HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

WagnerD-Weekend DJANGO WAGNER – HET IS WEER WEEKEND

Zing mee en laat je maar gaan..!

NUENEN - Augustus 2016, twee en een half jaar geleden dus alweer, tekende Django Wagner voor de release van zijn zesde studioalbum ‘Emoties’ met hierop o.a. de singles 'Laat Me Lachen', 'Oh Milena', '100 Jaar', 'Wij Met Z'n Twee' (met Danny de Munk) en 'Zonder Jou Kan Ik Niet Leven'. Opvallend genoeg is nu gekozen opnieuw nog een albumtrack op single uit te brengen. Het liedje ‘Het Is Weer Weekend’ staat in zowel de reguliere- als de Sinti-versie op het schijfje. Zonder twijfel één van de meest opvallende Wagner-liedjes ooit. Pure zigeunermuziek, bijzonder opzwepend, uiteraard gewapend met het zo kenmerkende gipsy temperament en uitgevoerd samen met het Koninklijk Zigeunerorkest Roma Mirando. Al met al, verrassend en best gewaagd dat dit feestliedje tóch nog op single verschijnt!

Lees meer...

DekkerD-Echte DAVE DEKKER – ECHTE VRIENDSCHAP

Iets beters bestaat echt niet..!

AMSTERDAM - Dave (21) drong in 2012 door tot de finale van The Voice Kids maar hij kreeg vooral bekendheid met zijn rol in de musical Ciske de Rat waardoor hij veel media aandacht opdeed. Met Danny de Munk nam hij het duet ‘Laat Ons Niet Alleen’ op en in 2009 trad hij op tijdens zijn HMH-concerten. Naast diverse singles welke in de loop der jaren door Dave werden uitgebracht lanceerde hij in 2012 zijn debuutalbum ‘Dit Ben Ik’. Zijn nieuwste product ‘Echte Vriendschap’ is een pakkend, toegankelijk en radiovriendelijk popliedje met het al zo vaak bezongen thema ‘vrienden voor het leven’. Alles is live ingespeeld, een absolute meerwaarde! Van Dave krijgt het publiek eigenlijk te weinig voorgeschoteld om landelijk in de schijnwerpers te ‘blijven’ denken wij.

Lees meer...

SmithR-Als RAY SMITH – ALS JE GAAT

Je bent de zin van mijn bestaan..!

AMERSFOORT - De in Friesland geboren Ray (57), leerde op jeugdige leeftijd gitaar spelen waarna hij bij diverse bands actief is. Vanaf 2016 levert Ray, graag geziene artiest op Pasar Malan-festivals trouwens, diverse Nederlandstalige singles af. De zanger schreef zelf de tekst van zijn nieuwste liedje ‘Als Je Gaat’. “Het moest een rustig nummer worden met veel live instrumenten. Dat klinkt het net even iets anders. Het heeft meer impact. Over het eindresultaat ben ik meer dan tevreden”, aldus de zanger. Het liedje is een fijne tijdloze ballad in prettige en uiterst sfeerrijke soulachtige muzikale setting. Gevoelig neergezet door de zanger al missen we wel een beetje de pure warmte die hoort bij een dergelijke song die je niet al te vaak tegenkomt in dit circuit.

Lees meer...

BoesW-Druk WESLEY BOES – ACH MAAK JE NIET ZO DRUK

Aan de buitenkant zie je bijna nooit hoe iemand zich echt voelt..!

VEENENDAAL - ‘Ach Maak Je Niet Zo Druk’ is de eerste release op zijn eigen label; Boes Music. Bij Wesley (29) is het muziek wat de klok slaat. Vanaf 2010 nam zijn hobby steeds serieuzere vormen aan, er volgden vele optredens en in 2011 verscheen van de geboren Hagenees zijn debuutsingle; ‘Hé Ga Je Mee’. Zijn volgens ons alweer 12e single ‘Ach Maak Je Niet Zo Druk’ is een gezellige feestplaat die vast goed gaat vallen in de kroegen. Zelf de slingers ophangen als je een feestje wilt, is het motto. Alle zegen komt van boven dus trek je van niemand iets aan, aldus de meezinger die vast op aardig wat airplay mag rekenen.

Lees meer...

NicolayA-Begin ALBERTO NICOLAY – EEN NIEUW BEGIN

Kijk vooral naar het heden..!

PURMEREND - Alberto (50) hielp al op jonge leeftijd zijn ouders bij hun werkzaamheden op de Amsterdamse Dappermarkt naast de kraam van de ouders van Gordon. Die laatste en Alberto gingen samen de talentenjachten af en traden regelmatig samen op in die tijd. In 1994 verscheen van hem een Engelstalig album, zijn debuutsingle ‘Is M’n Hart Wel Groot Genoeg’ kwam in 2002 uit, terwijl hij in 2013 en -14 auditie deed voor Bloed, Zweet & Tranen. Met zijn autobiografische liedje ‘Een Nieuw Begin’, een gedragen uptempo en poppy song, sluit de zanger een beladen periode af waarin hij scheidde van zijn vrouw en beide ouders verloor. De bijbehorende video bevat beelden van zijn theaterconcert van 5 november jl. dat in Purmerend plaatsgreep.

Lees meer...

DamernH-Zit HENK DAMEN – HOE ZIT HET NOU MET ONS

Bang dat het vuur verdwijnt en er de sleur in komt..!?

ZALTBOMMEL - 15 juni 2018 stapte Henk (38) in het huwelijksbootje met Nathalie waarop het persoonlijke liedje ‘Trouw Met Mij’ verscheen. De Bossche zanger, gehuisvest in de Betuwe, zoals bekend ook aan de weg timmerend bij onze Oosterburen en binnenkort eigenaar van een studio in Nijmegen, lanceer nu ‘Hoe Zit Het Nou Met Ons’. Een erg hitgevoelig liedje met een voor Henk erg opvallend en pakkend ritme, terwijl je het refreintje op herkenbare melodie snel meezingt. Bespreek je twijfels gewoon met je geliefde, dan maak je een einde aan die sluimerde onzekerheid die je weleens overvalt!

Lees meer...

PouwelsR-Iemand ROBERT POUWELS – IS ER IEMAND

Ik weet niet waar mijn huis woont..!

TOLKAMER - In 2012 lanceerde zanger, entertainer en Feest-Dj Robert Pouwels zijn debuutsingle ‘Ik Geniet Zo Van Het leven’. De al sinds de jaren-90 in de muziek actieve Robert, begon bij orkest Snoek dat als grap werd opgericht maar uiteindelijk serious business werd. Hij ontwikkelde een Hazes-act waarmee hij nu nog steeds op de podia is te vinden. Deze veelzijdige artiest, hij deed ook auditie voor Bloed, Zweet en Tranen trouwens, presenteerde op 2e kerstdag met René Karst, Stef Ekkel, Gino Graus en Belinda Kinnaer in de line-up, zijn uiterst vrolijke en feestelijke nieuwe single met kolderieke tekst ‘Is Er Iemand’.

Lees meer...

HelemaalHollands-HerzileinHELEMAAL HOLLANDS - HERZILEIN

Met de trein terug naar muttilein..!

ROTTERDAM - Van Boyzone (Soundmixshow) en Move-It naar Helemaal Hollands dat nu alweer een kleine 15 jaar op de podia is te vinden. Het aantal uitgebrachte geluidsdragers van de mannen is al lang niet meer te tellen. Zo is hun nieuwste ‘Herzilein’ alweer hun 7e liedje in iets meer dan 20 maanden tijd. Franky Boy (Frank Kneepens – 68 jaar) zette ‘Herzilein’ in 1990 al op vinylsingle. Een typisch liedje uit de categorie ‘volksmusik’ dat nu door Helemaal Hollands is een aanstekelijke feestjas is gestoken, uiteraard volledig gericht op het après-ski seizoen maar ook een liedje dat elk moment van het jaar tot vrolijkheid zal gaan leiden.

Lees meer...

PonsenW-WordWESLEY PONSEN – WORD JE OOIT NOG VAN MIJ

Julio blijft hot..!

• NOOTDORP • De laatste 2 jaar horen we weer regelmatig van Wesley Ponsen (31) wiens muzikale carrière in 2011-2013 een boost kreeg door het landelijke succes van de single ‘Laat Mij Maar Gaan’. Eerder in 2018 tekende de geboren Hagenees voor ‘Ga Je Met Me Mee’ dat volop airplay kreeg in het land. Die single wordt nu gevolgd door ‘Word Je Ooit Nog Van Mij’. Een moderne pakkende versie van ‘Quero’ van Julio Iglesias uit 1975, dat ooit ook door Frans Bauer al eens in een medley werd gestoken op Nederlandse tekst. Wesley schreef overigens zelf de tekst voor zijn single die wel eens hoge ogen zou kunnen gaan gooien.

Lees meer...

DaalvR-IvanhoeROB VAN DAAL – IVANHOE

De groeten van.. AOW’er Ivanhoe!

• RAAMSDONKSVEER • ‘Geniet Van Elke Dag’, zijn eind september uitgebracht feestsingle, was weer eens een ouderwetse Van Daler! Het liedje bereikte zelfs de 4e plaats van de HHF-TOP40. Maar nu keert Rob van Daal helemaal terug naar de 12e eeuw, terug een zeer succesvolle televisieserie uit de zestigerjaren ook: ‘Ivanhoe’ ! De tijd van de ridders wordt door de zanger levensecht vertolkt in de videoclip compleet met kostuums, paarden maar ook andere ‘verrassende’ figuren. Deze toch wat kolderieke carnavalsplaat zou best eens hoge ogen kunnen gooien, zelfs als is Ivanhoe een dikke tachtiger in harnas ondertussen!

Lees meer...

Zus-VandaagZUS – VANDAAG

Zusjes pakken Limburgse klassieker..!

• SCHIJNDEL • In 2018 tekenden de gezusters Bo en Kiki voor de release van hun debuutalbum én de singles ‘Geluk Is Een Dans Met Jou’ en ‘Je Laat Me Shinen’. Nu hebben de dames een liedje genomen dat al vaker is gecoverd. ‘Vandaag’ werd uitgevoerd door de Limburgse formatie W-Dreej, met Quinn Warmerdam als schrijver ervan in hun gelederen. In april 2010, kreeg het liedje liefst 5 sterren op deze website. En in 2011 waren het Imca Marina & Dario die het nummer als ’n Heerlijke Dag’ uitbrachten en de hitlijsten in zongen. Nu wordt overbekende melodie dus opnieuw gebruikt maar dan voor de feestsingle van ZUS.

Lees meer...

BeenseP-WaaromPETER BEENSE – WAAROM HEB JE NOOIT GEZEGD

Zanger op de bres voor Alzheimer Nederland..!

• AMSTERDAM • Een kleine 35 jaar is Peter Beense (55) inmiddels actief in het circuit, de laatste jaren doet hij zijn kunstje óók als hij met Django Wagner en Frans Duijts als de Echte Vrienden op de bühne staat. Deze oer-volkszanger, die dit jaar een Nr.1-notering in de HHF-TOP40 pakte met het door Frank Verkooyen geschreven ‘Alles Draait Om Geld’ (Nr.2 in het Single-jaaroverzicht-2018), maakt nu ruimte voor de serieuze zaken van het leven namelijk; gezondheid. Hij en zijn platenlabel Nationale Artiesten Parade doneren de opbrengst van de nieuwe Beense-plaat ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’ aan stichting Alzheimer Nederland…

Lees meer...

MetzD-JagenDANIËL METZ – JAGEN DOOR DE SNEEUW

Jodelen met een neutje op..!

• BUREN-AMELAND • Met de hartstikke leuke kroegenplaat ‘Tik ‘m Aan’ leverde Daniël Metz afgelopen juni zijn debuutsingle af. Maar denk nou niet dat Metz een nieuwkomer is. Zo speelde hij o.a. jaren achtereen bij de band Mon Amour dat afgelopen juni haar laatste concert gaf. Daarnaast is deze accordeonist, toetsenist en zanger eigenaar van een studio en speelt hij op tal van singles mee, welke de afgelopen jaren verschenen. ‘Jagen Door De Sneeuw’ is de titel van zijn nieuwe single. Een gezellige en aanstekelijk, en typische Après-ski plaat die in Tirol vast gaat aanslaan maar ook door de radiozenders opgepikt zou kunnen gaan worden.

Lees meer...