Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

Wilbert-LeefWILBERT – LEEF EN VOEL JE VRIJ

Radioplaat..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Daar waar hij optreedt heeft Bosschenaar Wilbert Pigmans (26) al snel het publiek op zijn hand. Dat moet een gunfactor zijn welke zich alleen op het podium openbaart. Want landelijk zal de Brabander nog weinig bekendheid genieten als zanger, en toch is hij veelvuldig actief in zijn eigen regio maar meer nog in de Randstad en altijd is daar weer die waardering. Zijn nieuwe single is nu eens niet een uitgesproken (13-in-een-dozijn) feestplaat. Sterker, met ‘Leef En Voel Je Vrij’ zou Wilbert wel eens een mooie stap kunnen gaan zetten want dit is een volwassen radioplaat met boodschap.

Lees meer...

HemertvR-SpeeltROBERT VAN HEMERT – JIJ SPEELT MET MIJN VERLANGEN

Hij valt steeds voor haar (gespeelde) eenzaamheid..?!

• LEIDEN • Genomineerd op HollandseHitsForum.nl voor Beste Talent 2018 (link) is de nu 26-jarige Robert van Hemert, die vorig jaar zijn debuutsingle uitbracht, maar zeker dit jaar goed in de schijnwerpers is komen te staan. Na het succes van zijn tweede single ‘Zo Ver Weg’, heeft de Leidse zanger nu onderdak gevonden bij één van de voornaamste platenmaatschappijen in dit genre. Zijn nieuwe single ‘Jij Speelt Met Mijn Verlangen’ komt uit de muzikale pennen van Henny Thijssen en Maarten de Groot en is uiteindelijk geproduceerd door Waylon v.d. Heijden. Het liedje…..

Lees meer...

BeverdJ-LichtJOHN DE BEVER – LAAT HET LICHT MAAR UIT (WE DOEN HET IN HET DONKER)

Oud-voetballer gaat de katjes knijpen..?

• VLEUTEN • Slechts zelden worden echte grote hits gescoord in Nederlandstalige volkse genre. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever (53) uit 2015 is zo’n zeldzaamheid. En hoewel de kreet ‘opvolger’ dan al snel wordt gebezigd, is het niet reëel te verwachten dat zo’n klapper ooit nóg eens op zijn pad gaat komen. En ja, ‘Laat Het Licht Maar Uit (We Doen Het In Het Donker’), we kennen het van Ronnie van Bemmel (release december 2008), is een erg leuke! Past ook als gegoten bij John, ‘t zal menig feesttent/kroeg weer in opperbeste stemming brengen maar het zal…

Lees meer...

HelenaJ-LaatJILL HELENA – LAAT JE MAAR GAAN

Hit the right spot..!

• EINDHOVEN • Vanaf 31 augustus ligt ‘Laat Je Maar Gaan’, de nieuwe single Jill Helena (31) in de (digitale) winkelschappen. De Brabantse verwierf nationale bekendheid door deelnames aan o.a. The Voice. Het muziekpubliek dat niet van dergelijke shows houdt kent Jill dan waarschijnlijk wel van haar duetten met Thomas Berge in 2015 en Ferry de Lits in 2017. Met haar voortreffelijke strotje heeft ze al veel indruk gemaakt. Nu solo pakt ze ‘Let There Be Love’ van Christina Aguilera (release aug. 2013) dat Jill zelf bewerkte tot ‘Laat Je Maar Gaan’ en in een nieuw muzikaal jasje liet steken bij de mannen van Sonic Solutions…

Lees meer...

Antonio-AlsANTONIO – ALS ZE DANST (LEKKER LEKKER)

Tijden veranderen..!

• APELDOORN • Echte volkse singles, albums en zelfs DVD’s heeft Antonio in het verre verleden al afgeleverd. Dat deed hij met een stijl waarmee hij het levensliedpubliek voor zich wist te winnen. Tijden zijn veranderd en de muziek ook, én zeker bij Antonio (48). Het gaat nu vooral om muzikaal temperament vaak met een wat zwoele ondertoon en met het oog gericht op waarschijnlijk een meer jeugdig publiek dan voorheen. Zijn nieuwe single ‘Als Ze Danst (Lekker Lekker)’ in Latijns-Amerikaanse muzikale setting, is er eentje die je óf meteen in de stemming brengt óf je bent er héél snel van afgeleid…

Lees meer...

KootN-SexyHonestNICK KOOT Ft. HONEST – JE BENT ZO SEXY

We moeten weer ’s schudden..!

• SCHIEDAM • Nick treedt, jaren geleden alweer trouwens, tijdens een feestavond voor het eerst op in een volle kantine. Dat smaakte zo naar meer voor de geboren Rotterdammer dat hij samen met zijn broertje een avondvullend programma in elkaar zette voor een kroeg. In 2013 tekende hij voor zijn allereerste single ‘Kom Mee Genieten’. Inmiddels is Nick alweer toe aan zijn zevende single. ‘Je Bent Zo Sexy’ wordt uitgebracht met rapper Honest en is dus een trendy dancetrack dat toch vooral een podiumplaat lijkt. De radiomakers zijn de laatste jaren natuurlijk overladen met liedjes waar in ‘sexy’ als kreet centraal stond.

Lees meer...

SmithR-KomRAY SMITH – VAMOS A BAILAR / KOM MET ME DANSEN

Nieuwe single 2-talig..!

• AMERSFOORT •   De in Friesland geboren Ray (56), leerde op jeugdige leeftijd gitaar spelen waarna hij bij diverse bands zijn kunsten ten gehore gaat brengen. Zodra hij solo gaat scoort hij in 2005 een zomerhit aan de Turkse kust met een dance-clubmix van ‘Crazy Way About You’ gemaakt door DJ Ozzie. Vanaf 2016 tekent Ray voor een reeks vlotte Nederlandstalige singles. Wie de nieuwste van Ray Smith in handen krijgt, wordt getrakteerd op zowel een Nederlands- als Spaanstalige versie van zijn jongste single! ‘Kom Met Me Dansen’ / ‘Vamos A Bailar’ zijn vrolijk, gezellig, en lekker swingend!

Lees meer...

HazelegerJ-RitmeJEREMY HAZELEGER – RITME VAN HET LEVEN

Geniet zolang het mag..!

• HOUTEN • De in Nieuwegein geboren Jeremy (22) nam deel aan The Voice in 2017, was halve finalist bij ‘Topper Gezocht’ en hij leverde een bijdrage aan de theatershow van Karin Bloemen. Na deze ervaringen vond hij het de hoogste tijd om iets voor zichzelf op te nemen. In de nazomer van 2018 tekent hij dan ook voor zijn debuutsingle ‘Ritme Van Het Leven’. Een moderne, energieke en lekker dansbare track waarmee de zanger zich duidelijk onderscheid in het wereldje. Het liedje blijft snel hangen dus als het publiek het nummer gaat ontdekken zou het wel eens kunnen uitgroeien tot een landelijk succes. Wij zijn overtuigd!

Lees meer...

PiggeM-DansMICHAEL PIGGE – DANS MET MIJ

Swingen op de feel van toen..!

• ALMELO • Michael (30) groeide op met de Nederlandstalige muziek. Thuis werd dit altijd gedraaid waardoor hij al vlot alle bekende hits uit volle borst wist mee te zingen. Als 16-jarige leeftijd heeft hij zijn eerste officiële optreden tijdens een bruiloftsfeest, het werd een doorslaand succes. Vanaf toen laat de muziek hem niet meer los en maakt hij van elk optreden een feest. Zijn nieuwe single ‘Dans Met Mij’ is een swingende feel good poppy track met een zeker nostalgisch gehalte op muzikaal vlak. Typisch een song dat door een iets ouder publiek gewaardeerd zou kunnen gaan worden, zo is onze inschatting.

Lees meer...

Rooijd-BesteBART DE ROOIJ – JIJ BENT HET BESTE

Brabander gooit het roer om..!

• NUENEN • Een nieuwe naam in het Nederlandstalige wereldje: Bart de Rooij. “Beter spijt van de dingen die ik heb gedaan, dan spijt van de dingen die ik niet heb gedaan'', zo verklaarde de Brabander nadat hij zijn baan opzegde en besloot te gaan voor een zangcarrière. Hij kwam in contact met Pieter van Schooten die ‘Jij Bent Het Beste’ schreef. Een gezellige en opvallende radiovriendelijke feelgood plaat, die vast veel vrolijkheid gaat brengen bij zijn optredens. “Ik ben heel blij met het resultaat en hoop dat iedereen er net zo vrolijk van wordt als wij. Het proeft naar meer dus een vervolg gaat er zeker komen”, aldus Bart.

Lees meer...

DisselH-WareHENK DISSEL – WARE LIEFDE

De bandbreedte van Dissel..!

• ZEIST • Terwijl zijn laatste single ‘Verlegen’ momenteel hartstikke goed gaat en hoog in menig lijst is te vinden, heeft Henk (27) het idee opgevat om zijn fans van een cadeautje te voorzien met de release van de ballade ‘Ware Liefde’. Het prachtige gevoelige liedje waarmee de Zeistenaar laat horen dat hij veel meer in huis heeft dan de catchy en dansbare tracks waarmee Henk gewoonlijk komt, is meteen een succes! Op de toppositie in een downloadlijst en daarnaast zingt het publiek deze ballad al massaal mee bij Henk ’s optredens. Na de out-of-the-box-plaat ‘Het Cafeetje’ toont Henk zich dus een ware allrounder!

Lees meer...

GriekM-WeetMIKE GRIEK – WEET JIJ NOG WIE IK BEN

Hoe ze heette, is hij vergeten..!

• HOENSBROEK • Mike (26) begint met zingen op een feestje tijdens karaoke. Zo kwam hij er achter dat entertainen echt iets voor hem was. Een hobby is geboren al gaat de Limburger al vlot zanglessen volgen om één en ander op een hoger niveau te tillen. Na een ontmoeting met Henk Damen verscheen in 2017 zijn debuutsingle ‘Hopeloos Verliefd Op Jou’ dat de vrachtwagenchauffeur nu laat volgen met ‘Weet Jij Nog Wie Ik Ben’. Een liedje dat klein en sfeervol begint maar uiteindelijk een lekker dansbaar tempo krijgt en dus ook vrij feestelijk wordt.

Lees meer...

MeestersM-NeverMARCO MEESTERS – NEVER NOOIT MEER

En dan komt deze, ineens weer voorbij..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Met een TOP-5 notering in de hitlijsten scoorden Gordon & Re-Play in 1999 een dikke hit. Het door Ellert Driessen (Spargo) geschreven en gecomponeerde ‘Never Nooit Meer’, al vaker gecoverd, is nu door de Bossche zanger en tekstschrijver Marco Meesters (49) opgenomen. Ofschoon de eerste klanken duiden op een 1 op 1 over komt al snel een lekker ritme in het liedje. Dergelijke top songs coveren blijft natuurlijk een uiterst gewaagde onderneming! Goed voor op de bühne maar of de (grotere) radiostations deze vrij lichte versie zonder die pure en gemeende vocale warmte/diepte gaan oppikken, is maar de vraag.

Lees meer...