Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

RoestvdD-MaarDONNY V.D. ROEST – MAAR DAN WEL ALLEEN MET JOU

Talentvolle Hagenees heeft vorig jaar de lat hoog gelegd..!

• DEN HAAG • Als kleine jongen groeide Donny (24) op met het Nederlandstalige lied. Jaren geleden alweer pakte hij in een kroeg voor het eerst spontaan de microfoon om een liedje te zingen. Als hij later een talentenjacht wint mag Donny een liedje opnemen; ‘Ik Ben Niet Bang’ maar in 2014 tekent hij voor zijn officiële debuutsingle ‘Mijn Hart Gaat Boem Boem’. Ondertussen zijn we 5 singles verder na de release van zijn jongste product ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’. Het is de opvolger van ‘En Dan Komt Ze Binnen’ (170.000 YouTube-views) dat precies een jaar geleden de 9e plaats wist te bereiken van de HHF-TOP40.

Lees meer...

HaakK-ProostKEES HAAK – PROOST

Leef.. en proost op het leven..!

• SOEST • In september 2017 werd ‘Het Is Weer Zomer’ van Kees Haak (43) door publiek en jury van deze website uitgeroepen tot dé HHF-Zomerkanjer van dat jaar. Hierna kroop Kees ‘Op De Fiets’ (niet aangeleverd bij HHF) en nu komt deze in Delft geboren zoon van Mister Honkie-Tonkie Nico Haak met; ‘Proost’. Naar verluidt lag dit liedje al enkele jaren op de plank bij Melchior Rietveldt. Een gezellige en tijdloze kroegenplaat, dat qua setting wat lijkt te linken naar ‘Leef’ van André Hazes Jr. Los hiervan zou ‘Proost’ de komende jaren wel eens kunnen gaan uitgroeien tot een landelijk podium succes!

Lees meer...

YoungR-LasRITA YOUNG – LAS PALMAS

Rotterdamse zeventiger vult de dansvloer..!

• VLAARDINGEN • Dat Rita op haar leeftijd (74) niet stilzit bewijst ze doordat ze weer een single heeft opgenomen. Ze hoopt zelfs met ‘Las Palmas’ een hit te scoren, maar helaas binnen dit genre komt zelden nog een echte hit voor natuurlijk. Dit klassiek aanvoelende levenslied met een hoog bijna ouderwets piratengehalte, zal echter bij Rita ‘s optredens de dansvloer gaan vullen. De ritmebox op deze single zal de Rumba-liefhebber namelijk vast en zeker stimuleren in de benen te gaan. De single, met als tweede track ‘Ik Weet Niet Goed’. wordt 23 september in Vlaardingen officieel gepresenteerd.

Lees meer...

CorputvdP-KijkPATRICK V.D. CORPUT – KIJK MIJ EENS HEEL DIEP IN MIJN OGEN

Koos Alberts-cover in vrolijk jasje..!

• BREDA • Patrick van den Corput (29) hielp op 10-jarige leeftijd al mee met de drive-in-shows van zijn familie. Zo trok hij al op jeugdige leeftijd langs de feesten in binnen- en buitenland en later nam hij de drive-in-show over. Zoals zo vaak bij jongelui gaat ook Patrick op een gegeven moment zingen zodat hij anno 2018 al diverse singles op zijn naam staan. De opvolger van ‘Waarom Fluister Ik Je Naam Nog’ uit 2017 waarvan wij destijds vonden dat je van zo’n liedje af moet blijven, is ‘Kijk Mij Eens Heel Diep In Mijn Ogen’. De liefhebber van het volkse genre kent het uiteraard van Koos Alberts…

Lees meer...

Harten10-KijkHARTEN 10 – KIJK ME AAN (EN HOUD ME STEVIG VAST)

Bestemming: schlagerpop..!

• DALFSEN • 2019 belooft voor Harten 10 een speciaal jaar te worden; dit duo bestaande uit Martien en Tineke woonachtig in het oosten van ons land, bestaat dan 10 jaar. Ze debuteerden met de single ‘Geleend’ en kort hierna verscheen het album ‘Liefde Maakt Blind’. Binnenkort maakt het tweetal bekend hoe zij hun jubileumjaar gaan inrichten. Nu is de single ‘Kijk Me Aan (en houd me stevig vast) waar volgens ons een ‘T’ achter ‘houd’ had gemoeten, gelanceerd. “We zijn weer lang aan het zoeken geweest om een passend nummer te vinden”, aldus Martien…

Lees meer...

BakkerE-KijkELZ BAKKER – KIJK ME AAN

Tom Jones-klassieker..!

• DOETINCHEM • Tom Jones (78) bracht in 1968 ‘Help Yourself’ op de markt dat echter van oorsprong een Italiaans liedje was. De melodie kent vrijwel iedere muziekliefhebber, deze is nu gebruikt voor ‘Kijk Me Aan’, de nieuwe single van Elz Bakker (46). De Doetinchemse, al jaren actief op de podia met al vele successingles op haar naam, heeft de Tom-Jones-klassieker in een modern reggaejasje uitgebracht. Het gaat over de twijfels of einde van een relatie. Is het over en gedaan, het lijkt erop, hij heeft z’n koffers al gepakt en kijkt zijn in vertwijfeling zijnde vrouw nauwelijks nog aan! Een podiumhit lijkt zeker, en wie weet nog meer..?!

Lees meer...

VersluysK-BeleefsingleKEES VERSLUYS – BELEEF HET LEVEN

Zanger aan de vooravond van jubileumshow en albumrelease..!

• MEERKERK • ‘Beleef Het Leven’ is de titel van zowel de nieuwe single als het komende album van jubilaris Kees Versluys. De in Hoornaar geboren zanger die al in 1993 naam maakte bij de Soundmixshow, krijgt op 29 september tijdens een jubileumshow het album uitgereikt door.. Hennie Huisman. En zo wordt 25 jaar later een cirkel voltooid! Mary Jane, echtgenote van Kees, schreef de tekst van het uptempo liedje ‘Beleef Het Leven’ dat een positive vibe bezit en je erop attent maakt dat je voor nú moet genieten.. dus laat je gaan en beleef het leven…

Lees meer...

VerbeekB-BidiBERTHA VERBEEK Ft. MASTA – BIDI BIDI BOM BOM (JE LAAT ME LEVEN)

Na-zomerse suprise van Goudse zangeres..!

• GOUDA • “Ik houd van Aretha Franklin, Tina Turner, Janis Joplin; vrouwen met krachtige stemmen, sterke vrouwen, die zich niet lieten kisten, die de wereld iets te vertellen hadden, dat wilde ik ook, de wereld iets vertellen”, aldus de Goudse zangeres Bertha (36). In 1994 tekende de in Texas geboren Selena Quintanilla († 31 maart 1995) voor het origineel van ‘Bidi Bidi Bom Bom’ dat nu bijna 21 miljoen streams heeft op Spotify. De versie van Bertha uitgevoerd met Masta is (en blijft) een heerlijke swingende en super aanstekelijke tropische meezinger. Wat een lekkere verrassing dit.. een nazomer-hit voor Bertha?

Lees meer...

ValentijnP-GaatPATRICK VALENTIJN – ZO GAAT HET IN HET LEVEN

Peter Kent-klassieker nog maar eens gecoverd..!

• VENLO • 27 maanden na zijn in een reggaejasje gestoken Bee Gees-cover ‘To Love Somebody (1967) dat ‘Als Jij Hier Niet Bent’ als titel meekreeg, meldt de Noord-Limburgse zanger Patrick Valentijn (34) zich met een nieuwe plaat: ‘Zo Gaat Het In Het Leven’. Het liedje herkent de muziekliefhebber onmiddellijk van Peter Kent (70) die in 1980 een dikke hit scoorde met ‘A Reel Good feeling’. Een leuke en eigentijdse versie van Patrick trouwens. al moet ook gezegd worden dat de laatste paar jaar reeds meerdere Nederlandstalige versies van deze hit zijn uitgekomen. Kortom, een track vooral geschikt voor de optredens van de zanger.

Lees meer...

GroenendijkD-AlleenDAVE GROENENDIJK – ALLEEN VOOR JOU

Jij wolken verdwijnen..!

• SLIEDRECHT • De afgelopen maanden heeft Dave Groenendijk niet stil gezeten want naast zijn vele optredens is hij in de pen geklommen en schreef hij de tekst voor zijn trendy, uptempo en poppy single ‘Alleen Voor Jou’ dat 21 september in Hilversum officieel gepresenteerd gaat worden. De goedlachse Amsterdammer die opgroeide in ’t Gooi, maar nu in Zuid-Holland woonachtig is, kan met zijn geruime ervaring op podia en in cafés, een breed repertoire van liedjes aan zijn publiek voorschotelen. ‘Alleen Voor Jou’ is zijn vierde eigen single.

Lees meer...

LeRoyEnDeWitten-HandLEROY EN DEWITTEN – WE STAAN HAND IN HAND

En schouder aan schouder..!

• VELP • De alweer 9e single van Leroy en DeWitten ‘We Staan Hand In Hand’ is de opvolger van het, wat ons betreft in elk geval, allerbeste liedje dat het gezelschap tot op heden voortbracht; ‘Mijn Meisje Lacht’. Dit liedje dat 10 mei jl. de 9e stek in de HHF-TOP40 wist te bereiken wordt nu dus gevolgd door een nummer over ons landje dat wordt belicht als een soort eldorado waarin we gezamenlijk de elementen trotseren. Een louter positieve benadering dus van ons volkje, maar we weten wel beter natuurlijk. Een geslaagde en lekker toegankelijke song van de heren, dat een beetje in The Cats-setting van weleer is gestoken.

Lees meer...

HarrenM-WasMICK HARREN Ft. BOWY – WAS JIJ MAAR HIER BIJ MIJ

Harren & Harren.. hebben toekomst?

• PURMEREND • We vertellen waarschijnlijk niks nieuws, maar Mick Harren (51) was de afgelopen periode veelvuldig én meestal niet al te positief, in het nieuws. De Jordanees blijft gelukkig gewoon ook muziek maken en ditmaal doet hij dit samen met zijn zoon Bowy die rappend is te horen op de track ‘Was Jij Maar Hier Bij Mij’. Een discodansbare feel good track met refreintjes die razendsnel in het hoofd gaan zitten en naar verwachting dus snel opgepikt zal gaan worden door het luisterpubliek. En die rap-passage van Bowy is toch wel de kers op de taart om het liedje een meer trendy smoel te geven.

Lees meer...

HelvoirtvJ-Proost

JULIA VAN HELVOIRT – PROOST

Dankbaar zijn voor die kleine momentjes..!

• AMSTERDAM • Julia (24) is een jonge dame die voorheen droomde mee te doen aan Idols. Muziek is namelijk haar leven. Ze wil singer-songwriter worden maar dan wel ’t liefst in onze eigen taal, want daar kan ze het best de emotie in kwijt. Op 12 april 2017 won ze uiteindelijk de finale van Idols en hierop mocht ze een platencontract ondertekenen (8 Ball). In 2017 verscheen haar debuutsingle ‘Superhelden’ en nu is haar tweede plaat ‘Proost’ verschenen. Een vrolijke vlotte en aantrekkelijke meezinger dat aanvankelijk klein en vrij statig met slechts piano start. Hierna echter wordt het een feestje en is dat half lege glas.. ineens weer (half)vol!

Lees meer...