Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

JanssenH-Amanda1HENK JANSSEN – AMANDA

Wat 'n fantastico..!

• NIJMEGEN • Muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in het leven van zanger/drummer Henk Janssen (53). Hij was actief bij o.a. De Havenzangers, Les Chromona’s en de Moonlights en recent maakt hij samen met Johnny Meijers deel uit van duo de Fantasticos. Zij scoorden enkele flinke hits, brachten 2 albums op de markt, waarna men niets meer vernam van het tweetal. Nu met de oktoberfesten voor de deur meldt Henk zich weer eens met een soloplaat. ‘Amanda’ is een echte plaat voor het komende seizoen. Een qua tekst kolderieke en ondeugende meezinger, waarbij je meteen mag aansluiten in de polonaise!

Lees meer...

BurgW-ZomaarWILLIAM BURG – ZOMAAR

Love at first sight..!

• DEN BOSCH • Levensliedzanger William Burg (43) die de laatste paar jaar, wat ons betreft in elk geval, een paar prachtige liedjes heeft uitgebracht, heeft nu ‘Zomaar’ op de digitale plaat laten persen. Het is de opvolger van het eerder dit jaar verschenen ‘Als Jij Straks Nog Spijt Krijgt’ dat medio mei de veertiende stek in de HHF-TOP40 wist te bereiken. ‘Zomaar’ is een vlotte, vrij luchtige maar zeker ook gezellige en dansbare meezinger dat ditmaal afkomstig is uit de pen en studio van Mario Velltman.

Lees meer...

DamvD-BlijftDENNIS VAN DAM – IK WIL DAT JE BIJ ME BLIJFT

La-La-La-gehalte..!

• HELLENDOORN • Dennis zingt al sinds zijn 15de, stond o.a. op de Mega Piraten Festivals, maar hij ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Hij is echter niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar dus ook zanger. Eerder dit jaar maakte hij zijn comeback door ‘Als Een Komeet’ van René Becker, in een vernieuwd jasje op single uit te brengen. Dennis schreef zelf de tekst en muziek voor zijn nieuwste product ‘Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft’ dat een feestelijke meezinger is geworden met een aanstekelijk refrein en een track met een hoog la-la-la-la-gehalte!

Lees meer...

VersteegS-VerliefdSVEN VERSTEEG – VERLIEFD ZIJN

Cupido kwam langs…!

• DIEMEN • Sven (21) deed als grap mee aan een talentenjacht van Jantjes Verjaardag in Amsterdam. “Wat er toen gebeurde is met geen woorden te beschrijven. Ik ging door naar de volgende ronde en werd uiteindelijk vijfde tussen allemaal ervaren artiesten. Ik had de avond van mijn leven en vanaf dat moment groeide bij mij het idee om mij verder te ontwikkelen als entertainer”, aldus Sven. In 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Alles Voor Mij’…

Lees meer...

Colinda-VergeefCOLINDA – IK VERGEEF JE

Vergeven is 1, vergeten is iets héél anders!

• TILBURG • De traditionele knipoog is er uiteraard weer aan het eind van de nieuwste video ‘Ik Vergeef Je’ van Colinda. Waar ze de afgelopen jaren om de 3-4 maanden met een nieuwe plaat op de proppen kwam, moeten we nu terug naar november vorig jaar toen ‘Dat Heb Ik Allemaal Voor Jou Gedaan’ op single verscheen. Maar de oplettende luisteraar weet dat de Tilburgse tussendoor samen met dochter Daisy de liedjes ‘Als Jij…’ en ‘Als Hij Echt Van Mij Hield’ uitbracht naast een nieuw solo album ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’. Van dat album is nu ‘Ik Vergeef Je’ als single verschenen, in alles een echt Colinda-liedje menen wij.

Lees meer...

RabenD-NachtDANI RABEN – GEEF MIJ DE NACHT VAN MIJN LEVEN

Tweede single van Gelderse twintiger..!

• DINXPERLO • De in Doetinchem geboren Dani Raben (20) is een fervent motorcrosser, maar hij heeft dit terzijde geschoven om zich helemaal te richten op de muziek. De Gelderse zanger debuteerde eerder dit jaar met ‘Als Je Zegt Het Is Voorbij’. Dani liet weten dat dit naar meer smaakte en dat hij vast van plan is de muziekmarkt te gaan veroveren. Marco Luesink schreef en componeerde de pakkende meezinger ‘Geef Mij De Nacht Van Mijn Leven’, de tweede single van Dani. Samen dansen met je grote liefde aan de vooravond van een onvergetelijke nacht.. Dani Raben vertelt je er alles op zijn gloednieuwe single!

Lees meer...

HerbJ-ZoonJACQUES HERB – MIJN ZOON

‘My Boy’ persoonlijk beladen song voor Jacq..!

• EPSE • Jacques, ‘Koning van de Smartlap,’ telt ondertussen 72 lentes en werd een kleine 50 jaar geleden ontdekt door Pierre Kartner. Nog altijd brengt hij met grote regelmaat hits als ‘Manuela’, ‘De Toreador’ of ‘Een Man Mag Niet Huilen’ ten gehore. Na jaren ‘My Boy’ (bekend van Elvis Presley) in het Engels gezongen te hebben, heeft de in Rotterdam geboren levensliedzanger dan eindelijk een Nederlandstalige versie opgenomen. ‘Mijn zoon’, een onderwerp dat voor Jacques toch erg gevoelig ligt gezien zijn verleden…

Lees meer...

Alwin-LeefALWIN – LEEF MET ‘N LACH

Hé Hó, je krijgt het niet cadeau..!

• SCHORE • Alwin (47) is vader van drie kinderen en hij startte zijn muzikale carrière op jonge leeftijd. Als drummer in diverse formaties met optredens in zowel binnen- als buitenland, leerde hij de kneepjes van het vak. Maar zingen was toch zijn grote liefde en dus besluit hij in 2000 solo te gaan met als gevolg de release van vele singles. Met ‘Leef Met ’n Lach’ brengt de Zeeuw weer volop vrolijkheid richting het luisterpubliek. Een eenvoudige volkse meezinger met tal van clichés die u veelvuldig tegenkomt binnen het Nederlandstalige wereldje. Verrassend en gezellig is echter wel het gekozen reggaesausje.

Lees meer...

BroerF-GemeenFRITS BROER – ZO LIEF GEMEEN

Draai er nu eens niet om heen..!

• NIEUWEGEIN • De in Amersfoort geboren Frits (27), was van jongs af aan al heel druk met theater en muziek. Vanaf zijn achttiende gaat Frits zanglessen volgen en later neemt hij deel aan zowel Popstars als X Factor. In december 2016 verschijnt zijn debuutsingle 'Nu Of Ooit' en droomt deze zanger/presentator sindsdien van een optreden in Ahoy. Zijn derde single ‘Zo Lief Gemeen’ is een karaktervolle en aantrekkelijke poppy plaat, dat het radiopubliek snel zal kunnen gaan oppikken mede door de Ow-ho-ho-ho-ho ‘s. Het is zo fout maar ’t voelt zo goed.. nu kent u de rode draad! Een luistertip!

Lees meer...

KoenenA-NachtARJAN KOENEN – EEN NACHT MET JOU

Het blijven maar dromen..!

• WESTERVOORT • Arjan (24), geboren in Oud-Zevenaar, zingt sinds 2016, en stapje voor stapje probeert hij sindsdien meters te maken als zanger. Hij werkt naar een eigen sound en repertoire toe, met toegankelijke melodieën en teksten, maar liefst ook met jonge eigentijdse arrangementen. Eerder dit jaar verschenen zijn eerste liedjes ‘Papa’ en ‘Er Hangt Een Feestje In De Lucht’. Deze worden nu gevolgd door het poppy en aanstekelijke ‘Een Nacht Met Jou’ dat vast op menig playlist terecht zal gaan komen. Arjan is nuchter genoeg om te weten dat het publiek het succes ervan bepaalt en zo is ’t natuurlijk!

Lees meer...

TerpD-VleugelsDANNY TERP – JIJ GEEFT MIJ VLEUGELS

Jij bent diegene..!

• AALSMEER • Deze Amsterdammer (33) werkt onverstoorbaar aan zijn carrière en heeft de afgelopen jaren doorlopend singles uitgebracht. ‘Jij Geeft Mij Vleugels’ is een bewerking van ‘La Cintura’. Een trendy Nederlandstalige remake dus, eentje waar naar verwachting vooral een jeugdig publiek bij de podia warm voor zal gaan lopen. De eerlijkheid gebiedt ook te moeten zeggen dat het radiopubliek dit soort covers veelvuldig krijgt voorgeschoteld in een zomerse periode, en dus is zo’n plaat als deze niet echt opvallend.. maar het klinkt evengoed wel lekker hoor!

Lees meer...

TruckerT-ZoekTINA TRUCKER – IK ZOEK COLLEGA‘S

Zingende truckers gezocht..!

• HELMOND • Een kleine 40 jaar geleden verscheen haar debuutsingle ‘Ik Ben Een Vrouw Om Te Benijden’! Tina Trucker (66) maakte na jaren van radiostilte in 2012-2013 haar comeback en sindsdien verschenen vele singles als ook een 3-schijfjes tellend album in het kader van haar 35-jarig jubileum. Onze bekendste zingende vrouwelijke vrachtwagenchauffeur, laat zich nu horen om het al jaren voortdurende tekort aan truckers in ons land aan de kaak te stellen met een nieuwe single: ‘Ik Zoek Collega’s‘. Een makkelijke en typische trucker-meezinger met dus een nobele boodschap. Solliciteren dus! 

Lees meer...

ZUS-ShineZUS – JE LAAT ME SHINEN

Zegswijze onder de jeugd wordt single titel..!

• SCHIJNDEL • De zusjes Bo (21) en Kiki (18), vormen sinds 2013 duo ZUS. Na de release van diverse singles verscheen eerder dit jaar hun debuutalbum getiteld.. ‘Zus’. Nu hebben de dames ‘Shinen’, een uitdrukking van de jeugd van tegenwoordig gebruikt, voor hun nieuwe en dus qua tekst in elk geval, trendy single! Deze energieke meiden-act nam hiervoor zoals gebruikelijk plaats in de studio van Kees Tel die het liedje schreef, componeerde en produceerde met trendy reggaeton-ritme.

Lees meer...