Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

MonteiroA-HouANTJE MONTEIRO – HOU ME VAST

Ode aan die eerste grote liefde van toen..!

• UTRECHT • Antje (49) is presentatrice, musicalster en zangeres. En een zangeres van dit kaliber zou eigenlijk een platenkast moeten kunnen vullen met albums maar de muziekliefhebber moet het nog altijd doen met ‘100% Antje’, een album dat reeds in 2009 verscheen. Haar nieuwe single ‘Hou Me Vast’ is de opvolger van de vorig jaar verschenen track ‘Zuurstof’. Haar jongste product is een meeslepende en romantisch popballade. Het luisterliedje gaat uiteraard over de liefde; ditmaal eens geen relatiebreuk maar een terugblik op die eerste waarop je razend verliefd werd. Maar toen.. was toen, en nu is nu!

Lees meer...

HeesakkersJ-BarbaraJOHN HEESAKKERS – GA MET ME MEE (BARBARA)

Vrolijke schlager..!

• HEERLEN • John (51) is helaas één van de weinig zangers uit het diepe zuiden die ook landelijk aandacht weet te genereren. Hij is geboren in Hoensbroek, getrouwd en vader van een zoon die inmiddels ook zingt. Op zijn veertiende ging John plaatjes draaien op feesten en partijen en daarnaast was hij jarenlang actief op zijn eigen radiostation. Later besluit hij zich volledig te gaan richten op het zingen. De opvolger van ‘Layla’ is een cover van Chris Roberts (‘Wann Liegen Wir Uns Wieder In Der Armen, Barbara’) dat door de zanger zelf van een Nederlandse tekst is voorzien en nu ‘Ga Met Me Mee (Barbara)’ is getiteld.

Lees meer...

LucasGea-ToeLUCAS & GEA – HET KOMT JE TOE

Gun elkaar eens wat geluk..!

• OUDE-PEKELA • “Alweer de 49e single, een meeslepende melodie met een lekker tempo en een hoog meezinggehalte”, zo laten Lucas & Gea weten over een nieuwe single ‘Het Komt Je Toe’ dat dus de voorloper zal zijn van een heuse jubileumsingle. Het opvallende koorwerk markeren deze track, iets waaraan het liedje snel herkent zal gaan worden. Deze frisse ritmische toch ook weer wat poppy getinte meezinger moet in staat worden geacht op de playlist te gaan komen van de meeste landelijke zenders, zo schatten we in. Maar al maken Lucas en Gea 100 singles, het is hun sound die het altijd doet!

Lees meer...

Standaard-JijSTANDAARD – JIJ EN IK

Spargo-hit in een verrassend jasje..!

• ZAANDAM/AMSTELVEEN • “Het is de eerste Nederlandse bewerking van Spargo’s hit ‘You And Me’ uit 1980. De single is in moderne en catchy reggaeton-stijl uitgevoerd, met latin-invloeden, zomerse sound en een lekkere dansbare vibe”, aldus Rosita (40) en Philip(44) die sinds 2016 samen duo Standaard vormen. De muziek kenmerkt zich door een groovy, funky, easy-swing popsound, met invloeden vanuit de R&B en elementen uit de Disco, late 80’s en ook 90’s Club sound. De teksten zijn in het Nederlands, waarbij het leven, liefde en relaties de rode draad vormen.

Lees meer...

EstvJ-TreinJAN VAN EST – ER GAAT EEN TREIN NAAR NIEMANDSLAND

Maria, is er nog hoop..?

• DORDRECHT • De titel van de nieuwe single van Jan van Est doet bij de levensliedliefhebber belletjes rinkelen. ‘Es Fahrt Ein Zug Nach Nirgendwo’ (Christian Anders) bracht Rob Zorn in 1987 op z’n Hollands uit. De Dordtse volkszanger Jan van Est (36) heeft het nu in een (herschreven) 2018-versie gestoken. De voetjes kunnen van de vloer want het is een gezellige dansplaat geworden waar de muzikale vrolijkheid vanaf spat. En die trein van die onvergetelijke reis die gisteren nog niet eens reed, staat nu opnieuw op het rangeerterrein. Krijg je een tweede kans na die relatiebreuk?

Lees meer...

BeenseP-DeelPETER BEENSE – HET MOOISTE DEEL VAN MIJ

Bezinning..!

• AMSTERDAM • Na een zeer succesvolle en ongetwijfeld ook hele gezellige periode optreden met Django Wagner en Frans Duijts als de ‘Echte ‘Vrienden’, met als resultaat een album, 2 singles én een concert in de Afas Live, hebben de heren nu alle drie weer solo materiaal op de markt gebracht. Peter Beense doet dat nu met ‘Het Mooiste Deel Van Mij’ op single. Voor even afscheid van het feestwerk, het is tijd voor bezinning, tijd ook voor een persoonlijke noot van de volkszanger waarin iedere (groot)ouder zich vast herkennen gaat. Want voor je het weet, vliegen je kinderen uit, de weide wereld in…

Lees meer...

DamenG-AdemGRAD DAMEN – DE LANGSTE ADEM

En wat, als jij nou iemand nodig hebt..?

• HEESBEEN • De laatste paar jaar levert Grad Damen (35) weer liedjes met inhoud af en dat geldt precies zo voor zijn jongste product; ‘De Langste Adem’. Een levenslied of smartlap zo u wilt, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandigheden. Anderen begrijpen je dan vaak niet en laten je vallen in plaats van dat ze er voor je zijn! Maar ooit komt een moment, dat zij zelf iemand nodig hebben. En pas dan komen ze er achter hoe verkeerd zij hebben gehandeld in een eerder stadium. Eén troost; als je de crisis eenmaal hebt overwonnen en je zelf dus de langste adem had.. dan voel je je sterker dan ooit!

Lees meer...

PetersJ-MagJUDITH PETERS – MAG HET NOU WEL, MAG HET NOU NIET

Ze is er weer..! (eindelijk)

• DOESBURG • Judith (48) begint haar muzikale carrière met zingen bij diverse allround bands. Ze neemt deel aan talentenjachten waaronder Soundsmixshow en Bloed Zweet & Tranen. Ze werd ‘Vijfde Topper’ bij De Toppers-Concerten in 2011, en heeft al vele singles op haar naam staan. Hieronder bevinden zich producties met haar echtgenoot Henry Gerritsen (DJ Henry) maar ook deel uitmakend van De Meiden, die in 2014 met het liedje ‘Zomer’ op Nr1 stonden in de HHF-TOP40. Verder tekent en schildert de zangeres niet onverdienstelijk. In 2015 verschenen haar laatste singles ‘Zomercarnaval’ en ‘Hart & Ziel’. En nu…

Lees meer...

TemmingD-BekijktDANNY TEMMING – JA JIJ BEKIJKT ‘T MAAR

Een echte Danny-Temming..!

• UTRECHT • Omdat Erna haar stem eventjes rust moet geven (lees hier), grijpt Danny (44) de gelegenheid aan weer eens met een soloplaat te komen. Maar Temming & Temming komen snel weer terug, zo liet de zanger onlangs weten. Voor de Utrechter is ‘Ja Jij Bekijkt ’t Maar’ zijn eerste soloplaat in drie jaar tijd. Maar dit is wel weer letterlijk een feest der herkenning want deze feestplaat gaat weer vele polonaises in gang zetten en sluit dus naadloos aan bij succesvolle voorgangers als 'k Wist Niet Dat Je Kwaad Werd’, ‘Dat Komt Allemaal Door Jou’, ‘Ik Ben Gewoon Danny Temming’ en ‘Denk Maar Niet Dat Ik Verander’.

Lees meer...

EeltinkJ-Hou

JOHN EELTINK – HOU NOU TOCH OP

Met al je praatjes..!

• BEVERWIJK • John (50) zong als kind al graag mee met de nummers van André Hazes. Dat hij op latere leeftijd in een café in het echt stond te zingen met André had hij nooit durven dromen. Karaokewedstrijden volgden, steeds meer boekingen en hij stond o.a. op het Jordaan Gala. In 2006 verscheen zijn debuutsingle ‘Geef Mij Maar De Zon’! Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe single hoorde hij in Benidorm Max Muiderman het liedje ‘Hou Nou Toch Op’ zingen. Dit is nu in een feestversie gestoken en door John als opvolger van zijn vorig jaar verschenen single ‘Door Jou Ga Ik Leven’ uitgebracht.

Lees meer...

ZijlmansL-LeentjeLEEN ZIJLMANS – LEENTJE DOE (‘T) ER NOG EENTJE

Wat een verrassing…!

• RAAMSDONKSVEER • Hij is te herkennen aan zijn hoed en zijn baardje maar de muzikale fijnproever is vooral gecharmeerd door zijn stem! Brabantse Leen oftewel Leen Zijlmans, 62 lentes jong, weet het zeker; “Zolang het publiek mijn muziek waardeert, blijf ik zingen”, en dus is dat goed nieuws voor de muziekliefhebber. Na twee prachtige liedjes ‘Daar Zijn Opa’s Voor’ en ‘Ik Zal Je Missen’, lanceert de zanger nu het verrassende ‘Leentje Doe (‘t) Er Nog Eentje’ dat vanaf 19 april tot HHF-Kanjerschijf is gebombardeerd.

Lees meer...

WattezD-ZonDANILO WATTEZ – DE ZON IN MIJN LEVEN

Debuutsingle van bijna 20-jarige Drent..!

• ELIM • Danilo Wattez, binnenkort wordt hij 20, moest kiezen tussen de wielersport of zingen. Hij koos uiteindelijk voor de microfoon. Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen hakte de Drents Danilo Wattez de knoop door; hij zette een punt achter zijn wielerloopbaan, om zich volledig te kunnen storten op zijn andere passie, het zingen. “Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets”, aldus Danilo. En daarin heeft hij waarschijnlijk volkomen gelijk...

Lees meer...

SchoonderwaldtR-WereldRANDY SCHOONDERWALDT – DE WERELD IS VAN ONS

Jij bent de rede van mijn bestaan..!

• TILBURG • De in de Randstad geboren Randy (27), slaat met zijn nieuwe single ‘De Wereld Is Van Ons’, een nieuwe weg in. Na karten en succesvol in de autosport te zijn geweest, werd zijn zangtalent ontdekt. En na een talentenjacht te hebben gewonnen mocht hij zijn eerste nummer op gaan nemen. Hij debuteerde in 2015 met de single ‘Dit Is Het Mooie Leven’. De zanger hoopt dat zijn droom ooit werkelijkheid zal worden; een concert! “Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan”, aldus de in Brabant gehuisveste zanger, die over zijn nieuwe single zegt..

Lees meer...