Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

JonesD-MaanDENNIS JONES – VOLLE MAAN

Albumtrack na 4 jaar als eerbetoon op single gezet..!

• OSS • Track-9 van zijn in 2014 verschenen, en tot nu toe enige uitgebrachte Nederlandstalige album ‘Een Nieuw Begin’, is het liedje ‘Volle Maan’ dat nu op single wordt uitgebracht door Dennis Jones (50). Met deze ballade laat de Brabander een andere kant van zichzelf horen, in vergelijking tot eerder van hem verschenen singles. “Het is mijn eerbetoon aan Onno Vandelaak en een bijna 30-jarige vriendschap”, zo legt Dennis uit die dit jaar 30 jaar in het vak zit. “Onno was mijn mentor, mijn muzikale vader, van wie ik zo ontzettend veel geleerd heb”.

Lees meer...

HengeveldF-VuurFEMKE HENGEVELD – VUUR EN VLAM

De liefde.. geeft een zee aan licht..!

• ARNHEM • ‘Ik Laat Je Gaan’ en ‘1000 Bange Nachten’ beiden uitgebracht in 2016, kregen vorig jaar opvolgers middels de singles ‘Laat Me Gaan’ en ‘Liefde, Passie & Puur’. Kortom Femke (27), die eind 2016 op HollandseHitsForum.nl werd uitgeroepen tot “Beste Nieuwkomer”, timmert flink aan de weg. De in Zevenaar geboren zangeres komt nu met ‘Vuur En Vlam’. Het betreft een bewerking van ‘Achterbahn’ van de bij onze oosterburen- maar zeker ook in ons land immens populaire, Helene Fischer. Femke is al jaren een groot bewonderaar van de Duitse en zong het nummer al heel vaak in haar sets tijdens optredens.

Lees meer...

HollandsWelvaren-HalloHOLLANDS WELVAREN – HE ZEG HALLO

Kleine vogel… heeft opvolger!

• DORDRECHT • Hollands Welvaren bestaat uit de gabbers Ramon en Raymond. Hun repertoire bestaat uit bekende Hollandse klassiekers en meezingers. Een optreden van Hollands Welvaren is een feest der herkenning. Met andere woorden, de naam dekt volledig de lading. Vorig jaar bracht het duo een opgefriste versie van ‘Kleine Vogel’ van Arie Passchier op de markt dat zelfs een HHF-TOP40-notering kreeg. De opvolger ‘He Zeg Hallo’, afkomstig uit de pen én studio van Manfred Jongenelis, is uitermate gezellig, goed voor de polonaise en er is gemakkelijk op mee te zingen.

Lees meer...

MeeuwisG-StaatGUUS MEEUWIS – JE STAAT NIET ALLEEN

Pak die uitgestoken hand voor elk probleem..!

• TILBURG • 18 mei a.s. verschijnt het nieuwe Meeuwis-album ‘Geluk’ en vanaf 31-08 gaat Guus op theatertour. “Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt”, aldus Guus (45) op zijn website. De liedjes hiervoor heeft de Brabander voor het eerst in zijn carrière zonder band opgenomen in Memphis in een studio waar o.a. Bob Dylan en Led Zeppelin opnames maakten. Guus heeft de nummers vervolgens zelf in ons land geproduceerd. ‘Je Staat Niet Alleen’ is muzikaal uptempo, feestelijk, hitgevoelig en qua tekst raak!

Lees meer...

PartyfrieX-MaximaalPARTYFRIEX – MAXIMAAL

Feesten? Doe ’t maximaal..!

• EINDHOVEN/BUDEL • Tom Wilborts (’87-Eindhoven) en Bart Coppens (‘88-Budel) vormen sinds 2013 feestduo PartyFrieX. Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle ‘Allemaal Voor Jou’ is direct een succes en sindsdien zetten ze vele cafés en feesttenten op z’n kop. 9 maart a.s. verschijnt u nieuwe feestplaat ‘Maximaal’.

Lees meer...

HelemaalHollands-DansHELEMAAL HOLLANDS – DANS OP DE TAFEL

 

Hey baby.. er is altijd wel ergens een feest aan de gang..!

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Met hun op 17 oktober vorig jaar verschenen single ‘Geboren Om Met Jou Te Vrijen’, brak een nieuwe episode aan voor de heren van Helemaal Hollands. Bij een nieuw label, een andere studio en dus ook andere producer, brachten ze een single uit in een soort van feestelijke schlagerpopstijl. Een opvallende move, dat wellicht even wennen was voor de luisteraar. Die ingezette lijn trekken Carlo en Leo nu door met de vervolgsingle ‘Dans Op De Tafel’. Opnieuw feestelijk, muzikaal behoorlijk stevig, het bevat pakkende kreten als “Hey baby, ho baby..”, en dus opnieuw in schlagersetting.

Lees meer...

Ouboter-VanafMAAIKE OUBOTER – VANAF NU

Het begin van een nieuw verhaal..!

• GOUDA • Maaike (26) nam eind 2013 deel aan het televisieprogramma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ met het liedje ‘Dat Ik Je Mis’. De track bereikte vervolgens hoge posities in zowel de Nederlandse als Vlaamse hitlijsten en uiteindelijk kreeg ze een Platina Award voor de plaat. In 2015 verscheen haar debuutalbum ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’. Momenteel toert ze langs de Nederlandse en Vlaamse theaters met haar show ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’ dat tot eind april is te zien. ‘Vanaf Nu’ is een fraaie romantische ballade in Americana-stijl. “Vanaf nu is het van jou mits je klaar bent voor.. deze liefde!

Lees meer...

JagerdH-SOSHENK DE JAGER – S.O.S.

Zowel clip en liedje opgenomen in Servië..!

• DEN HAAG • Met zijn optredens in achtereenvolgens ‘Popstars’ in 2007 en ‘So You Wanna Be A Popstar’ een jaar later, verkreeg Henk de Jager zijn bijnaam: The Dutch Tom Jones. Deze ras-entertainer wiens wieg in Den Haag stond, zit ondertussen al meer dan een kwart eeuw in het artiestenvak, stond op podia in binnen- en buitenland en heeft talloze geluidsdragers op zijn naam staan. Henk ’s hart ligt bij het Nederlandstalig, en daarom schreef hij onlangs met Ron Vreijsen het nummer ‘S.O.S.’.

Lees meer...

DekkersM-GroteMARCO DEKKERS – MIJN GROTE LIEFDE

Uit ‘t hart..!

• SINT-MICHIELSGESTEL • Marco (28) zingt al een aardig tijdje, al stond dit recentelijk op een laag pitje gezet. Zijn hobby’s zijn o.a. zingen als ook boksen waarin hij ook lesgeeft. In het dagelijkse leven werkt Marco als dakdekker en glazenwasser en verder is hij getrouwd en vader van 3 kinderen; Peter, Dominique en Frans. Als het aan de geboren Amsterdammer ligt dan gaan wij nog meer horen van hem. ‘Mijn Grote Liefde’ is een klein en gevoelig levenslied op een overbekende melodie en is muzikaal gezien bijzonder sfeerrijk aangekleed.

Lees meer...

GoossensM-WaarMARIA GOOSEN – WAAR BEN JE

Zigeunersound met nostalgie..!

• KAMPEN • In 2011 belandde Maria (39) bij The Voice Of Holland in het team van Nick & Simon alwaar ze bij de beste 32 zou eindigen. In 2017 verscheen haar eerste solosingle: ‘Zweven Op De Wind’. Haar nieuwe single ‘Waar Ben Je’, is een nummer met Spaanse- en dus ook zomerse invloeden, en het bevat daarnaast ook een gevoelige tekst. Het liedje gaat over een zigeunerin. Haar geliefde is weggegaan, ze zoekt hem, ze mist hem, maar uiteindelijk komt hij toch weer terug! In de zigeunersound, die het nummer kenmerkt, zit ook de nodige nostalgie.

Lees meer...

Jannes-GevoeliveJANNES – DAT GEVOEL VAN SAMEN ZIJN

Buiging naar zijn fans..!

• NOORDESCHUT • Met zijn Ahoy-concert in 2012 kwam de helft van zijn muzikale droom uit, die andere helft is 7 oktober 2017 gerealiseerd want Jannes (44) vierde zijn 15-jarig artiestenjubileum in een uitverkocht GelreDome te Arnhem. Van zijn juni vorig jaar uitgebrachte album is nu de gelijknamige single ‘Dat Gevoel Van Samen Zijn’ verschenen. Jannes: “Deze single gaat over de pure liefde waarbij je elkaars ogen, juist na jaren gevuld met lief én leed, elke dag laat stralen. Daar gaat het om in het leven, want als je dat gevoel kent dan ben je een gelukkig mens”…

Lees meer...

BauerF-BlijfFRANS BAUER – BLIJF VANAVOND HEEL EVEN BIJ MIJ

Klassiek levenslied zoals ze bijna niet meer gemaakt worden..!

• FIJNAART • De laatste twee singles van dé Bauer (44), ‘Bella Italia’ en ‘Kom Nu Maar In M’n Armen’, stonden respectievelijk 4 mei en 14 december jl. op de nummer-1 positie van de HHF-TOP40. De immer populaire in Roosendaal geboren volkszanger omarmt het échte ‘Levenslied’ weer en dus is dat ook de titel van zijn nieuwe album geworden. Hiervan is ‘Blijf Vanavond Heel Even Bij Mij’ als opvolger gekozen van de ook nu nog hele populaire en ontzettend veel gestreamde single ‘Kom Nu Maar In M’n Armen’. Een traditioneel levenslied, makkelijk mee te zingen, met een Rekels-achtig feel. Bauer is helemaal terug op z’n eigen nest!

Lees meer...

MesieE-VroegERIK MESIE/TOONTJE LAGER – VROEG OF LAAT

Weet je.. dat ze gaat!

• ARNHEM • In 1978 werd de formatie Maandverband opgericht door Bert Hermelink. Een jaar later is die naam gewijzigd in Toontje Lager. Als ook zanger Erik Mesie tot de bandleden gaat behoren, groeien de albums ‘Erop of Eronder’ en zeker ‘Stiekem Dansen’ uit tot successen. De singles ‘Stiekem Gedanst’, Zoveel Te Doen’ en ‘Net Als In De Film’ worden hits. In 1985 valt het doek voor Toontje Lager. Erik Mesie (60) gaat vervolgens solo en scoort in 1986 een hit met zijn single ‘Zonder Jou’. Pas in 2017 verschijnt weer nieuw materiaal van Mesie zoals nu de gevoelige Nederpop ballade ‘Vroeg Of Laat’ dat eerder in ’83 uitkwam.

Lees meer...