Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

BesselinkR-EenmaalRON BESSELINK – EENMAAL KOM JIJ TERUG

Bosschenaar covert Koos..!

• DEN BOSCH • Ron (33) begon als discjockey te draaien op feesten en partijen. Tijdens het draaien zong hij graag een liedje mee. In 2006 won deze in Rosmalen geboren zanger de talentenjacht van het Bossche Levensliedfestival en mocht hierdoor na publiekstrekker Jan Smit voor duizenden aanwezigen optreden. In 2016 vierde hij zijn 10-jarig jubileum met een groots feest. De Brabander heeft inmiddels meerdere singles al op zijn naam gezet. Daar is nu een remake van de Koos Alberts-klassieker ‘Eenmaal Kom Jij Terug’ aan toegevoegd...

Lees meer...

GoldJ-ManuelaJOHNNY GOLD – MANUELA

Tranen van het lachen want.. ze leeft!

• ALMKERK • Het tragische ‘Manuela’; dé smartlap onder de smartlappen, in 1971 stond de vinylsingle van Jacques Herb liefst 23 weken in de Nederlandse Top40. Anno 2018 wordt het liedje nog altijd door duizenden meegezongen als Jacq weer eens ergens zijn evergreen inzet. Voor Sir Johnny Gold (52) is zijn remake van ‘Manuela’ de eerste van een 4-luik waarin hij klassiekers in een feestelijk Gold-jasje steekt. En wat is ie leuk geworden en de afloop van deze van oorsprong tranentrekker is ineens veel vrolijker ook, ze leeft..!

Lees meer...

KinnaerB-TijdBELINDA KINNAER – DE TIJD VAN M'N LEVEN

Wat je hebt.. dat is vandaag..!

• ZEDDAM • Vanaf 16 november vorig jaar stond de single ‘Duizend Mannen’ van Belinda Kinnaer (48) liefst 3 weken op de eerste plaats van de HHF-TOP40, en dat terwijl singles als ‘Zeven Oceanen’ en ‘Missen’ maar net onder de bovenste positie bleven steken. Binnen no-time heeft de zangeres behoorlijk naam gemaakt in ons land en dat is razendknap in het toch door zangers gedomineerde wereldje. Haar nieuwe single ‘De Tijd Van M'n Leven’ is een pakkende, tijdloze en swingende popplaat! Bij uitstek geschikt voor jarenlange airplay op de radiozenders terwijl het publiek bij de podia zich er ook uitstekend mee vermaken zal…

Lees meer...

HeerenJ-KijkRvdDaalJOHAN HEEREN & ROB VAN DAAL – KIJK NIET OM

En dan komt ‘t allemaal goed..!

• ROOSENDAAL • Het gaat om het hier, en het nu! Blijf niet hangen in je verleden, leer van toen, en zet nu stappen richting een mooie toekomst! De strekking van (You Gotta Walk) ‘Don ’t Look Back’, het liedje van Motown-formatie The Temptations uit 1965, dat later in 1979 door Mick Jagger en Peter Tosh in een reggaeversie de eerste plaats van onze hitlijsten wist te bereiken. Tot zover de wereldsterren want voor een Nederlandstalige remake van deze evergreen, gaan we nu naar westelijk Brabant waar Johan Heeren en Rob van Daal ook niet langer wensen om te kijken naar het verleden…

Lees meer...

Vinzzent-LeukeVINZZENT – ALLEEN MAAR LEUKE DINGEN

En samen het leven vieren..!

• OOSTERHOUT • ‘Dansé Dansé’, was de eerste single van Vinzzent die, nu 10 jaar geleden op 8 augustus 2008, op de eerste plaats belandde van de HHF-TOP40. Inmiddels zijn we vele successingles verder en is de in Winterwijk geboren Brabander een begrip als het gaat om catchy liedjes met feelgood vibe, precies zoals de zanger in het leven staat. Na ‘Alle Kleine Dingen’, het persoonlijke ‘Kleine Voetjes’ (over zoontje Vince) en ‘Proost Op Deze Dag’, volgt nu de single ‘Alleen Maar Leuke Dingen’. Een liedje dat helemaal past bij deze zanger die komende zomer (20 juli) 40 jaar hoopt te worden…

Lees meer...

WoopW-JukeboxWENDY WOOP – DE JUKEBOX

Thuis nog even flink doorswingen tot morgenvroeg..!

• RUCPHEN • Wendy Koevoets (31) plunderde al op jeugdige leeftijd haar vaders platenkast voor 50er- en 60er jaren muziek. Kleine Wendy transformeerde geleidelijk aan in Wendy Woop waardoor ze in haar omgeving al snel La Woop werd genoemd, de rock & roll diva! Geheel in de rock & roll-style verscheen in juli 2015 dan ook haar debuutsingle: ‘Yaki Taki Oowah’. Drie jaar later is deze act alweer toe aan haar vijfde single. Gekozen is voor ‘De Jukebox’ van Corry en De Rekels dat nu is een lekker swingend popjasje is gestoken met een belangrijke rol voor de blazers. Een klassieker, vaker is gecoverd maar deze is best lekker!

Lees meer...

DungenvdT-JijTONY V.D. DUNGEN – JIJ MAAKT ME GEK

Dansen, dansen, dansen..!

• ST.WILLEBRORD • “Een nieuwe ster in wording”, zo werd Tony van den Dungen (19) in 2017 voorgesteld tijdens de release van zijn eerste singles ‘Ik Voel Me Top’, en ‘Telkens Als Ik Jou Zie’. Zijn vierde single binnen 14 maanden is getiteld ‘Jij Maakt Me Gek’. En daarmee verrast hij! Typisch zo’n plaat voor de stijldansers en dansscholen! Een vlot en ontzettend pakkend liedje, enerzijds modern maar weldegelijk ook met wat nostalgische muzikale invloeden. Wat ons betreft een potentiële airplayhit die het in de zalen vast ook uitstekend gaat doen. De beste van de in Breda geboren Tony, tot nu toe menen wij!

Lees meer...

DaalvR-AlleenROB VAN DAAL – JIJ BENT NIET ALLEEN

Als je wereld vergaat, sta ik voor je klaar..!

• RAAMSDONKSVEER • Tijdens het afgelopen carnaval zette Rob ‘Valeria’ nogmaals in de schijnwerpers maar nu komt de 55-jarige ras entertainer zelfs met 2 singles: Binnenkort verschijnt ‘Kijk Niet Om’, een duet met provinciegenoot Johan Heeren (primeur op HHF) en nu komt Rob met de door Bram Koning naar het Nederlands bewerkte track: ‘Jij Bent Niet Alleen’. Een fraaie poppy ballade; puur en krachtig enerzijds, ingehouden klein anderzijds, en lekker doorleeft neergezet. Eerdere singles van Rob ‘Als Je Echt Van Iemand Houdt’, en Alles Heeft Een Reden’, gaven al aan dat de Brabander meer dan ooit, de serieuze hoek opzoekt.

Lees meer...

BoervdJ-TikkieJORDY VAN DEN BOER – TIKKIE TIKKIE

’n Tikkie irritant zomerhit..!?

• BOXTEL • Jordy scoorde hoog als 'nieuw talent' in het reeds jaren ter ziele zijnde regionale TV-programma 'Brabant Party'. Maar hij wordt sowieso gezien als een jong en veelbelovend talent die als Dj de basis legde voor zijn huidige carrière. De Brabander tekende onlangs een platencontract bij NRGY en brengt nu een nieuwe single op de markt: ‘Tikkie Tikkie’ is een tikkie irritant want die titel zit voor uren in je hoofd. Een trendy zomerse dansplaat die na één keer draaien al bevestigt dat dit in de uitgaansgelegenheden tot een heuse kreet kan gaan uitgroeien. Zij is iets meer dan een tikkie.. eigenwijs!

Lees meer...

BisschopsD-DromenDELANO BISSCHOPS – IN MIJN DROMEN

Uitermate vrolijk..!

• BREDA • Delano (20) stond als kind al graag in het middelpunt van de belangstelling. Op 16-jarige leeftijd pakte Delano spontaan de microfoon, hij stond er al om bekend dat hij altijd alles meezong. Na zijn eerste boeking wist Delano het zeker: “Ik wil zingen en mensen vermaken op feesten en partijen”. Begin 2017 verscheen zijn eerste single ‘Kom En Ga Mee’ en 12 mei jl. vond de lancering plaats van zijn nieuwste single ‘In mijn dromen’. Een pittige energieke dansplaat die louter vrolijkheid uitstraalt en daarnaast gemakkelijk is mee te zingen.

Lees meer...

DamenH-TrouwHENK DAMEN – TROUW MET MIJ

Voor altijd, is nog niet lang genoeg..!

• ZALTBOMMEL • 15 juni a.s. gaat deze volkszanger trouwen met zijn grote liefde Nathalie. Speciaal hiervoor is het gevoelige en uiteraard zeer persoonlijke ‘Trouw Met Mij’ geschreven. Henk (37) is al meer dan 15 jaar actief in ons circuit, sinds enkele jaren timmert hij ook in Duitsland goed aan de weg, daarnaast produceert en schrijft hij voor collega artiesten en presenteert hij tegenwoordig ook zijn eigen muzikale TV programma. Sinds hij haar zag, had hij maar één hartenwens, en dat is dat hij met haar trouwen mag. Over een maand van nu is het zover en vandaar deze prachtsong van de geboren Bosschenaar!

Lees meer...

Maico-MiljoenMAICO – JE BENT ER ÉÉN UIT ‘N MILJOEN

Niet uit duizenden maar uit ’n miljoen..!

• ENSCHEDE • Maico Eijlders, 22 mei wordt hij 23, was de feestzanger van familie, vrienden en kennissen. Maar als hij gaat deelnemen aan talentenjachten en er zelfs eentje wint met als hoofdprijs het opnemen van een single, dan verschijnt kort hierna ‘Liefde Is Een Virus’. Inmiddels heeft de Tukker diverse singles op zijn naam staan. “Je bent er één uit duizend”, is een gezegde maar Maico hanteert de overtreffende trap en maakt daar ‘Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen’ van.

Lees meer...

MeijsG-WatGINO MEIJS – WAT EEN MOOIE DAG

De zomer lonkt..!

• TILBURG • De 29-jarige uit Tilburg afkomstige Gino, groeide op met muziek en nadat hij op feesjes en partijen begon te zingen, kreeg hij al snel het predicaat ‘talent’ toebedeeld. In 2010 verschijnt zijn eerste single ‘In De Zomerzon’ gemaakt op de welbekende klanken ‘In The Summertime’ van Mungo Jerry uit 1970. “In samenwerking met Frank Verkooyen is er weer iets moois van gemaakt, ik ben dan ook super tevreden met het eindresultaat”, zo laat Gino weten over zijn nieuwe single ‘Wat Een Mooie Dag’. Het betreft een attractieve, opgewekte en moderne zomerse single van, Gino Meijs dus!

Lees meer...