170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

NuijtenK-MijneKEVIN NUIJTEN – VANNACHT BEN JIJ DE MIJNE

Bewaren voor volgende zomer..!?

• BREDA • Een dikke maand geleden al was de nieuwe videoclip behorend bij ‘Vannacht Ben Jij De Mijne’ van Kevin (28) te zien op de videokanalen en dus is het liedje voor een aantal mensen niet gloednieuw meer. Het is de derde single van de Brabander die afgelopen voorjaar ‘Jij Brengt De Zon’ opnam. Zijn nieuwe single is feitelijk een zomersingle met dus dito muzikale invloeden. Ritmisch, pakkend en opzwepend en met een lekkere accordeonpartij maar het bevat tegelijk ook wel vele herhalingen in de tekst waardoor 't zou kunnen gaan vervelen. Terwijl we de herfst zijn ingedoken lijkt deze typische zomerplaat toch echt wat te laat uitgebracht.

Lees meer...

HoofvR-AllesRON VAN HOOF – IK LAAT JE GAAN

If you should go go go go go…!

• HOOGERHEIDE • De inmiddels 58-jarige Ron schoof onlangs aan in de studio van Laurens van Wessel om daar zijn nieuwe single ‘Ik Laat Je Gaan (Que Sera)’ op te nemen. ‘Que sera mi vida’, een nummer-1 hit uit 1980 van de Gibson Brothers, is daarbij gebruikt als basis en dus hebben we óók bij deze nieuwe versie, te maken met een pakkende vrolijkmaker die aanzet tot het in beweging komen. De laatste jaren, en zeker uit de studio waar Ron zijn liedjes opneemt, worden met grote regelmaat discoklassiekers omgebouwd tot Hollandse meezingers. Dit is er dus weer zo eentje, in die vijver zitten nog véél meer juweeltjes dus wie weet..!

Lees meer...

LoonvJ-VierJORDY VAN LOON – IK VIER HET LEVEN DAT IK LEEF

Proost op nu en eeuwig..!

• AMSTERDAM • Jordy (24) werd in 2006 door een tante opgegeven voor een wedstrijd bij een regionale omroep. Hij won en zong later die dag met Frans Bauer. Al in het begin van zijn carrière scoort hij een hit met het liedje ‘Verliefdheid (is een toverbal)’. Het nummer werd later door verschillende DJ ’s en producers bewerkt. Ook ‘Een Kusje Voor Jou’ werd een behoorlijk succes maar de singles hierna kregen niet meer die grote aandacht. De in Voorburg geboren zanger heeft inmiddels wel meerdere singles en een album op zijn naam staan.

Lees meer...

GriekM-HopeloosMIKE GRIEK – HOPELOOS VERLIEFD OP JOU

Henk Damen schrijft debuutsingle van Limburger..!

• HOENSBROEK • De eerste single van Mike Griek (25) is een sfeerrijk bijna klassiek levenslied. Mike begint met zingen op een feestje tijdens karaoke. Zo kwam hij erachter dat het entertainen echt iets voor hem was. Een hobby is geboren en de Limburger gaat al snel zanglessen volgen om één en ander op een hoger niveau te krijgen. Mike werd ontdekt door Henk Damen tijdens diens campingtour. De bekende volkszanger gooide Mike voor de leeuwen en met succes. Nu treedt hij regelmatig op tijdens evenementen en partijen. 23 september wordt zijn debuutsingle ‘Hopeloos Verliefd Op Jou’ gepresenteerd.

Lees meer...

SchoonderwaldtR-BetoverdRANDY SCHOONERWALDT Ft NEXUS – BETOVERD (SUBEME LA RADIO)

Latin plaat vol verrassingen..!

• TILBURG • Randy Schoonderwaldt (26) komt met een echte Latin-plaat. ‘Betoverd’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Subeme la radio’, een grote zomerhit van Enrique Iglesias. Voor deze single ging Randy de samenwerking aan met de getalenteerde rapper Nexus uit Breda, die niet bang is voor een muzikale uitdaging en daarin graag zijn grenzen opzoekt.

Lees meer...

WerrensR-WilRINUS WERRENS – IK WIL JOU

Pakkende dansbare song ..!

• BREDA • Sinds 2011 levert volkszanger Rinus Werrens (23) jaarlijks wel één of twee singles af en daarnaast tekende hij in 2014 voor zijn debuutalbum ‘Geef Me Liefde’ dat wellicht binnen niet al te lange tijd een opvolger gaat krijgen. Zijn nieuwe single ‘Ik Wil Jou’ is een cover dat wel wat afwijkt in vergelijking met eerder uitgebracht materiaal van deze zanger. Een trendy song, weliswaar ver weg van de volkse geluid maar absoluut wel pakkend, dansbaar en naar verwachting een liedje waar zeker een jeugdig publiek zich prima mee zal gaan vermaken.

Lees meer...

Jannes-ZevendeJANNES – NAAR DE ZEVENDE HEMEL

Single gekozen door de fans..!

• NOORDESCHUT • De nieuwe single ‘Naar De Zevende Hemel’ van Jannes (44) is een vrolijk en uptempo nummer. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes muziek en gevoel bij elkaar. Jannes zelf zegt hier over: “Ik ben enorm blij met het resultaat, het is een nummer over de liefde waarop iedereen uit zijn dak kan gaan. Dat wordt een feest tijdens mijn jubileumconcert”. ‘Naar De Zevende Hemel’ is de tweede single die uitkomt van het laatste album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. “Een paar weken geleden vroeg ik jullie op Facebook wat mijn nieuwe single moest worden.

Lees meer...

RoonaO-cafeOTTO ROONA – CAFÉ DE LIEFDE

Sfeervolle schlager voor de piraat..?!

• RODEN • ‘Café de liefde’ wordt door Otto Roona (31) uitgebracht in aanloop richting de release van zijn debuutalbum dat verwacht wordt komende februari. De opnames voor het nieuwe album, waarop veel nieuwe tracks van de zanger zullen verschijnen, zijn momenteel in volle gang. Er wordt in alle stilte volop gecomponeerd en geschreven, mede door de zanger zelf! Zijn nieuwe single gaat over een persoon die zich tijdenlang erg eenzaam heeft gevoeld en dus voldoening zocht met vrienden in het café.

Lees meer...

BauerG-VerdrinkGUUS BAUER – VERDRINK NIET IN JE TRANEN

Zesde single van Noord-Hollander..!

• UITHOORN • Voor het eerst op HollandseHitsForum.nl de in Haarlem geboren Guus Bauer (32), die al een aantal singles en zelfs een album op zijn naam heeft staan. Zijn nieuwste product ‘Verdrink Niet In Je Tranen’ valt, zoals de titel al doet vermoeden, in de categorie levenslied. Een track dat muzikaal gezien enigszins lijkt te moeten linken naar de Frans Bauer-sound van weleer. Toch wordt de sfeer van toen niet echt benaderd. De zanger zet daarnaast de teksten van het liedje wel erg correct neer, zelfs zo dat het niet echt natuurlijk meer klinkt haast. Vooral een liedje voor op de bühne?

Lees meer...

YoungR-WeetRITA YOUNG – IK WEET NIET GOED

Zangeres/presentatrice hoopt op hit..!

• VLAARDINGEN • De 73-jarige in Rotterdam geboren Rita Young hoopt met haar nieuwe single te scoren! De single ‘Ik Weet Niet Goed’ is een meeslepende wals die het op de dansvloeren goed zal doen. De single presentatie, waarbij Saskia & Serge het eerste exemplaar zullen overhandigen, is op 24 september in een partycentrum te Vlaardingen.

Lees meer...

TruckerT-CamineroTINA TRUCKER – CAMIONERO

Voorloper van 2CD-jubileumalbum..!

• HELMOND • ‘Camionero’ betekent truckchauffeur in het Spaans, en is de titel van de nieuwe single van Tina Trucker (65). Naast Nederlands, is Spaans de lievelingstaal van Tina, vandaar ook dat ze Tina een Nederlands lied geschreven heeft met een Spaans tintje. Het nummer heeft deze keer een heel andere sound dan we van haar gewend zijn! “Ik ben een echte country freak, zegt Tina maar dit nummer vind ik wel heerlijk om te doen, het zou wel eens, één van mijn favorieten kunnen worden”! Tina draagt dit jaar haar artiestennaam "Tina Trucker" alweer 35 jaar!

Lees meer...

DeWannebiezz-VlamDE WANNEBIEZ – MIJN EERSTE VLAM

Tranentrekker met glimlach..!

• ROTTERDAM • Na de ballads van Rocco (‘Wanneer, Wanneer’) en Arie (‘Ik Zweef’) is het nu tijd voor een liefdesliedje van Gilles. Hoewel: liefdesliedje… Bijna iedereen kent het gevoel van intens liefdesverdriet nadat je ex het heeft uitgemaakt. Maar als je die persoon na vele jaren weer tegenkomt, kun je eigenlijk alleen maar blij zijn met die beslissing van destijds. Je ex blijkt namelijk niet de persoon te zijn waarmee jij oud had willen worden. Niets menselijks is de Wannebiezz vreemd, en daarom heeft Gilles het aangedurfd om deze ontboezeming op te nemen bij producer Kees Tel. Een tranentrekker met een glimlach!

Lees meer...

StelteH-DachtgoedHENK STELTE FT. PIET JR. – WAT DACHT JE

Met verrassende passage..!

• UTRECHT • Henk Stelte (29) raakte in 2012 besmet met het zangvirus. Hij kreeg zoveel leuke reacties tijdens een karaokeavond dat hij erover ging nadenken hier meer mee te gaan doen. Henk kreeg vervolgens meer en meer optredens waarbij hij zich uiteraard moest bedienen met covers. Al snel begon het te kriebelen eens een eigen nummer te mogen opnemen. Zijn debuutsingle was getiteld ‘Soms Tegen Beter Weten In’ en kwam uit in 2013. Sindsdien tekent de Utrechter met grote regelmaat voor nieuwe singles.

Lees meer...