Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

HelemaalHollands-DansHELEMAAL HOLLANDS – DANS OP DE TAFEL

 

Hey baby.. er is altijd wel ergens een feest aan de gang..!

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Met hun op 17 oktober vorig jaar verschenen single ‘Geboren Om Met Jou Te Vrijen’, brak een nieuwe episode aan voor de heren van Helemaal Hollands. Bij een nieuw label, een andere studio en dus ook andere producer, brachten ze een single uit in een soort van feestelijke schlagerpopstijl. Een opvallende move, dat wellicht even wennen was voor de luisteraar. Die ingezette lijn trekken Carlo en Leo nu door met de vervolgsingle ‘Dans Op De Tafel’. Opnieuw feestelijk, muzikaal behoorlijk stevig, het bevat pakkende kreten als “Hey baby, ho baby..”, en dus opnieuw in schlagersetting.

Lees meer...

Ouboter-VanafMAAIKE OUBOTER – VANAF NU

Het begin van een nieuw verhaal..!

• GOUDA • Maaike (26) nam eind 2013 deel aan het televisieprogramma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ met het liedje ‘Dat Ik Je Mis’. De track bereikte vervolgens hoge posities in zowel de Nederlandse als Vlaamse hitlijsten en uiteindelijk kreeg ze een Platina Award voor de plaat. In 2015 verscheen haar debuutalbum ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’. Momenteel toert ze langs de Nederlandse en Vlaamse theaters met haar show ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’ dat tot eind april is te zien. ‘Vanaf Nu’ is een fraaie romantische ballade in Americana-stijl. “Vanaf nu is het van jou mits je klaar bent voor.. deze liefde!

Lees meer...

JagerdH-SOSHENK DE JAGER – S.O.S.

Zowel clip en liedje opgenomen in Servië..!

• DEN HAAG • Met zijn optredens in achtereenvolgens ‘Popstars’ in 2007 en ‘So You Wanna Be A Popstar’ een jaar later, verkreeg Henk de Jager zijn bijnaam: The Dutch Tom Jones. Deze ras-entertainer wiens wieg in Den Haag stond, zit ondertussen al meer dan een kwart eeuw in het artiestenvak, stond op podia in binnen- en buitenland en heeft talloze geluidsdragers op zijn naam staan. Henk ’s hart ligt bij het Nederlandstalig, en daarom schreef hij onlangs met Ron Vreijsen het nummer ‘S.O.S.’.

Lees meer...

DekkersM-GroteMARCO DEKKERS – MIJN GROTE LIEFDE

Uit ‘t hart..!

• SINT-MICHIELSGESTEL • Marco (28) zingt al een aardig tijdje, al stond dit recentelijk op een laag pitje gezet. Zijn hobby’s zijn o.a. zingen als ook boksen waarin hij ook lesgeeft. In het dagelijkse leven werkt Marco als dakdekker en glazenwasser en verder is hij getrouwd en vader van 3 kinderen; Peter, Dominique en Frans. Als het aan de geboren Amsterdammer ligt dan gaan wij nog meer horen van hem. ‘Mijn Grote Liefde’ is een klein en gevoelig levenslied op een overbekende melodie en is muzikaal gezien bijzonder sfeerrijk aangekleed.

Lees meer...

GoossensM-WaarMARIA GOOSEN – WAAR BEN JE

Zigeunersound met nostalgie..!

• KAMPEN • In 2011 belandde Maria (39) bij The Voice Of Holland in het team van Nick & Simon alwaar ze bij de beste 32 zou eindigen. In 2017 verscheen haar eerste solosingle: ‘Zweven Op De Wind’. Haar nieuwe single ‘Waar Ben Je’, is een nummer met Spaanse- en dus ook zomerse invloeden, en het bevat daarnaast ook een gevoelige tekst. Het liedje gaat over een zigeunerin. Haar geliefde is weggegaan, ze zoekt hem, ze mist hem, maar uiteindelijk komt hij toch weer terug! In de zigeunersound, die het nummer kenmerkt, zit ook de nodige nostalgie.

Lees meer...

Jannes-GevoeliveJANNES – DAT GEVOEL VAN SAMEN ZIJN

Buiging naar zijn fans..!

• NOORDESCHUT • Met zijn Ahoy-concert in 2012 kwam de helft van zijn muzikale droom uit, die andere helft is 7 oktober 2017 gerealiseerd want Jannes (44) vierde zijn 15-jarig artiestenjubileum in een uitverkocht GelreDome te Arnhem. Van zijn juni vorig jaar uitgebrachte album is nu de gelijknamige single ‘Dat Gevoel Van Samen Zijn’ verschenen. Jannes: “Deze single gaat over de pure liefde waarbij je elkaars ogen, juist na jaren gevuld met lief én leed, elke dag laat stralen. Daar gaat het om in het leven, want als je dat gevoel kent dan ben je een gelukkig mens”…

Lees meer...

BauerF-BlijfFRANS BAUER – BLIJF VANAVOND HEEL EVEN BIJ MIJ

Klassiek levenslied zoals ze bijna niet meer gemaakt worden..!

• FIJNAART • De laatste twee singles van dé Bauer (44), ‘Bella Italia’ en ‘Kom Nu Maar In M’n Armen’, stonden respectievelijk 4 mei en 14 december jl. op de nummer-1 positie van de HHF-TOP40. De immer populaire in Roosendaal geboren volkszanger omarmt het échte ‘Levenslied’ weer en dus is dat ook de titel van zijn nieuwe album geworden. Hiervan is ‘Blijf Vanavond Heel Even Bij Mij’ als opvolger gekozen van de ook nu nog hele populaire en ontzettend veel gestreamde single ‘Kom Nu Maar In M’n Armen’. Een traditioneel levenslied, makkelijk mee te zingen, met een Rekels-achtig feel. Bauer is helemaal terug op z’n eigen nest!

Lees meer...

MesieE-VroegERIK MESIE/TOONTJE LAGER – VROEG OF LAAT

Weet je.. dat ze gaat!

• ARNHEM • In 1978 werd de formatie Maandverband opgericht door Bert Hermelink. Een jaar later is die naam gewijzigd in Toontje Lager. Als ook zanger Erik Mesie tot de bandleden gaat behoren, groeien de albums ‘Erop of Eronder’ en zeker ‘Stiekem Dansen’ uit tot successen. De singles ‘Stiekem Gedanst’, Zoveel Te Doen’ en ‘Net Als In De Film’ worden hits. In 1985 valt het doek voor Toontje Lager. Erik Mesie (60) gaat vervolgens solo en scoort in 1986 een hit met zijn single ‘Zonder Jou’. Pas in 2017 verschijnt weer nieuw materiaal van Mesie zoals nu de gevoelige Nederpop ballade ‘Vroeg Of Laat’ dat eerder in ’83 uitkwam.

Lees meer...

FijnA-ZegAUKJE FIJN – ZEG DAT JE ME NIET VERGEET

Wijs waarheen we moeten..!

• WEZEP • Ze telt nog geen twintig lentes en toch stond Aukje al op de podia van o.a. Zomertoers, Mega-Piratenfestijnen en het Tros Muziekfeest, daarnaast heeft ze al meer dan 10 eigen singles op haar naam staan. Nu voor het eerst heeft ze zelf een tekst geschreven voor haar nieuwe single: ‘Zeg Dat Je Me Niet Vergeet’. “Luister naar mijn verhaal”, zegt ze hier zelf over. “Een verhaal dat ik speciaal voor veel mensen heb geschreven. Mensen die een persoon (moeten) missen. Voor mij is het gevoel, dat ik hierin verwerkt heb, heel belangrijk en herkenbaar voor mijzelf…

Lees meer...

KoolsL-ZonnestraalLINDA KOOLS – KLEINE ZONNESTRAAL

Nieuwste schilderij is klaar om door de wereld bekeken te worden..!

• HOEVEN • Linda liet voor het eerst van zich horen in 2011 toen ‘Je Moet Genieten’ verscheen, waarvoor Jan Hermans en Grad Damen destijds verantwoordelijk waren. Na diverse singles en HHF-TOP40-noteringen, werd het vanaf 2013 stil rond de Brabantse: "Door de gevolgen van een ongeval waar ik een whiplash aan over heb gehouden heb ik helaas een tijd niet kunnen optreden. Maar gelukkig kruipt bloed waar het niet gaan kan, en is de passie en liefde voor muziek altijd gebleven", aldus Linda.

Lees meer...

MullerR-EvenRENE MULLER – HEEL EVEN

Misschien wel iets te vaak gecoverd ondertussen..?

• ROTTERDAM • Rene Muller (52) is in Rotterdam en omgeving een bekende zanger. Na het ‘Pappa’, ‘Jouw Woorden’ en ‘Veel Is Het Niet’, komt hij nu met ‘Heel Even’. Rene is onlangs in contact gekomen met Peter van Kesteren die een remake van het nummer ‘Heel Even’ voor hem heeft geproduceerd. U kent dit liedje van Italiaanse komaf, reeds vaak gecoverd in ons land trouwens, van Shirley Zwerus uit 1981. De versie van de Rotterdammer lijkt in het begin op het origineel maar krijgt later een meer feestelijk-, gipsyachtig en dansbaar muzikaal karakter.

Lees meer...

ColindaDaisy-AlsCOLINDA & DAISY – ALS JIJ…

Over de kampioen ‘smoezen verzinnen’..!

• TILBURG • ‘Als Jij…’ is alweer de zesde duetsingle van, zover wij weten in elk geval, het enige moeder/dochter-duo binnen het Nederlandstalige circuit. Colinda en Daisy presenteerden vier jaar geleden, hun eerste gezamenlijk single ‘Mannen Mannen Mannen’. De verwachting is dat Colinda medio april met een nieuw album op de proppen zal komen en als het aan de zangeres ligt: “Ga ik mij hierna helemaal richten op het levenslied”, dus de richting op van haar huidige solosingle: ‘Dat Heb Ik Allemaal Voor Jou Gedaan’. Niet altijd zo commercieel wellicht, maar wel iets wat als gegoten past bij Colinda, denken wij.

Lees meer...

Cornel-HebCORNEL – HEB JE WEER WAT

Zanger vindt dat hij de juiste weg is ingeslagen..!

• HOEK VAN HOLLAND • Cornel stond op 7-jarige leeftijd al tussen de schuifdeuren om familie en vrienden te vermaken. Hij playbackte, zong zelf allerlei liedjes of deed André van Duin na. Vanuit de kindertijd droomde hij ervan mensen te vermaken met shows, optredens, mooie nummers te zingen en gezelligheid te brengen. Inmiddels heeft Cornel (47) de schuifdeuren ver achter zich gelaten en kreeg hij in 2013 zijn debuutsingle ‘Geef Me Nog Een kans’ uitgereikt door Lee Towers. Vorig jaar bracht de Rotterdammer de singles ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’ en ‘Ik Ben Niet Te Koop Voor 1 Miljoen’ op de markt en nu is ‘Heb Je Weer Wat’ verschenen.

Lees meer...