170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

AdrichesvF-SingleFRANS VAN ADRICHEM – HET MAAKT NIET UIT

Late veertiger lanceert debuutsingle..!

• EINDHOVEN • “Reikhalzend kijk ik uit naar het moment dat ik mijn eerste single met de wereld kan delen”, zo liet Frans van Adrichem glunderend weten. Ondanks dat ‘Het Maakt Niet Uit’ pas de eerste single is van deze 46-jarige Brabander, is hij al sinds zijn jeugdjaren bezig met zingen. Geld lenen aan je vrienden kan weleens volstrekt verkeerd uitpakken voor die vriendschap, zo is de heldere boodschap van deze gezellige en dansbare plaat, waarmee deze Eindhovenaar nu dus debuteert. Peter van Nierop tekende voor tekst, muziek en productie van deze single.

Lees meer...

BronkhorstW-ZalliveWESLY BRONKHORST – ZAL IK JOU OOIT NOG ZIEN (LIVE)

De herinnering blijft..!

• AMSTERDAM • Sinds het album dat in 2013 verscheen en zijn naam draagt, is Wesly (34) steeds prominenter op de Nederlandse muziekkaart komen te staan. 15 mei jl. gaf de volkszanger een concert in het Concertgebouw en verscheen het dubbelalbum ‘15’ in het kader van zijn 15-jarig jubileum. Van dat concert nu is de track ‘Zal Ik Jou Ooit Nog Zien’ op single verschenen, vooruitlopend op een te nader te verschijnen cd/dvd van het concert. Het fraaie, gedragen en melodieuze levenslied met een belangrijke rol voor strijkers, is in de reguliere uitvoering te vinden op zijn in 2015 verschenen album ‘Op Weg’. 

Lees meer...

VoetB-MorgenBRIAN VOET – VANAF MORGEN

Talentvolle Brabander pakt door..!

• OSS • Met zijn stem, looks, uitstraling, clip en uiteraard het liedje, maakte Brian Voet (23) grote indruk op ons ten tijde van de release van zijn debuutsingle ‘Alles’ eerder dit jaar. Het zou ons niets verbazen als de Brabander in december meedingt op HHF voor ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar’. Zijn nieuwe single ‘Vanaf Morgen’ is geschreven en geproduceerd door Robert Dorn die tekende voor singles van o.a. Henk Dissel en Pieter v.d. Zweep. Met deze pakkende, ritmische, trendy en dansbare song bewijst Brian opnieuw tot één van onze aanstormende talenten te behoren, die hiermee wederom gaat scoren zo vermoeden wij.

Lees meer...

DrostA-SupersterA3AAN DROST - SUPERSTER

Niet van deze wereld..!

• STEGGERDA • Deze sympathieke Fries (43) die precies 10 jaar geleden zijn debuutsingle ‘Hallo Sneeuwwitje’ presenteerde, leverde eerder dit jaar het liedje ‘Alleen Met Jou’ af dat toch in stijl duidelijk afweek van eerder door hem uitgebracht werk en niet overal zo positief is ontvangen. Zijn nieuwste product ‘Superster’, geschreven en geproduceerd door Niels Lingbeek, is een vlotte vrolijke poppy track met volkse invloeden en een hoog meezinggehalte. Een zeer radiovriendelijke plaat waarvan wij verwachten dat het kan uitgroeien tot een aanzienlijk landelijk gedragen succes!

Lees meer...

CantersD-SlaapDANNY CANTERS – IK SLAAP VANNACHT WEL OP DE BANK SCHAT

Teveel gespeeld al voor elektrische deken..!

• EINDHOVEN • Naast het zingen en optreden runt Danny (35) tegenwoordig een boekingskantoor waarmee hij vele evenementen en optredens van artiesten verzorgt. Zijn nieuwe single ‘Ik Slaap Vannacht Wel Op De Bank Schat’, geproduceerd door Waylon v.d. Heijden, kent u ongetwijfeld van Koos Alberts. Aan gezelligheid geen gebrek en door de herkenbaarheid zal deze feestelijke versie het naar verwachting vooral goed kunnen gaan doen in de kroegen en feesttenten tijdens Danny ’s optredens.

Lees meer...

OosterhuisT-LevenTRIJNTJE OOSTERHUIS – LEVEN VAN DE LIEFDE

Eerste Nederlandstalig album/theatertoer van Trijntje..!

• AMSTERDAM Na de concertreeks van 2018 verlaat Trijntje Oosterhuis (44) de succesvolle formatie Ladies of Soul. Naar verluidt om meer aandacht aan haar gezin te kunnen besteden maar ook om zich volledig te kunnen richten op haar Nederlandstalige project ‘Leven Van De Liefde’. Dat behelst een album met bekende Nederlandstalige liedjes met nieuwe arrangementen. Gestoken in pure, laidback, soms jazzy, soms groovy luister-atmosfeer. Vanaf 16 september start de gelijknamige theatertoer die op 7 juni zal eindigen in Veldhoven.

Lees meer...

TolT-DenkTAMARA TOL – IK DENK DAT HET LIEFDE IS

Niet denken maar doen..!

• VOLENDAM • Na de release van haar album ‘Laat Ons Klinken’ dat 10 januari 2016 in St. Jozef in haar woonplaats is gepresenteerd tijdens een Hollandse Feestmiddag, is ‘Ik Denk Dat Het Liefde Is’ de tweede single op de weg richting een volgend album. De opvolger van ‘Als Ik Kijk In Je Donkere Ogen’ is getiteld ‘Ik Denk Dat Het Liefde Is’ dat ditmaal afkomstig is uit de studio van Kees Tel. Een liedje dat na een paar keer draaien steeds meer gaat leven en dan ook in je hoofd blijft ronddwalen. Anders dan de meeste voorgangers van Tamara en juist daarom misschien wel een hele leuke, wat meer serieuze maar evengoed gezellige en zeer geslaagde meezinger.

Lees meer...

WatzeelsR-AltijdRANDY WATZEELS – ALTIJD HEB IK JE LIEF

Clouseau-feestje..!

• RIJSBERGEN • Randy Watzeels (20) is zich vanaf zijn negende gaan bezighouden met muziek. Hij doet dit o.a. door deel te nemen aan playbackshows, talentenjachten en karaokewedstrijden en hij zingt op feesten en partijen. Hij hoopt ooit van zijn hobby zijn beroep te kunnen maken. In 2012 verschijnt zijn debuutsingle ‘Die Heerlijke Zoen’ met ‘Het Meisje Van Mijn Dromen’ als tweede track. De jonge Brabander heeft ondertussen een aantal singles op zijn naam staan en staat nu ook te boek als een talentvol producer. Zijn nieuwe single ‘Altijd Heb Ik Je Lief’ is een eigentijdse feestelijk bewerking van de gelijknamige Clouseau hit.

Lees meer...

BloemaS-JijSTEVAN BLOEMA – JIJ JIJ JIJ

Dance en levenslied samengevoegd..!

• ROODESCHOOL • Stevan Bloema groeide op met Nederlandse- en Duitstalige muziek. Het eerste liedje dat hij in de studio opneemt is ‘Blijf jij vanavond bij mij’ van Jannes. De reacties hierop waren zo positief dat Stevan besloot hiermee door te gaan. De zanger schrijft al z’n liedjes zelf. “Ik ben er elke dag mee bezig. Muziek brengt veel in me los. Als ik dat kan verwoorden in een lied geeft me dat een berg voldoening”, aldus de Groninger. Op zijn nieuwe single ‘Jij Jij Jij’ combineert hij het levenslied met milde danceachtge klanken waardoor een aantrekkelijke vlotte catchy track is ontstaan.

Lees meer...

EchteVrienden-BovenECHTE VRIENDEN – WE ZULLEN ALLEMAAL EEN KEER NAAR BOVEN GAAN

Hang die slingers op nu het nog kan..!

• AMSTERDAM/NUENEN/TIEL • Met de single 'Muziek Is Ons Leven’ debuteerden ze, en van het zojuist verschenen gelijknamige album hebben de heren nu ‘We Zullen Allemaal Een Keer Naar Boven Gaan´ op single uitgebracht. Een feest- en kroegenplaat pure sang ondanks de grijze lucht en de regen buiten (hoe wisten ze dat?). Waylon v.d. Heijden en de broers Koopmans (Gebr. Ko) zijn verantwoordelijk voor de tekst en muziek van deze bijzonder aanstekelijke volkse meezinger waarvan gerust verwacht mag worden dat het volk deze volledig gaat omarmen en met enthousiasme op de startknop van de polonaise gaat drukken!

Lees meer...

MartinT-StipTINO MARTIN – STIP OP NUMMER 1

Leading..!

• LANDSMEER • André Hazes en Tino Martin lijken momenteel leading binnen het Nederlandse lied. Tino (33) stond 10 juni jl. met een uitverkochte concert in de Ziggo Dome, een jaar eerder was de HMH tot de laatste plaats bezet en eind 2015 stond hij tweemaal in de Amstelveense schouwburg. Zijn duet met Gerard Joling ‘Laat Me Leven’ is meer dan 830.00 keer gestreamd via Spotify en lijkt hard op weg naar Tino ’s grootste hit ‘Jij Liet Me Vallen’ dat ruim 2,5 miljoen keer is beluisterd, te gaan benaderen. 20 oktober verschijnt zijn Ziggo-concert op CD en DVD en zijn nieuwe single heet ‘Stip Op Nummer 1’.

Lees meer...

HuygevoortvE-LatenEVERT VAN HUYGEVOORT – LATEN WE GAAN DANSEN

Zevende single van Brabantse twintiger..!

• ETTEN-LEUR • De ouders van Evert van Huygevoort (27) zijn uitbaters van een café in Etten-Leur. Als de in Breda geboren Evert hier Tony van Boxtel leert kennen, gaat hij regelmatig met de zanger mee naar zijn optredens en Evert zingt hierbij voor de lol af en toe een liedje. Tony adviseert hem hierop een single te gaan opnemen. In 2011 is het moment daar en verschijnt ‘Ik Ga Leven’. Inmiddels heeft de zanger al een aantal singles op zijn naam weten te zetten.

Lees meer...

Theodoor-MeidTHEODOOR – HÉ HALLO MOOIE MEID

Leidenaar gaat voor kroegenhit..!

• LEIDEN • Theodoor Visscher (24) stond al op jonge leeftijd graag in het middelpunt van de belangstelling, vandaar zijn deelnames aan plaatselijke talentenjachten en playbackshows. Op 13-jarige leeftijd was hij te gast op een bruiloft waar Jan Smit optrad. Nadat hij gevraagd was om samen met de Volendammer een liedje te zingen, was hij verkocht. Hij gaat het zingen serieus nemen, de eerste optredens volgen en in 2013 verschijnt zijn debuutsingle; ‘Ik Ben Van Jou (Wie Laat Me Lachen)’. Tijdens het jubileumconcert van Henk Dissel afgelopen april in Afas-Live, was de Leidenaar één van de gastartiesten.

Lees meer...