Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

SproetB-EbBEN SPROET – EB & VLOED

Alle zorgen voorbij..!

• BARNEVELD • Benjamin Sproet (42) heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de Nederlandse zangwereld maar hij vertegenwoordigde bijvoorbeeld ook driemaal ons land als stijldanser. Zijn carrière begon in Amsterdamse kroegen. Zijn 5 jaar geleden uitgebrachte single ‘In Gedachte’ is eveneens op deze website belicht destijds maar verder zal de zanger waarschijnlijk niet veel bekendheid genieten binnen het levensliedcircuit. ‘Eb & Vloed’, zijn nieuwe door hemzelf geproduceerde single, kent aanvankelijk een gevoelige start maar zodra het vloed wordt, ontstaat een gezellige en wat vlotter mediteraan sfeertje. Leuke plaat!

Lees meer...

AshtonF-VroegerFRANK ASHTON – VROEGER WAS ALLES ANDERS

En ook beter..?!

• TILBURG • Frans Biezen (72) was in het verleden o.a. actief bij de formaties; Les Chruches én bij Hannie en de Rekels. Verder trad hij op als Frankie Duzzle en Frank Evans, en maakte hij deel uit van duo Frans & Monique. Landelijke bekendheid verwierf hij echter nadat hij in 1986 de Soundmixshow van Hennie Huisman wint met de Tony Christie-song ‘Reno Town’. Een jaar later scoort hij een hit met het nummer ‘Let Your Sun Shine‘, een duet met presentatrice en musicalster Mariska van Kolck. Afgelopen mei verraste deze inmiddels dus zeventiger, met de Nederlandstalige single ‘Jij Bent Mijn Nummer Eén’…

Lees meer...

KraatsM-WilMARCO KRAATS – IK WIL JOU (LADADI)

En jij wil mij..?

• UTRECHT • Marco is een feestzanger die al bij hele grote evenementen op de bühne stond en bijvoorbeeld al samenwerkte met Feest DJ Maarten, Feest DJ Barry en DJ Maurice. In 2015 sleepte hij twee Party Awards in de wacht. Zijn versie van ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ is in praktisch alle feestcafés in binnen- en buitenland, grijs gedraaid. “Ladadi Ladada, Ladadi Ladada”, afkomstig uit zijn nieuwe single ‘Ik Wil Jou’ is iets wat in je hoofd gaat zitten en dat straks in de kroegen en feestzalen vast luidkeels door de aanwezigen meegezongen gaat worden.

Lees meer...

LaarvdM-FeestjeMARGRETHA – FEESTJE VAN HET JAAR

Zomerse feel in de winter..?!

• BEST • Margretha (44) is moeder, echtgenote, dierenvriend, danser, choreograaf, trainer coach én.. zangeres. Sinds 2014 brengt ze eigen liedjes op de markt en zeker de laatste paar jaar in een vrij rap tempo. De voorpret tijdens het uitzoeken én boeken van vakanties is de rode draad van ‘Feestje Van Het Jaar’, haar nieuwe uptempo single. Het is ook het themalied van de vakantiebeurs welke medio januari in Utrecht weer zal plaatsvinden en waar de zangeres ook zal gaan optreden. Hoewel een lekker pakkend en swingend liedje, zou je dit toch eigenlijk eerder ergens in april/juni verwachten…

Lees meer...

BischoffS-AvondSIDNEY BISCHOFF – EEN AVOND IN DE KROEG

Opvolger van airplay-hit ‘Mooi Is Het Leven’!

• APELDOORN • Sidney (49) is geboren in Amsterdam maar als hij het land niet doorkruist met zijn oliebollenwagen, woont hij in Apeldoorn. De volkszanger oogstte successen met diverse singles en enkele albums. Het Hollandse lied brengen is zijn lust en z’n leven. Na het airplaysucces van zijn vorige single ‘Mooi Is Het Leven’ dat afgelopen mei verscheen, heeft hij nu de opvolger ‘Een Avond In De Kroeg’ uitgebracht. Volgens de zanger is het een rock-'n-roll lied waarbij je absoluut niet bij stil kunt blijven staan. Als het aan Sidney ligt, zingt iedereen het binnenkort spontaan mee. Tante Sjaan en Ome Nelis trekken aan de bel!

Lees meer...

KokkeR-VrijRUDY KOKKE – IK BEN WEER VRIJ

Tweede single van Nijmegenaar..!

• LENT • Rudy (45), geboren en getogen in Nijmegen, kreeg op zijn zestiende verjaardag de keuze; of een keyboard of een bromfiets. Dat was een makkelijke keus. Enige tijd later werd hij door een bekende van de familie uitgenodigd om in zijn band op toetsen te komen spelen. Jarenlang was hij actief bij de 3-koppige formatie See You dat later als duo verder gaat. Kokke is echter alweer vele jaren actief als allround solozanger met Nederlands-, Engels- en Duitstalig repertoire. Eerder dit jaar verscheen zijn debuutsingle ‘Liefde, Zon En Zee’ en nu is de opvolger ‘Ik Ben Weer Vrij’ uitgebracht…

Lees meer...

NobbeM-StoutsteMICHAEL NOBBE – IN MIJN STOUTSTE DROMEN

Hoe anders gaan dingen soms in fantasieën..?!

• ZWAAGDIJK • Michael (47), in het dagelijkse leven opticiën, deed in 1997 als Gerard Joling mee aan de Soundmixshow met ‘Love Is In Your Eyes’. Ondanks optredens op diverse evenementen duurt het tot maart 2016 alvorens zijn eerste single ‘Sterker Dan Voorheen’ verschijnt. De laatste periode tekent deze geboren Amsterdammer voor gemiddeld 2 singles per jaar. Na ‘Het is Jouw Lach’ dat medio juli uitkwam levert hij nu het poppy en dansbare ‘In Mijn Stoutste Dromen’ af aan de muziekmarkt.

Lees meer...

BrinkhuisN-LaatNICK BRINKHUIS – JIJ LAAT ME LEVEN

Elke dag gelukkig zijn..!

• NIJVERDAL • Nick (33) is sinds zijn jeugdjaren verknocht aan het levenslied. Toen hij als 5-jarige samen met Dennie Christian op het podium stond, wist hij het zeker: “Met muziek bezig zijn is mijn grote passie”! Deze vader van twee kinderen die in 2013 in het huwelijksbootje stapte, staat sinds 2008 op de diverse podia en in 2010 verscheen zijn debuutsingle ‘k Zie Steeds Weer Sterren’. Ondertussen is ‘Jij Laat Me Leven’, de radiovriendelijk en vrolijke meezinger die de dansvloeren zal gaan vullen en ook gipsyelementen herbergt, alweer de negende single van Brinkhuis.

Lees meer...

WendyColin-KomWENDY WOOP & COLLIN VAN MOOK – KOM TOCH TERUG BIJ MIJ

Brabants onderonsje wellicht niet eenmalig..!

• RUCPHEN/MADE • Wendy (32) & Collin (38) waren onlangs geboekt bij hetzelfde evenement, kwamen met elkaar in gesprek en hebben lang staan praten over de muziek. Vanwege de klik die uit het gesprek is ontstaan stelde Collin voor om de handen ineen te slaan en een duet op te gaan nemen. “Ons doel was om het publiek te verrassen met een stoer liedje. We hebben allebei een tekst geschreven die vervolgens is samengevoegd, kloppend en rijmend gemaakt. Het resultaat is een country/rock nummer in de categorie easy listening”, aldus het duo, die niet uitsluiten dat hier nog eens een vervolg op komt.

Lees meer...

BemmelvR-LamRONNIE VAN BEMMEL – KACHELTJE LAM

Feesjuh..!

• MAARSSEN • 21 december is het weer zover.. de traditionele Kerstshow van Ronnie (53) in een hotel te Houten. En óók zo’n traditie; het evenement is opnieuw tot de laatste plaats bezet en dus volledig uitverkocht! De laatste jaren tekende deze uiterst sympathieke en goedlachse artiest, voor vaak hele gezellige meezingers als ‘Die Laaielichter’, ‘Als Ik Nog Een Keer Zou Trouwen’, ‘Houd Je Vinger Op Je Knip’, ‘Denk Ook Aan Mij’, en vanaf afgelopen mei dateert de single ‘Laat Me Je Vertellen’. “Een te gekke nieuwe feestknaller”, zo omschreef Ronnie van Bemmel onlangs zijn nieuwste plaat ‘Kacheltje Lam’. Ben je ‘half kachel’…

Lees meer...

Tineke-WatTINEKE – WAT IS LIEFDE

100.000 sporen komen uit bij jou..!

• DALFSEN • Tineke (Willems) was 11 toen ze erachter kwam dat ze talent had. “Met een paar vriendinnen van school deed ik mee aan een musical. We werden ook uitgenodigd bij een piraat. Een tijdje heb ik met hen gezongen. Daarna ben ik talentenshows gaan doen en heb ik in meerdere cover- en bruiloftsbandjes gezongen”, aldus de zangeres. Hierna gaat ze solo, neemt meerdere singles op en in 2008 als ze in verband met haar werk verhuist naar Dalfsen, ontmoet ze Martien met wie zij Harten 10 start. Inmiddels heeft het duo, levenspartners ook, meerdere geluidsdragers op hun naam staan. Tineke (38) lanceert…

Lees meer...

LapreM-GlimlachMARC LAPRÉ – DE GLIMLACH VAN EEN KIND

Niet doen!?

• DEN HAAG • Marc (45) is vader van drie zoons, hij zingt vanaf zijn 18e, is vanaf 2004 officieel te boeken en in 2011 lanceerde hij zijn debuutsingle ‘Jij’. Nou, de titel van zijn nieuwe single zegt alles; vrijwel elke artiest heeft ‘De Glimlach’ wel in z’n setje zitten of ooit gehad. Dat er nu een feestversie is uitgevoerd door Marc Lapré, zal vast goed werken bij zijn optredens maar landelijke airplay verwachten wij in het geheel niet. Dit valt wat ons betreft echt in de categorie ‘makkelijk scoren’. O ja, ’t is op zich best een aardige versie maar sommige klassiekers.. daar kun je beter maar van afblijven toch??

Lees meer...

Zonzo-SexbomZONZO – JIJ BENT EEN SEXBOM

Beuken in de dancing..!

• DEN HAAG • Als kind speelde Zonzo al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band en op z'n veertiende vormde hij samen met zijn neven The Basily Boys. Het was zwager John West die Zonzo (26) overhaalde ook te gaan zingen waardoor afgelopen januari zijn debuutsingle ‘Laat Je Gaan’ verscheen. Rein Mercha schreef de Nederlandse tekst voor Zonzo ’s tweede plaat ‘Jij Bent Een Sexbom’ dat u (inderdaad) kent van Tom Jones. De versie van Zonzo lijkt alleen qua melodie op het origineel, want verder is het in een pakkende, energieke en trendy dancesetting gestoken, en dus voor de DJ’s… uitermate geschikt!

Lees meer...