Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

SpencerJ-GevoelJOHN SPENCER – DAT ROCK ’N ROLL GEVOEL

Feest met de jukebox..!

• POPPEL • De iets oudere muziekliefhebber heeft erop geswingd en kan ze vast nog meezingen: ‘Lana', 'Een Meisje Voor Altijd', 'n Steelgitaar 'n Glaasje Wijn', 'Telefoonbaby', 'Jozefien', 'Alle Meisjes Willen Kussen', 'Johnny Vergeet Me Niet' en al die andere hits van John Spencer (72). In 2010-2011 verschenen zijn laatste singles maar hij bleef wel schrijven/componeren voor o.a. Jeroen Spierenburg (†2014). De geboren Tilburger is nu terug met uiteraard weer een swingende plaat. ‘Dat Rock ’n Roll Gevoel’ is autobiografisch en heeft een klassieke feel. Een sound die altijd (gewaardeerd) zal blijven worden.

Lees meer...

DeWannebiezz-LevenDE WANNEBIEZZ – HET LEVEN IS MOOI

Als je dat niet ziet, dan mot je een bril..!

• ROTTERDAM • Bij Holland’s Got Talent beschreef Gordon dit kleurrijke gezelschap als “Te gek in hun genre”. Een kleine 6 jaar brengen Arie, Rocco en Gilles hun liedjes aan de man en vooral in hun eigen regio zijn ze geliefd en trekken ze menig locatie vol. De opvolger van de vorig jaar verschenen single ‘Mijn Eerste Vlam’ is getiteld ‘Het Leven Is Mooi’. Een gezellige wals met meerdere tempowisselingen terwijl u op muzikaal vlak wat Zuid-Europese invloeden krijgt voorgeschoteld. De toegankelijke meezinger wordt begeleid door een clip geschoten in een 'Wannebiezz-kroeg'.

Lees meer...

WeiteringE-ZoalsERWIN WEITERING – LIEFDE ZOALS JIJ

Vrolijke meezinger..!

• EMMER-COMPASCUUM • Erwin (31) is een volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek. Dit heeft hij geërfd van zijn inmiddels overleden opa die eveneens dagelijks met muziek bezig was! Na veel dingen gedaan te hebben de afgelopen tien jaar waaronder ook nu nog bij de Feestband Total-Loss, verschijnt in 2017 zijn debuutsingle 'Kijk Maar Vooruit'. Zijn nieuwe single ‘Een Liefde Zoals Jij’ heeft vrolijke klanken en al na één keer luisteren zing je het mee. “Het is niet autobiografisch, maar wat niet is kan nog komen”, aldus de zanger.

Lees meer...

BenooZ-RomeoBENOOZ – ROMEO

Een eigen draai geven aan thema ‘de liefde’..!

• PUTTE • Ron en Ben van Hoof traden meer dan 10 jaar op als Gebroeders Neus en ook nu nog werken de broers achter de schermen samen, al zijn ze nu solo actief. BenooZ (53), neemt nieuwe liedjes voornamelijk op in zijn eigen Muziekstudio Nose waarbij hij zelf diverse muziekinstrumenten inspeelt, waarna ze in de studio van Laurens van Wessel voor het laatst worden bewerkt. In 2016 verscheen zijn eerste Nederlandstalige single ‘Prachtige Vrouw’. Voor de single ‘Romeo’ koos hij opnieuw afwijkende modulaties en akkoordenschema’s en wordt de liefde anders dan gebruikelijk verwoord.

Lees meer...

SprenkelsY-ZagYOURI SPRENKELS – TOEN IK JOU ZAG

Derde single van jonge Brabander..!

• ST. WILLEBRORD • Als 3-jarige jongen stond Youri (19) al met een microfoon in de hand mee te zingen met de liedjes van André Hazes. Als 13-jarige gaat hij muziek te draaien op feestjes en enkele jaren laten nadat hij samen met Sander Kwarten een duet had gezongen op zijn eigen verjaardag, gaat hij zanglessen volgen. Precies op zijn 18e verjaardag verschijnt vervolgens zijn debuutsingle ‘Ik Moet Me Laten Gaan’. Zijn nieuwe single ‘Toen Ik Jou zag’ draait om een mooie dame en is volgens de zanger zelf een mix tussen John West en Vinzzent. “Ik ben benieuwd wat de mensen ervan zeggen”, aldus Youri.

Lees meer...

NickSimon-DeDagLive-EPNICK & SIMON – DE DAG EN DE NACHT (LIVE)

Live versie afkomstig van nieuwe EP..!

• VOLENDAM • ‘De Dag En De Nacht’ is een aanstekelijke uptempo nummer afkomstig van hun laatstverschenen album ‘Aangenaam’ dat werd geproduceerd door Gordon Groothedde. Ter ere van de release van de single namen de Volendammers een EP op waarop naast ‘De Dag En De Nacht’ ook een viertal covers te vinden zijn die zij afwisselend spelen tijdens hun huidige theatertournee. Het zijn de tracks: ‘Naast Jou’ van Boudewijn de Groot, ‘De Stad Amsterdam’, van Jacques Brel, ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake en ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran. Het overgrote deel van de theaters is inmiddels uitverkocht.

Lees meer...

GervenvF-KanjerFRED VAN GERVEN – JIJ BENT DIE KANJER VAN EEN VROUW

Rock ’n roll-klassieker nu is disco-stijl..!

• SCHIEDAM • Fred van Gerven is sinds 2005 actief in de muziekbusiness. Onder andere als geluidsman van bekende Nederlandse artiesten en later als feest DJ. In 2014 verschijnt zijn debuutsingle ‘Niemand Zal Mijn Tranen Zien’! Vanaf dat moment draaien regionale- en lokale radiozenders zijn reeds uitgebrachte singles veelvuldig en daarnaast groeit het aantal optredens evenals zijn fan schare. Fred is trots op zijn nieuwe single ‘Jij Bent Die Kanjer Van Een Vrouw’, een plaat waaraan hij hard heeft gewerkt.

Lees meer...

KleinW-DoeWESLEY KLEIN – DOE ’T MET MIJ

Hopeloos verliefd..!

• LEIDEN • Op de 7e van de 7e maand van vorig jaar stapte Wesley Klein, 25 maart wordt hij alweer dertig, in het huwelijksbootje met zijn Nelly. De zanger, die zoals bekend acht jaar geleden Popstars wist te winnen, geeft 9 maart in zijn woonplaats een liveconcert m.m.v. de MM-Band en collega artiesten als Willem Barth, Roy Donders en René Schuurmans. Na zijn singles ‘Chocolate’, ‘Dans Met Me’, ‘Dit Is De Dag’ en ‘Wind Onder Mijn Vleugels’ van vorig jaar, levert Wesley nu ‘Doe ’t Met Mij’ af.

Lees meer...

BiancoS-SpeelSOFIA BIANCO – SPEEL HET SPEL

Debuutsingle van Amsterdamse met deels Italiaans bloed..!

• AMSTERDAM • ‘Speel Het Spel’ is Sofia ‘s debuutsingle maar er wordt ook al vooruit gekeken; dit jaar zullen er nog twee singles verschijnen van deze 26-jarige Amsterdamse, want ze wil beslist geen ééndagsvlieg worden. In dit liedje is haar Nederlandse- en Italiaanse identiteit samengebracht. Een swingplaat in bigband-achtige setting dat echter ook wat gipsyinvloeden lijkt te herbergen, en welke uitgevoerd wordt door een zangeres met een lichte maar prettig in het gehoor liggende sound. Dit is absoluut onderscheidend, maar 't zal vast ook enige gewenning gaan vragen bij het luisterpubliek. Voor de fijnproever?

Lees meer...

JonesD-MaanDENNIS JONES – VOLLE MAAN

Albumtrack na 4 jaar als eerbetoon op single gezet..!

• OSS • Track-9 van zijn in 2014 verschenen, en tot nu toe enige uitgebrachte Nederlandstalige album ‘Een Nieuw Begin’, is het liedje ‘Volle Maan’ dat nu op single wordt uitgebracht door Dennis Jones (50). Met deze ballade laat de Brabander een andere kant van zichzelf horen, in vergelijking tot eerder van hem verschenen singles. “Het is mijn eerbetoon aan Onno Vandelaak en een bijna 30-jarige vriendschap”, zo legt Dennis uit die dit jaar 30 jaar in het vak zit. “Onno was mijn mentor, mijn muzikale vader, van wie ik zo ontzettend veel geleerd heb”.

Lees meer...

HengeveldF-VuurFEMKE HENGEVELD – VUUR EN VLAM

De liefde.. geeft een zee aan licht..!

• ARNHEM • ‘Ik Laat Je Gaan’ en ‘1000 Bange Nachten’ beiden uitgebracht in 2016, kregen vorig jaar opvolgers middels de singles ‘Laat Me Gaan’ en ‘Liefde, Passie & Puur’. Kortom Femke (27), die eind 2016 op HollandseHitsForum.nl werd uitgeroepen tot “Beste Nieuwkomer”, timmert flink aan de weg. De in Zevenaar geboren zangeres komt nu met ‘Vuur En Vlam’. Het betreft een bewerking van ‘Achterbahn’ van de bij onze oosterburen- maar zeker ook in ons land immens populaire, Helene Fischer. Femke is al jaren een groot bewonderaar van de Duitse en zong het nummer al heel vaak in haar sets tijdens optredens.

Lees meer...

HollandsWelvaren-HalloHOLLANDS WELVAREN – HE ZEG HALLO

Kleine vogel… heeft opvolger!

• DORDRECHT • Hollands Welvaren bestaat uit de gabbers Ramon en Raymond. Hun repertoire bestaat uit bekende Hollandse klassiekers en meezingers. Een optreden van Hollands Welvaren is een feest der herkenning. Met andere woorden, de naam dekt volledig de lading. Vorig jaar bracht het duo een opgefriste versie van ‘Kleine Vogel’ van Arie Passchier op de markt dat zelfs een HHF-TOP40-notering kreeg. De opvolger ‘He Zeg Hallo’, afkomstig uit de pen én studio van Manfred Jongenelis, is uitermate gezellig, goed voor de polonaise en er is gemakkelijk op mee te zingen.

Lees meer...

MeeuwisG-StaatGUUS MEEUWIS – JE STAAT NIET ALLEEN

Pak die uitgestoken hand voor elk probleem..!

• TILBURG • 18 mei a.s. verschijnt het nieuwe Meeuwis-album ‘Geluk’ en vanaf 31-08 gaat Guus op theatertour. “Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt”, aldus Guus (45) op zijn website. De liedjes hiervoor heeft de Brabander voor het eerst in zijn carrière zonder band opgenomen in Memphis in een studio waar o.a. Bob Dylan en Led Zeppelin opnames maakten. Guus heeft de nummers vervolgens zelf in ons land geproduceerd. ‘Je Staat Niet Alleen’ is muzikaal uptempo, feestelijk, hitgevoelig en qua tekst raak!

Lees meer...