Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeLei

.

190103HeaderSingles

DieCappuccinos-VerliefdDIE CAPPUCCINOS – IK BEN VERLIEFD (JIJ BENT EEN HARTENDIEF)

Schlagerpop-formatie doet Nederland en Vlaanderen aan..!

• ZEVENAAR/SUHL • De broers René (32) en Michel Ursinus (29) uit Nederland en Peter Brückner (29) uit Duitsland vormen Die Cappuccinos. De formatie werd in 2008 opgericht en hun eerste album verscheen in 2009. De in Duitsland maar ook in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, succesvolle pop-schlagerband, die momenteel haar 10-jarig jubileum viert, brengt nu hun eerste Nederlandstalige single op de markt: ‘Ik Ben Verliefd (Jij Bent Een Hartendief)’. De inzet hierbij is dus nu ook Nederland en België te gaan veroveren!

Lees meer...

DuoEspada-HoofdDUO ESPADA – JE ZIT IN M’N HOOFD

Voorbij is niet persé echt voorbij..!

• VLAGTWEDDE • Duo Espada bestaat uit Henk Wolbers en Siska Velt-Wilts. Vanaf 1979 was Henk drummer bij de band Espada en in 1981 kwam Siska dit stemmingsorkest versterken. Als Duo Espada maken zij nu sinds 2010 hun eigen nummers, terwijl zij tijdens de optredens zowel ouder werk als nieuwe liedjes ten gehore brengen. ‘Je Zit In M’n Hoofd’ is een uptempo meezinger dat naar verwachting zeker door de aloude piratenzenders maar mogelijk ook breed door de reguliere Nederlandstalige stations, opgepikt zou kunnen gaan worden.

Lees meer...

DaalvR-ValeriaROB VAN DAAL – OH VALERIA

Zij verzorgt ook in 2018 nog de natjes en de droogjes..!

• RAAMSDONKSVEER • In 2002 scoort zanger/entertainer Van Daal een hitje met ‘Valeria’, het nummer wordt 16 jaar later, voor het carnaval van 2018, opnieuw opgevoerd door de 55-jarige Brabander. Na het veelbesproken ‘Oh Sylvana’, bracht Rob in 2017 behoorlijk serieus getinte nummers uit; ‘Als Je Echt Van Iemand Houdt’ en ‘Alles Heeft Een Reden’ maar nu Prinsen weer in functie zijn in het zuiden (en enkele andere regio’s), is het weer feesten geblazen met dus een remake/remix van ‘Valeria’! Ook in 2018 zal dit klassiekertje binnen feestcircuit, weer gaan leiden tot veel gezelligheid in de zalen en op de radiozenders.

Lees meer...

BosmaG-HuilenGAATZE BOSMA – JE KAN ER OM HUILEN

Tweetalige carnavalssingle..!

• ZWAAGWESTEINDE • Gaatze (22) volgt vanaf zijn achtste gitaarles bij Peter van der Ploeg (De Kast) die Gaatze uiteindelijk aanbeveelt te gaan zingen. Bij een talentenjacht van Omroep Friesland gooit hij hoge ogen en begin 2015 is de Fries te zien bij Bloed, Zweet en Tranen waarna zijn carrière in een stroomversnelling komt. ‘Kinst der om laitsje’ is de eerste echte Friestalige carnavalssingle dat verschijnt, maar daar HHF zich louter richt op Nederlandstalige muziek…

Lees meer...

SleegersJ-DateJOHNNY SLEEGERS – BEN JIJ MIJN DATE

Zijn hart slaat over..!

• MIERLO-HOUT • Na zijn persoonlijke single ‘Jij Blijft Mijn Kleine Meid’, uitgebracht eind 2016 en speciaal geschreven voor zijn dochtertje, komt Johnny (36) nu weer met een vrolijk nummer. ‘Ben Jij Mijn Date’ is een swingende meezinger gemaakt op een aanstekelijk en pakkend hoog ritme. De clip is opgenomen in Sauerland tijdens de artiesten-fanreis van Tina Trucker, die overigens de tekst van dit liedje voor haar rekening nam. ‘Ben Jij Mijn Date’ werd tijdens deze trip meteen al goed opgepikt door de aanwezige gasten. Verwacht mag worden dat de Helmondse zanger volop airplay in het land gaat krijgen met dit liedje.

Lees meer...

KlinkenvE-LeoERIK VAN KLINKEN – WAAR IS LEO?

Tom Jones-evergreen wordt feestplaat..!

• EMMEN • Erik (50) wilde voor zichzelf nog een feestlied opnemen waarmee hij de zaal op de kop krijgt. De verwachting is dat dat met zijn nieuwe single ‘Waar Is Leo?’, op de melodielijn van ‘Green, Green Grass Of Home’ van Tom Jones, moet kunnen gaan lukken. De verhaallijn wordt in de clip heel duidelijk vertolkt. “Alles draait om branieschopper Leo die z’n vrouw elke keer beterschap belooft dat hij niet meer door gaat zakken in de nacht. Dan neemt hij er nog 1, nog 2 en dan de allerlaatste. Toch zakt hij weer door en zegt het is dom, maar de verleiding is zo groot”, zo legt Erik uit.

Lees meer...

DuoNL-AllesDUONL – ALLES

5e Huwelijksdag krijgt passende single..!

• HELMOND • Net iets meer dan 10 jaar samen op de bühne en 18 januari 2018 ook nog eens precies 5 jaar met elkaar getrouwd; een mooie gelegenheid voor Chris en Williejan, sinds jaar en dag beter bekend als DuoNL, om de release van hun nieuwe single ‘Alles’ te vieren met een cd-presentatie dat 21 januari in Helmond zal gaan plaatsgrijpen. Met deze uptempo, erg vrolijke en bijzonder pakkende single verbreedt DuoNL haar repertoire en waarschijnlijk ook hun aanhang aanzienlijk, want het energieke en swingende liedje is muzikaal gezien behoorlijk stevig aangekleed. Een echte tijdloze radioplaat dit!

Lees meer...

PlaizierJ-ToverenJOERI PLAIZIER – TOVEREN

De liefde lijkt soms hocus pocus..!

• HANK • De 29-jarige Joeri Plazier, die acht jaar geleden alweer met zijn single ‘Adem Onder Water’ grote indruk maakte in het land, brengt 19 januari zijn single ‘Toveren’ op de markt. Voor de in Raamsdonksveer geboren zanger, is dit de opvolger van de single ‘Paradijsje’ dat begin augustus verscheen en in de uitgaansgelegenheden, bij de radiozenders als door het publiek, uitstekend is opgepakt. Ook zijn nieuwe single bezit jeugdig en energiek muzikaal elan, je zingt het snel mee en verder is het uitstekend dansbaar. Naast de reguliere versie wordt ook een extended versie uitgebracht van deze hitgevoelige nieuwe plaat.

Lees meer...

DeFikErin-HonoluluDE FIK ERIN – HONOLULU

Gaan we op vakantie naar Frankrijk, Timboektoe of…?

• RAAMSDONKSVEER • De Fik Erin is een jonge Nederlandstalige formatie bestaande uit Sven, Bjorn, Maurice Niek en Jens, afkomstig uit Brabant. “Nederlandstalig is onze taal waarin we het publiek willen bespelen met onze vrolijke en opbeurende teksten en melodielijnen. Alles draait om de combinatie: Gezelligheid en kwaliteit”! De band bracht jaren geleden al het liedje ‘Honolulu’ onder de aandacht maar het succes ervan tijdens hun optredens, heeft ze doen besluiten het nu als officiële single naar voren te brengen. Het betreft hier een lekkere, toegankelijke- en echte feel good feestpop-plaat!

Lees meer...

NijmanR-Mercha-AlsRIK NIJMAN Ft. REIN MERCHA – ALS HET FEEST GAAT BEGINNEN

Gelegenheidsduo achter de tralies..?!

• APELDOORN • Rik maakte op jonge leeftijd kennis met het horecavak dankzij het ondernemerschap van zijn ouders destijds. Op 16-jarige leeftijd begon zijn carrière als DJ in een café. Na verloop van tijd ruilde Rik de draaitafels in voor de microfoon. In 2014 verscheen zijn debuutsingle ‘Want Als Ik A Zeg, Zeg Jij B’. Rein Mercha (Reinhard Dewus) kreeg grote landelijke bekendheid in 2013 door zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen waar hij in 2014 tweede werd achter winnaar Jason Bouman. Op dit moment heeft de Hagenees ‘Ik Heb Jou Liever Dan Lief’ uit, afkomstig van zijn laatste album ‘Mijn Hart En Ziel’.

Lees meer...

VandyckW-centWILLIAM VANDYCK – ZONDER ’N CENT BEN JE GEBOREN

Boezeroen-klassieker..!

• OVERPELT (B) • ‘Zonder ’n Cent Ben Je Geboren’ kent u waarschijnlijk van Jan Boezeroen uit 1985. “Ik kwam toevallig uit bij het liedje van Jan en vond de tekst zeker nog van alle tijden en dus nog steeds van toepassing”, aldus William (53). Toen hij dit alles voorlegde aan Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties, was er zoveel gedeeld enthousiasme waardoor William ’s nieuwe single op dit label wordt uitgebracht. ‘Zonder ’n Cent Ben Je Geboren’, is een tijdloze klassieker, dat ditmaal in een vrolijke, uptempo en radiovriendelijke uitvoering aan de muziekliefhebbers wordt voorgeschoteld.

Lees meer...

MerchaR-LieverREIN MERCHA – IK HEB JOU LIEVER DAN LIEF

Gevoel is vaak sterker dan verstand..!

• DEN HAAG • Van zijn 18 augustus 2017 in Tilburg gepresenteerde album ‘Mijn Hart En Ziel’, heeft Rein Mercha nu de track ‘Ik Heb Jou Liever Dan Lief’ op single uitgebracht. Deze fraaie gedragen ballad, misschien wel één van zijn mooiste, zal overigens de eerste van twee singles zijn die Rein binnen korte tijd uitbrengt. Vanaf 17-18 januari zal namelijk ‘Als Het Feest Gaat Beginnen’ gaan uitkomen. Het betreft hier een bijzonder feestelijk duet met de jeugdige volkszanger Rik Nijman. Beide heren zijn in de bijbehorende video verantwoordelijk voor een heuse volksopstand in de gevangenis (u leest ’t goed!)

Lees meer...

Kapalone-EentjeKAPALONE – NOG EENTJE DAN

Je krijgt er nooit genoeg van..!

• GEMONDE • Al zestien jaar achtereen presenteert feestzanger Kapalone (Ad Kapteijns - 56) een single in Gemonde en telkens weer heeft hij vele honderden belangstellenden over de vloer. Zo ook op 14 januari als ‘Nog Eentje Dan’ wordt uitgebracht en artiesten als Jack van Raamsdonk, Addie Timmermans, Arno Verduyn, Yosee e.v.a. hun steentje bijdragen aan een geslaagd feest. ‘Nog Eentje Dan’ komt zoals gebruikelijk uit de pen én uit de studio van Kees Tel, en is traditiegetrouw een gezellig feestplaat welke door het publiek gemakkelijk is op te pikken.

Lees meer...