Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
ZK18 200x100_Klein_Master_copy 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

BraaksmaW-MooierWESLEY BRAAKSMA – MOOIER ALS JE LACHT

Debuut van Noord-Hollander..!

• ALPHEN A.D. RIJN • Wesley (25) groeide in Medemblik op met de muziek van Andre Hazes Sr. 3 jaar geleden vond hij het tijd om ook zelf eens achter de microfoon plaats te nemen. Dit met als voorbeelden Andre Hazes Jr. en Jeffrey Heesen. Vele talentenjachten liep Wesley af. Nederlandstalig repertoire overheerst maar Wesley zingt zeker ook Engelstalige top hits. De zanger wil nu graag verder en hogerop proberen te komen. MR Music Events bood Wesley onlangs in 2018 contract aan en zangcoach Ingrid Simons werd ingeschakeld. Dit alles leidde tot de debuutsingle ‘Mooier Als Je Lacht’.

Lees meer...

MoeskroenP-BellaPATER MOESKROEN – BELLA CIAO

Proosten op de helden en kameraden..!

• N.BRABANT • In de zomer van 1985 toeren een aantal vrienden met een straatmuziekgroep door Frankrijk. Op de terugweg door België passeert het straatorkest de stad Moeskroen; het plan wordt opgevat een nieuwe band te introduceren; Pater Moeskroen is een feit. Nu bijna 35 jaar en vele hits later, lanceert de formatie de single ‘Bella Ciao’. Het zeer aanstekelijke vrolijke en uptempo liedje blijkt al enige tijd op de plank te liggen maar nu is gekozen deze per 29 juni als single uit te brengen.

Lees meer...

CoppensT-WeetTHOM COPPENS – WEET JIJ

Brabander klaar om stappen te zetten..!

• VELDHOVEN • Thom (26) groeit op in een familie waar iedereen iets in de muziek doet. De familie heeft zelfs een eigen harmonie met daarin zijn ouders, meerdere ooms, neven en nichten. Dus Thom kon niet achter blijven en zo debuteerde hij op 16-jarige op een open podium later gevolgd door een cover-cd!. Op 30 april 2014 verscheen echter zijn debuutsingle ‘De Allermooiste Vrouw’.     Zijn vierde single ‘Weet jij’, zojuist gelanceerd, is een uptempo nummer met lambada-achtige invloeden en een hele dansbare melodie. Met deze zomersingle op zak is Thom Coppens klaar om verdere stappen te gaan maken!

Lees meer...

GorpvW-ProostenWESLEY VAN GORP – LAAT ONS PROOSTEN

Gewezen ‘Top Talent’ pakt draad weer op..!

• TILBURG • Zijn passie voor muziek begon al vroeg. Op 8-jarige leeftijd zong hij op elk feestje of partijtje van familie en vrienden, en droomde hij van een professionele zangcarrière. Hij haalde de finale bij Top Talent van Omroep Brabant met zijn uitvoering van 'Maria Magdalena'. In 2008 nam Wesley (30) zijn debuutsingle 'Waarom' op, een Nederlandstalige bewerking van 'Woman' van René Froger. Het zou tot 2017 duren alvorens weer nieuw materiaal uitkwam van de Brabantse zanger. Deze geboren volkszanger tekent nu voor zijn gloednieuwe single ‘Laat Ons Proosten’.

Lees meer...

KunkelsJ-ZonJACK KUNKELS – LAAT DE ZON IN JE LEVEN

Dan is het leven zo goed..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Jack deed mee aan vele talentenjachten en in 1995 nam hij als René Froger zelfs deel aan de Soundmixshow met het nummer ‘This Is The Moment’. In 1998 al verscheen zijn eerste single ‘Ik Doe Wat Ik Wil’. Drie jaar na zijn laatste plaat ‘Gelukkig Zijn’ in 2015, verschijnt nu de track ‘Laat De Zon In Je Leven’. Een gezellige zomerse meezinger geheel in de stijl waarin René Schuurmans in het verleden zijn liedjes uitbracht. Feest in de refreintjes en met een hoog springgehalte. Overigens bracht Schuurmans in 2009 een liedje met dezelfde titel uit dat eveneens afkomstig was uit de studio van Kees Tel.

Lees meer...

MetzD-TikDANIËL METZ – TIK ‘M AAN

 Accordeonist zingt eerste eigen single in..!

• BUREN-AMELAND • In maart 2009 maakten we kennis met Daniël Metz (37). Twee jaar na het stoppen van BZN heeft Jan Keizer zich dan ontfermt over Mon Amour. De BZN-Tributeband presenteert haar eerste album met op accordeon Daniël Metz. Er zouden vele albums volgen net als diverse theatertours door ons land. Onlangs stopte de formatie! Voor Daniël, die al vele accordeonpartijen inspeelde voor tal van singles van collega’s, dé gelegenheid om zijn eerste solosingle ‘Tik ‘m Aan’ te lanceren. Een heerlijke pakkende uptempo feestplaat die in deze zomer wel eens goed zou kunnen gaan aanslaan!

Lees meer...

Dikdakkers-NachtDIKDAKKERS – DE NACHT VAN VRIJDAG OP MAANDAG

Oranje niet op het WK; Dikdakkers schakelen naar zomerplaat..!

• MEPPEL • De mannen van de Dikdakkers hadden gehoopt op kwalificatie van het Nederlands elftal voor het WK in Rusland: “Dan hadden we ons Oranjerepertoire aangevuld met een speciaal voor dit toernooi geschreven nummer. Eind vorig jaar was echter al duidelijk dat we niet mee gingen doen en op dat moment zijn we onmiddellijk doorgeschakeld richting de zomer”. Met hun nieuwe single ‘De Nacht Van Vrijdag Op Maandag’ verwacht het tweetal de stemming in het reguliere circuit en de vakantieoorden rond de Middellandse Zee een heuse oppepper te geven.. Feest, feest en nog eens feest!

Lees meer...

WagnerD-Lieve

DJANGO WAGNER – MIJN LIEVE SCHAT

Echte vriend van het volk zet weer in op klassieke gipsy..!

• NUENEN • Na zijn avonturen met Peter Beense en Frans Duijts als de Echte Vrienden gevolgd door de kerstplaat ‘Let It Snow’, is Django Wagner (47) vast weer onderweg naar een nieuw album. De eerste nieuwe track als opvolger van ‘Oh Milena’ is getiteld ‘Mijn Lieve Schat’. Uitgevoerd met The Rosenberg Trio en dus met die heerlijke swingende en akoestische gipsygitaren, die het ritme bepalen. Daarnaast uiteraard de accordeon, de bariton sax en last but zeker not least, die fraaie en zo verwarmende stem van Django…

Lees meer...

GrausG-VrijGINO GRAUS – IK WIL LIEVER VRIJ ZIJN

Bossche Lambada..?!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Gino (18) is inmiddels alweer 8 jaar bezig in de muziek. Onlangs dook hij weer op bij het SBS TV programma ‘Topper gezocht’ waarbij hij mooie commentaren van de juryleden mocht ontvangen. Stilzitten is er niet bij voor de jonge Bosschenaar en daarom is hij naast het zingen ook bezig met een opleiding voor muziekproducer waardoor hij ook de technische kant van het artiest-zijn onder de knie krijgt en nog meer betrokken kan zijn bij de productie van zijn nummers…

Lees meer...

BauerJJ-VerliefdJAY JAY BAUER – NOG STEEDS VERLIEFD

Natuurlijk maak ook jij fouten..!

• HAARLEM • Met heel veel liefde voor het Nederlandstalige lied, kon Jay Jay het niet laten om op 23-jarige leeftijd zelf de microfoon ter hand te nemen. Hij zong al eens op familiefeesten maar ondanks de complimenten was hijzelf alles behalve overtuigd van zijn talent. Jay Jay, werkzaam in het autobedrijf van zijn vader, had er dan ook nooit over nagedacht om te gaan zingen. Na contact te hebben gekregen met volkszanger Dario ging het allemaal snel, zijn debuutsingle ‘Waar Zou Jij Nu Zijn’ verscheen in 2001. Inmiddels zijn we 17 jaar en enkele singles verder als de track ‘Nog Steeds Verliefd’ verschijnt.

Lees meer...

GraafvdG-EindeGUIDO V.D. GRAAF – EINDE VAN DE WERELD

Twee remake van ‘Baker Street’ binnen 3 jaar..!

• LEIDSCHENDAM • Quido (Urgert) wist al op jeugdige leeftijd wat hij wilde worden namelijk.. zanger! Al op 14-jarige leeftijd verscheen zijn debuutsingle ‘Volare’. Inmiddels heeft de geboren Hagenees diverse singles en een album op zijn naam staan. Begin 2017 maakte de zanger bekend voortaan als Quido van de Graaf door het artiestenleven te gaan als eerbetoon aan zijn opa (Aja van de Graaf). ‘Geef Me Vannacht’, zijn cover van George Benson’s ‘Give me the Night’, was eerder dit jaar goed voor volop landelijk airplay en nu komt Guido met de opvolger ‘Einde Van De Wereld’…

Lees meer...

VersteegM-EigenMIKE VERSTEEG – OP EIGEN BENEN STAAN

Tweede single van jonge Utrechter..!

• HOUTEN • Mike (18) was nog niet eens een tiener toen hij zonder schroom de podia beklom om spontaan wat te gaan zingen. Iets dat zich later dubbel en dwars zou gaan uitbetalen als hij in Spanje liedjes van Nick & Simon en Jan Smit voorschotelt aan de aanwezigen. Het publiek haakt meteen in, zingt mee en de dansvloer wordt spontaan opgezocht. Lokale en regionale talentenjachten, Idols en de Voice Kids. In 2017 verscheen zijn eerste cd-single ‘Het is voorbij’ en nu is Mike ’s tweede release ‘Op Eigen Benen Staan’ een feit. Hij staat te popelen het publiek te trakteren op deze geslaagde en gezellige single.

Lees meer...

KoningK-Denk

KEVIN KONING – DENK NIET DAT IK NIET JE DENK

Talentvolle Volendammer komt met tweede single..!

• VOLENDAM • Kevin (27) kwam door middel van een schoolfeest op jonge leeftijd al in aanraking met het artiestenvak. Voor Kevin is helemaal duidelijk; het publiek entertainen, ze een glimlach bezorgen en mensen raken met zijn muziek, dat is wat hij wil. Naast zijn passie voor muziek staat hij aan het hoofd van zijn eigen metsel- en bouwbedrijf. In 2016 tekende de Volendammer voor zijn debuutsingle ‘Jij Bent Als De Lente’. Ook zijn nieuwe single (een cover) ‘Denk Niet Dat Ik Niet Aan Je Denk’…

Lees meer...