170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

HilleL-BallenLYTSE HILLE – IK LACH ME DE BALLEN UIT M’N BROEK

Geen cent te makken, dus er valt niks te pakken..!

• DRACHTEN • Hille de Vries (42) groeit op met de gezellige klanken van een geheime radiozender en dan ook valt op dat hij bijzonder muzikaal is. Zonder een noot te kunnen lezen leert hij accordeon spelen. In 2007 verschijnt zijn debuutsingle ‘Ave Maria’ en later scoort hij ook landelijke succesjes. In 2013 nam de Fries deel aan Bloed Zweet En tranen. In 2015 was de zanger voor het eerst te zien bij het Tros Muziekfeest en in 2016 viert de Fries zijn 10-jarig jubileum met een concert (4.000 bezoekers) en de release van het 2-CD-album ‘Zolang er ’n droom bestaat’.

Lees meer...

SideKick-LekkerSIDE KICK – LEKKER DANSEN

Breed toegankelijke meezinger..!

• DEN HAAG • In 2012 maakte ons land voor het eerst kennis met de heren van Side Kick. Toen brachten ze ‘Mooie Billen’ uit in combinatie met Mister Schudden; Def Rhymz. Fred en Ron (Appeldooren), de heren achter Side Kick, hebben ondertussen meerdere singles op hun naam staan. De broers uit Den Haag hebben het duo Side Kick opgericht vanuit de band Only 4 en hebben ondertussen een kwart eeuw ervaring in de entertainment.

Lees meer...

PetersonM-MooiMIKE PETERSON – MOOI ZOALS JE BENT

En de zon schijnt pertinent..!

• DEN HAAG • Mike (42) behaalde in 1999 de televisierondes van de Soundmixshow met ‘If Only I knew’ van Tom Jones. In 2000 opent hij zijn eigen studio en in 2002 verschijnt zijn debuutsingle ‘Show Me Love’. De Hagenees heeft ondertussen diverse geluidsdragers op zijn naam gezet en was zeer succesvol bij het televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen. Vanaf 2015 verschijnen regelmatig Nederlandstalige disco/soul-achtige singles van Mike in aanloop richting een nieuw te verschijnen album.

Lees meer...

BoumaW-GelogenWIMMIE BOUMA – WAS HET ALLEMAAL GELOGEN

Zwollenaar maakt eindelijk weer eens indruk..!

• ZWOLLE • Wimmie (38) werd jaren geleden al door Willie Oosterhuis uitgeroepen tot: ”Kroonprins der Piraten”. Volgers van het Nederlandse lied kennen de Zwolse zanger vooral van de track ‘De Ring Die Jij Draagt’ dat al snel op HollandseHitsForum.nl werd getipt als een potentiële publieks-hit terwijl het destijds nog niet eens als single was uitgebracht. Inmiddels heeft deze in 1979 in Zwolle geboren zanger twee albums en diverse singles op zijn naam staan. In mei 2014 geeft Wimmie zijn eerste grote live-concert met band en begin 2015 ontving hij een Gouden Award voor de single ‘De Ring Die Jij Draagt’.

Lees meer...

BenjaminR-VivaRAY BENJAMIN – VIVA LA VIDA

Nazomeren met Leids talent..!

• LEIDEN • Ray ’s vader heeft de passie voor het zingen over kunnen brengen op zijn zoon waardoor hij al op 4-jarige leeftijd in de studio bij Mike Peterson stond om een duet met zijn vader op te nemen. In de loop der jaren opende zijn vader een aantal cafés en hier heeft Ray Benjamin zijn eerste echte stappen gemaakt als zanger. Ray blijkt daarna ook succesvol bij diverse talentenjachten waarna zijn debuutsingle ‘Kus Kus en Streel Me’ verscheen. Begin 2015 ontvangt Ray (19) tal van complimenten door zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen.

Lees meer...

FrielingB-BeestBIANCA FRIELING – HÉ LEKKER BEEST

Gelderse levert haar vierde single af..!

• DUIVEN • Het zag er aanvankelijk helemaal niet naar uit dat de in Zevenaar geboren Bianca (25) ooit nog eens achter de microfoon op een podium zou belanden. Vanaf haar vijftiende waagt ze toch de sprong waarbij ze vele positieve reacties krijgt. In 2010 doet ze mee aan een talentenjacht van een radiozender dat een zoektocht startte naar ‘de prinses van het levenslied’. Ze haalde hierbij de finale maar moest de zege laten aan Susanna Veldmeijer. In 2011 verschijnt haar debuutsingle ‘Hey Lieve Schat’ welke jaren later pas opvolgers zou krijgen.

Lees meer...

KleinW-DagWESLEY KLEIN – DIT IS DE DAG

Voor altijd, samen één..!

• LEIDEN • Op 7.7.17 stapten Wesley en Nelly in het huwelijksbootje. De 29-jarige Leidenaar lanceerde eerder dit jaar de singles ‘Chocolate’ en ‘Dans Met Me’, en die laatste is momenteel nog steeds in menig hitlijst te vinden. Volgend jaar februari zal Wesley tijdens een groots live concert in zijn woonplaats een nieuw album gaan presenteren waarop uiteraard ook zijn nieuwe single ‘Dit Is De Dag’ terug te vinden zal zijn, naast zijn eerdere singles van dit jaar. De zanger laat op de social media weten zijn dromen te volgen.

Lees meer...

RoestvdD-BinnenDONNY VAN DER ROEST – EN DAN KOMT ZE BINNEN

Vijfde single van Haagse twintiger..!

• DEN HAAG • Als kleine jongen groeide Donny (23) al op met het Nederlandstalige lied. Enkele jaren geleden greep hij in een kroeg spontaan de microfoon. Na vele leuke reacties is de Hagenees begonnen met oefenen op zijn slaapkamer. Er volgden optredens in verschillende cafés en deelnames aan talentenjachten. Na het winnen van één van die talentenjachten mocht Donny een liedje opnemen en dat werd ‘Ik Ben Niet Bang’. In 2014 verscheen uiteindelijk zijn debuutsingle ‘Mijn Hart Gaat Boem Boem’.

Lees meer...

BesselinkR-GewetenRON BESSELINK – ALS IK HET HAD GEWETEN

Sfeerrijke meezinger..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Ron (33) begon als discjockey te draaien op feesten en partijen. Tijdens het draaien zong hij graag een liedje mee. In 2006 won deze in Rosmalen geboren zanger de talentenjacht van het Bossche Levensliedfestival en mocht hierdoor na publiekstrekker Jan Smit voor duizenden aanwezigen optreden. In 2016 vierde hij zijn 10-jarig jubileum met een groots feest. De Brabander heeft inmiddels meerdere singles al op zijn naam gezet.

Lees meer...

Cornel-MiljoenCORNEL – IK BEN NIET TE KOOP VOOR 1 MILJOEN

Zanger krijgt veel positieve reacties op nieuwe single..!

• HOEK VAN HOLLAND • Cornel stond op 7-jarige leeftijd al tussen de schuifdeuren om familie en vrienden te vermaken. Hij playbackte, zong zelf allerlei liedjes of deed André van Duin na. Vanuit de kindertijd droomde hij ervan mensen te vermaken met shows, optredens, mooie nummers te zingen en gezelligheid te brengen. Inmiddels heeft de 47-jarige Rotterdammer de schuifdeuren ver achter zich gelaten en kreeg hij in 2013 zijn debuutsingle ‘Geef Me Nog Een Kans’ uitgereikt door Lee Towers.

Lees meer...

Dyon-VerliefdDYON – BEN IK VERLIEFD OP JOU

Derde single van jonge Tukker..!

• HENGELO • Dyon Verwer, geboren 1 september 2002 te Enschede, debuteerde in 2015 met de single ‘Mijn Droom’ en die droom lijkt enigszins uit te gaan komen. Zingen is de grootste bezigheid van deze leerling van de AOC in Enschede. Thuis heeft hij een eigen oefenruimte en daarnaast mag hij met grote regelmaat in een café in Glanerbrug het publiek vermaken. Middels het verschijnen van een tweede single in 2016 liet Dyon al blijken geen eendagsvlieg te zijn. Zijn derde single ‘Ben Ik Verliefd Op Jou’ is geschreven en gecomponeerd door Henny Thijssen en opgenomen in de M-Works-studio.

Lees meer...

BeckerR-MomentRENÉ BECKER – DIT IS HET MOMENT

Frisse poppy meezinger in de René Becker-traditie..!

• STADSKANAAL • René Becker (44) pakt elke uitdaging met beide handen aan en maakt er wat van. “Je krijgt wat je geeft”, is dan ook zijn levensmotto! Gedreven door zijn avontuurlijke karakter klom René jaren geleden spontaan op het podium bij een feestje in de voetbalkantine van zijn club SC Stadskanaal waarna hij een veelgevraagde artiest werd. ‘Jij Bent Een Wonder’ en ‘Als een Komeet’ groeien uit tot landelijke succesnummers. Inmiddels zijn tal van singles en diverse albums van Becker verschenen en daarnaast gaf hij met de band diep Triest live-concerten.

Lees meer...

WestJ-DagJOHN WEST – EEN DAG ZONDER JOU

Succesvolle Hagenees zet in op après-skiseizoen..!

• DEN HAAG • Muziek heeft vanaf jongs af aan John ‘s leven beheerst. Hij gaat als DJ aan de slag, zingt een duet met Mike Peterson en in 2007 verschijnt zijn debuutsingle ‘Weet Wat Je Begint’. Vanaf 2010 gaat John (29) zich richten op vlotte volks getinte meezingers met een gipsyingrediënten. Optredens tijdens de Toppers-concerten, de release van zijn debuutalbum ‘Jouw Blik’, zijn succesvolle deelname aan Bloed, Zweet & Tranen, een theaterconcert vanwege zijn 10-jarig jubileum, grote hits met Lange Frans en optredens op het Sterren Muziekfeest.. ze zorgen voor een landelijke doorbraak van de Hagenees!

Lees meer...