HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

JonesD-NooitDENNIS JONES – NOOIT GEEF IK HET OP

Hit na 3 decennia nu ook in ’t Nederlands..!

• OSS • Precies 30 jaar geleden bracht de Brabander zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit. “Daar wilde ik iets mee doen, en ik besloot een nieuwe versie op te nemen”, aldus de nu 51-jarige zanger. Grappig detail is het feit dat voor de hoes van ‘Nooit Geef Ik Het Op’, de originele single hoes uit 1988 is nagebouwd in dezelfde setting en pose. Tijdens deze fotoshoot werd tevens de videoclip geschoten met daarin diverse verwijzingen naar de originele single uit 1988. Op de single staan naast de originele Engelstalige versie van destijds, een 2018-remake ervan en dus ook een Nederlandstalige versie van het liedje.

Lees meer...

JanninkE-OverdoenELLEN JANNINK – OVERDOEN

Catchy zomers..!

• OLST • Na haar single ‘Jij Gelooft In Mij’ van vorig jaar oktober was Ellen (49) op zoek naar een waardig opvolger. Frank Swenne, die de clip maakte van Ellen ’s vorige single, had een nummer geschreven en stuurde haar het ingezongen gitaarlijntje van ‘Overdoen’. Ellen was direct enthousiast. “Mooi om een nummer zo ‘geboren’ te zien worden tot een lekker catchy zomernummer”, vertelt Ellen. ‘Overdoen’ sluit goed aan bij de vorige drie singles. Dezelfde stoere gitaarlijn en het is wederom een eigen liedje.

Lees meer...

SepJ-VanavondJOSÉ SEP – HE! GA JIJ VANAVOND MET ME MEE

Bestemming onbelangrijk..!

• ETTEN-LEUR • Ofschoon ze zelf ook coverde, is ‘He! Ga Jij Vanavond Met Me Mee’ alweer haar derde single op rij welke compleet nieuw is. “Zeker in een tijd waarin zoveel artiesten bestaande liedjes bewerken of voorzien van een Nederlandse tekst, voel ik mij super trots dat we weer een origineel nieuw liedje hebben wat een typische José Sep-plaat is, maar net even anders. Steeds het publiek blijven verrassen is toch het leukste”. De Brabantse (46) heeft zichzelf geïntroduceerd als de vrolijke noot onder de zangeressen…

Lees meer...

HoogkamerM-StappenMART HOOGKAMER – STAPPEN

’s Avonds doorgaan tot ’t gaatje..!

• LEIDEN • ‘Zomaar Verliefd’, de 30 maart jl. uitgebrachte ballade van Mart Hoogkamer sloeg beduidend minder aan dan de voorgaande singles van de jonge Leidenaar. Maar met zijn onlangs uitgebrachte eerste album, optredens bij “Topper Gezocht” (SBS) en daaruit voortvloeiend zijn optreden bij de Toppers, gaat ’t Mart (20) bijzonder voor de wind. En zijn nieuwe plaat ‘Stappen’; vrolijk, casual, lekker swingend, makkelijk op te pikken, en eigenlijk in velerlei opzichten perfect passend bij deze jongeman, gaat het zonder twijfel wel erg goed doen in de kroegen, feesttenten en pleinen deze zomer!

Lees meer...

BosmaG-KomGAATZE BOSMA – KOM DANS MET MIJ

Voltreffer..!

• ZWAAGWESTEINDE • Ofschoon best nog een grote onbekende in het Nederlandstalige circuit, is niet uit te sluiten dat Gaatze Bosma (23) met één van zijn eerdere singles is opgevallen. Met ‘Kom Dans Met Mij’, zijn nieuwste plaat zou de landelijke aanwas wellicht weer behoorlijk kunnen gaan groeien. Een sferische meezinger in schlagersetting met een feestrandje. Eentje die in de refreintjes ‘eventjes’ linkt naar ‘Kom dans met mij Colinda’ maar verder zijn er geen gelijkenissen. Nee, deze single van de jonge Fries kan wat ons betreft zomaar hoog op elke playlist!

Lees meer...

KerdijkC-DroomCHRISTA KERDIJK – LEVEN IN MIJN DROOM

Motown-hit op z’n Hollands..!

• HIPPOLYTUSHOEF • Christa (46) zong liefst 28 jaar in de band van haar vader: The Telstars. Als daar begin 2013 een eind aan komt gaat de zangeres solo verder en zingt ze vooral op bruiloften, bedrijfsfeesten en in verschillende cafés. In april 2013 deed ze mee aan het programma 'Bloed Zweet en Tranen' waarna haar debuutsingle single ‘Hou Me Vast’ verscheen. We zijn inmiddels enkele singles verder als ze komt met een remake van de Motown-klassieker ‘Don’t you worry ‘bout a thing’ van Stevie Wonder (1973)…

Lees meer...

ToberR-Niemand2018RONNIE TOBER – ER IS NIEMAND ZOALS JIJ (2018)

Zeventiger op volle toeren..!

• BENNEKOM • Ineens stond ie weer volop in de schijnwerpers; Ronnie Tober deed mee aan het televisieprogramma Ali-B Op Volle Toeren. In een interview met HHF destijds in 2012 raakte de nu 73-jarige zanger behoorlijk geëmotioneerd want: “Je denkt dat je die jongens uit de rapscène niet in een donker steegje wil tegenkomen, maar het zijn zulke aardige kerels”, aldus Ronnie toen die kort hierop een fraaie hit scoorde met ‘Er Is Niemand Zoals Jij’. Ten tijde van dat succes gebruikte Ronnie die titel zelfs als een heuse kreet. De uitzending uit 2012 wordt 11 juni opnieuw uitgezonden (19:25 op NPO3) en de single is opnieuw uit! Hij blijft erg leuk!

Lees meer...

VoetR-MeeRANDY VOET – GA MET MIJ MEE

Ossenaar vindt zijn richting..!

• BERGHEM • Voor de in Oss geboren Randy (27) begon het zingen op zijn achtste op zijn eigen kamer. In 2006 was er een ontmoeting met Tonny van de Ven die meteen enthousiast was. De zanger scoort meteen mooie noteringen met zijn single ‘Als De Avond Voor Ons Is Gevallen'. Inmiddels zijn we alweer 9 jaar verder: “Met mijn vorige single heb ik de richting gevonden welke bij me past en deze zet ik nu voort met ‘Ga Met Me Mee’; een moderne dansbare sound, waarmee Sonic Solutions mij perfect aanvoelde. Ik ben dan ook erg blij met deze nieuwe single.’ vertelt Randy enthousiast over zijn nieuwste release.

Lees meer...

LipsR-EentjeRICARDO LIPS – NOG EENTJE DAN

Wie doet ’t licht uit..?

• BRIELLE • Ricardo (24) was als kind al, tijdens vakanties in de kantine van een plaatselijke camping, bezig om de gasten muzikaal te vermaken. Dat leverde veelal positieve reacties op. Het gevolg was dan ook dat hij vaker gevraagd werd voor feestjes en partijen. In 2017 verscheen zijn debuutsingle en nu is ‘Nog Eentje Dan’ verschenen. “Het nummer gaat over een app'je die naar een aantal vrienden wordt gestuurd. Uiteraard volgt er een afspraak in een kroeg en de allerlaatste is van mij. Qua sound is het vergelijkbaar met m’n eerste single ‘Mijn Stad”, aldus Ricardo.

Lees meer...

Daantje-MaarDAANTJE – MAAR IK GA DOOR

Vallen, opstaan en weer doorgaan..!

• HELLEVOETSLUIS • Al op zeer jeugdige leeftijd stond Daantje (53) aan de hand van haar vader, overal in Amsterdam op het biljart om haar zangkunsten te vertonen met het repertoire van de Zangeres Zonder Naam. Het levenslied waarvoor het leven een onuitputtelijke inspiratiebron vormt is haar op het lijf geschreven. Bij haar deelname in 2013 aan Bloed, Zweet & Tranen, de zoektocht naar de nieuwe volks- zanger of zangeres, behaalde Daantje de derde plaats, korte tijd later baarde ze opzien door openhartig de talentenjacht te bekritiseren. Na lange tijd horen we nu weer van Daantje middels….

Lees meer...

PaterR-EenzaamROBERT PATER – EENZAAM EN ALLEEN

Feesten op indringende teksten..?

• RAALTE • Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich dan eindelijk wat begint te vestigen in het circuit. Acht jaar geleden kregen we de Raaltenaar in de smiezen door zijn single ‘Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij’ en vermoedden we een mogelijk landelijke doorbraak op termijn. Ditmaal is gekozen om één de mooiste levensliedjes van Willem Barth te coveren; ‘Eenzaam En Alleen’. Dit is niet van risico ontbloot want hoe reëel is het om die schitterende tekst (Alie Bakker) op te pompen tot een feestplaat want volgers van het Nederlandse lied weten dat Robert altijd de gezelligheid opzoekt…

Lees meer...

KoningM-HelemaalMATTHIJS KONING – IK WIL JE HELEMAAL

Zwoele nachten in het verschiet..!

• OOSTERHOUT • Met zijn laatste singles ‘Deze Avond’ (2016-versie), ‘Ik Wil Je Kussen’, ‘Honderdduizend Woorden’ en ‘Hou Van Je Leven’, wist Matthijs Koning de aandacht op zich gevestigd door de landelijke media. De lat ligt dan ook best hoog ondertussen voor de nu 26-jarige Oosterhouter die een aantal jaren zoete pop uitbracht maar sinds bovengenoemde tracks het meer zoekt in danceachtige, catchy en eigentijdse feelgood-genre. Zo heeft de Brabander in samenspraak met zijn producer Frank Verkooyen, een herkenbare Koning-sound weten neer te zetten. Iets wat ook nadrukkelijk naar voren komt op..

Lees meer...

FlorackW-AchtbaanWIM FLORACK – ACHTBAAN

In een zee van vuur..!

• OOSTERHOUT • Wim (28) stond al vanaf zijn tiende te oefenen voor de spiegel. Hij was actief bij coverbandje Starlight Team en op 16-jarige leeftijd regelde de Brabander dat zijn eerste single gefinancierd zou worden in ruil voor werkzaamheden op de Tilburgse kermis. In de afgelopen jaren heeft de zanger tal van singles en zelfs een album uitgebracht, ontving hij een nominatie voor een BumaNL-award en eerder dit jaar was hij te zien in het SBS6 Programma; ‘Topper Gezocht’. Voor zijn nieuwe single, de moderne dancetrack ‘Achtbaan’, een cover van Helene Fischer ’s ‘Achterbahn’, schreef de zanger zelf de Nederlandse tekst.

Lees meer...