Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

KramerJ-AlsJOEY KRAMER – ALS IK DAN MIJN OGEN SLUIT

Levenslied met gevoelig karakter

• DEVENTER • Na zijn Koos Alberts-cover ‘Als Het Nacht Wordt In De Stad’, meldt Joey Kramer (27) zich nu voor zijn zeven single sinds dat hij in 2011 debuteerde met ‘Zolang Ik Bij Je Ben’. Hieronder bevonden zich ook duetten met Joey ’s regiogenoot Gerrit Haverman. Liefhebbers van het levenslied die graag een dansje maken, gaan zich vast uitstekend vermaken met ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’, de nieuwe single van Joey Kramer. Een track met een toegankelijke, subtiele als ook gevoelige muzikale setting dat naar onze verwachting kans maakt hoog op menig playlist te gaan komen en vanaf 19 september verkrijgbaar is.

Lees meer...

HazesA-AndersalbumANDRÉ HAZES – ANDERS

Single voorloper van binnenkort te verschijnen derde Hazes-album..!

• ROTTERDAM • Op 28 september verschijnt het album ‘Anders’ van André Hazes (24). De opvolger van ‘Leef’ en ‘Wijzer’ wordt voorafgegaan door de gelijknamige track op single. De eerste ontmoeting, die eerste nacht.. een mooie liefdevolle toekomst lonkte maar alles liep ‘anders’ want zij was zo ‘anders’ dan ze zich voordeed. Een swingende en toegankelijke track met discoachtige trekjes. 26, 27 en 28 oktober staat de nazaat van de ons op 23 september 2004 ontvallen ‘grote hazes’ in Ahoy met een reeks concerten. Naast de track ‘Anders’ zijn overigens ook de liedjes ‘Laat Me Maar Vrij’ en ‘Verslaafd Aan Jou’ online geplaatst.

Lees meer...

BronkhorstW-AllesWESLY BRONKHORST – ALLES GEVEN

En samen met jou door het leven..!

• AMSTERDAM • 20 maart jl. schreven we over ‘Trots Op Jou’ dat die dag verscheen: “Alleen al muzikaal gezien is dit stuk om van te watertanden want u krijgt de sound van een compleet symfonisch orkest voorgeschoteld. Zo’n lied als deze is de Amsterdammer wat ons betreft volledig op het lijf geschreven! Kwalitatief bijzonder hoogwaardige Hollandse volksmuziek met een heerlijk gedragen melodielijn. Met dit voortreffelijke product tilt hij zijn carrière op een nóg hoger plan. Dit is het beste wat Bronkhorst tot op heden opnam en misschien ook wel het beste in jaren wat is uitgekomen binnen dit genre…”.

Lees meer...

HelemaalHollands-MichaelaHELEMAAL HOLLANDS - MICHAELA

Terug naar de roots..!

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • ‘Ik Wil Alles Met Je Delen’, de afgelopen juni verschenen single van Helemaal Hollands, bereikte onlangs de tweede plaats in de HHF-TOP40. Eén ding moet je Carlo en Leo nageven.. een kleine 20 jaar samen op de bühne maar ze schotelen hun fans én de volgers van het Nederlandstalig, regelmatig verschillende stijlen voor. Nu met het uitkomen van ‘Michaela’ keren ze terug naar hun feestroots. Uiteraard is en blijft muziek aan smaak onderhevig maar op de één of andere manier vinden wij dit toch “echt” Helemaal Hollands al begrijpen we de nodige variatie zeker. ‘Michaela’ is op-en-top (oktober)feest!!

Lees meer...

Denans-AvondDENANS – DIE AVOND MET JOU

Waarin je dromen wist te sturen..!

• BREDA • Hij treedt op als zanger, is radiopresentator, deelt bloemetjes uit op televisie, heeft een drive-in-show, is bij wielerkoersen actief waardoor hij onlangs Tom Dumoulin (Nr.2 Tour de France) interviewde en o ja, hij brengt sinds jaar en dag (meest) feestmuziek op de markt. Dat laatste, daar gaat hij naar verluidt mee stoppen na ‘Die Avond Met Jou’ en een carnavalsplaat komend seizoen. Afgelopen winter maakte hij een clip bij het nummer ‘Voorlopig Wil Ik Eventjes Alleen Zijn’ waarmee Hans van Aalst (52) nog maar eens bewees (denk aan ‘Ik Kan Er Niet Meer Tegen’), veel meer te zijn, dan feestzanger alleen…

Lees meer...

LucasGea-VergeefLUCAS & GEA – VERGEEF ME ALSJEBLIEFT

Leidt die ene misstap tot een breuk of…?

• OUDE-PEKELA • Sinds hun eerste single ‘Steeds Weer Huil’, dat meteen ook hun grootste hit zou blijken, behoren Lucas en Gea tot de categorie artiesten die trouw elk jaar enkele nieuwe liedjes opnemen. Ondertussen kan het Groningse stel bij hun optredens kiezen uit een rijk arsenaal nummers die zeker binnen het piratencircuit maar ook daarbuiten, volop waardering krijgen. Hun jongste product is getiteld ‘Vergeef Me Alsjeblieft’. Een levenslied over het spijt hebben van die ene misstap binnen een relatie. Komt ’t ooit nog goed, vergeeft ze hem? Een uptempo popschlager met uiteraard die zo lekkere L & G-sound.

Lees meer...

LuijfT-LachTHOMAS LUIJF – LACH, LEEF EN GENIET

Positive vibe handelsmerk..!?

• HILVERSUM • Muziek is een uitlaatklep voor Thomas Luijf (29), die in het dagelijkse leven als anesthesist werkzaam is in diverse ziekenhuizen. Hij kreeg enige bekendheid door zijn deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. Afgelopen januari verscheen zijn single ‘Als Ik Jou Aankijk’. Een liedje dat hoog op diverse playlist ‘s terecht kwam maar waarover HHF nogal kritisch was vanwege de schel klinkende blazers uit het welbekende doosje. Zijn nieuwe single ‘Lach, Leef En Geniet’ met wederom een positive vibe, laat dat gelukkig niet opnieuw horen. Swingend, luchtig en vrolijk!

Lees meer...

JoostemaM-VergetenMARTIJN JOOSTEMA – IK KAN JOU NIET VERGETEN

Derde single van Veluws talent..!

• EPE • Uit meer dan 50 deelnemers wist Martijn, die als jochie feilloos het repertoire van Jantje Smit wist mee te zingen, een grote talentenjacht in Den Haag te winnen. Als tiener trad hij al solo op en wat later werd hij de frontman bij een coverband. In 2014 verscheen zijn eerste single ‘Als Ze Lacht’. Volkspop vermengd met disco invloeden, zo wordt zijn nieuwe plaat ‘Ik Kan Jou Niet Vergeten’ omschreven. De in Apeldoorn geboren Martijn (23) toont volgens insiders op deze plaat aan, dat hij een aanstormende talent is! Oordeelt u zelf middels de clip of via Spotify.

Lees meer...

VorstvdF-BangFRITS V.D. VORST – BANG OM JE TE BINDEN

Of neemt ze je gewoon in de maling..?

• RAALTE • Frits (30) is in het dagelijkse leven eigen ondernemer, vader van drie kids en is sinds 2016 óók actief als zanger. Dat Frits ooit op de bühne zou belanden lag in het geheel niet in de lijn der verwachting: “Ik vond het wel leuk als ik eens met mijn vriend meeging als hij moest optreden, maar ik was aanvankelijk veel te onzeker om zelf te gaan zingen”, zo legt Frits uit. Niet veel later rolt hij toch het artiestenvak in nadat hij een keer voor publiek een liedje zong en hij hierop vele positieve reacties ontving. In 2016 verscheen zijn debuutsingle ‘Alleen Maar Jij’ en nu is ‘Bang Om Te Binden’ verschenen, zijn derde soloplaat…

Lees meer...

CornelissenDM-MiljoenenDENNIS & MARTIJN CORNELISSEN – MILJOENEN WOORDEN

Broers als duo verder..!

• HAULERWIJK • Deze uit Friesland afkomstige broers hebben besloten hun krachten te bundelen en verder te gaan als duo Dennis & Martijn. Beiden hebben diverse singles (zie onder) op hun naam staan en Dennis bracht het album ‘In Vuur En Vlam’ op de markt. Volgens Dennis speelde het idee om gezamenlijk verder te gaan al een behoorlijk tijdje. “We hebben onlangs besloten om de knoop door te hakken. Op internet kwam ik het Zuid-Afrikaans lied ‘Miljoenen Stemmen’ tegen. De melodielijn stond ons allebei aan. Vervolgens heb ik zelf een Nederlandstalige tekst geschreven…

Lees meer...

SmitJ-ZieJAN SMIT – IK ZIE

Wat je eerder nooit zag..!

• VOLENDAM • Met ‘Hé Mooie Meid’, geschreven door Thomas Berge, ‘Zomer In Het Land’, geschreven door de 3JS, ‘Mocht Je Weggaan Vandaag’ geschreven door Racoon en het door Edwin Evers geschreven nu ‘Ik Zie’ dat als single fungeert, brengt Jan Smit (32) nu 4 liedjes uit van zijn 20 september a.s. te verschijnen nieuwe album ‘Met Andere Woorden’. Dit nieuwe Smit-album bevat 12 nieuwe liedjes geschreven door bekende Nederlandse componisten. Anderhalf jaar geleden opperde Jan het plan twaalf collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven…

Lees meer...

RossinR-BeloofRICARDO ROSSIN – IK BELOOF JE

Tweede single van Brabants talent..!

• CUIJK • Tijdens de zangwedstrijd -Hazes zoekt de Voice- werd uiteindelijk Ricardo Rossin (26) tot winnaar uitgeroepen. Doordat hij in de kroeg regelmatig een microfoon onder zijn snufferd geduwd kreeg, zong hij daar al eens. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en snel volgde zijn eerste optredens. Hij vindt het fijn om mensen te vermaken en te raken. “Bij het ene nummer gaan mensen volledig uit hun dak en bij het andere nummer pinken ze een traan weg, dat vind ik zo heerlijk aan muziek maken”. Na een paar jaar in kroegen te hebben gezongen, gaf Ricardo zich op voor Hazes zoekt de Voice…

Lees meer...

SmitK-BenKEVIN SMIT – BEN ONDERWEG

Drentse Smit keert terug naar roots..!

• HOOGEVEEN • In de ruim 10 jaar dat Kevin Smit (27) inmiddels in het vak zit, heeft hij al diverse singles uitgebracht in variërende stijlen. Leuk voor de artiest die niet in een hoekje geplaatst wil worden maar voor het publiek soms lastig i.v.m. identiteit en herkenbaarheid. Met ‘Ben Onderweg’ keert Kevin terug naar een door hem eerder beproeft en zeker ook succesvol concept. En dus is het liedje een luchtige, vlotte en breed toegankelijke meezinger met, zoals we dat destijds beschreven toen Kevin begon met dit stijltje, de Drentse Palingsound. “Ik ben blij met het resultaat en hoop dat de mensen het leuk vinden', aldus Kevin.

Lees meer...