HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

WatzeelsR-Dorst RANDY WATZEELS – VAN DRINKEN KRIJG JE DORST

En met bier wordt niet gemorst..!

RIJSBERGEN - Op 23 januari is van Randy (21) de single ‘Van Drinken Krijg Je Dorst’ verschenen. Randy Watzeels is vanaf zijn negende met muziek bezig via playbackshows, talentenjachten en karaokewedstrijden. Later wordt hij gevraagd voor feesten en partijen, in 2012 verschijnt zijn debuutsingle ‘Die Heerlijke Zoen’. Ondertussen valt zijn naam regelmatig als talentvolle producer maar heeft hij zelf ook al een tiental singles uitgebracht. ‘Van Drinken Krijg Je Dorst’ is door de Brabander zelf geschreven en gecomponeerd en ook sleutelde hij met Harald Queens aan de productie van de plaat. Een gezellige en kansrijke uit-je-dak-plaat dat uiteraard wordt uitgebracht voor het feestseizoen.

Lees meer...

SmitsD-Beste DENNIS SMITS – JE BESTE VRIEND

Vrolijke vlotte meezinger vult dansvloeren..!

REUSEL - De in Eindhoven geboren Dennis (36), is getrouwd met Caroline, is vader van twee zoontjes en zingt pas een paar jaar. Met feestduo D en D scoorde regionaal met 'In Het Stamcafeetje Aan De Oliekade' dat in het feestcircuit in het zuiden, goed is opgepakt. In 2017 leverde hij zijn eerste solosingle 'Ik Ben Nu Eenmaal Zo' af en nu tekent hij voor het liedje ‘M’n Beste Vriend’. Bij wie kan je compleet jezelf zijn, wie kan jouw gedachten lezen, wie luistert er echt naar jouw problemen, wie kent jou van binnen en van buiten, en bij wie voel je je volledig op je gemak en is er sprake van blindelings vertrouwen? Precies.. bij je beste vriend! Een vrolijke en gezellige meezinger waaraan Frank Verkooyen, Daniël Metz en Marcel Fisser hun medewerking verleenden.

Lees meer...

RonaldsR-Sofie ROB RONALDS – SOFIE

Mooier dan de mooiste symfonie..!

HILVERSUM - Zo’n 10 jaar geleden scoorde Rob (bijna 53) het ene na het andere grote succes. ‘Och Was Ik Maar’ (2008), ‘Voor Een Zoen’ (2008), ‘Haar Rode Lampje’ (2008), ‘De Heilsoldaat’ (2009) en ‘Meisjes Van De Nacht’ (2009), stonden in praktisch elke hitlijst van ons land. Deze inmiddels grijzende ras-entertainer bezingt nu ‘Sofie’. Een stewardess uit zijn fantasie; blond, slanke heupen, lange benen, mooie heupen, daar dromen alle mannen van volgens deze après-ski plaat. Ja.. dat wordt op zeker trouwen! Arie Kuipers schreef het liedje dat door Dylan van der Feen in The Office Studio werd geproduceerd! Gezellig, aanstekelijk en feestelijk.

Lees meer...

DeFikErin-Boogie DE FIK ERIN – PANTALONNENBROEKENBOOGIE

Swingen..!

RAAMSDONKSVEER - De Fik Erin is een Nederlandstalig bandje bestaande uit Sven, Bjorn, Maurice Niek en Jens. Ska, folk en een vleugje rock ’n roll lopen als een rode draad door hun muziek. Vorig jaar pakten ze de HHF-Kanjerschijf met hun bijzonder aanstekelijk liedje ‘Honululu’ dat zelfs de 15e plaats bereikte van de HHF-TOP40. Hun nieuwste single met waarschijnlijk de langste titel ooit uitgebracht in één woord ‘Pantalonnenbroekenboogie’, bevat nog steeds de bekende vrolijkheid van deze formatie maar ditmaal geen ska of folk maar pakkende en swingende rock ’n roll. Een geheel eigen geschreven liedje geïnspireerd door legendes als Elvis Presley, Chuck Berry en vele anderen. En de tekst gaat zoals gebruikelijk over van alles en nog niks!

Lees meer...

WeertCanters-Hallelujah FRANK VAN WEERT & DANNY CANTERS – HALLELUJAH

Zelfs in hemel wordt gefeest, aldus de pastoor..!

BERGEIJK-EINDHOVEN - Frank van Weert is al jaren bevriend met Django Wagner en stond mede aan de wieg van diens doorbraak in 2009 met ‘Kali’. Ook anno nu schrijft Van Weert nog altijd volop liedjes maar zelf tekende hij ook al voor leuke tracks als ‘Nergens Goed Voor’, ‘Hield Jij Van Mij Of Van Mijn Centen’, of ‘Jij Was De Ware Voor Mij’. De in Best geboren Danny had vroeger een drive-in show, debuteerde in 2008 met de single ‘De Avond Voor Ons Tweeën’, was horecaondernemer en heeft een eigen platenlabel. Dit gelegenheidsduo heeft het door Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg naar het Nederlands bewerkte ‘Hallelujah’ opgenomen voor het feestseizoen. Deze aanstekelijke feestplaat met landelijke kansen, gaat vast hoge ogen gooien straks!

Lees meer...

Kinnaer-Kroes-Oneindig BELINDA KINNAER & WOLTER KROES – ONEINDIG

Intens liefdesduet..!

ZEDDAM - Twee jubilarissen hebben elkaar gevonden; Wolter (50) vierde in 2018 zijn 30-jarig jubileum en geeft in maart in navolging van zijn Carré-concert van 4 december jl. een show in de Afas te Amsterdam. Belinda (49), sinds 2014 solo nadat ze 20 jaar in de coverband Commercial Break heeft gezongen, viert op 11 februari in de Amphion Schouwburg te Doetinchem haar 25-jarig jubileum met de show: ‘De tijd van m'n leven | 25 jaar hits’. Beide artiesten nemen op bij Edwin van Hoevelaak en daar komt ook hun duet ‘Oneindig’ vandaan. En wat kleuren hun stemmen geweldig! Een juweeltje van ballad ook met kippenvelopwekkende kleine passages opgevolgd door krachtige prikkelende stukjes. Nederlandstalig op z’n best, vinden wij!

Lees meer...

LipsR-Laat RICARDO LIPS – LAAT MIJ MAAR LEKKER GAAN

Loopt niet in zeven sloten tegelijk..!

BRIELLE - Ricardo (24) was als kind al gasten muzikaal aan vermaken op een camping. Het gevolg was dat hij vaker gevraagd werd voor feestjes en partijen. Ondertussen heeft Ricardo al behoorlijk wat podiumervaring opgedaan en vond hij het in 2017 tijd worden om het zingen op meer professionele basis voort te gaan zetten. ‘Laat Mij Maar Lekker Gaan’ is na ‘Mijn Stad’, ‘Ik kan Niet Zonder Jou’ en ‘Nog Eentje Dan’, zijn 4e single. “Ik wilde graag weer een uptempoplaat in de sfeer van ‘Nog eentje dan”, aldus de Brielse zanger. Een typische kroegenplaat, makkelijk mee te zingen en met een prominente rol voor de accordeon. Je kent ’t enerzijds maar ’t blijft ook wel gewoon gezellig! Al Ricardo ’s uitgebrachte liedjes staan nu op de fysieke uitvoering van deze single.

Lees meer...

VanvelthovenS-Leuk SAM VANVELTHOVEN – IK VIND JOU LEUK

Jonge tiener lanceert 2e single..!

ROOSENDAAL - Het is nogal wat als om je heen wordt geroepen (en geschreven), tijdens de release van je eerste single, dat je aan de vooravond zou staan van een ‘doorbraak’. Het overkwam Sam Vanvelthoven als 10-jarige toen hij vorig jaar gedebuteerde met het liedje ‘Als Ik Later Eens Trouw’. Hoeveel breken er nou serieus door in het circuit? Slechts weinigen! Maar oké, leuk koppie, guitige uitstraling en ‘t moet gezegd, zijn stem ligt best lekker in het gehoor. Dus met de gunfactor zal het wel goed zitten, prima als vertrekpunt! De baard in de keel, verkerinkjes, andere interesses.. met zo’n kereltje kan het natuurlijk alle kanten nog op straks. ‘Ik Vind Jou Leuk’, zijn tweede liedje dus, gaat over een opspelende verliefdheid, is vrolijk en klinkt gezellig!

Lees meer...

GrausG-Zalen GINO GRAUS – NEE, GIJ TREKT VOLLE ZALEN

Uitstapje van jubilerende Bossche zanger..!

‘S-HERTOGENBOSCH - Omdat Gino (19) groot fan is van het carnaval, heeft hij speciaal daarvoor de single ‘Nee, gij trekt volle zalen’ opgenomen, waarvoor hij zelf de tekst en muziek schreef. “Het is echt een muzikaal uitstapje geworden, wel iets anders dan jullie van me gewend zijn maar gewoon erg leuk om te doen”, aldus de zanger. Gino is druk bezig met de voorbereiding van zijn 10-jarig jubileum dat 18 mei aanstaande zal worden gevierd in Sint Michielsgestel onder de naam ‘Gino’s Muziekfeest’ met daarbij diverse muzikale gasten.

Lees meer...

GrootdM-Heb MARCEL DE GROOT & BART HERMAN – HEB JIJ DAT OOK

Vlaams/Hollandse combinatie..!

AMSTERDAM - Marcel en Bart leerden elkaar leren kennen op Song City 2018 in Herzele (B). Er was meteen een klik en schreven vervolgens samen ‘Heb Jij Dat Ook’. Marcel, begint zijn carrière als radio-promotor maar muziek maken, net als zijn vader Boudewijn, is zijn ding. Sinds ’92 brengt Marcel muziek uit en zijn er diverse theatertoers waaronder die met zijn vader. Bart Herman was de 4e generatie van een muzikale familie. Hij versierde een contract als zanger-entertainer op een cruiseschip, waarop Bart besloot om van het zingen zijn beroep te maken. In 1993 scoort hij met ‘Ik Ga Dood Aan Jou’. Nu, meer dan 10 albums later, is Bart ook acteur en presentator. De ontmoeting met Marcel had iets magisch en dit eerste duet zou wel eens de opstap naar meer kunnen zijn.

Lees meer...

SmitM-Gebarentaal MONIQUE SMIT – GEBARENTAAL

Hint, hint, hint..!

VOLENDAM - Je hoeft het niet altijd te zeggen; non-verbaal gedrag, je lichaamstaal of gebarentaal is ook een vorm van communicatie. Wel, Monique Smit (29) geeft je hints dat ze je wil en verwacht dat je slechts met een gebaartje laat weten dat je in zal gaan op haar advances. Zie hier de strekking van een lekkere frisse Hollandse dansplaat dat naadloos aansluit bij het succes van Monique ’s single ‘Dans’ dat in 2017 verscheen en tot nu toe 750.000+ YouTube-views en 530.000+ streams op Spotify incasseerde. Grappig trouwens dat in het liedje, gefabriceerd door Arjon Oostrom, Pieter van Schooten en Waylon van der Heijden, een beetje de nadruk ligt op ‘Met andere woorden’, en laat dat nou net de titel van Jan ’s laatste album zijn!

Lees meer...

HazesA-Verslaafd ANDRÉ HAZES – VERSLAAFD AAN JOU (LIVE IN AHOY)

‘Anders’-track nu live..!

BERKEN EN RODENRIJS - Oktober is Ahoy-maand voor André Hazes. Zowel in 2017, 2018 en dit jaar staat de nazaat van senior in het Rotterdamse sportpaleis en dan blijft het ook niet bij één concert per jaar. Ongekend natuurlijk voor een nog maar bijna-25-jarige. Voeg hieraan toe dat hij de laatste drie jaar steeds een album afleverde te weten; ‘Leef’ in 2016, ‘Wijzer’ in 2017 terwijl hij vorig jaar tekende voor ‘Anders’ en dat hij al meerdere reallifesoaps op zijn naam heeft, en je weet dat je met een fenomeen te maken moet hebben. Van zijn laatste concerten in Rotterdam is nu de swingende en energieke track ‘Verslaafd Aan Jou’, de reguliere versie staat op ‘Anders’, op single verschenen.

Lees meer...

SmitK-Leef KEVIN SMIT – LEEF JE MOMENT

Deel eens een complimentje uit..!

HOOGEVEEN - Met het opnieuw onder de aandacht brengen van zijn in 2015 uitgebrachte liedje ‘Engelen’ eind vorig jaar, beloofde Kevin Smit (27) het al; begin 2019 zou ‘Leef Je Moment’ op single gaan verschijnen. De Drentse Smit schreef de Nederlandse bewerking van het liedje zelf in samenwerking met Martin Sterken, terwijl de track is geproduceerd in studio Caesar`s Palace Music te Arnhem. De opvolger van het uitstekend ontvangen ‘Ben Onderweg’ (Okt. 2018 - Nr12 in de HHF-TOP40), is een remake van ‘The Sign’ waarmee de Zweedse formatie Ace of Base in 1993 een TOP10-notering scoorde in ons land. “Bepaal je eigen weg én… leef je moment”, aldus de toch best verrassende meezinger die wel gewoon in een vrolijke reggaestijltje is uitgebracht!

Lees meer...