Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

DuijtsF-KlokaltFRANS DUIJTS – 5 IN DE KLOK

Tijd voor een slok jäger of bier..!

• TIEL • Van zijn in 2016 verschenen succesvolle album ‘Tijdloos’ bracht de zingende sloper Frans Duijts (38) diverse singles op de markt. Hierna brak een episode aan waarin de volkszanger met Peter Beense en Django Wagner het trio Echte Vrienden vormde met als resultaat 2 hitsingles, een succesvol album en een uitverkocht concert in Afas Live in Amsterdam. Al enige tijd beheert Frans de speellijst ‘5 in de klok’ op Spotify en met diezelfde titel is nu een nieuwe single verschenen. Een echte feestplaat die in de kroegen en feestzalen enorm zal gaan aanslaan zo mag verwacht worden…

Lees meer...

Sieneke-DenkSIENEKE – DENK JE ALTIJD NOG AAN HAAR

Zangeres verrast met swingende gipsyplaat..!

• NIJMEGEN • Het is nog maar zes weken geleden dat Sieneke en Jan hun zoontje Dani voor het eerst in hun armen mochten sluiten. De succesvolle Nijmeegse levensliedzangeres tekende de afgelopen jaren voor zowel feestelijke vrolijkmakers als ‘Het Gat Van De Deur’ en ‘Lieg Toch Eens Een Beetje Beter’, maar ook voor prachtige liedjes als ‘Donkere Dagen’ en ‘Lievelingsmelodie’. De opvolger van Sieneke ‘s verrassende door Marianne Weber geschreven zomersingle van vorig jaar ‘Wat Mij Is Overkomen’, draagt de titel ‘Denk Je Altijd Nog Aan Haar’.

Lees meer...

Harten10-NietsHARTEN 10 – NIETS OF NIEMAND

Zelf je pad kiezen..!

• DALFSEN • Na meer dan 20 singles en 4 albums, verschenen sinds hun debuutsingle ‘Geleend’ in 2010, behoort Harten 10 ondertussen wel tot de gevestigde orde van de Nederlandstalige muziek. Over hun nieuwe single zeggen Martien (47) en Tineke (37): “Niets of Niemand’ geeft een weerspiegeling van ons, zoals we in het leven staan. Deze dansbare beste stevige en poppy single is een pakkende en tijdloze radioplaat met nationale uitstraling welke naar onze verwachting vlot zal worden opgepikt door het luisterpubliek. En dus zou dit wel eens de plaat kunnen zijn waarmee het duo volledig landelijke erkenning gaat krijgen!?

Lees meer...

DisselsD-ZwijgAltDWIGHT DISSELS – ZWIJG MAAR

Ondanks deze stilte.. hoor ik jou nog steeds!

• ZAANDAM • Dwight (36) kreeg bekendheid in ons land door zijn deelname aan The Voice Of Holland en later in de rol van Jezus tijdens The Passion dat in 2017 in Leeuwarden plaatsvond. Zang en geloof zijn belangrijk voor Dissels die zijn vader op jonge leeftijd verloor. Vlak voor de finale van TVOH viel Dwight, gecoacht door Ali B. en getipt als favoriet, af ten faveure o.a. de latere winnares Pleun Bierbooms. De zanger tekende een jaar geleden bij SPEC en levert nu de single ‘Zwijg Maar’ af. Een fraaie kleine maar indringende ballade waarop piano en akoestische gitaar een hoofdrol vertolken.

Lees meer...

SpencerJ-GevoelJOHN SPENCER – DAT ROCK ’N ROLL GEVOEL

Feest met de jukebox..!

• POPPEL • De iets oudere muziekliefhebber heeft erop geswingd en kan ze vast nog meezingen: ‘Lana', 'Een Meisje Voor Altijd', 'n Steelgitaar 'n Glaasje Wijn', 'Telefoonbaby', 'Jozefien', 'Alle Meisjes Willen Kussen', 'Johnny Vergeet Me Niet' en al die andere hits van John Spencer (72). In 2010-2011 verschenen zijn laatste singles maar hij bleef wel schrijven/componeren voor o.a. Jeroen Spierenburg (†2014). De geboren Tilburger is nu terug met uiteraard weer een swingende plaat. ‘Dat Rock ’n Roll Gevoel’ is autobiografisch en heeft een klassieke feel. Een sound die altijd (gewaardeerd) zal blijven worden.

Lees meer...

DeWannebiezz-LevenDE WANNEBIEZZ – HET LEVEN IS MOOI

Als je dat niet ziet, dan mot je een bril..!

• ROTTERDAM • Bij Holland’s Got Talent beschreef Gordon dit kleurrijke gezelschap als “Te gek in hun genre”. Een kleine 6 jaar brengen Arie, Rocco en Gilles hun liedjes aan de man en vooral in hun eigen regio zijn ze geliefd en trekken ze menig locatie vol. De opvolger van de vorig jaar verschenen single ‘Mijn Eerste Vlam’ is getiteld ‘Het Leven Is Mooi’. Een gezellige wals met meerdere tempowisselingen terwijl u op muzikaal vlak wat Zuid-Europese invloeden krijgt voorgeschoteld. De toegankelijke meezinger wordt begeleid door een clip geschoten in een 'Wannebiezz-kroeg'.

Lees meer...

WeiteringE-ZoalsERWIN WEITERING – LIEFDE ZOALS JIJ

Vrolijke meezinger..!

• EMMER-COMPASCUUM • Erwin (31) is een volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek. Dit heeft hij geërfd van zijn inmiddels overleden opa die eveneens dagelijks met muziek bezig was! Na veel dingen gedaan te hebben de afgelopen tien jaar waaronder ook nu nog bij de Feestband Total-Loss, verschijnt in 2017 zijn debuutsingle 'Kijk Maar Vooruit'. Zijn nieuwe single ‘Een Liefde Zoals Jij’ heeft vrolijke klanken en al na één keer luisteren zing je het mee. “Het is niet autobiografisch, maar wat niet is kan nog komen”, aldus de zanger.

Lees meer...

BenooZ-RomeoBENOOZ – ROMEO

Een eigen draai geven aan thema ‘de liefde’..!

• PUTTE • Ron en Ben van Hoof traden meer dan 10 jaar op als Gebroeders Neus en ook nu nog werken de broers achter de schermen samen, al zijn ze nu solo actief. BenooZ (53), neemt nieuwe liedjes voornamelijk op in zijn eigen Muziekstudio Nose waarbij hij zelf diverse muziekinstrumenten inspeelt, waarna ze in de studio van Laurens van Wessel voor het laatst worden bewerkt. In 2016 verscheen zijn eerste Nederlandstalige single ‘Prachtige Vrouw’. Voor de single ‘Romeo’ koos hij opnieuw afwijkende modulaties en akkoordenschema’s en wordt de liefde anders dan gebruikelijk verwoord.

Lees meer...

SprenkelsY-ZagYOURI SPRENKELS – TOEN IK JOU ZAG

Derde single van jonge Brabander..!

• ST. WILLEBRORD • Als 3-jarige jongen stond Youri (19) al met een microfoon in de hand mee te zingen met de liedjes van André Hazes. Als 13-jarige gaat hij muziek te draaien op feestjes en enkele jaren laten nadat hij samen met Sander Kwarten een duet had gezongen op zijn eigen verjaardag, gaat hij zanglessen volgen. Precies op zijn 18e verjaardag verschijnt vervolgens zijn debuutsingle ‘Ik Moet Me Laten Gaan’. Zijn nieuwe single ‘Toen Ik Jou zag’ draait om een mooie dame en is volgens de zanger zelf een mix tussen John West en Vinzzent. “Ik ben benieuwd wat de mensen ervan zeggen”, aldus Youri.

Lees meer...

NickSimon-DeDagLive-EPNICK & SIMON – DE DAG EN DE NACHT (LIVE)

Live versie afkomstig van nieuwe EP..!

• VOLENDAM • ‘De Dag En De Nacht’ is een aanstekelijke uptempo nummer afkomstig van hun laatstverschenen album ‘Aangenaam’ dat werd geproduceerd door Gordon Groothedde. Ter ere van de release van de single namen de Volendammers een EP op waarop naast ‘De Dag En De Nacht’ ook een viertal covers te vinden zijn die zij afwisselend spelen tijdens hun huidige theatertournee. Het zijn de tracks: ‘Naast Jou’ van Boudewijn de Groot, ‘De Stad Amsterdam’, van Jacques Brel, ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake en ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran. Het overgrote deel van de theaters is inmiddels uitverkocht.

Lees meer...

GervenvF-KanjerFRED VAN GERVEN – JIJ BENT DIE KANJER VAN EEN VROUW

Rock ’n roll-klassieker nu is disco-stijl..!

• SCHIEDAM • Fred van Gerven is sinds 2005 actief in de muziekbusiness. Onder andere als geluidsman van bekende Nederlandse artiesten en later als feest DJ. In 2014 verschijnt zijn debuutsingle ‘Niemand Zal Mijn Tranen Zien’! Vanaf dat moment draaien regionale- en lokale radiozenders zijn reeds uitgebrachte singles veelvuldig en daarnaast groeit het aantal optredens evenals zijn fan schare. Fred is trots op zijn nieuwe single ‘Jij Bent Die Kanjer Van Een Vrouw’, een plaat waaraan hij hard heeft gewerkt.

Lees meer...

KleinW-DoeWESLEY KLEIN – DOE ’T MET MIJ

Hopeloos verliefd..!

• LEIDEN • Op de 7e van de 7e maand van vorig jaar stapte Wesley Klein, 25 maart wordt hij alweer dertig, in het huwelijksbootje met zijn Nelly. De zanger, die zoals bekend acht jaar geleden Popstars wist te winnen, geeft 9 maart in zijn woonplaats een liveconcert m.m.v. de MM-Band en collega artiesten als Willem Barth, Roy Donders en René Schuurmans. Na zijn singles ‘Chocolate’, ‘Dans Met Me’, ‘Dit Is De Dag’ en ‘Wind Onder Mijn Vleugels’ van vorig jaar, levert Wesley nu ‘Doe ’t Met Mij’ af.

Lees meer...

BiancoS-SpeelSOFIA BIANCO – SPEEL HET SPEL

Debuutsingle van Amsterdamse met deels Italiaans bloed..!

• AMSTERDAM • ‘Speel Het Spel’ is Sofia ‘s debuutsingle maar er wordt ook al vooruit gekeken; dit jaar zullen er nog twee singles verschijnen van deze 26-jarige Amsterdamse, want ze wil beslist geen ééndagsvlieg worden. In dit liedje is haar Nederlandse- en Italiaanse identiteit samengebracht. Een swingplaat in bigband-achtige setting dat echter ook wat gipsyinvloeden lijkt te herbergen, en welke uitgevoerd wordt door een zangeres met een lichte maar prettig in het gehoor liggende sound. Dit is absoluut onderscheidend, maar 't zal vast ook enige gewenning gaan vragen bij het luisterpubliek. Voor de fijnproever?

Lees meer...