Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

DouwsmaT-LachenTIM DOUWSMA – LACHEN IN DE REGEN

Kopje onder met je grote liefde..!

• DIEMEN • Multi talent Tim Douwsma (30) bracht in 2017 na drie jaar radiostilte weer een solosingle op de markt. ‘Dat Ding Met Jou’ kreeg een zomerse opvolger. Het duet ‘Het gevoel’ met ‘Henk Dissel mag zelfs tot één van de Nederlandstalige zomerhits van 2017 worden gerekend. Het was Nielson die Tim ’s nieuwe liedje ‘Lachen In De Regen’ schreef. Een vrolijke, luchtige en breed toegankelijke maar zeker ook dansbaar liedje, dat zowel een jong als wat ouder publiek moet kunnen gaan bereiken. Dansen door het leven en dus ook lachend door de regen! Samen sterker dan welke storm ook!

Lees meer...

SaundersD-KomDEAN SAUNDERS – KOM MAAR DICHTERBIJ

Vrolijk zomers én herkenbaar..!

• HOORN • Inmiddels staat de teller op 7 tattooshops en daarbij zal het vast niet blijven voor Dean Saunders die u uiteraard nog kent van Popstars maar ook van het best wel roerige leventje van de zanger (37) en zijn broers waarmee nog wel eens het nieuws werd gehaald. De in Londen geboren Dean schreef met Marco Leeuwis zelf de tekst van de cover ‘Kom Maar Dichterbij’ waarop verder Daniël Metz op accordeon en Harold en Louisa Verwoert (backings) te horen zijn.

Lees meer...

KantersM-LittleMARCO KANTERS – MY LITTLE LADY (GOLDFINGER REMIX)

Brabander viert jubileum met feest, remix van successingle én album..!

• ROOSENDAAL • De carrière Marco Kanters (38), start eind jaren negentig met optredens in zijn stamcafé. ‘De Nacht Is Lang.. Niet Lang Genoeg’ was de titel van zijn debuutsingle waarvan enkele duizenden exemplaren werden verkocht. Sindsdien verschijnt elk jaar wel een single van deze sympathieke gezelligheidszanger. Komende april viert de zanger zijn 20-jarig artiestenbestaan met een groots feest in Made dat al snel uitverkocht raakte én een album. Eén van zijn singles die landelijk scoorde was ‘My Little Lady’ dat onlangs door Waylon v.d. Heiden (Goldfinger) is geremixed welke nu op single is uitgebracht.

Lees meer...

Kimberly-LeefKIMBERLY– LEEF VANDAAG

Want morgen is onzeker..!

• HEERHUGOWAARD • “Dit keer geen standaard verliefde man/vrouw in mijn clip maar twee heerlijke verliefde jongemannen die de hoofdrol spelen! De liefde is van ons allemaal”, aldus de Noord-Hollandse zangeres Kimberly (53) die bekend staat om vrolijke en feestelijke getinte singles. Haar nieuwste product ‘Leef Vandaag’ heeft precies die inslag en is een liedje met een boodschap dat menigeen zal aanspreken; het verleden kunnen we niet veranderen, morgen is onzeker, dus leef vandaag; geniet van elke dag en laat je vooral niet beïnvloeden door wat anderen denken of ervan vinden.

Lees meer...

WestJ-LaatJOHN WEST – JIJ LAAT MIJ LEVEN

Zonder blikken of blozen..!

• DEN HAAG • Hoewel wij John West in 2007-2008 al op de korrel hadden als aanstormend talent, gaat de carrière van de nu bijna 30-jarige Hagenees los vanaf 2010. Singles van toen als ‘Jouw Blik’, ‘Jij Met Je Mooie Ogen’ en ‘Lach En Leef’ gaan landelijk. Twee jaar later verschijnt zijn debuutalbum, hij doet het meer dan verdienstelijk bij Bloed Zweet & Tranen en als in 2014 de single ‘Blijf Bij Mij’ verschijnt in samenwerking met Lange Frans, breekt John volledig door. Inmiddels zijn we aan de vooravond van ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’, het vierde studioalbum van de zanger…

Lees meer...

StuiverJ-KleurJULIAN STUIVER – JIJ GEEFT KLEUR AAN MIJN LEVEN

Derde single van twintiger uit Brabant..!

• HELMOND • Al vanaf zijn achtste is Julian bezig met zijn zangcarrière. Al die jaren heeft zijn vader, die inmiddels is overleden († maart 2016), hem gesteund. “Zonder mijn vader was ik nooit zover gekomen, ik heb alles aan hem te danken”, vertelde Julian (21), tijdens de release van zijn vorige single; ‘Hé Pap’. Julian was in 1997 als 12-jarige al te zien bij Holland’s Got Talent waarin hij de halve finale haalde. Gerard Joling merkte toen al het talent op van de jonge zanger: “Top stem, kippenvel, tranen in mijn ogen, vond het prachtig”. Zijn nieuwe single is getiteld: ‘Jij Geeft Kleur Aan Mijn Leven’.

Lees meer...

SchuitmakerM-ZomerMARCO SCHUITMAKER – ZOMERNACHT IN GRIEKENLAND

Groninger werkt aan debuutalbum..!

• ALTENA • Onder begeleiding van Christiaan Hulsebos (bekend van het voormalig duo Christiaan & Diana), verscheen in 2017 'Niemand Kust Als Jij', de debuutsingle van de Groningse zanger Marco Schuitmaker (19). Voor de nuchtere noordeling was het een droom die uitkwam. Tijdens één van zijn optredens leerde hij Christiaan Hulsebos kennen en de klik was er meteen om te gaan samenwerken. Inmiddels is de agenda van de in Oude-Pekela geboren zanger, goed gevuld met optredens en heeft hij meerdere singles op zijn naam staan.

Lees meer...

BosE-TruckEDWIN BOS – TRUCKCHAUFFEUR IN HART EN NIEREN

Trucker herenigt met vrouw en kroost..!

• SCHOONEBEEK • Na het opnemen van demo’s verscheen in 2014 zijn debuutsingle ‘Genieten Van De Zomer’. Edwin (49) combineert het zingen met zijn werk in de gas- en olie-industrie. De zanger kreeg veelvuldig de vraag of hij ook eens een nummer zou willen uitbrengen voor de vrachtwagenchauffeurs. Samen met zijn vaste tekstschrijver en producer hebben zij het idee uitgewerkt met ‘Truckchauffeur In Hart En Nieren’ als resultaat. Het liedje vertelt het verhaal van zonen die ooit met hun vaders mee mochten op de wagen waardoor zij later uiteindelijk ook vrachtwagenchauffeur zijn geworden.

Lees meer...

HermansR-ToekomstRAYMON HERMANS – TOEKOMST

Wat die brengen zal weet niemand..!

• ST.WILLEBRORD • Begin oktober van het vorige jaar verscheen zijn debuutalbum ‘M’n Favoriet’ en tegelijker tijd lanceerde Raymon van dat album de single ‘Gevallen’. Een track dat je niet meer uit je hoofd kreeg. “Vraag me niet waarom… Ik ben voor jou gevallen en nooit meer opgestaan”. Absoluut een favoriet in de uitgaansgelegenheden waar Hollands gedraaid wordt en een single dat torenhoog in de hitlijsten vertoefde zoals een tweede stek in de HHF-TOP40. Deze doorbraaksingle voor de onlangs 24 geworden Brabander, wordt nu gevolgd door de track ‘Toekomst’ dat eveneens op zijn debuutalbum is te vinden.

Lees meer...

BronkhorstW-TrotsWESLY BRONKHORST – TROTS OP JOU

Vergeet het niet te zeggen..!

• AMSTERDAM • 2017 was een heel bijzonder jaar, en voor de zanger zelf vast ook een onvergetelijk jaar. Eerst reikte Jaap van Zweden het dubbelalbum ‘15’ uit aan de Amsterdamse volkszanger en op 15 mei 2017 vierde Wesly zijn 15-jarig jubileum met een feest in Het Concertgebouw in Amsterdam dat later op 2DVD/CD is uitgebracht. Volgens ons voor het eerst, dook Wesly de Fendal Sound Studio te Loenen aan de Vecht in, om daar zijn nieuwe single ‘Trots Op Jou’ op te nemen. Het betreft een romantische, hypergevoelige en emotioneel geladen ballade, waarin iedereen zich echter wel herkennen zal…

Lees meer...

StelteH-HandenHENK STELTE Ft. PIET Jr.– WARME HANDEN

Laat de zomer nu maar komen..!

• UTRECHT • Henk Stelte (29), raakte in 2012 besmet met het zangvirus. Hij kreeg zoveel leuke reacties tijdens een karaokeavond dat hij erover ging nadenken meer mee te gaan doen. Henk kreeg vervolgens diverse optredens waarbij hij zich uiteraard moest bedienen met covers. Al snel begon het te kriebelen eens een eigen nummer te gaan opnemen. Zijn debuutsingle was getiteld ‘Soms Tegen Beter Weten In’ dat uitkwam in 2013. Inmiddels heeft de Utregter meer dan 10 singles op zijn naam staan waarvan de laatste twee steeds in samenwerking met rapper Piet Jr werden opgenomen.

Lees meer...

FrogerD-AllesDANNY FROGER – M’N ALLES

’t Dondert en het ’t bliksemt sinds de kennismaking..!

• BLARICUM • Op 7 september van het vorig jaar hees de single ‘Omdat Ik Zoveel Om Je Geef’ van Danny Froger, zich naar de bovenste trede van de HHF-TOP40. Bijna 15 jaar geleden alweer introduceerde zijn vader hem tijdens zijn laatste soloconcert in de Arena. Vanaf 2012 timmert Danny zelf aan de muzikale weg al zat daar ook een periode van 4 jaar tussen waarin niks nieuws verscheen van deze inmiddels dertiger. Zijn nieuwe single ‘M’n Alles’ is een vrolijke lekker swingende en pakkende radioplaat die, zo is onze verwachting althans, op veel bijval mag gaan rekenen bij publiek en de media. Danny zit op koers!

Lees meer...

Haverman-Vorst-HeyGERRIT HAVERMAN & FRITS V.D. VORST Ft. PIET Jr.– HEY DJ

Als drie vechten om een been..!

• RAALTE • Door Martin Dams, u kent hem als solozanger maar ook van zijn deelname aan Ancora, belandde Gerrit Haverman (32) bijna 15 jaar geleden alweer voor het eerst in de studio. Een single en een album werden destijds vlot op de markt gebracht door de Deventenaar. Ook in deze Hanzestad werd Frits v.d. Vorst geboren. Deze trucker (30) is nog maar kort actief als zanger en heeft sindsdien de singles ‘Alleen Maar Jij’ (2016) en ‘Jelena’ (2017) op zijn naam gezet. Deze inwoners uit Raalte hebben nu ‘Hey DJ’ op single uitgebracht dat is opgenomen in de studio van Frank Verkooyen.

Lees meer...