Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

RosbachL-DoeLESLEY ROSBACH – WAT DOE JE NOU

Tweede single van Haarlemse twintiger..!

• HAARLEM • Al op school bleek dat Lesley graag met zijn handen bezig wil zijn. Na de basisschool volgde hij dan ook een opleiding voor timmerman welke hij reeds heeft afgerond. In 2013 schreef hij zich in voor Bloed, Zweet & Tranen maar het ontbrak de toen 15-jarige Lesley vooral aan de nodige ervaring. Hij haalde de televisierondes dus niet maar was wel een ervaring rijker. Nadat hij steeds vaker ging optreden en zelfs een fan base zich aandiende, ontstond de wens een eigen single te gaan opnemen. Zo debuteerde de nu 21-jarige Noord-Hollander eerder dit jaar met..

Lees meer...

VoormolenR-LiefsteROGIER VOORMOLEN – LIEFSTE

Dance/Disco-hit uit 2000 nu op z’n Hollands..!

• ALKMAAR • Vanaf zijn 17e doet Rogier al mee aan vele talentenjachten en wordt hij ontdekt Er worden enkele nummers voor Rogier geschreven en hij wordt steeds vaker geboekt voor feesten en optredens en vanaf 2005 wordt Rogier (43) huiszanger bij Café Peter Beense. Na 12 jaar gaf de geboren Haarlemmer in 2017 aan te stoppen met zijn zangcarrière, kort hierna komt hij hierop terug en lanceert hij ‘Zijn Het Je Ogen’. Eerder dit jaar verscheen ‘Uurtje Minder’ op single en nu volgt ‘Liefste’. De track is gemaakt op de klanken van ‘Lady (Hear Me Tonight)’ van Modjo…

Lees meer...

RaamsdonkvJ-LegJACK VAN RAAMSDONK – LEG JE HOOFD MAAR OP M’N SCHOUDER

Eeuwige liefde..!

• DEN BOSCH • Jack is Back ! Met deze kreet introduceerde Jack van Raamsdonk (55) drie jaar geleden alweer, een nieuw muzikaal concept; “Back To The Roots”! Uiteraard kent een groot publiek Jack, al een halve eeuw actief in de muziek trouwens, ook van de volkse muziek die hij zowel solo als deel uitmakend van Exit, Het Woonwagen Duo en de Hollandio’s reeds heeft voortbracht. Voor het levenslied/smartlap‘Leg Je Hoofd Maar Op Mijn Schouder’, koos de Bosschenaar voor de sound en feel uit de Jack Jersey-tijd wat o.a. tot uitdrukking komt bij het intro en later tijdens de instrumentale passage met saxofoon.

Lees meer...

Marlane-LosMARLANE – WE GAAN LOS VANNACHT

Spanningsboog op 10..!

• OCHTEN • Het is er dan eindelijk van gekomen; Marlane Dirksen (23) heeft een platencontract op zak waardoor de zangeres een grote stap gaat zetten in haar muzikale loopbaan die in 2010-2011 voorzichtig startte. Vanaf 2014 levert ze uitstekende singles af, deed ze meer en meer naamsbekendheid op, en wat we altijd al over haar schreven hier; dit is een talent welke het in zich heeft door te breken in ons land. Haar in februari verschenen single ‘Weet Jij Wel’, bereikte medio april de derde plaats van de HHF-TOP40. Met dit landelijke succes zal de zangeres uit de Betuwe zich nadrukkelijk in kijker hebben gespeeld…

Lees meer...

TanisJ-TerugJEFFREY TANIS – TERUG IN DE TIJD

Liefde slaat om in haat..!

• SWIFTERBANT • Met ‘In De Zon’, een bewerking van de Inner Circle-hit ‘Sweat’ (A-la-la-long)’ uit 1992, oogstte de geboren Utrechter Jeffrey Tanis (32) afgelopen zomer behoorlijk wat airplay in het land. Het zomerse gevoel van toen trekt hij nu door op zijn nieuwste plaat ‘Terug In De Tijd’ geschreven door Jeffrey ’s echtgenote Linda Baarbé. “De dagen worden korter, de herfst doet zijn intrede maar laten we nog heel even ‘Terug In De Tijd’ naar die heerlijke warme en zwoele zomeravonden”, aldus de insteek van deze temperamentvolle ritmische meezinger met Spaanse invloeden die vast vlot zal blijven hangen bij het publiek.

Lees meer...

LitjesB-GeleefdBJÖRN LITJES – WILD GELEEFD

Eindelijk dan de switch..!

• DIDAM • Björn Litjes begint als jochie te zingen voor de spiegel. Als teenager volgt een vuurdoop als hij voor ruim 600 aanwezigen optreedt in zijn eigen woonplaats. Nog maar zestien is Björn als hij vervolgens met een aantal jongens de formatie Heibel opricht wat een doorslaand succes is. Dertien jaar nadien lanceerde Björn in 2013 zijn allereerste solosingle ‘Hou Me Vast Want Ik Laat Je Los’ waaraan hij sindsdien elk jaar wel een nieuw product toevoegt. Tot nu toe bracht hij feestnummers op de markt. Vast goed voor de agenda maar ooit legden we het Björn (36) voor: “Past dit genre eigenlijk wel bij Björn Litjes”?

Lees meer...

BoomVdJ-DezeJEROEN V.D. BOOM – DEZE IS VOOR JOU

Over vriendschap die raakt..!

• BLARICUM • “Het is weer tijd voor nieuwe muziek. Vanaf vandaag is mijn nieuwe single uit ‘Deze Is Voor Jou’.. proost", aldus Jeroen van der Boom (46). Deze Topper heeft zijn theatertoer ‘Dit Ben Ik’, inhakend op het vorig jaar verschenen gelijknamige album, verlengd. Zijn nieuwe plaat is een ode aan een vriend waarvan je er vaak maar enkele hebt in een mensenleven. Een emo-popballad met prachtige melodie en dito muziek, sfeerrijke strijkers en piano, die de rake teksten verder versterken. “Laat ons drinken op het leven, jij en ik gaan samen nooit voorbij”! We voorspellen een dikke hit voor ‘Deze Is Voor Jou’.

Lees meer...

HoogkamerM-JouMART HOOGKAMER – VOOR JOU

Jonge Leidse zanger gaat op clubtour..!

• LEIDEN • Drie singles en een debuutalbum welke zijn naam draagt, zijn het afgelopen jaar verschenen van ‘talent’ Mart Hoogkamer (23). Deelnames aan Holland Got Talent en Topper Gezocht, hebben gezorgd voor bekendheid in het circuit. Daarnaast zijn singles als ‘Lekker Leven’ en zijn laatste ‘Stappen’, leuke hitjes geworden, kortom Mart Hoogkamer komt eraan! Vanaf december gaat hij met live band toeren langs diverse poppodia in ons land. “Ik vind het heel spannend, maar ook heel vet. Met deze clubtour kom ik toch weer een stukje dichterbij mijn grote droom: optreden in een uitverkochte Johan Cruyff Arena”, aldus Mart…

Lees meer...

VelzenvH-TijdHENRI VAN VELZEN – GING DE TIJD MAAR NIET ZO VLUG

100% autobiografische ode aan zijn ouders..!

• ZWOLLE • Henri is 18 jaar als hij begint met zingen bij de coverband Highway. Na een pauze waarin Henri zich richt op zijn maatschappelijke carrière en zijn gezin, tekent hij in 2005 voor een coveralbum gevuld met Hazes-songs. Een jaar later verschijnt de eerste- in een lange reeks singles die zouden gaan volgen naast ook twee albums. De Zwolse zanger is naast het zingen actief met HvV-Entertainment en platenlabel HvV Records. Ruim anderhalf jaar is Henri van Velzen druk geweest om de bekende puntjes op de i te zetten voor een bijzondere nieuwe single; ‘Ging De Tijd Maar Niet Zo Vlug’….

Lees meer...

HooglandR-JijRIK HOOGLAND – JIJ WEET WAT LIEFDE IS 2.0

Eerder opgenomen liedje nu in opgefriste versie..!

• UTRECHT • Voor een avondje gevarieerd vermaak is geboren Utregter Rik Hoogland al meer dan 30 jaar te boeken. Feest, de smartlap, soul, jazz, house, disco.. Rik draait er zijn hand niet voor om! Tekstschrijver en arrangeur Pascal de Vormer de zanger bood een nummer aan wat Rik al eens had uitgebracht. Hierop is besloten om ‘Jij Weet Wat Liefde Is’ te voorzien van een compleet nieuw arrangement wat past bij deze tijd. Vandaar de nieuwe titel ‘Jij Weet Wat Liefde Is 2.0’ De beelden van de bijbehorende videoclip zijn geschoten in de oude Utrechtse wijk Zuilen.

Lees meer...

SmitJ-LieverJAN SMIT – LIEVER DAN M’N EIGEN LEVEN

Tweede single van ‘Met Andere Woorden’..!

• VOLENDAM • Op 20 september jl. bracht Jan Smit (32) zijn album ‘Met Andere Woorden’ op de markt. Ditmaal had Jan de teksten door collega’s van hem laten vervaardigen. Zo verscheen begin september het liedje ‘Ik Zie’ dat door Edwin Evers was geschreven. De opvolger is ‘Liever Dan M’n Eigen Leven’ dat afkomstig is uit de pen van Sanne Hans (34) bekend van de formatie Miss Montreal. “Ik heb je lief, mijn lief, als een boek vol verhalen, ik heb je liever dan lief, in honderd andere talen”, zijn enkele regels uit deze gevoelige ballade die gericht is op de echtgenote van Jan.

Lees meer...

KleinW-EindeWESLEY KLEIN – JA JIJ BENT HET EINDE

Leidse zanger presenteert een nieuw geluid..!

• LEIDEN • Verrassend nieuws onlangs van Wesley Klein (30); 23 april geeft de Leidse zanger namelijk een concert met band in het Scheveningse Circus Theater. Wes kan sowieso terugkijken op een uitstekend jaar met twee goed scorende singles ‘Doe ’t Met Mij’ en de zomerhit (mogen we toch wel zeggen) ‘Mooier dan Mooi’ dat hij met Monique Smit uitbracht. En dan nu presenteert hij ‘Ja Jij Bent Het Einde’. Een plaat met een, voor Wesley in elk geval, hele verrassende sound. Het voelt alsof de zanger namelijk wordt begeleid door een compleet orkest. Het klinkt lekker live en dat is het ook, maar dé verrassing….

Lees meer...

PoetsP-KamerPAULTJE POETS – DAAR IN DE KAMER (STAAN JE SPULLEN)

’t Is nemen en geven, maar daar gold niet voor haar..!

• OCHTEN • Paul Ouwerkerk (39), in het wereldje beter bekend als Paultje Poets, heeft een streep gezet onder al hetgeen hem is overkomen de afgelopen 10 jaar. Een decennia met diverse operaties waardoor hij 200 kg (u leest het goed!) lichaamsgewicht verloor maar waarin de Betuwse zanger door hele diepe dalen is gegaan ook. Sinds 2012 bleef het stil rond Paul maar nu met nieuw elan en fris van de lever, pakt Paul de draad weer op. Door dik en dun, vol van energie én gelukkig in de liefde, kijkt hij nu uit naar de toekomst…

Lees meer...