HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

DijkvM-KlaarMIKE VAN DIJK – NU IS HET KLAAR

Ontsnappen uit deze stilte doet al zo’n pijn..!

• ENSCHEDE • Mike (43), op HollandseHitsForum.nl meermalen positief belicht met o.a. noteringen in de HHF-TOP40 en diverse Kanjerschijven op zijn naam, levert op de drempel van het nieuwe jaar zijn tweede single van 2018 af. ‘Nu Is Het Klaar’ handelt over het einde van een relatie en is wat ons betreft weer een échte Van Dijk. Ditmaal geen accordeon op muzikaal vlak maar dit is meer is een milde poppy ballad. Het laatste hoofdstuk van hun samen is geschreven, het boek kan nu dicht. Een prachtige track dat wel eens hoog op de playlist van de stations zou moeten kunnen geraken. Het slot is zelfs aanleiding tot kippenvel!

Lees meer...

WaterlooB-VergetenBERNARDINE WATERLOO – VERGETEN TE LEVEN

Feestje met een boodschap..!

• GRONINGEN • Samen met haar echtgenoot staat Bernardine (46) met een frietkraam op de Grote Markt in de stad Groningen. Na een aantal singles zoals ‘Ga Met Me Dansen’ en ‘Wat Brengt Het Leven’, hing ze de microfoon aan de wilgen om zich te gaan richten op haar gezin. Zodra haar dochter de tienerleeftijd bereikt, pakt ze in 2017 haar carrière weer op door een nieuwe versie van ‘Milano’ op de markt te brengen. Haar nieuwe single 'Vergeten Te Leven' is een vrolijke en feestelijke meezinger die wel even op gang moet komen. Waar draait het om het leven? Hard, lang en veel werken met louter ruimte voor je persoonlijke ambities…

Lees meer...

LeonD-LaatDÉON LEON– LAAT MAAR VAN JE HOUDEN

Stel je open..!

• ROCKANJE • In 2008 wint Déon (28) met twee andere deelnemers, Popstars en gaat hij vervolgens aan de slag bij diverse bands. Vanaf 2017 gaat hij echter solo: “Jarenlang heb ik naar dit moment toegewerkt en toegeleefd. Mijn eigen muziek, m'n eigen stijl, m'n eigen ideeën”, aldus Leon. Zijn alweer derde single van 2018 'Laat Maar Van Je Houden' is deels autobiografisch: “Je kan altijd op me leunen. Je mag af en toe gefrustreerd zijn, maar er zijn mensen die je goed vinden, die je leuk vinden om wie je bent, laat die onzekerheid los”, aldus Léon die zingt over het artiestenbestaan van hem en zijn verloofde.. Rachel Kramer.

Lees meer...

KoningsC-HoogCORRY KONINGS – HOOG DAAR AAN DE HEMEL

Gouden jubileum nadert..!

• BERKEL-ENSCHOT • Volgend jaar zit Corry Konings alweer 50 jaar in het. In 2018 stond ze volop in de belangstelling dankzij haar succesvolle deelname aan Expeditie Robinson. Onlangs verscheen haar in 1999 uitgebrachte album ‘Onvergetelijk’ opnieuw. Hierop staan liedjes als ‘Playa Blanca’, ‘Dezelfde Hemel’ en ‘Mijn Liefde Kent Geen Grens’. Corry (67) besloot ook weer een kerstplaat (uitsluitend digitaal) uit te brengen middels de liedjes ‘Hoog Daar Aan De Hemel’, ‘Onze Vader’ en ‘Stille Nacht’. Eind 2014 werd Corry nog door onze bezoekers verkozen tot “Artiest van het Jaar” op HollandseHitsForum.nl.

Lees meer...

PonsenR-VriendRINUS PONSEN – EEN VRIEND ZOALS JIJ

Indringend..!

• DEN HAAG • Na zijn twee duetten met Elz Bakker, ‘Toch Blijf Ik Altijd Dromen’ (Nr.9 HHF-TOP40-juni 2017) en ‘Lieveling’ (Nr.7 HHF-TOP40-mei 2018) komt Hagenees Rinus Ponsen (53) nu weer met een solo plaat. ‘Een Vriend Zoals Jij’ is een smartlap uit de pen van Tony Anderson en Emile Hartkamp. Na het overlijden van een goede vriend van hem wachtte de zanger met het releasen van deze plaat: “Ik heb ruim een jaar gewacht met het uitbrengen, gewoon omdat ik het allemaal te snel vond om deze single uit te brengen”, aldus de zanger over zijn indringende en meeslepende song, neergezet zoals we van hem gewend zijn.

Lees meer...

DamvD-DansDENNIS VAN DAM – DANS MET MIJ

Zijn derde single dit jaar..!

• HELLENDOORN • De in Almelo geboren Dennis (39) zingt al sinds zijn 15de, maar hij koos voor een carrière in de horeca, waarmee hij zijn eigen toko runt. Dit jaar echter maakte hij zijn comeback als zanger door ‘Als Een Komeet’ (origineel van René Becker) in een vernieuwd jasje op single uit te brengen. Middels ‘Dans Met Mij’ lanceert hij nu een even gevoelige als gezellige meezinger, aldus het persbericht. De zanger en dus ook horecaondernemer wil de ingezette lijn van dit jaar doortrekken in het nieuwe jaar en dus zal het (luister)publiek nog veel meer van hem gaan horen in 2019, althans zo is de verwachting.

Lees meer...

VeenvB-SeizoenBOB VAN VEEN – HET SEIZOEN VAN ONS

Twee keer binnen 7 maanden..?!

• HILVERSUM • Bob (36) houdt zich van jongs af aan bezig met zingen. Bij zijn ouders thuis werd altijd Nederlandstalige muziek gedraaid en Bob zong dan vaak alle liedjes uit volle borst mee. Later kocht hij een zanginstallatie, ging oefenen en er volgden optredens in cafés en op bruiloften. In 2014 verscheen zijn debuutsingle ‘Over En Uit’ en nu 4 jaar na dato levert hij zijn 4e single af middels de Wolter Kroes-cover ‘Het Seizoen Van Ons’. Ofschoon het begeleidende persbericht rept over een ‘erg oud nummer’ van Kroes (1997) moeten we ook zeggen dat hij het afgelopen mei opnieuw heeft uitgebracht…

Lees meer...

JoostinkF-LiefsteFRANZ JOOSTINK – OOOH LIEFSTE

Smartlap..!

• ARNHEM • Deze uit Arnhem afkomstige zanger is grootgebracht met Nederlandse muziek. Zittend bij zijn opa op schoot bij een radiopiraat genoot hij van het plaatjes draaien. Het duurde dan ook niet lang of Franz had samen met zijn vader al op jonge leeftijd een eigen radiostation en regelmatig zong Franz alle liedjes mee. Zijn grote droom was ooit zanger te worden. In 2016 verscheen zijn debuutsingle ‘Jij Bent Mijn Leven’. Voorloper van zijn komende debuutalbum is de single ‘Oooh Liefste’. Een fraai vrij schoon gezongen levenslied en meezinger met het karakter en de feel, van een old fashion smartlap.

Lees meer...

Wilmo-KusWILMO – KUS ME, STREEL ME, OMARM ME

Tsjechisch sprookje en Duitse hit nu op z’n Hollands..!

• OPHEUSDEN • Willem Verwoert (50) kreeg de muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Zijn opa, die mondharmonica speelde, ontdekte zijn talent. Zijn eerste optreden had hij al op 16-jarige leeftijd. Er kwamen veel uiteenlopende werkzaamheden op zijn pad; van studiowerk voor internationale producers, tot backing voor collega’s. Zijn repertoire bestaat uit bekende evergreens maar ook uit eigen nummers, al moeten wij bekennen deze artiest in het geheel niet te kennen. Wilmo ’s nieuwe single ‘Kus Me, Streel Me, Omarm Me’ komt oorspronkelijk uit een Tsjechisch sprookje, een bewerking hiervan werd in 2009 een succes in Duitsland. 

Lees meer...

KolenbranderA-KerstmisARNO KOLENBRANDER – ’T IS WEER KERSTMIS

Huidige single ‘Vier Het Leven’ nu in kerst-uitvoering..!

• MILLINGEN A/D RIJN • Zijn laatste single ‘Vier Het Leven’ is momenteel te vinden in de HHF-TOP40 en wordt dus landelijk volop gedraaid. Deze remake van ‘This Is My Life’ van Shirley Bassey uit 1979 is nu voor de komende feestdagen bewerkt tot een swingende kerstplaat. “Ik vind dat ’t de mooiste tijd van het jaar is, aldus deze dansbare meezinger met dus herkenbare melodie.

Lees meer...

VisserJ-MorgenJEROEN VISSER – MORGEN IS ER WEER ’N NIEUWE DAG

Albumtrack André Hazes sr. in ‘n nieuw jasje..!

• ARNHEM • 2017, is de start van Jeroen Visser op weg naar een plekje in Nederland Muziekland. De Arnhemmer, geboren in Renkum debuteerde in 2017 met de single ‘Toen Ik Geld Had, Had Ik Vrienden’. “De veelzijdigheid in zijn repertoire de klank van zijn unieke stemgeluid, maakt Jeroen Visser een artiest met veel potentie, en altijd met de gevoelige snaar rakend dat nodig is bij het volkse genre”, aldus het begeleidende persbericht van zijn nieuwe single. Iets dat wij volledig onderschrijven trouwens! Ooit schreef Emile Hartkamp diverse werken voor en met Andre Hazes…

Lees meer...

EdwinEversBand-KleineEDWIN EVERS BAND – KLEINE JONGEN

Formatie zet door vele reacties akoestische versie op single..!

• HARDENBERG • In 2014 werd de pakkende reggae-versie van ‘Ik Meen Het‘ van de Edwin Evers Band een behoorlijk landelijk succes. De band van de 47-jarige radiomaker, tot eind mei 2019 in de theaters te vinden trouwens’, heeft nu opnieuw een liedje van André Hazes opgenomen en op single uitgebracht. Ditmaal is het ‘Kleine Jongen’ dat in een bescheiden muzikale akoestische setting is vastgelegd. Door de vele enthousiaste reacties van publiek is deze uitvoering nu dus op single uitgebracht. Voor meer informatie over de tour en speeldata klikt u op het <I>-icoontje hier beneden. 

Lees meer...

RedekerP-KroegPASCAL REDEKER – NAAR DE KROEG

Hooguit voor een uurtje..!

• MEDEMBLIK • Pauze act bij De Toppers, deelname aan Bloed Zweet & Tranen, 10 jaar op de bühne van Café Bolle Jan, hebben Pascal Redeker (33) op de Hollandse muziekkaart gezet. Hij leverde de laatste jaren meest swingende en vrolijke singles af met soms een knipoog naar het verleden qua style. Na een kroegentocht én tijdens een concert in Amsterdam, lanceerde de Noord-Hollander onlangs zijn debuutalbum ‘Ik Wil Dansen’ met hierop o.a. zijn singles van de laatste jaren. Nieuw hierop is het liedje ‘Naar De Kroeg’ dat afkomstig is uit de pen van René ‘Liever-te-dik-in-de-kist’ Karst en Maurice Hermans….

Lees meer...