Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

DeAlpenzusjes-ZwaaiDE ALPENZUSJES – ZWAAI NAAR JOU

Daar is dan ineens de ware..!

• DEN DUNGEN • Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen ondertussen alweer enkele jaren De Alpenzusjes. Dit nadat Kirsten haar collega Apolonio was komen vervangen. De twee kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vriendschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. De opvolger van de in juni verschenen single ‘Spring Op En Neer’ heet: ‘Zwaai Naar Jou’ en komt uit de pen van de gebroeders Ko i.s.m. de producer van deze plaat. Het tempo hoog, het deuntje aanstekelijk en ook met het LaLaLa-gehalte zit het wel goed op deze Après-ski-ër.

Lees meer...

HetFeestteam-StukHET FEESTTEAM – IK HEB EEN STUK IN MIJN KRAAG

Doe eens gek, zet een meisje op je nek..!

• WIJCHEN/DRUTEN • Uiteraard melden Stan en Frank van Het Feestteam zich ook weer nu de 3 Uurkes Vuraf en het gevolg hierop, zich alweer beginnen aan te dienen. ‘Ik Heb Een Stuk In Mijn Kraag’ is een samenwerking met Mark Bergmans die een wens had ingestuurd naar Radio 538 om eens een carnavalssingle op te mogen nemen. Muzikaal gezien een klassieke carnavalsplaat, en dit geldt dus precies zo voor de tekst! De kans is namelijk levensgroot dat de titel u geheel op het verkeerde been zet. Hoe het wél zit..? Even luisteren!

Lees meer...

DoubleDJs-VliegenTHE DOUBLE DJ’S – WE ZIEN ZE VLIEGEN

Handjes voor de ogen en handjes op de kont..!

• BEST/TILBURG • Wie kent ze niet? Liedjes als ‘Roeien, zeilen, vissen’, ‘Zwaai eens even naar mijn vogeltje’ en ‘Ja, die van jou..’ of wat te denken van de in 2010 verschenen klapper ‘Boven op de Berg’. Met ‘We Zien Ze Vliegen’ lanceren Jeroen Stabel en Robbie van Rijt hun nieuwste carnavals- en après-ski productie. Op een pakkend tempo met een typische Tiroler-sound, vliegen de mannen langs onze provincies, stadjes, dorpen en gehuchten opzoek naar een geschikte landingsbaan zodra ze beneden iets interessants hebben gespot. Met deze tekst kun je zowel letterlijk als figuurlijk, alle kanten op !

Lees meer...

Spang-WatSPANG! – WAT ALS…

Talent uit het oosten pakt eigentijdse sound..!

• COEVORDEN • De in Hardenberg geboren Harm Spang (20) wordt gezien als een aanstormend zangtalent, terwijl hij in zijn werkzame leven als heftruckchauffeur actief is. In april 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Als Het Moet’. Sindsdien mocht de zanger zijn kunsten vertonen tijdens de -Nacht van Johnny Hoes XXL-, bij -Euregiotap-, tijdens het evenement -Stoppelhaene- in Raalte en stond hij eind 2017 zelfs op het podium van het Mega Piratenfestijn in het GelreDome nadat hij hiervoor al in Lemelerveld zijn opwachting maakte. Met zijn nieuwe single ‘Wat Als…’ zet Spang! in op de sound van zijn eerdere tracks…

Lees meer...

HemertvR-VerROBERT VAN HEMERT – ZO VER WEG

Hoe ver weg ook, altijd een deel van jou..!

• LEIDEN • Wesley Klein reikte 2 juli vorig jaar symbolisch het eerste exemplaar van ‘Love You Voor Altijd’ uit aan Robert van Hemert. Ofschoon zijn mogelijkheden meteen ook werden onderkent hier op HHF, vonden we dat er op vocaal vlak weldegelijk nog winst is te boeken. Met zijn vertolking van Ben Cramer ’s klassieker ‘De Clown’, maakte de zanger eind vorig jaar grote indruk op de jury van het weer in ere herstelde Levenslied Festival in zijn eigen woonplaats Leiden. Inmiddels heeft Robert onderdak gevonden bij een gerenommeerd platenlabel en is met ‘Zo Ver Weg’ single Nr.2 gelanceerd.

Lees meer...

HollandseHitsForum publiceert sinds 2007 recensies en/of persberichten van singles. Echter na 2-3 maanden verhuizen deze van de website naar ons archief. Mocht u als belanghebbende recensies/persberichten willen ontvangen die niet meer op de website staan, dan kunt u deze aanvragen via de contactknop (rechtsboven) op deze website.