170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

BeverdJ-LandJOHN DE BEVER – GA MAAR TERUG NAAR JE EIGEN LAND

Polygamie pakt slecht uit..!

• VLEUTEN • Onlangs is de tien miljoenste view (YouTube) van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ gevierd met een parachutesprong door de volkszanger boven vliegveld Teuge. Daarnaast bleek tijdens het EK-vrouwenvoetbal in ons land, met uiteindelijk het kampioenschap van de Oranje Leeuwinnen, dat bovengenoemde hit het lijflied van de dames werd en dus is een aangepaste versie opgenomen. Nee, het gaat de Bever (52) duidelijk voor de wind, maar juist dan moet je waakzaam zijn. Hoofd en maaiveld.. u kent ’t wel!

Lees meer...

KinnaerB-DuizendBELINDA KINNAER – DUIZEND MANNEN

Slaat bruggen..!

• ZEDDAM • Drie van haar singles; ‘Zeven Oceanen’ (okt.2015), ‘Neem Je Leven’ (feb.2016) en ‘Missen’(dec.2016), wisten allen de tweede plaats te bereiken in de HHF-TOP40. En dat zegt iets als je bedenkt dat ze pas sinds een paar jaar nog maar, solo materiaal op de markt brengt. Kortom ze vestigde binnen hele korte tijd haar naam in het circuit en dat heeft toch alles te maken met uitstekende liedjes en een voortreffelijk stemgeluid. Na de release van haar debuutalbum ‘Uit Het Hart’ en enkele singles afkomstig van dit schijfje, komt ze nu in meerdere opzichten met iets compleet nieuws!

Lees meer...

SisterSister-AltijdSISTER SISTER – VOOR ALTIJD

Drentse zusters lanceren feel good single..!

• EMMEN / EMMER-COMPASCUUM • Sister Sister bestaat uit twee goedlachse zusjes Yonina en Melissa Hendriks afkomstig uit Zuid Oost Drenthe. Samen vormen ze al jaren een zangduo nadat ze hiervoor onder de naam Backspace met hun broer optraden. De gezusters zijn allround inzetbaar met een breed repertoire; van de meezingers, rock, soul, country in zowel het Nederlands- als Engelstalig. Hun nieuwe single ‘Voor Altijd’ is een pakkende feel good popplaat met hoog meezinggehalte en fraaie melodielijn. 

Lees meer...

Linda-HuisLINDA – IK KOM NAAR HUIS

Onderweg lijken de wegen langer en langer te worden..!

• VALTHERMOND • Met de single ‘Verliefd’ keerde zangeres Linda Tapken (32) uit het hoge noorden, eerder dit jaar terug in het showbizzwereldje. Dit nadat ze in 2006 succesvol debuteerde met het liedje ‘En Ik Sta Daar Verbaasd Naar Te Kijken’ waarvan de video ruim 200.000 keer is bekeken. Na een aantal jaren waarin het zingen op een laag pitje kwam te staan is Linda nu weer helemaal terug. Haar nieuwe song ‘Ik Kom Naar Huis’ is door haar zelf geschreven en gecomponeerd en is een fraaie, ritmische, sfeerrijke en toegankelijke poppy song, dat zeker in het noorden, de weg naar de playlisten zal weten te vinden. 

Lees meer...

RoodJ-MijnJANNEKE DE ROO – JIJ BENT MIJN LIEFDE

’t Is weer tijd voor vrolijkheid..!

• EMMEN • Janneke vond dat er wel weer eens een gezellig en vrolijk nummer mocht komen. “Mijn fans zijn er ook blij mee, dat weet ik zeker, want die willen mij blij zien”, aldus de zangeres. Na een aantal jaren van verdriet na het overlijden van haar man Kor, is het daar nu tijd voor. “Er moest wel een nummer komen waar ik zeker van weet dat Kor het mooi had gevonden. ‘Jij Bent Mijn Liefde’ is een elegante schlager met hoog meezinggehalte dat uiteraard de melancholie bezit waarmee de Drentse zoals gebruikelijk haar liedjes neerzet. Een fraaie single met wat ons betreft nationale uitstraling!

Lees meer...

Dario-DonderDARIO – DONDER EN BLIKSEM

Froger-cover..!

• PURMEREND • De meer dan 50 jaar geleden in Amsterdam geboren volkszanger Dario, maakt met zijn nieuwe single ‘Donder en Bliksem’ een muzikaal uitstapje naar een wat meer poppy orkestraal geluid. “Ik had het idee om een andere kant van mijn muziekstijl te laten horen”, aldus Dario. Toen producer Edwin van Hoevelaak met een Nederlandse tekst kwam voor de single, viel alles direct op zijn plaats. Bovendien heeft het origineel ‘Thunder In My Heart’ (Leo Sayer in 1977 en René Froger in 1994), Dario dus altijd al aangesproken. Een swingende feel good-single als opvolger van ‘Alles moet los’ en ‘Sexbom’.

Lees meer...

WitdR-MooisteRUDY DE WIT – JIJ WAS HET MOOISTE MEISJE

Feest der herkenning..!

• TILBURG • Het was best wel eventjes stil op platengebied rond volkszanger Rudy de Wit (47) wiens singles als ‘Sweet Love’, ‘Ga Met Me Mee’, ‘Kom En Zing Mee’ en ‘Je Bent Verleidelijk’ volop zijn/worden gedraaid door de radiozenders en in de kroegen. Zijn nieuwste plaat is getiteld ‘Jij Was Het Mooiste Meisje’, die titel zal bij de muziekliefhebber waarschijnlijk meteen bekend in de oren klinken.

Lees meer...

Ricardo-ZolangRICARDO – ZOLANG IK MAAR BIJ JE BEN

Wereldhit gecoverd..!

• HELMOND • De in de Brabantse hoofdstad geboren Ricardo van Vugt (37) heeft een single uitgebracht gemaakt op de klanken van de wereldhit ‘Careless Whisper’ van wijlen George Michael. De melodie is dus hartstikke herkenbaar, echter de song is nu in een swingend uptempo en dansbaar jasje gestoken. Een alleraardigste versie dat mede door de accordeonpartij snel blijft hangen. Naast deze single heeft Ricardo nog twee liedjes opgenomen bij Frank van Etten, de verwachting is dat één hiervan later dit jaar nog zal worden uitgebracht en de ander begin volgend jaar.

Lees meer...

VriesdJ-PassieJOOST DE VRIES - PASSIE

Jubilaris zingt over zijn grote passie..!

• HEERHUGOWAARD • De 1970 in Alkmaar geboren Joost de Vries staat als artiest alweer 20 jaar op de podia. Sinds 2009 en de singles ‘You’re Ok, I’m Ok’, ‘In De Zon’ en ‘In Het Café’, laat Joost met grote regelmaat van zich horen middels nieuwe geluidsdragers. De zanger viert momenteel zijn 20-jarig artiestenjubileum en van zijn jubileumalbum ‘Passie’ is de gelijknamige track op single verschenen. Een persoonlijke song over zijn carrière en belevenissen in die 20 jaar. Het liedje is in een swingend, energiek en orkestraal jasje gestoken.

Lees meer...

Marloes-DansMARLOES - DANS

Dans en dans en dans..!

• DEN BOSCH • De 31-jarige Marloes van Ham is van oorsprong een Tukkerse die echter al langer in de Brabantse hoofdstad woonachtig is. Ze debuteerde in 2015 met haar single ’30 Dagen Zonder Jou’ en laat sindsdien elk jaar wel een keer van haar horen. Haar nieuwe single ‘Dans’ is een aantrekkelijke trendy meezinger met een lekker pakkend ritme. Eigenlijk is het liedje ‘Dans’ de vrouwelijke tegenhanger van het recente repertoire van Henk Dissel. En u weet hoe goed het gaat met hem. Als de zangeres zich in de toekomst zou blijven richten op dit stijltje, dan zou ze zich best wel eens kunnen gaan onderscheiden!

Lees meer...

DungenvdT-MeteenTONY VAN DEN DUNGEN – METEEN VERLIEFD

Bekend recept..!

• ST.WILLEBRORD • Na ‘Ik Voel Me Top’ (april) en ‘Telkens Als Ik Jou Zie’ (juli) is ’Meteen Verliefd!‘ dus de derde single van deze 19-jarige in Breda geboren zanger, en dat binnen een tijdsbestek van een half jaar. Dat zegt iets over zijn ambities enerzijds, maar aan de andere kant moet je je singles misschien ook wat meer tijd gunnen. Akkoord, singles zijn tegenwoordig bijna meer visitekaartjes dan verkoopwaar maar door het enorme hoge tempo zal Jan Publiek moeilijk een gezicht kunnen vinden bij een bepaalde song.

Lees meer...

VerkooyenF-WaarheidFRANK VERKOOYEN – DE WAARHEID

Gaat 2.0-versie een klapper worden..?

• BREDA • De inmiddels negende single van “vakrots” (zoals Jeroen v.d. Boom hem beschreef tijdens Bloed, Zweet & Tranen), Frank Verkooyen sinds 2014, is een cover uit het hoge noorden. Lucas & Gea hebben dit liedje namelijk in 2002 op de plaat gezet. Uiteraard kroop Frank achter zijn eigen mengtafel om een 2017-versie van deze song te fabriceren om hier uiteraard een feestelijke Verkooyen-draai aan te gaan geven. Hij blijkt al jaren gecharmeerd van het nummer en is van mening dat het nummer an sich veel meer aandacht verdiend.

Lees meer...

LucasGea-GeloofLUCAS & GEA – IK GELOOF NOG STEEDS IN ALLES WAT IK DOE

Een uitstapje met mogelijkheden..!

• OUDE-PEKELA • Terwijl ‘Neem De Tijd Voor Het Leven’ nog in de HHF-TOP40 bivakkeert, brengen Lucas & Gea de opvolger al uit dat al een tijdje op de plank bleek te liggen en qua stijl afwijkt t.o.v. het gebruikelijke Lucas & Gea-werk. “Een nederpop lied, dat normaal niet onze stijl is maar die we wel erg leuk vinden. Het nummer is gedraaid op de radio en we kregen daarop erg leuke reacties. Dus hebben we toch besloten dit nummer uit te brengen als single”, aldus het Groningse duo.

Lees meer...