Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

WoeldersJ-BedanktJOY WOELDERS – BEDANKT DAT JIJ ER BENT

Dankwoord voor geboden liefde en vriendschap..!

• HARDENBERG • De in Groningen geboren Joy is een rasartiest die bij elk optreden de tent op zijn kop weet te zetten. Mede door de interactie met z'n publiek en zijn inzet, maakt hij er altijd weer een groot feest van. Zijn repertoire bestaat uit eigen nummers en liedjes van o.a. André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroesen John West. Joy nam in 2011 het nummer ‘Hardenberg’ op, een ode aan zijn woonplaats. Zijn nieuwe single ‘Bedankt Dat Jij Er Bent’ is deels autobiografisch en voor velen vast herkenbaar. De videoclip vertelt het verhaal over dankbaarheid tonen voor de liefde, bijzondere vriendschappen en familie.

Lees meer...

KolenbranderA-BangARNO KOLENBRANDER – BANG VOOR HET DONKER

Kaars van de echte liefde zal nimmer uitdoven..!

• MILLINGEN A/D RIJN • Arno maakt in 1995 naam in de Soundmixshow met het nummer ‘Why God why’ uit de musical Miss Saigon. In 1996 verscheen zijn debuutalbum ‘Arno Kolenbrander’. In 2000 deed hij met de formatie One Step Behind mee aan het Nationaal Songfestival. Van 1997 tot 2004 treedt hij op bij diverse dinner-shows. Na een stille periode maakt Arno in 2009 zijn comeback met het Nederlandstalige album; ‘Terug Van Weggeweest’. In 2012 speelt hij in The Passion en in 2013 is hij te zien in The Voice of Holland. Vanaf 2015 verschijnen regelmatig weer singles van de zanger.

Lees meer...

PeekelH-SprookjesbosMHAN PEEKEL & MIRJAM TIMMER – SPROOKJESBOS

Peekel werkt aan tweede album binnen 2 jaar..!

• ROTTERDAM • Na het uitkomen van zijn album ‘Jij Droeg Mijn Naam’ in oktober vorig jaar, is Han (70) doorgegaan met liedjes opnemen. Een tweede album staat voor eind dit jaar in de planning. Vooruitlopend op dit album heeft Han een track opgenomen met Mirjam Timmer van Twarres. Het is een lied van de Belgische chansonnier en componist Lieven Tavernier. Han is altijd een grote fan geweest van Lieven en vond dit nummer bij uitstek geschikt om op te nemen. Omdat Mirjam Timmer, die een nummer één-hit scoorde met ‘Wer bisto’, in dezelfde studio opneemt als Han was de link gauw gelegd.

Lees meer...

IntHof-NiksIN ‘T HOF – HELEMAAL NIKS

Een leeg huis gevuld met spoken..!

• NIJMEGEN • Dirk-Wim in ’t Hof is gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, bewegen zich tussen alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. In ’t Hof speelde o.a. bij de Nijmeegse formatie Het Kaf dat meerdere albums afleverde en in menig voorprogramma van Nederpopformaties optrad. Na enkele albums en EP’s, verschenen ook enkele singles van Dirk-Wim waaronder nu ‘Helemaal Niks’. Van deze melodieuze popplaat, door de zanger zelf geschreven en geproduceerd, verwachten we dat deze landelijk opgepikt moet kunnen gaan worden.

Lees meer...

Vester-Jij

VESTER – JIJ

Tweede officiële single van Helderse zanger..!

• DEN HELDER • Vester (48) zingt vanaf zijn zeventiende. Hij bezocht op jonge leeftijd al diverse zangwedstrijden in zijn omgeving en ontving daarop positieve reacties. Op een huwelijksfeest namen hij en zijn jeugdvriend de microfoon ter hand en vanaf dat moment start zijn muzikale carrière. In 2016 verscheen zijn debuutsingle 'Mijn Vrouw' en nu is de track ‘Jij’ verschenen dat bij Ger Oerlemans op de plank lag. Deze karaktervolle en best stevige popplaat is volgens de zanger bijna autobiografisch, is een nummer waar hij 100% achter staat en waarmee hij hoopt een stapje hoger op de ladder te kunnen komen.

Lees meer...

VeenvD-KlokkenDENNIS VAN VEEN – ZET DE KLOKKEN MAAR GELIJK

Kansrijke feestplaat..!

• HILVERSUM • Vanaf het moment dat Dennis (39) kon praten reageert hij goed op muziek. Toen hij ontdekte dat hij kon zingen is hij actief zijn stem gaan ontwikkelen. Hij koos een baan binnen de horeca en omdat hij vaak meezong met artiesten aldaar, kreeg hij al snel de bijnaam “de zingende barman”. Dennis treedt veelvuldig op en heeft in 2015 z’n eerste single uitgebracht; ‘Helene’. Zijn nieuwe single ‘Zet De Klokken Maar Gelijk’ is een feest/kroegenplaat uit de pen van Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn.

Lees meer...

DuijtsM-DuizendMICHAEL DUIJTS – DUIZEND MOOIE VROUWEN

Debuutsingle van late twintiger uit de Betuwe..!

• VALBURG • Michael (28) is een zanger van de welbekende familie Duijts uit de Betuwe. Zowel voor als achter de schermen is Michael bekend om zijn glimlach en vrolijkheid. In 2018 debuteert hij met de single ‘Duizend Mooie Vrouwen’ die hij opdraagt aan zijn grote voorbeelden; zijn vader en zijn inmiddels overleden opa. Zo is ons land een jonge artiest rijker waarvan we naar verluidt nog veel gaan horen toekomst. “Geniet van het leven, geniet van iedere dag”, aldus het motto van deze zanger. Zaterdag 31 maart jl. was de single presentatie in bar 41 te Heteren.

Lees meer...

BruijnG-Buiten

GHIJS DE BRUIJN – BUITEN ZINNEN

Gemoderniseerde discoklassieker..!

• ‘S-HEERENBERG • Ghijs (39) is geboren en getogen in de Achterhoek. Zijn zangcarrière begon als geintje in de dorpskroeg maar reeds al in 2006 verscheen zijn debuutsingle ‘Het Maakt Niet Uit’. Inmiddels heeft hij meerdere albums en singles op zijn naam staan en deed hij in 2013 mee aan Bloed Zweet En Tranen. Zijn nieuwe single ‘Buiten Zinnen’ is gemaakt op de klanken van ‘It’s a Real Good Feeling’, een TOP40-hit van Peter Kent uit 1980. Het nummer gaat over het compleet buiten zinnen raken van een vrouw..

Lees meer...

HeesenJ-NikitaJEFFREY HEESEN - NIKITA

Over vurige vulkanen en wilde oceanen..!

• OSS • Momenteel werkt Jeffrey Heesen (27) aan de opvolger van zijn, in 2016 verschenen en zeer succesvolle album ‘Intens’. De release ervan zal naar verwachting dit jaar gaan plaatsvinden. De Brabander die in 2015 de finale van Bloed, Zweet & Tranen wist te bereiken, is sindsdien volledig doorgebroken in ons land. Elke single wordt door een groot publiek omarmd, en feitelijk scoort Jeff gewoon hit na hit. Wie dacht bij het zien van de titel ‘Nikita’, dat het een cover zou betreffen van Elton John, heeft het mis…

Lees meer...

HavermanC-MoestCHRIS HAVERMAN – JE MOEST EENS WETEN

Maar ja, zij is getrouwd..!

• RAALTE • Eind 2015 tekende deze jongeman uit het oosten voor zijn debuutsingle ‘Een glimlach van jou’ en kort hierna verscheen ook zijn eerste album ’n Goed Begin’ getiteld. Momenteel scoort Robert Pater het ene na het andere succes. Hij is getrouwd met Dora Haverman, de zus dus van Chris. Robert & Dora stonden voorheen ook als duo op de planken, kortom muziek stroomt door de aderen bij de Havermannen. Chris (24), zonder twijfel de jongste zingende trucker van ons land, lanceert nu de vrolijke en uptempo meezinger ‘Je Moest Eens Weten’ (wat ik allemaal van plan ben).

Lees meer...

HesselIneke-DeurHESSEL & INEKE – DE DEUR STAAT ALTIJD OPEN

Nieuw duo lanceert eerste single..!

• SNEEK • Hessel is beroepschauffeur geweest maar is nu al jaren presentator bij RADIONL en daarnaast zingt hij ook. Zijn eerste album ‘Cabinevitaminen’ vol truckersongs, verscheen in 2014 en werd tijdens het Truckstar Festival in Assen gepresenteerd. In 2016 scoorde hij met ‘Truckdrivers’ een behoorlijk landelijk succes, het betrof hier een duet met Tina Trucker. En ook nu wordt Hessel geflankeerd door een dame; Ineke Velting wist als klein meisje al dat ze zangeres wilde worden. Ze werkt op de vleeswarenafdeling van een supermarkt en in die hoedanigheid ontmoette ze Hessel als klant.

Lees meer...

GeelvM-DagMARIJN VAN GEEL – OP EEN DAG

Tweede single van ambitieuze Brabander..!

• STEENBERGEN • Marijn (28) is geboren in Bergen op Zoom, hij woont samen met zijn vriendin Lizanne en zingen is zijn lust en zijn leven. Nu nog naast zijn werk als beheerder van een groot kledingmagazijn, maar een bestaan als fulltime artiest is zijn grote droom. Zijn eerste single ‘Ik Laat De Boel De Boel’ verscheen in 2012 en sindsdien trad de veelzijdige zanger op bij o.a. het TROS Muziekfeest, Steenbergen Live en Bergen op Zoom NL. Zijn nieuwe single ‘Op Een Dag’ is een vlotte en feestelijke meezinger.

Lees meer...

HoogkamerM-ZomaarMART HOOGKAMER – ZOMAAR VERLIEFD

Ontkennen heeft geen zin..!

• LEIDEN • Als je allereerste single meteen een duet is met Willeke Alberti, dan weet je de aandacht meteen op je gevestigd. Het overkwam Mart Hoogkamer (22) nadat hij in 2016 de finale haalde van het televisieprogramma Holland ’s Got Talent. ‘Zomaar Verliefd’ is alweer Mart ’s vijfde single nadat hij vorig jaar zeer succesvol was met de track ‘Lekker Leven’. Zijn nieuwste plaat is een romantische ballade én meezinger waarbij de aanstekers de lucht in kunnen, en uiteraard passend in de categorie volksmuziek. Op deze elegante, rustige en gevoelige meezinger, laat Mart horen dat dit stijltje.. misschien wel helemaal zijn ding is!

Lees meer...