Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

ChristiaanT-HuilTOMMIE CHRISTIAAN – HUIL NOU

Song van.. The Passion..!

• ALKMAAR • Twee weken na de release van zijn EP ‘Zoveel Liefde’ pakt Tommie Christiaan (32) meteen door en brengt maar liefst drie nieuwe singles uit: ‘Huil Nou’, ‘Ik Val’ en ‘Schouder’. Hij zong deze nummers 29 maart jl. voor een miljoenenpubliek op televisie tijdens The Passion. De track ‘Huil Nou’ is oorspronkelijk van Jurk! Het nummer ‘Ik Val’ is geschreven door Wudstik en drie jaar geleden door hemzelf uitgebracht. Jim Bakkum, die met Tommie de rol van Emilio Estefan deelt in de musical ‘On Your Feet!’, is mede verantwoordelijk voor het lied ‘Schouder’, dat afkomstig is van zijn gelijknamige EP uit 2014.

Lees meer...

PietersF-NachtDj JES & FRANCOIS PIETERS – DIE ENE NACHT

September in april..!

• DEN HAAG • François (28) begint vanaf zijn twaalfde in de muziek als hij gitaarlessen gaat volgen. Hij wilde zanger worden, besteedde menig uurtje aan het vinden van het juiste repertoire, oefende iedere dag zijn stem en klopte in het begin bij cafeetjes aan of hij daar wat liedjes mocht komen zingen. In de loop der jaren ontwikkelde François zich tot een entertainer die jaarlijks meer dan 100 optredens door het hele land tot zelfs aan de Spaanse Costa’s heeft. De Hagenees, die komende november zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum viert lanceert nu de single ‘Die Ene Nacht’ i.s.m. Dj Jes.

Lees meer...

ZwierB-SteedsBERT ZWIER –‘K HEB LIEVER DAT JE NU GAAT

Voorloper van nieuw Zwier-album..!

• GRONINGEN • ‘Steeds maar weer’ is de nieuwe single van Bert Zwier. Een gezellige voorjaarssingle, die je de zomerkriebels al bezorgt. Meer dan 10 jaar is Bert Zwier al een graag geziene artiest, die op geheel eigen wijze zijn publiek weet te vermaken, met inmiddels al een groot eigen repertoire. ‘Steeds Maar Weer’ is de opvolger van het feestelijke ‘k Heb Liever Dat Je Nu Gaat’ en is tevens voorloper van een binnenkort nieuw te verschijnen album van de zingende visboer; Bert Zwier.

Lees meer...

HoekstraD-DoeDRIEKES HOEKSTRA – DOE DAN

Huidige TOP100-hit op z’n Hollands..!

• BREDA • Het televisieprogramma Bloed Zweet &Tranen, welke 2 jaargangen draaide, heeft ervoor gezorgd dat een aardig rijtje artiesten hierdoor uiteindelijk wist door te breken in ons land. Voor de onlangs pas 18 jaar geworden Driekes Hoektra, winnaar in 2015 tijdens de zoektocht naar een nieuwe volkszanger op SBS6, ligt dat toch ietsjes anders. Zijn vorige single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’ was op 23 november jl. HHF-Kanjerschijf en nu komt de jonge Bredanaar met ‘Doe Dan’ gemaakt op de klanken van ‘Dura’ van Daddy Yankee, dat momenteel halverwege de GFK-TOP100 staat.

Lees meer...

BakkerPonsen-LievelingELZ BAKKER & RINUS PONSEN – LIEVELING

Als dit geen ware liefde is..!

• DOETINCHEM/DEN HAAG • Op 25 mei van vorig jaar bereikte de duetsingle ‘Toch Blijf Ik Altijd Dromen’ de negende plaats in de HHF-TOP40 waarin het in totaal 10 weken zou vertoeven. Dit gelegenheidsduo mag je na de release van hun tweede gezamenlijke single ‘Lieveling’, inmiddels gewoon als ‘duo’ bestempelen. Na het succes van hun vorige duet besloten ze ‘Libertà’ van Al Bano & Romina Power, in het voorjaar/zomer van 1982 een aardige hit in ons land, nieuw leven in te blazen.

Lees meer...

Doenja-PlukDOENJA – PLUK DE DAG

Het leven is wat jij ervan maakt!

• STEENBERGEN • Een kleine 25 jaar geleden alweer verscheen het album ‘Dit Ben Ik’ van de Rotterdamse zangeres Dunja, zoals ze zichzelf destijds noemde. Nog vóór dat Marianne Weber er een hit mee scoorde was het Doenja die de single ‘In De Hemel’ op de markt bracht in 2006. Sinds haar negende, toen ze zingend op het biljart voor het eerst van zich liet horen, timmert de in Brabant gevestigde zangeres dus al meer dan 4 decennia aan de weg. Sinds 2016 doet ze dit weer solo en ‘Pluk De Dag’ is haar vijfde single sinds twee Engelstalige duetten met Stay-C en het Doenja & Kids-project.

Lees meer...

DeHollandios-SleutelDE HOLLANDIO’S – DE SLEUTEL VAN MIJN HART

Dat ene gevoel, je weet vast wat ze bedoelen..!

• DEN BOSCH • Liefhebbers van het pure levenslied kennen ongetwijfeld De Hollandio’s. Een Brabants duo bestaande Jack van Raamsdonk en Janske die in 2010 Het Woonwagenduo oprichtten, later overgaand in De Hollandio’s. Van het in 2016 uitgebrachte album ‘Uit Ons Hart’ is nu de single ‘De Sleutel Van Mijn Hart’ verschenen. Een levenslied met een klassiek melodielijn, eentje waarin de melancholie bijna voelbaar is en verder makkelijk mee te zingen en goed ook voor de stijldansers. Zo af en toe komen dit soort liedjes nog eens voorbij heden ten dage.. gelukkig maar!

Lees meer...

BurgW-AlsWILLIAM BURG – ALS JIJ STRAKS NOG SPIJT KRIJGT

De juiste stem bij het verhaal..!

• DEN BOSCH • Afgelopen oktober verscheen de single ‘Mijn Leven’ van de Bossche zanger William Burg (43). Op het schijfje waren ook de nummers ‘Een Leven Zonder Jou’, ‘Mooie Dingen’ en het door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde ‘Als Jij Straks Nog Spijt Krijgt’ te vinden. Die laatste track is een puur levenslied met een echt verhaal. Verder prima dansbaar, gezellig volks en muzikaal gevoed met schlagerinvloeden. Dit zijn de échte en als het dan ook nog eens gebracht wordt door een zanger die alleen al met zijn stem, menig liefhebber weet te raken, heb je een single met kansen op veel airplay! (vanaf 30.03)

Lees meer...

TruckerT-EenzaamTINA TRUCKER – IK BEN NIET EENZAAM

Even weg van de snelweg..!

• HELMOND • Afgelopen december lanceerde Tina het 3-delige jubileumalbum ‘Queen Of The Road’ dat in een prachtige box wordt aangeboden, een must voor de liefhebbers van pure truckersongs. Van dit album is nu het liedje ‘Ik Ben Niet Eenzaam’ verschenen waarvoor de zangeres zelf de tekst schreef. Geen truckersong maar een gezellig, dansbaar en feestelijk levenslied met een optimistische boodschap. Zoals u weet is -eenzaamheid- een zeer actueel thema momenteel maar, al heb je niemand om je heen na een stukgelopen relatie, kun je met een positieve instelling ook weer nieuwe interessante en spannende wegen in slaan!

Lees meer...

BooijH-AppingedamHANS DE BOOIJ – TOMMY UIT APPINGEDAM

Iemand zei; ‘Dit is Tommy…’!

• ANTWERPEN • De problematiek in Groningen rondom de gaswinning. Dagelijks is er wel weer wat te melden; een aardbeving, gaskraan open, gaskraan dicht, parlementaire enquêtes, hongerstakingen in Appingedam, enz. enz. Net als de rest van Nederland kijkt zanger en liedjesschrijver Hans de Booij (59) al jaren met lede ogen toe. Het raakt hem zo diep dat Hans, die zelf in Antwerpen woont, regelmatig in het "ramp gebied" te vinden is. Omdat hij iets wilde doen heeft hij, als blijkt van steun aan alle getroffen inwoners van Groningen, nu een lied geschreven: ‘Tommy uit Appingedam’.

Lees meer...

LingvR-TochRICHELLE VAN LING – TOCH ZAL IK LACHEN ALS JE GAAT

Debuutsingle van Voice-deelneemster..!

• ZWANENBURG • “Wat was dit fantastisch! Helaas zit mijn Voice-avontuur erop, maar wat heb ik genoten en geleerd”, zo liet Richelle van Ling (19) weten na haar deelnames aan de laatste reeks van The Voice Of Holland welke eerder dit jaar werd gewonnen door Jim v.d. Zee. De Noord-Hollandse, bij menig talentenjacht de afgelopen paar jaar succesvol geweest al, lanceert nu haar debuutsingle ‘Toch Zal Ik Lachen Als Je Gaat’. Het betreft een liedje van Andrea Berg ‘Ich werde lächeln wenn du gehst’, dat door Tom Peters van een Nederlandse tekst is voorzien, daarnaast verzorgde hij ook de productie van de track.

Lees meer...

LitsdF-LoveFERRY DE LITS – I LOVE YOU BABY

Discofeestje..!

• EINDHOVEN • Na zijn vorig jaar uitgebrachte album ‘Ademloos’ met daarop successingles als ‘Ademloos Door de Nacht’, ‘Vraag Niet Meer Waarom’ (met Jill Helena), ‘Laat Me’ en zijn laatste- de Hazes-cover ‘Wat Is Dan Liefde’, komt dé Lits (38) nu met iets nieuws. Ondanks dat de titel je misschien even op het verkeerde been zet, is ‘I Love You Baby’ weldegelijk een Nederlandstalige single. De muziekliefhebber zal bij de eerste klanken meteen de discoklassieker ‘Can ’t Take My Eyes Off You’ (Gloria Gaynor ’75 en Boys Town Gang ‘82) herkennen, al was het Frankie Valli & The 4 Seasons, die het in 1967 al uitbrachten.

Lees meer...

Eljan-EvenELJAN – HEEL JE LEVEN HEB JIJ GEGEVEN

Persoonlijk lied waarin menigeen zich ook zal kunnen vinden..!

• STUIFZAND • Als 6-jarige jongen was Eljan de Graaf al tweewekelijks aanwezig bij de repetities van het Noorder Bar trio, de band van zijn vader. Omdat de studio bij huize de Graaf was, kreeg Eljan hier veel van mee. “Pierre Kartner, Cisca Peters etc. zijn allemaal bij ons thuis geweest”, onthult de zanger. Pa de Graaf is er niet meer, maar Eljan staat regelmatig op de bühne. Zijn single ‘Heel Je Leven Heb Jij Gegeven’ is een ode aan zijn oude heer. “Het moest geen tranentrekker worden, maar wel binnen kunnen komen. Iemand anders moet zich ook in de liedje kunnen vinden.”, aldus Eljan.

Lees meer...