Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

PlaizierJ-ExtaseJOERI PLAIZIER – EXTASE

In een oase van onbalans..!

• HANK • ‘Extase’ is de derde single op rij van Joeri waarvan de titel slechts uit één woord bestaat. Met zijn singles ‘Paradijsje’ en ‘Toveren’, beiden uitgebracht in 2017 zette Joeri (29) maar weer eens in op een nieuwe muzikale huisstijl. Eentje die in de smaak lijkt te vallen bij het publiek gezien prima noteringen in diverse hitlijsten. Maar akkoord met ‘Adem Onder Water’ haalde de toen 22-jarige Joeri in 2010 al de bovenste tien van de HHF-TOP40. Zijn nieuwe single ‘Extase’, dat op 1 juni a.s. verschijnt overigens, is een pittige Hollandse dancetrack waarmee het uitgaanspubliek zich prima gaat vermaken.

Lees meer...

BaarsD-RitmeDENNIS BAARS – HET RITME VAN DE LIEFDE

Voel jij het ook..?

• IJSSELSTEIN • De in Utrecht geboren Dennis (24) droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Hij maakte aanvankelijk solosingles voordat hij vanaf 2015 deel gaat uitmaken van de eerste (en tot nu toe enige) boyband in de categorie volksmuziek: Stad en Land. Hiervoor nam hij in 2013 solo deel aan Bloed, Zweet & Tranen en was hij in 2014 finalist bij het televisieprogramma Beat It. In het voorjaar van 2017 deed de jongensgroep Stad en Land nog mee aan de talentenjacht Hollands Got Talent waar ze..

Lees meer...

HoekstraT-WaaromTINUS HOEKSTRA – WAAROM MARIA

Een schok gaat door je heen..!

• DOETINCHEM • Met zijn performance, beheersing en controle van zijn stem, zijn 12 singles en het in 2015 uitgebrachte album ‘Blijf Bij Me Vannacht’, heeft Tinus (30) de afgelopen jaren nadrukkelijk naam gemaakt in het circuit. Dan is het wachten op een klapper en iedere Nederlandstalige muziekliefhebber kent je. ‘Waarom Maria’ zijn nieuwe single heeft, zo menen wij, de mogelijkheden om uit te groeien tot een landelijk succes. Hiervoor is wel weer Maria van stal gehaald, zonder twijfel de meest bezongen vrouwennaam in het wereldje. Los hiervan, een lekker…

Lees meer...

SipmaB-PlukBERTUS SIPMA – IK PLUK DE STERREN UIT DE LUCHT

Fries trok stoute schoenen aan..!

• SURHUISTERVEEN • Bertus (28) is op zijn achttiende begonnen met zingen en heeft sinds die tijd een aantal singles uitgebracht. Verder stond hij al eens op de podia van het MPF en de Zomertoer! Bertus is sinds 2013 eigenaar van zijn eigen muziekcafé in Surhuisterveen, waar door het gehele jaar verschillende Nederlandstalige artiesten optreden. Bertus weet dus als geen ander de ingrediënten voor een feestavond vol met muziek en vertier. Bertus trok onlangs de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met Emile Hartkamp en Norus Padidar…

Lees meer...

ScheevdN-TaalNICK V.D. SCHEE – NIEMAND SPREEKT JOUW TAAL

Verscheurd door twijfels..!

• ENSCHEDE • Alleen de titel al, ‘Niemand spreekt jouw taal’, het verraadt een dieperliggende boodschap, en dat klopt! Verantwoordelijk hiervoor is de uit Twente afkomstige zanger Nick van der Schee (27). Het liedje gaat namelijk over zijn zusje en de problematiek rond het geboren zijn in het verkeerde lijf. Zij groeide namelijk op als het -broertje- van Nick! Na de singles ‘Wat Er Ook Gebeurt’ En ‘Als Ik Jouw Hart Kan Raken’, is ‘Niemand Spreekt Jouw Taal’ een échte! Verscheurd door twijfels, voor de buitenwacht hou je je groot, want wie begrijpt jou nu? Immers.. niemand spreekt jouw taal!

Lees meer...

LaatdeW-IedereWENDY DE LAAT – IEDERE DAG

Klassieker opgepoetst..!

• OOSTERHOUT • 23 juni a.s. presenteert Wendy (41) in haar eigen woonplaats de single ‘Iedere Dag’. Haar eind november vorig jaar uitgebrachte plaat ‘Dans Heel Je Leven’ is uitstekend ontvangen en dus werd gezocht naar een waardig opvolger. In de studio bij Frank Verkooyen heeft ze een opgefriste, gezellige en goed dansbare versie van een Nederlandstalige klassieker van Corry Konings uit de tachtiger jaren ingezongen. “Vandaag de videoclip opgenomen met m’n eigen ventje, dat belooft wat…”, zo liet Wendy onlangs enthousiast weten nadat ze haar nieuwe liedje ‘Iedere Dag’ van beelden had laten voorzien.

Lees meer...

DenekampG-BijzonderGERRIT DENEKAMP – WAT EEN BIJZONDER MOMENT

Het lot heeft besloten..!

• EMMEN • Gerrit (46), geboren in Emmer-Compascuum maar woonachtig te Emmen, pakte tijdens een aprés-ski party in Oostenrijk voor de allereerste keer de microfoon. Zijn hele leven staat eigenlijk al in het teken van de muziek. Na het volgen van zanglessen komen er optredens en ontstaat er een ambitie; Na Drenthe wil Gerrit ook Nederland gaan veroveren. ‘Wat Een Bijzonder Moment’ is de titel van zijn nieuwe uptempo poppy single dat het bandgevoel uitdraagt door het gebruik van live instrumenten. Een paar keer luisteren naar deze vrolijke en pakkende track, leert dat dit een tijdloze radioplaat is!

Lees meer...

TolT-CasanovaTAMARA TOL – CASANOVA

Un, Dos Tres..!

• VOLENDAM • Vanaf 1 juni is ie verkrijgbaar; ‘Casanova, de nieuwste van Tamara Tol (45). En mocht u denken: “Is dit wederom een Luv’-cover na ‘Dan Gaan We Dansen’ (‘U.O. Me’)”? Nee, het gaat hier om een geheel nieuwe ‘Casanova’ uit de pen van de broertjes Koopmans (Gebr. Ko). “Wil jij mijn ca-ca-casanova zijn, onder de sterren in de maneschijn”? Een uitermate vrolijke en temperamentvolle zomerse meezinger waarbij ook nog eens een dansje zit op instructies van de zangeres zelf. 24 juni vindt ‘Tamara Tol & Friends’ plaats in Volendam met gastoptredens en meteen presenteert ze haar theatertoer live met band.

Lees meer...

ColindaDaisy-AlsCOLINDA & DAISY – ALS HIJ ECHT VAN ME HIELD

Tijdens je vakantie val je voor de plaatselijke charmeur..!

• TILBURG • Zouden ze het altijd eens zijn als het gaat om de keuze van de liedjes, de verhaallijn of bijvoorbeeld de styling van hun videoclips? “Nee, nee, nee, nee.. maar alles komt altijd op zijn pootjes terecht”, zo laten moeder en dochter weten. Het zou zomaar kunnen dat ze komend najaar hun eerste gezamenlijk album gaan afleveren. Maar voor dat ‘t zover is brengt Colinda eerst haar nieuwe album ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’ op de markt voorafgegaan door een wederom gezellige en feestelijke single ‘Als Hij Echt Van Me Hield’ met Daisy. En dat is dan weer de vijfde track van het nieuwe Colinda-album.

Lees meer...

DamsM-GelukMARTIN DAMS – GELUK VOOR IEDEREEN

Melancholieke en sfeerrijke wals..!

• WESTERHAAR • Op 15-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen als look-a-like van Elvis Presley en in 1991 verscheen zijn debuutsingle ‘Als Je Eenzaam Bent’. Na diverse singles en twee albums, vormt Martin (48) met Harm Wolters en Patrick Jongschaap de Piratentoppers. Drie jaar later vormen dezelfde heren Ancora. Na de release van hun tweede album in 2015, verlaat Martin Dams de formatie en gaat hij weer solo aan de slag. ‘Geluk Voor Iedereen’ is de titel van zijn melancholieke en sfeerrijke nieuwe single dat een, zoals de titel al doet vermoeden, een echte boodschap bevat en daarnaast een gezellig wals is.

Lees meer...

BrugginkM-ZienMERIAM BRUGGINK – EERST ZIEN… DAN GELOVEN

2018 moet Meriam ’s jaar worden..!

• DIDAM • Bennie Jolink (Normaal) pakte de jonge Meriam op en zette haar dan een op tafel met de woorden: "Zo schoon deern, zing voor mij eens een mooi liedje". Later doet ze optredens op school en in verschillende verpleeg- en verzorgingstehuizen. Ze neemt hierna een aantal covers op maar in 2014 is haar debuutsingle ‘Alles Wat Ik Vraag’ een feit. Het is nu een tijd stil geweest rondom de 49-jarige zangeres uit de Achterhoek vanwege gezondheidsperikelen maar nu is ze terug met een fijne schlager die als titel haar eigen levensmotto heeft meegekregen: ‘Eerst zien…..dan geloven’.

Lees meer...

BarthW-DraaiWILLEM BARTH – DRAAI MAAR DOOR

WB draait helemaal door deze zomer..!

• DOETINCHEM • 5 augustus vindt in Lathum alweer de tweede editie plaats van de Gipsy Beach Party van Willem Barth (42) met artiesten als Vinzzent, Wesley Klein, Henk Dissel e.v.a. Vorig jaar verraste de Achterhoeker met ‘Zakken Naar De Grond’ (2e bij de HHF-Zomerkanjerverkiezing). Die plaat werd afgelopen maart opgevolgd door de track ‘Ga Maar Mee’. De geoefende luisteraar zal het vast wel zijn opgevallen; Willem heeft z’n repertoire danig verbreed de laatste periode. Het levenslied heeft plaatsgemaakt voor danceachtige nummers maar, zo heeft Willem laten weten…

Lees meer...

BischoffS-MooiSIDNEY BISCHOFF – MOOI IS HET LEVEN

Gezellig zomers voor in de kroeg en op het plein..!

• APELDOORN • Van deze in 1969 in Amsterdam geboren reizende oliebollenbakker schreven we al in januari 2009 een eerste review. Na ‘Altijd Reizen’ zijn we inmiddels vele singles verder en daarnaast bracht de volkszanger de albums ‘Plezier In Het Leven’ en ‘Met Hart En Ziel’ op de markt. ‘Mooi Is Het Leven’ is trouwens de titel van zijn nieuwste product. “Een gezellig zomers nummer dat het zeker in de kroeg, tijdens de komende zomerfeesten en op de radio goed zal doen”, aldus de zanger over zijn plaat. De herkenbare Bischoff-sound is zoals gewoonlijk in het vrolijk en uptempo nummer verweven.

Lees meer...