170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

LeivdN-KlaarNATASJA VAN DER LEI – HET IS KLAAR

Het is genoeg dus.. verdwijn!

• ROTTERDAM • We stellen u graag een zangeres voor die in elk geval op deze plaats nooit eerder werd belicht. Natasja (33) is een in Rotterdam woonachtige Drechtstedeling die als kind en puber al graag in de schijnwerpers moet hebben gestaan. Deze moeder van twee jochies zingt wel eens op feestjes maar ze wil meer! Meer optredens, meer aanzien en ongetwijfeld ook erkenning. Logisch dus dat het uitbrengen van een single dan het perfecte visitekaartje zou kunnen zijn, en dat is dus ‘Het Is Klaar’ geworden.

Lees meer...

CorputvdP-WaaromPATRICK V.D. CORPUT – WAAROM FLUISTER IK JE NAAM NOG

Handen af, van dit soort klassiekers..!?

• BREDA • De 28-jarige Patrick van den Corput komt de laatste jaren regelmatig voorbij met meestal covers die in een nieuw jasje zijn gestoken. ‘Honkie Tonkie Pianissie’ en ‘Foxy Foxtrot’ zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Makkelijk scoren zo, maar het publiek bij de podia die hier niet al teveel drukte om maakt, vermaakt zich er vast mee. Op een nieuw arrangement is nu de klassieker ‘Waarom Fluister Ik Je Naam Nog’ van Benny Neyman († 07.02.2008) in een eigentijds en dansbaar jasje gestoken. Muzikaal gezien weliswaar best een aantrekkelijke remake, qua zang/uitspraak echter vrij matig tot zelfs erg zwak.

Lees meer...

RoodC-StukkenCHRIS DE ROO – HONDERDDUIZEND STUKKEN

Indrukwekkende song..!

• EMMEN • Na een zware periode, waarin Chris (39) moest herstellen van een hartinfarct, is de volkszanger nu weer helemaal terug middels zijn nieuwe single; ‘Honderdduizend Stukken’. “Ik heb echt heel veel geluk gehad, dat realiseer ik mij terdege. Een kransslagader die voor 98 procent dicht was. Voor hetzelfde geld was ik er niet meer geweest”. Gelukkig ziet alles er inmiddels rooskleuriger uit voor Chris die binnenkort vader wordt. Zijn nieuwe single is de opvolger van ‘Obrigado’ dat vorig jaar maart uitkwam.

Lees meer...

Standaard-Doe

STANDAARD – DOE IK TE JONG

Hollands op z’n breedst..!

• ZAANDAM/AMSTELVEEN • Sinds 2016 vormen Rosita Loth (39) en Philip Mouwes (44) duo STANDAARD. De muziek kenmerkt zich door een groovy, funky, easy-swing popsound, met invloeden vanuit de R&B en elementen uit de Disco, late 80’s en ook 90’s Club sound. De teksten zijn in het Nederlands, waarbij het leven, liefde en relaties de rode draad vormen. Rosita en Philip vullen elkaar in de nummers op unieke en pakkende wijze aan en vertellen samen een bijna tastbaar wordend verhaal. Inmiddels heeft het tweetal al meerdere tracks op hun naam staan en is het wachten op hun eerste album.

Lees meer...

OttenJ-PijnJOHN OTTEN – IK ZIE IN JOU MIJN EIGEN PIJN

Het is nooit te laat..!

• ALMELO • John (47) heeft al diverse nummers uitgebracht maar hij had het gevoel niet veel verder te komen. Hierop besloot hij contact op te nemen met Martin Sterken. Ze spraken af, en dat klikte zo goed dat er niet veel later een samenwerking tot stand kwam met als resultaat de singlerelease ‘Ik Zie In Jou Mijn Eigen Pijn’. Deze poppy schlager is 21 oktober jl. in Vriezenveen officieel gepresenteerd, waarbij meerdere collega artiesten hun opwachting maakten. Deze meezinger moet naar onze verwachting zeker in het noorden en oosten van ons land, op diverse playlisten terecht kunnen gaan komen.

Lees meer...

Christian-LaatCHRISTIAN – LAAT MIJ M’N GANG MAAR GAAN

Comebacksingle van Brabander..!

• TILBURG • Van Christian Adriaansen (29) is bekend dat zijn voorkeur uitgaat naar het levenslied. Dit zingt hij dan ook al jaren. Na de geboorte van twee dochters is zijn zangcarrière echter op een lager plan gekomen. De meisjes zijn ondertussen een stuk ouder en dus besluit de Brabander vanaf 2017 weer tijd vrij te gaan maken voor het zingen. Zijn comebacksingle ‘Laat Mij M’n Gang Maar Gaan’ start gevoelig en klein maar krijgt later tempo en een lekkere beat.

Lees meer...

GoldJ-MoordJOHNNY GOLD – JA JA… DE MOORD ERMEE

Brabantse kreet als vertrekpunt voor feestsingle..!

• ALMKERK • De allernieuwste après-ski- en carnavalsplaat van Johnny Gold (52) heeft hij dit keer zelf geschreven en gecomponeerd. Omdat Johnny, net als het carnaval zelf, zijn oorsprong vindt beneden de grote rivieren, heeft hij er voor gekozen om een Brabants gezegde “de moord ermee” als uitgangspunt te nemen voor deze single. Maar verder is dit gewoon een gezellige en feestelijke meezinger in de Gold-traditie waar de Officier van Justitie niet van de in war hoeft te raken. In navolging van pretletter Jettie Pallettie is ook Sir Johnny tegenwoordig veel bij onze Zuiderburen te bewonderen.

Lees meer...

SandbergenR-LatenRAMON SANDBERGEN – IK KAN HET NIET LATEN

Sjansen en flirten zit in zijn bloed..!

• HOOFDDORP • De nieuwe single ‘Ik Kan Het Niet Laten’ van Ramon Sandbergen (46) is de rode draad in zijn leven. In het liedje bezingt hij het leven met acties die tegen beter weten in zijn. “Sjansen en flirten zit in mijn bloed. Hoe onschuldig het voor mij ook is”, vertelt Ramon. Dat is een voorbeeld van eigenschappen die Ramon soms beter niet zou kunnen doen, maar hij kan het niet laten. De zin ‘Ik kan het niet laten’ en nog een aantal andere regeltjes, zijn uitgewerkt tot een uptempo nummer. “Het liedje lag al op de plank en doet nu de heupen zwaaien en de kontjes draaien”, grapt Ramon.

Lees meer...

LeemanN-VannachtNELIS LEEMAN – IK KOM NIET MEER THUIS VANNACHT

Feest.. feest.. feest..!

• MADE • ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ heeft er in 2015 voor gezorgd dat Nelis Leeman (28) als -zanger- op de muziekkaart van Brabant kwam te staan. Vervolgsingles hebben weliswaar niet dezelfde impact gehad als genoemde klapper, maar langzaamaan krijgt deze gewezen Dj, ook aanzien in ons land. De opvolger van het opzwepende ‘Dans Met Mij’ is getiteld ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’ dat de trouwe volger van het Nederlandstalig wellicht nog kent in de uitvoering van wijlen Renée de Haan († 2 juli 2016). Een op-en-top feestsingle van Nelis, geproduceerd door Frank Verkooyen op het origineel dat in 1996 verscheen.

Lees meer...

CannootE-AllesEVELINE CANNOOT - ALLES

Eén van haar meest emotionele songs..!

• AALST (B) • Eveline (31), bekend als gezicht van het Vlaamse Ment TV, is momenteel niet meer weg te slaan van de Vlaamse podia. Na de single ‘Ben Jij Gelukkig Met Mij’ heeft ze nu een nieuwe getiteld; 'Alles’. Een tijdje terug ontdekte ze heel toevallig een liedje van Sabien Tiels wat jaren geleden op het album ‘Vlaams Goud’ stond. Het gaf Eveline onmiddellijk een heel warm gevoel; “Hier wil ik iets mee doen,” zo was haar eerste reactie. Ze kreeg vervolgens de zegen van Sabien waarna een bijzonder arrangement met live instrumenten en een warme sound is gemaakt.

Lees meer...

BeeckvT-GetrouwdTINA VAN BEECK – IK BEN MET JOU NIET GETROUWD

Klassieker nóg maar eens uit de kast getrokken..!

• PRINSENBEEK • De in 2005 overleden Tony Bass uit Valkenswaard, schreef en zong in 1968- en 20 jaar later nog eens, ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’. Een populair levenslied met knipoog, dat ook door de Havenzangers in 1988 en door zangeres Doenja in 2007 op de plaat werd gezet. Ruim 10 jaar na de laatst verschenen uitvoering, heeft Tina van Beeck (44) het liedje weer eens van de plank gehaald. Ze heeft het door producer Randy Watzeels in zijn studio in 2017-versie laten gieten, waarmee de Brabantse tijdens haar optredens de zalen en kroegen zal kunnen gaan vermaken.

Lees meer...

GreefdE-Ciao

ERIK DE GREEF – CIAO AMORE

Vrolijke feestplaat van Brabander..!

• HILVARENBEEK • Erik de Greef (25) bracht begin dit jaar zijn eerste single uit getiteld ‘Om Bij Jou Te Zijn’. De foxtrot wordt nu, een half jaartje later, gevolgd door de vrolijke feestplaat ‘Ciao amore’. De accordeon sound en beat zorgen voor enthousiasme: “Het nummer blijft meteen in je hoofd hangen”, aldus de zanger die deze single officieel presenteerde op 25 oktober jl. Enkele maanden geleden bracht Susanna Veldmeijer een liedje uit met vergelijkbare titel.

Lees meer...

WoopW-LeefWENDY WOOP – IK LEEF VAN ROCK AND ROLL

Swingen tot je er bij neervalt..!

• RUCPHEN • Naar alle waarschijnlijkheid zal de rock & roll muziek óók altijd wel een rolletje blijven spelen binnen de Nederlandstalige muziek. Toegegeven, er zijn niet veel artiesten (meer), die deze muziekstijl nog gebruiken voor een single. Doe je dit wel, dan ben je dus onderscheidend bezig. Neem bijvoorbeeld het duet ‘Je Bent Nog Mooier Dan Mooi’ uitgevoerd door Jaman & Tamara Tol van vorig jaar. Wendy Woop (31) heeft zelfs een complete act gebouwd rond deze swingende muziekstijl. Haar nieuwe single ‘Ik Leef Van Rock And Roll’ vertelt eigenlijk alles over het waarom. Fris, anders en ook gezellig!

Lees meer...