HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

GraafvdG-EindeGUIDO V.D. GRAAF – EINDE VAN DE WERELD

Twee remake van ‘Baker Street’ binnen 3 jaar..!

• LEIDSCHENDAM • Quido (Urgert) wist al op jeugdige leeftijd wat hij wilde worden namelijk.. zanger! Al op 14-jarige leeftijd verscheen zijn debuutsingle ‘Volare’. Inmiddels heeft de geboren Hagenees diverse singles en een album op zijn naam staan. Begin 2017 maakte de zanger bekend voortaan als Quido van de Graaf door het artiestenleven te gaan als eerbetoon aan zijn opa (Aja van de Graaf). ‘Geef Me Vannacht’, zijn cover van George Benson’s ‘Give me the Night’, was eerder dit jaar goed voor volop landelijk airplay en nu komt Guido met de opvolger ‘Einde Van De Wereld’…

Lees meer...

VersteegM-EigenMIKE VERSTEEG – OP EIGEN BENEN STAAN

Tweede single van jonge Utrechter..!

• HOUTEN • Mike (18) was nog niet eens een tiener toen hij zonder schroom de podia beklom om spontaan wat te gaan zingen. Iets dat zich later dubbel en dwars zou gaan uitbetalen als hij in Spanje liedjes van Nick & Simon en Jan Smit voorschotelt aan de aanwezigen. Het publiek haakt meteen in, zingt mee en de dansvloer wordt spontaan opgezocht. Lokale en regionale talentenjachten, Idols en de Voice Kids. In 2017 verscheen zijn eerste cd-single ‘Het is voorbij’ en nu is Mike ’s tweede release ‘Op Eigen Benen Staan’ een feit. Hij staat te popelen het publiek te trakteren op deze geslaagde en gezellige single.

Lees meer...

KoningK-Denk

KEVIN KONING – DENK NIET DAT IK NIET JE DENK

Talentvolle Volendammer komt met tweede single..!

• VOLENDAM • Kevin (27) kwam door middel van een schoolfeest op jonge leeftijd al in aanraking met het artiestenvak. Voor Kevin is helemaal duidelijk; het publiek entertainen, ze een glimlach bezorgen en mensen raken met zijn muziek, dat is wat hij wil. Naast zijn passie voor muziek staat hij aan het hoofd van zijn eigen metsel- en bouwbedrijf. In 2016 tekende de Volendammer voor zijn debuutsingle ‘Jij Bent Als De Lente’. Ook zijn nieuwe single (een cover) ‘Denk Niet Dat Ik Niet Aan Je Denk’…

Lees meer...

ZuidamP-ZwoelePERRY ZUIDAM – ZWOELE ZOTTE ZOMER

Tony Vos-hitje uit ’63 opgepoetst..!

• ROTTERDAM • Na een succesvolle start van 2018 met de single ‘Jij Kunt Niet Altijd 16 Zijn’, dat 7 weken in de HHF-TP40 bivakkeerde trouwens, komt Perry nu de single ‘Zwoele Zotte Zomer’ (origineel ’63) op de proppen. Het brengt u terug naar de gezellige Hollandse vakantiestemming. Dit is ook in de bijbehorende videoclip terug te zien, waarin oudere vrienden de dag van hun leven beleven in en rondom een tent in het bos. Deze zomerse plaat bevat net als de voorganger een hoop muzikale nostalgie en zal waarschijnlijk bij de iets oudere muziekliefhebber herinneringen aan vervlogen jaren naar boven gaan brengen.

Lees meer...

DiegoD-VuurwerkDANNY DIËGO – ZIJ IS VUURWERK

Omarmd in Vlaanderen..!

• HEERENVEEN • Begin dit jaar maakte Danny (34) zijn opwachting in Vlaanderen met het opgewekte ‘Zo Komen Dromen Uit’ en meteen sloot vrouwelijk Vlaanderen hem in de armen. “Er is de voorbije maanden zoveel moois op mijn pad gekomen in Vlaanderen”, zegt Danny. “Ik werd gevraagd om samen met de Nederlandse zanger/accordeonist Johan Veugelers en de Vlaamse ambiancemaker Sammy Moore in het project ‘t Gezelligste Caféfeest te stappen”. Een waar meezingfeest, waarmee ze met zijn drietjes vanaf september in Nederland en Vlaanderen gaan toeren.

Lees meer...

DeHavenzangers-ZoenDE HAVENZANGERS – IK WIL EEN ZOEN

Oe-Na-Na-Oh-Oh-Wé-Yo..!

• APELDOORN • Zodra het zomerseizoen óf het carnaval zich beginnen aan te dienen, dan schotelen De Havenzangers hun publiek steevast een nieuwe single voor. Wel, een dag ná de officiële start van de zomer van 2018, verschijnt ‘Ik Wil Een Zoen’ van vader Willem (55) en zoon Wesley Mulder (30). Zoenen in de zomerzon staat centraal op deze catchy uptempo en muzikaal gezien Spaans georiënteerde meezinger. Voor dat laatste zorgt het gitaarwerk van Maarten de Groot en verder is het feelgood zomerplaat op een erg aanstekelijk tempo en lekker opzwepende percussie. Een airplayhit deze zomer lijkt er zéker weer in de te zitten!

Lees meer...

FalconJ-SexyJORDI FALCON – SEXY LADY

Trendy zomerse track..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • In 2012 verscheen Jordi ‘s debuutsingle ‘Laat Me Alleen M’n Schat’. Inmiddels zijn we jaren later en een flink aantal singles verder waaronder het succesvolle duet ‘Onze Kroeg’ met zijn vader (Franky Falco). Zijn laatste singles ‘Jij Liet Me Keihard Vallen’, ‘Waanzinnig’ en ‘Jij Bent Alles’ (met Lugano G. Wagner) werden allen positief belicht op HollandseHitsForum.nl waarbij ook noteringen in de HHF-TOP40 werden gescoord. Zijn nieuwe single ‘Sexy Lady’ (een cover) is een opvallende mix van stijlen gestoken in een trendy en danceachtige muzikale omgeving. Een leuke zomerse single van de 22-jarige Jordi.

Lees meer...

ZelstvJ-ColaJEROEN VAN ZELST – COLA OF SINAS

Plezier zonder kater..?!

• LOON OP ZAND • 22 Juni verschijnt ‘Cola Of Sinas’, de nieuwe single van DJ Joene oftewel Jeroen van Zelst (30). Jeroen was 11 jaar toen hij voor het eerst ging draaien op een feestje bij een bekende in de tuin. Vanaf zijn vijftiende gaat hij zelfs draaien op grotere evenementen tot zelfs in Spanje. In januari 2011 verscheen zijn debuutsingle ‘Colinda’ en sindsdien tekende hij voor minimaal twee singles per jaar. ‘Cola Of Sinas’ is een liedje over de zogenaamde eeuwige Bob. Hij is namelijk anders, geen bier of wijn en zelfs voor moeders borst trok meneer zijn neus op vroeger. Wat een leuke tekst en dito meezinger!

Lees meer...

LipsT-OgenTOMMY LIPS – ZIJN HET DIE MOOIE BLAUWE OGEN VAN JOU

Een kus van het meisje van je dromen..!

• TILBURG • Tommy (bijna 30) richtte zich destijds naast studie en werk op zijn passie; muziek! Hij begint met zingen tijdens feesten en partijen, later wordt hij de vaste feestzanger van menig kroeg. In 2012 verscheen zijn debuutsingle 'Rotzooi'. De feestelijk aangeklede cover van Andre Hazes wordt meteen landelijk opgepikt. Inmiddels heeft de in Breda geboren zanger een hele reeks eigen liedjes op zijn naam staan en daar voegt hij nu het bijzonder gezellige en feestelijke ’Zijn Het Die Mooie Blauwe Ogen Van Jou’ aan toe. Typisch zo’n feestplaat die bij elk optreden tot volop vrolijkheid zal leiden bij het publiek.

Lees meer...

EttenvF-HeupenFRANK VAN ETTEN – JOUW HEUPEN

Zij is geraffineerd in het verleiden..!

• APELDOORN • Vorig jaar tekende volkszanger Frank van Etten (36) voor de release van de albums ‘Mijn Zigeunerhart’ en ‘Nostalgie’ naast de singles ‘Jou Loslaten Dat Kan Ik Niet’ en ‘Huisje Op Wielen’. Die laatste verscheen later ook nog in een remixversie uitgevoerd met Yes-R. Daarnaast gaf deze in Stadskanaal geboren artiest ook nog een groot concert in de Americahal, kortom Frank heeft de wind in de zeilen. Zijn nieuwe single ‘Jouw Heupen’ is een radiovriendelijke ritmische meezinger vol gipsyelementen en haakt wat dat betreft dus helemaal aan bij ‘Huisje Op Wielen’. Airplaysucces lijkt gegarandeerd!

Lees meer...

FranklinI-SteedsIVO FRANKLIN – STEEDS VAKER

De breuk en het gevolg..!

• WASPIK • ‘Steeds vaker’ is de nieuwe single van Ivo (61) dat de opvolger is van 'Tweestrijd' welke vorig jaar uitkwam en de HHF-TOP40 haalde. Het is een autobiografisch vervolg waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong. Deze mid-tempo toegankelijke en fraaie poppy ballade, verhaalt dus over persoonlijke belevenissen en gedachtes waarin echter velen zich kunnen gaan herkennen. Hoop houden dat de nagenoeg opgedroogde liefde toch nog zal aanwakkeren waardoor de relatiebreuk van nu, misschien slechts tijdelijk zal blijken te zijn. Een mooi indringend luisterliedje!

Lees meer...

HartkampJ-AleJOEY HARTKAMP – ALE ALE ALE

Leve de lol dus.. uit je bol deze zomer…!

• ARNHEM • Vorig jaar mocht Joey de prestigieuze Buma NL Award voor ‘Grootste Talent’ uit handen van Erik de Zwart ontvangen, werd hij eind van dat jaar door publiek op HollandseHitsForum.nl gekozen tot “Beste Opkomende Artiest 2017” en groeiden zijn singles ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Hé Jij’ uit tot serieuze airplayhits. Die eerste bereikte medio augustus zelfs de eerste plaats van de HHF-TOP40. Joey heeft ‘zijn ding’ gevonden zo lijkt het want ook zijn nieuwe single ‘Ale Ale Ale’ bezit de ingrediënten van de twee voorgangers. Jeugdig, energiek, vrolijk, dansbaar, toegankelijk én..

Lees meer...

Jannes-HerkenJANNES – JOU HERKEN IK MET MIJN OGEN DICHT

Jij bent een deel van mij..!

• NOORDESCHUT • Met zijn Ahoy-concert in 2012 kwam de helft van zijn muzikale droom uit, die andere helft werd 7 oktober 2017 gerealiseerd want Jannes (bijna 45) vierde toen zijn 15-jarig artiestenjubileum in een uitverkocht GelreDome te Arnhem. Van zijn laatst verschenen studioalbum ‘Gevoel Van Samen Zijn’ waarvan de gelijknamige single in april de eerste plaats van de HHF-TOP40 bereikte, is nu de track ‘Jou Herken Ik Met Mijn Ogen Dicht’ verschenen. Na een gevoelige en klein melancholieke start volgt een karakteristieke zomerse meezinger met muzikale invloeden uit het diepe zuiden.

Lees meer...