Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

DJBompaDeMens-ZakDJ BOMPA & DE MENS – ZAK EENS DOOR

Het gaat zo in het zuiden.. en de rest volgt!

• N.BRABANT • DJ Bompa (Frank) is al jaren actief als DJ op vele feesten en partijen en bij diverse tv-programma’s. Zijn collega Marco (de Mens) is naast zanger ook een echte horecaman. Zowel achter de bar als op het podium weet hij de mensen te vermaken. Wat als een grap begon met de single 'Daar Gaan We Met Z'n Allen' groeide uit tot een act met singles en een album als resultaat. Hoogtepunt was het landelijke succes voor 'Als Brabander Ben Ik Geboren' in 2011, dat tot Carnavalskraker werd uitgeroepen. Hun nieuwe single ‘Zak Eens Door’ combineert carnaval met après-ski, en is uitermate gezellig en aanstekelijk!

Lees meer...

NieuwenhuysenL-KusLORENZO NIEUWENHUYSEN – KUS ME NOG EEN KEER

Ja.. ja.. ja..

• UTRECHT • De in Leiden geboren Lorenzo (23) is vast besloten om de top te gaan bereiken in ons land. Mooie ambities maar dan moet je natuurlijk wel een echte X-factor hebben, nog even los van topliedjes en dito producties. ‘Kus Me Nog Een Keer’ is best een aantrekkelijke single welke klein begint maar uiteindelijk een swingende, feestelijke en lekker dansbare plaat wordt. De zanger heeft een fraaie klankkleur, al blijft zoiets altijd iets persoonlijks natuurlijk. Wel moet hij oppassen dat hij niet teveel trekjes van Tino Martin gaat overnemen, zeker bij de kleinere passages.

Lees meer...

HeerenJ-HeenDaButcherJOHAN HEEREN & THA BUTCHER – WAAR MOET ZE HEEN

Single met serieuze boodschap..!

• ROOSENDAAL • Johan Heeren, en Mike Slagter (alias Tha Butcher) hebben onlangs de handen weer ineen geslagen voor het uitbrengen van een zeer speciale single waarop rap, hiphop en het volkse genre zijn samengesmeed tot één geheel. Het liedje kreeg de titel ‘Waar Moet Ze Heen’, mee en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Het thema van deze single is ontstaan doordat een sportmaatje van Johan hem wees op een uitzending van het tv programma ‘Gestalkt’ op SBS6..

Lees meer...

HayeLP-RustigPETER LA HAYE – RUSTIG AAN

Vertrouwen moet groeien dus.. rustig aan!

• ZOETERMEER • Peter La Haye (spreek uit als La Hé), geboren als Peter van Kesteren (39), was als klein jongetje al bezig met zang en muziek. Op zijn tiende verjaardag kreeg hij een soundmixer en hiermee imiteerde hij liedjes van diverse zangers. Vanaf zijn veertiende gaat hij deelnemen aan diverse talentenjachten en twee jaar later heeft hij zijn eerste optreden. In 1996 verschijnt zijn debuutsingle ‘Simpelweg Omdat Ik Van Je Hou’ en negen jaar lag ook, zijn enige tot nu toe verschenen album, ‘De Ramba’ in de winkelschappen. De zanger/producer, die vorig jaar april in het huwelijksbootje stapte en naar het…

Lees meer...

HaverT-WereldTOM HAVER – MIJN HELE WERELD DRAAIT OM JOU

Toegankelijk poppy meezinger..!

• CALLANTSOOG • Tom Haver (41) begint met zingen op 10-jarige leeftijd als hij de troubadour speelt in de eindmusical op de basisschool. Na de HAVO gaat hij studeren aan de hogere hotelschool in Leeuwarden. Later krijgt hij de kans om als dj aan de slag te gaan, iets dat uitgroeit tot een act op diverse locaties in zowel binnen- als buitenland. Vanaf 2011 verschijnen regelmatig singles van Tom en staat hij na het uitbrengen van ‘Samen Vanavond’ in het voorprogramma van de wereldtoer van Michel Teló. Sindsdien verschijnt elk jaar wel een single van de Noord-Hollander.

Lees meer...

HilleL-JaarLYTSE HILLE – HET HELE JAAR FEEST

Van Drachten tot Maastricht..!

• DRACHTEN • Na ‘24 Billen’ en ‘Ik Lach Me De Ballen Uit M’n Broek’, de vorig jaar verschenen singles van de Hille de Vries (42), werd het toch even zweten geblazen; immers welk lichaamsdeel zou hij gaan bezingen op zijn volgende plaat? Ach, het waren gezellige en feestelijke platte meezingers met de zo herkenbare Hartkamp-Padidar sound. Liedjes die in elke kroeg en feesttent en tot in lengte van jaren, zullen leiden tot vrolijkheid. Gelukkig geen ballen of billen uit-de-broek nummer nu van Lytse, maar gewoon ‘Het Hele Jaar Feest’. We zingen hééé, we zingen hooo, we gaan naar links.. en vult u de rest maar in!

Lees meer...

GebrKoJoling-GroentenboerGEBROEDERS KO & GERARD JOLING – DOCHTER VAN DE GROETENBOER

Opmerkelijk..!

• G’BERG-R’VEER-AALSMEER • Carnaval heeft al vaker geleid tot bijzondere combinaties maar de Ko ’s in samenwerking met diva Joling, is toch op z’n zachtst gezegd opmerkelijk!? De mannen, gezamenlijk verantwoordelijk voor de tekst en muziek trouwens van dit typische carnavals niemendalletje, bezingen op dit triootje de dochter van de groenteboer. Zij, die van die meloenen en van de bananen! Zij, die het niet zo nauw neemt met een mannetje meer of minder! “Ik heb zo’n hekel aan dat carnaval”, laat Gerard na deze 3 minuten durende ode aan Brigitte weten. Een echte foute kraker dus!

Lees meer...

DeAlpenzusjes-ZwaaiDE ALPENZUSJES – ZWAAI NAAR JOU

Daar is dan ineens de ware..!

• DEN DUNGEN • Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen ondertussen alweer enkele jaren De Alpenzusjes. Dit nadat Kirsten haar collega Apolonio was komen vervangen. De twee kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vriendschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. De opvolger van de in juni verschenen single ‘Spring Op En Neer’ heet: ‘Zwaai Naar Jou’ en komt uit de pen van de gebroeders Ko i.s.m. de producer van deze plaat. Het tempo hoog, het deuntje aanstekelijk en ook met het LaLaLa-gehalte zit het wel goed op deze Après-ski-ër.

Lees meer...

HetFeestteam-StukHET FEESTTEAM – IK HEB EEN STUK IN MIJN KRAAG

Doe eens gek, zet een meisje op je nek..!

• WIJCHEN/DRUTEN • Uiteraard melden Stan en Frank van Het Feestteam zich ook weer nu de 3 Uurkes Vuraf en het gevolg hierop, zich alweer beginnen aan te dienen. ‘Ik Heb Een Stuk In Mijn Kraag’ is een samenwerking met Mark Bergmans die een wens had ingestuurd naar Radio 538 om eens een carnavalssingle op te mogen nemen. Muzikaal gezien een klassieke carnavalsplaat, en dit geldt dus precies zo voor de tekst! De kans is namelijk levensgroot dat de titel u geheel op het verkeerde been zet. Hoe het wél zit..? Even luisteren!

Lees meer...

DoubleDJs-VliegenTHE DOUBLE DJ’S – WE ZIEN ZE VLIEGEN

Handjes voor de ogen en handjes op de kont..!

• BEST/TILBURG • Wie kent ze niet? Liedjes als ‘Roeien, zeilen, vissen’, ‘Zwaai eens even naar mijn vogeltje’ en ‘Ja, die van jou..’ of wat te denken van de in 2010 verschenen klapper ‘Boven op de Berg’. Met ‘We Zien Ze Vliegen’ lanceren Jeroen Stabel en Robbie van Rijt hun nieuwste carnavals- en après-ski productie. Op een pakkend tempo met een typische Tiroler-sound, vliegen de mannen langs onze provincies, stadjes, dorpen en gehuchten opzoek naar een geschikte landingsbaan zodra ze beneden iets interessants hebben gespot. Met deze tekst kun je zowel letterlijk als figuurlijk, alle kanten op !

Lees meer...

Spang-WatSPANG! – WAT ALS…

Talent uit het oosten pakt eigentijdse sound..!

• COEVORDEN • De in Hardenberg geboren Harm Spang (20) wordt gezien als een aanstormend zangtalent, terwijl hij in zijn werkzame leven als heftruckchauffeur actief is. In april 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Als Het Moet’. Sindsdien mocht de zanger zijn kunsten vertonen tijdens de -Nacht van Johnny Hoes XXL-, bij -Euregiotap-, tijdens het evenement -Stoppelhaene- in Raalte en stond hij eind 2017 zelfs op het podium van het Mega Piratenfestijn in het GelreDome nadat hij hiervoor al in Lemelerveld zijn opwachting maakte. Met zijn nieuwe single ‘Wat Als…’ zet Spang! in op de sound van zijn eerdere tracks…

Lees meer...

HemertvR-VerROBERT VAN HEMERT – ZO VER WEG

Hoe ver weg ook, altijd een deel van jou..!

• LEIDEN • Wesley Klein reikte 2 juli vorig jaar symbolisch het eerste exemplaar van ‘Love You Voor Altijd’ uit aan Robert van Hemert. Ofschoon zijn mogelijkheden meteen ook werden onderkent hier op HHF, vonden we dat er op vocaal vlak weldegelijk nog winst is te boeken. Met zijn vertolking van Ben Cramer ’s klassieker ‘De Clown’, maakte de zanger eind vorig jaar grote indruk op de jury van het weer in ere herstelde Levenslied Festival in zijn eigen woonplaats Leiden. Inmiddels heeft Robert onderdak gevonden bij een gerenommeerd platenlabel en is met ‘Zo Ver Weg’ single Nr.2 gelanceerd.

Lees meer...

HollandseHitsForum publiceert sinds 2007 recensies en/of persberichten van singles. Echter na 2-3 maanden verhuizen deze van de website naar ons archief. Mocht u als belanghebbende recensies/persberichten willen ontvangen die niet meer op de website staan, dan kunt u deze aanvragen via de contactknop (rechtsboven) op deze website.