Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeLei

.

190103HeaderSingles

ZwareJongens-KneuZWARE JONGENS – DE KNEU

Ode aan lievelingsvogel of…

• SNEEK/MAKKUM • Het tweetal, bestaande uit de 62-jarige Fokko Dam uit Sneek en de 61-jarige Arie Kuipers uit Makkum, besloten in 2000 samen te gaan optreden en gezien hun gewicht kozen zij destijds voor de Zware Jongens als artiestennaam. Voor het carnavals- en après-ski seizoen kozen de mannen, bekend van o.a. 'Anton Aus Tirol' en 'Stil Aan De Overkant', voor ‘De Kneu’ als nieuwe single dat door Arie is geschreven. Wie echter luistert naar de refreintjes van deze party-achtige stamper, zal denken dat het hier echt niet over een onschuldig vogeltje gaat, maar ja zoals u weet.. ’t is bijna carnaval he! 

Lees meer...

MezzT-HadpolonaiseTHEO MEZZ – ALS IK JOU NIET HAD GEHAD

Polonaise-versie van eerdere release..!

• WIJK BIJ DUURSTEDE • De zanger, geboren als Theo de Kruijf, nam als vierde generatie de kroeg van z’n ouders over. Theo (53) was al heel wat jaartjes als zanger in het café actief toen hij in 2005 in aanraking kwam met Dj Maurice, is de cover ‘Het is Over’ uitgebracht dat ook nu nog veel gedraaid wordt in o.a. de horeca. In 2016 presenteerde Theo zijn eerste album ‘Toen en Nu’. Met carnaval in aantocht heeft Theo Mezz besloten zijn succesvolle single uit datzelfde jaar ‘Als Ik Jou Niet Had Gehad’ (release 26 september), in een polonaise-versie op te nemen en uit te brengen.

Lees meer...

RietdijkL-LachLEX RIETDIJK – LACH EN LEEF

Over vriendschappen..!

• NIEUWEGEIN • Lex (25) timmert sinds 2010 aan de weg. Hij treedt veelvuldig op tijdens feesten en bruiloften, en is regelmatig te horen in cafés in heel Nederland. Nadat hij in 2012 debuteerde met ‘Bara Bara Bara’ volgde ‘Niemand’, een cover van Re-Play dat in een nieuw jasje werd gestoken. Slechts om de 2-4 jaar meldt de zanger zich steeds met iets nieuws. Zijn nieuwe single ‘Lach en Leef’ heeft Lex samen met Frank van Etten geschreven. Het gaat over de avonturen en belevenissen van vroeger samen met vrienden van toen..

Lees meer...

PaterMoeskroen-SirtakiPATER MOESKROEN – DOE DE SIRTAKI

Polonaise overdwars met hitpotentie..!

• N.BRABANT • Martien van Oostrom, Vincent van Lent, Bart Swerts, Coen Blokx, Jack Glasberen vormen de folkfeest-act Pater Moeskroen die al vele albums, singles en theatertoers op hun palmares hebben staan. ‘Roodkapje’, ‘Hela Hola (tuthola)’, ‘Laat Maar Waaien’, behoren tot de echte hits in het circuit. Afgelopen zomer was ‘Dan Weet Ik Dat ’t Zomer Is’ succesvol en nu is ‘Doe De Sirtaki’ gelanceerd. Een heerlijke pakkende en hartstikke aanstekelijke feestplaat met, zoals de titel al doet vermoeden, wat Griekse invloeden. Wat ons betreft een serieuze tip op landelijk hitsucces én.. het hele jaar rond hé!

Lees meer...

Lawineboys-GasLAWINEBOYS – GAS D’R OP

Ze hangen weer aan de lampen..!

• BUDEL • Meer dan 15 jaar ‘lawinegevaar’ en dan hebben we het alleen nog maar over ons land. De Lawineboys met Koen van Steenbergen en Addie Compen in haar gelederen, staan voor de klappers ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’ en ‘Marianne’ en hebben als feest-act al de podia van Spanje, Hongarije, Gran Canaria, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België onveilig gemaakt. Met ‘Gas d’r Op’, een echte polonaisetrekker zowel geschikt voor carnaval als voor de après-ski gelegenheden in de Alpenlanden, zijn de heren klaar voor het feestseizoen. Een lekker tempo, lekker meeblèren en ach, de confetti in je bier overleef je ook wel weer.

Lees meer...

DJBompaDeMens-ZakDJ BOMPA & DE MENS – ZAK EENS DOOR

Het gaat zo in het zuiden.. en de rest volgt!

• N.BRABANT • DJ Bompa (Frank) is al jaren actief als DJ op vele feesten en partijen en bij diverse tv-programma’s. Zijn collega Marco (de Mens) is naast zanger ook een echte horecaman. Zowel achter de bar als op het podium weet hij de mensen te vermaken. Wat als een grap begon met de single 'Daar Gaan We Met Z'n Allen' groeide uit tot een act met singles en een album als resultaat. Hoogtepunt was het landelijke succes voor 'Als Brabander Ben Ik Geboren' in 2011, dat tot Carnavalskraker werd uitgeroepen. Hun nieuwe single ‘Zak Eens Door’ combineert carnaval met après-ski, en is uitermate gezellig en aanstekelijk!

Lees meer...

NieuwenhuysenL-KusLORENZO NIEUWENHUYSEN – KUS ME NOG EEN KEER

Ja.. ja.. ja..

• UTRECHT • De in Leiden geboren Lorenzo (23) is vast besloten om de top te gaan bereiken in ons land. Mooie ambities maar dan moet je natuurlijk wel een echte X-factor hebben, nog even los van topliedjes en dito producties. ‘Kus Me Nog Een Keer’ is best een aantrekkelijke single welke klein begint maar uiteindelijk een swingende, feestelijke en lekker dansbare plaat wordt. De zanger heeft een fraaie klankkleur, al blijft zoiets altijd iets persoonlijks natuurlijk. Wel moet hij oppassen dat hij niet teveel trekjes van Tino Martin gaat overnemen, zeker bij de kleinere passages.

Lees meer...

HeerenJ-HeenDaButcherJOHAN HEEREN & THA BUTCHER – WAAR MOET ZE HEEN

Single met serieuze boodschap..!

• ROOSENDAAL • Johan Heeren, en Mike Slagter (alias Tha Butcher) hebben onlangs de handen weer ineen geslagen voor het uitbrengen van een zeer speciale single waarop rap, hiphop en het volkse genre zijn samengesmeed tot één geheel. Het liedje kreeg de titel ‘Waar Moet Ze Heen’, mee en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Het thema van deze single is ontstaan doordat een sportmaatje van Johan hem wees op een uitzending van het tv programma ‘Gestalkt’ op SBS6..

Lees meer...

HayeLP-RustigPETER LA HAYE – RUSTIG AAN

Vertrouwen moet groeien dus.. rustig aan!

• ZOETERMEER • Peter La Haye (spreek uit als La Hé), geboren als Peter van Kesteren (39), was als klein jongetje al bezig met zang en muziek. Op zijn tiende verjaardag kreeg hij een soundmixer en hiermee imiteerde hij liedjes van diverse zangers. Vanaf zijn veertiende gaat hij deelnemen aan diverse talentenjachten en twee jaar later heeft hij zijn eerste optreden. In 1996 verschijnt zijn debuutsingle ‘Simpelweg Omdat Ik Van Je Hou’ en negen jaar lag ook, zijn enige tot nu toe verschenen album, ‘De Ramba’ in de winkelschappen. De zanger/producer, die vorig jaar april in het huwelijksbootje stapte en naar het…

Lees meer...

HaverT-WereldTOM HAVER – MIJN HELE WERELD DRAAIT OM JOU

Toegankelijk poppy meezinger..!

• CALLANTSOOG • Tom Haver (41) begint met zingen op 10-jarige leeftijd als hij de troubadour speelt in de eindmusical op de basisschool. Na de HAVO gaat hij studeren aan de hogere hotelschool in Leeuwarden. Later krijgt hij de kans om als dj aan de slag te gaan, iets dat uitgroeit tot een act op diverse locaties in zowel binnen- als buitenland. Vanaf 2011 verschijnen regelmatig singles van Tom en staat hij na het uitbrengen van ‘Samen Vanavond’ in het voorprogramma van de wereldtoer van Michel Teló. Sindsdien verschijnt elk jaar wel een single van de Noord-Hollander.

Lees meer...

HilleL-JaarLYTSE HILLE – HET HELE JAAR FEEST

Van Drachten tot Maastricht..!

• DRACHTEN • Na ‘24 Billen’ en ‘Ik Lach Me De Ballen Uit M’n Broek’, de vorig jaar verschenen singles van de Hille de Vries (42), werd het toch even zweten geblazen; immers welk lichaamsdeel zou hij gaan bezingen op zijn volgende plaat? Ach, het waren gezellige en feestelijke platte meezingers met de zo herkenbare Hartkamp-Padidar sound. Liedjes die in elke kroeg en feesttent en tot in lengte van jaren, zullen leiden tot vrolijkheid. Gelukkig geen ballen of billen uit-de-broek nummer nu van Lytse, maar gewoon ‘Het Hele Jaar Feest’. We zingen hééé, we zingen hooo, we gaan naar links.. en vult u de rest maar in!

Lees meer...

GebrKoJoling-GroentenboerGEBROEDERS KO & GERARD JOLING – DOCHTER VAN DE GROETENBOER

Opmerkelijk..!

• G’BERG-R’VEER-AALSMEER • Carnaval heeft al vaker geleid tot bijzondere combinaties maar de Ko ’s in samenwerking met diva Joling, is toch op z’n zachtst gezegd opmerkelijk!? De mannen, gezamenlijk verantwoordelijk voor de tekst en muziek trouwens van dit typische carnavals niemendalletje, bezingen op dit triootje de dochter van de groenteboer. Zij, die van die meloenen en van de bananen! Zij, die het niet zo nauw neemt met een mannetje meer of minder! “Ik heb zo’n hekel aan dat carnaval”, laat Gerard na deze 3 minuten durende ode aan Brigitte weten. Een echte foute kraker dus!

Lees meer...

DeAlpenzusjes-ZwaaiDE ALPENZUSJES – ZWAAI NAAR JOU

Daar is dan ineens de ware..!

• DEN DUNGEN • Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen ondertussen alweer enkele jaren De Alpenzusjes. Dit nadat Kirsten haar collega Apolonio was komen vervangen. De twee kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vriendschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. De opvolger van de in juni verschenen single ‘Spring Op En Neer’ heet: ‘Zwaai Naar Jou’ en komt uit de pen van de gebroeders Ko i.s.m. de producer van deze plaat. Het tempo hoog, het deuntje aanstekelijk en ook met het LaLaLa-gehalte zit het wel goed op deze Après-ski-ër.

Lees meer...