‘Waarom Laat Je Mij Alleen’, ‘Leef Jij Maar Raak’ of ‘Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten’, het zijn typische Dirk Meeldijk-liedjes! Oer volks, reuze gezellig, met het leven verwerkt in de tekst en muzikaal gezien vaak lekker feestelijk. Maar dé absoluut hit van de zanger uit de Bollenstreek is en blijft natuurlijk ‘Ik Hou Van Het Leven’ dat in 2007 en later in 2009 in een remix-versie, uitgroeide tot een landelijke hit. Zijn nieuwe single heeft een wat ingewikkeld ogende Spaans-Engelse titel; ‘Buenos Dias En Hello Again’.

Lees meer...

Yosee-NuYOSEE – NU EN VOOR ALTIJD

In vuur en vlam..!

• DEN BOSCH • Sinds 2010 verschijnt elk jaar wel een single van de Bossche volkszangeres Yosee (47). In 2015 bereikte ‘Al Die Lange Nachten’ zelfs een plekje bij de bovenste vijf van de HHF-TOP40 terwijl haar laatste single ‘Eindeloos’ van vorig jaar, landelijk gezien ook volop is gedraaid en op dit moment 75.000 views heeft op YouTube. Ditmaal heeft de Brabantse een discoklapper in een Hollands jasje uitgebracht. ‘Working My Way Back To You’ van de Spinners, dat in de zomer van 1980 bijna 4 maanden in de Nederlandse hitlijsten vertoefde, was het vertrekpunt voor haar nieuwste plaat: ‘Nu En Voor Altijd’.

Lees meer...

ZUS-LosZUS – HELEMAAL LOS

Brabantse gezusters tappen uit het bekende vaatje..!

• SCHIJNDEL • 12 singles binnen een tijdsbestek van 3-4 jaar! Dat ZUS (17 en 20) een serieuze poging onderneemt om als duo te willen slagen, moge hierdoor duidelijk zijn. De Brabantse zusjes vormen een vrolijke act die zich qua stijl lijken te willen begeven tussen kinderpop en een, weliswaar jeugdig- maar toch meer volwassen geluid. Dat lijkt snoepen van twee walletjes met het gevaar dat de kids het geslaagd vinden en de volwassenen wat te zoet of misschien zelfs wel wat tuttig. De zusjes doen hun ding in elk geval praktisch éénstemmig en koppelen dit aan hun energieke, vrolijke en vaak kleurrijke uitstraling.

Lees meer...

DuoDoublon-ArmenDUO DOUBLON – KOM IN M’N ARMEN

Maywood-klassiekertje opnieuw onder de aandacht gebracht..!

• FRANEKER/ZWAAGWESTEINDE • Nienke (32) en Gyna (29), zangeressen uit Friesland met vooral bekendheid in de noordelijke regio’s, waren al jaren solo actief voordat zij afgelopen juni hun eerste duetsingle ‘Een Mooie Nacht Met Jou’ uitbrachten onder de naam duo Doublon. De dames wisten de aandacht meteen op zich gevestigd en konden zo hun opwachting maken op de grotere podia van ons land zoals onlangs bij het Mega Piratenfestijn waar zij hun tweede single ‘Kom In M’n Armen’ voor het eerst ten gehore mochten brengen.

Lees meer...

Doenja-KijkDOENJA – KIJK JIJ EENS NAAR JE EIGEN

Je bent een stuk verdriet..!

• STEENBERGEN • ‘Donder Maar Op’, ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’ en ‘Ademloos’ zijn de meest recente wapenfeiten van de in Rotterdam geboren zangeres met die exotisch klinkende naam: Doenja. Ze timmert sinds een paar jaar weer solo aan de weg en doet dit met poppy singles waarmee ze toch de aandacht weer op zich weet te vestigen. Dit zal naar verwachting niet anders zijn voor haar nieuwste product die een titel meekreeg dat enerzijds nieuwsgierig maakt en aan de andere kant volledig aansluit bij bijvoorbeeld ‘Donder Maar Op’. Ze opent namelijk de aanval met.. ‘Kijk Jij Eens Naar Je Eigen’.

Lees meer...