170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

SchoutenM-GaMARCO SCHOUTEN – DAN GA JE MAAR

Wil je weg… nou dan ga je maar..!

• SCHUTTORF • De in Almelo geboren Marco Schouten (48) is gehuwd en heeft twee dochters. Hij was een fervent voetballer en heeft dit gedaan tot 2000. En ook muziek is een grote hobby van hem. Hierdoor is Marco vanaf 2004 gaan zingen, dit doet hij bij Duo MaJo. Vijf jaar en tien singles later, gaat de Tukker vervolgens solo met als resultaat diverse singles en in 2013 verscheen zelfs zijn debuutalbum ‘Alles Wat Ik Doe’. Zijn nieuwe single ‘Dan Ga Je Maar’ is een opvallende, uptempo moderne en dansbare song, dat in tegenstelling tot eerdere singles van de Tukker, ver weg is van het volkse stijltje. Zijn publiek zal hieraan wellicht dus even moeten wennen!

Lees meer...

LucasGea-MerryLUCAS & GEA – MERRY CHRISTMAS

Brandt een kaarsje voor elkaar..!

• OUDE-PEKELA • Nadat het succesvolle Groningse duo Lucas & Gea een aantal jaren geen kerstnummer hebben uitgebracht, is besloten dat in 2017 wel weer te doen. Ondanks de Engelstalige titel is dit weldegelijk een Nederlandstalige song dat zelfs (voor de verzamelaars) op fysieke single te verkrijgen zal zijn vanaf 6 december. Deze swingende rock ’n roll-achtige en gemakkelijk mee te zingen kerstplaat met country-invloeden, bevat uiteraard die fijne zo kenmerkende en herkenbare Lucas & Gea-sound naast een hele opvallende instrumentale passage met Hammondorgel. 

Lees meer...

LipsT-Stamcafe

TOMMY LIPS – ONS EIGEN STAMCAFÉ

Met z’n allen gezellig zwaaien op de pof..!

• TILBURG • Met zijn vorige singles heeft de in Breda geboren Tommy Lips (29) binnen korte tijd veel bekendheid weten op te bouwen. Het winterse feestseizoen is weer begonnen, de Après-ski bars lopen weer vol in de skigebieden en hier gaat het carnaval losbarsten. En dus heeft Tommy besloten een feestnummer op te nemen. Een maandje op de pof drinken is geen probleem in dit stamcafé waarover deze plaat gaat, welke 17 november uitkomt! Deze single gaat, zeker beneden de rivieren, de boel op stelten zetten maar heeft absoluut de potentie om ook landelijk volop gedraaid te gaan worden!

Lees meer...

BosEEDWIN BOS – WAT LIJKT ZE OP JOU

Aangrijpend..!

• SCHOONEBEEK • Liefhebbers van Nederlandstalige muziek hebben vast al eens iets gehoord van Edwin Bos (49). Hij heeft inmiddels diverse singles op zijn naam staan. Steevast met een tekst die uit het leven gegrepen is en muzikaal altijd gevoed met countryinvloeden. Zijn nieuwe single ‘Wat lijkt ze op jou’, daarin herkent iedereen zich wel die kinderen heeft; de vergelijking die je als ouder vaak maakt met je kind: “Dat heeft ze van mij... of wat lijkt ze op jou”. Naar verluidt is menigeen al geraakt door het nummer en moest al even een traantje erbij wegpinkt worden.

Lees meer...

SipmaB-Vroeg

BERTUS SIPMA – JIJ BENT VEEL TE VROEG

Single aan vooravond van 10-jarig jubileum..!

• SIRHUISTERVEEN • In 2018 staat deze down-to-earth Fries 10 jaar op de bühne! Samen met producers Ronald Wielstra en Sybren Schaafsma, heeft hij de single ‘Jij Bent Veel Te Vroeg’ opgenomen. Het origineel is van De Four Tak (Een in 1965 opgerichte populaire formatie uit het Brabantse Oud-Gastel) en is in een geheel nieuw jasje gestoken. Deze single is de opvolger van ‘Want Toen Ik Jou Zag’ dat eerder dit jaar uitkwam. 2018 wordt dus een jubileumjaar voor de 28-jarige Bertus Sipma, naar verluidt staan er hele leuke dingen te gebeuren!

Lees meer...

CorpierS-GaatSYLVIA CORPIÉR – GAAT HET ER NU VAN KOMEN?

Het vuur weer opgelaaid..!

• GRONINGEN • Samen met Henny Thijssen schreef Sylvia de tekst voor haar nieuwe single ‘Gaat Het Er Nu Van Komen?’. Ofschoon dit een stevige en dansbare schlager is, is de tekst doorspekt met warmte en romantiek, iets wat min of meer het handelsmerk is van Sylvia. Je relatie is net verbroken en dan ontmoet je een oude vlam die, toevallig (of bestaat dat niet), ook net een streep heeft gezet door een relatie. Het gedoofde vuur van toen wakkert al snel weer aan en wie weet ‘Gaat Het Er Nu Van Komen’. Zoals gezegd, een toegankelijke en radiovriendelijke schlager welke mag rekenen op volop airplay zo is onze inschatting! 

Lees meer...

DisselsD-KleineDWIGHT DISSELS – KLEINE JONGEN

Gewezen Voice Of Holland-favoriet covert Hazes..!

• ZAANDAM • Dwight Dissels (26) verkreeg bekendheid in ons land door zijn deelname aan The Voice Of Holland en later in de rol van Jezus tijdens het traditionele paasevenement The Passion dat in 2017 in Leeuwarden plaatsgreep. Zang en geloof zijn belangrijk voor Dissels die zijn vader op jonge leeftijd verloor. Vlak voor de finale van TVOH viel Dwight, gecoacht door Ali B. en getipt als favoriet, af ten faveure van de finalisten Isabel Provoost, Vinchenzo Tahapary, Pleun Bierbooms en Thijs Pot. De zanger heeft nu zijn uitvoering van ‘Kleine Jongen’ (incl. een instrumentale versie) uitgebracht van André Hazes.

Lees meer...

WinnerD-EersteDANA WINNER – EERSTE LIEFDE, MOOISTE LIEFDE

Country-pop klassieker op z’n Hollands..!

• ST.LAMBREGTS-HERK • ‘Eerste Liefde, Mooiste Liefde’, de nieuwe single van Dana Winner (52), is een Nederlandse bewerking van ‘Who’ll Stop The Rain’ van de Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De single is de voorloper van ‘Eerste Liefde’, het nieuwe op 17 november a.s. te verschijnen album van de ook in ons land zo populaire Vlaamse. Hieronder treft u de tracklist aan van het album. In 2018 start haar nieuwe theatershow ‘Uit Bewondering 2’ trouwens dat aftrapt op 12 januari in Delft en na zo’n 30 shows via o.a. Helmond, Hoogeveen, Sneek, Breda en Apeldoorn in april zal eindigen in Uden.

Lees meer...

DenekampGJagerdM-HangenGERRIT DENEKAMP & MARTIN DE JAGER – WIJ HANGEN SAMEN WEL DE SLINGERS OP

Leef en geniet..!

• EMMEN/MEDEMBLIK • Een Drent en een Noord-Hollander hebben hun krachten, zoals dat heet spreekwoordelijk heet, gebundeld. Gerrit Denekamp (46) , bekend van liedjes als ‘Ga Verder Met Je Leven’, ‘We Kijken Niet Meer Achterom’ en ‘Leef Je Leven’, heeft met horecaondernemer Martin de Jager (45) uit Medemblik gestrikt, voor de stevige, vrolijke en gemakkelijk mee te zingen popschlager: ‘Wij Hangen Samen Wel De Slingers Op’.

Lees meer...

LaarvdM-MensMARGRETHA V.D. LAAR – GEEN MENS

Kijk- en luistertip..!

• BEST • ‘Geen Mens’ is de 4e single van Margretha (43) en is zowel in beeld via de videoclip (een aanrader) als qua liedje, een meer dan bijzonder nummer. Naast als zangeres is Margretha moeder, echtgenote, een enorme dierenvriend, danser, choreograaf, trainer en coach. Hoe mooi kan de vriendschap tussen mens en dier zijn? Je ziet ’t en je hoort ’t via de soulachtige ballade ‘Geen Mens’, de prachtige nieuwe single van Margretha v.d. Laar.. eentje die menig dierenvriend stil gaat krijgen!

Lees meer...

PallettieJ-RonnieJETTIE PALLETTIE – RONNIE (DE BRANDWEERMAN)

Is buiten aan het spelen..!

• TILBURG • De elfde van de elfde om elf minuten over elf, trapte Jettie Pallettie (46) het feestseizoen af met de lancering van het liedje ‘Ronnie (de brandweerman)’. Hiervoor is de melodie gebruikt van de klassieker ‘Bonnie Kom Je Buiten Spelen’, een grote hit uit 1980 van Bonnie St. Claire. “Met z’n meterslange brandweerslang komt Ronnie de brandjes blussen. Hij heeft een echte slang, die spuit”, aldus de woorden in deze qua tekst typische carnavalsplaat. Ouderwetse klanken, wie goed luistert ontdekt nóg een klassieker in deze track, en zoals gebruikelijk gegoten in een nieuw, modern en kleurrijk Pallettie-jasje.

Lees meer...

GebrRossig-LaatGEBROEDERS ROSSIG – ’T IS NOOIT TE LAAT

Als ’t om een feestje gaat..!

• WIJCHEN • Gebroeders Rossig bestaan uit de eeneiige vierling: Tonnie, Sjonnie, Ronnie en Donnie die op de elfde van de elfde in 1971 door moeder Rossig op de wereld zijn gedropt. Zij stimuleerde haar jongens om iets met hun muzikale talent te gaan doen. Het resultaat; singles als ‘Links, Rechts, Voor, Terug’, ‘Ik Ben Moeders Mooiste Niet‘ en ‘Wij Gaan Après-Skiën’. Nu het feestseizoen voor de deur staat en de heren op de 11e van de 11e hun verjaardag vieren, is een nieuwe feestsingle gelanceerd welke goed is voor zowel de  kroeg in ons land tot de après-skihutten in de Alpen. Kortom de heren gaan er weer tegenaan!

Lees meer...

BosB-SamenBOWIE BOS – SAMEN VERDER GAAN

Waar ga je met mijn gevoelens heen..?

• AMSTERDAM • Na de lancering van zijn debuutsingle ‘Een Knipoog’ eerder dit jaar, heeft de zanger zich ten doel gesteld om twee nummers per jaar uit te brengen. “Samen Verder Gaan’ gaat over de liefde. Ik heb het onderwerp zelf aangedragen en gaf aan dat het iets sneller mocht worden dan ‘Een Knipoog’. De verhaallijn waarin ik aangeef dat ik niet zonder haar kan en dat we samen verder moeten gaan, is vast gelegd in de bijbehorende clip. Er is gefilmd vanuit de auto en in een kroeg. Ik ben er heel erg blij mee”, glundert Bowie (21).

Lees meer...