HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

Spang-AfterpartySPANG! – MIJN AFTERPARTY

Zij wordt zijn afterparty..!

• COEVORDEN • De nieuwe single van de in Hardenberg geboren Harm Spang! (21) gaat over een afterparty. Dat hoort bij zijn carrière, maar hij heeft er niet altijd tijd voor. Binnen 1,5 jaar is dit alweer zijn 5de single. Team Spang! is achter de schermen bezig met o.a. Spangsation White van 28 september a.s. Dit wordt een avond rondom Spang! Muziek, show, spektakel en verrassende momenten. ‘Mijn Afterparty’, ook Jettie Pallettie kwam onlangs met ‘Afterparty’ trouwens, is een moderne Hollandse dansplaat dat vooral de jeugd zal gaan aanspreken, zo is onze verwachting. Meer over Spang lees je hier!

Lees meer...

EssenvM-MijMITCH VAN ESSEN – GELOOF JE IN MIJ

Cher op z’n Hollands..!

• UTRECHT • Mitch (22) groeit met zijn ouders en zus op in Maarssen-dorp. Hij begint als geluidsman maar vanaf zijn achttiende volgen deelnames als zanger aan talentenjachten. In Hilversum volgt hij de zanglessen van Lisa Boray, dat zijn vocale bagage ten goede komt. In 2017 verschijnt vervolgens zijn debuutsingle ‘Mijn Allergrootste Liefde’ (17.000 views op YouTube). Dat liedje van toen wordt nu gevolgd door de track ‘Geloof Je In Mij’ dat gemaakt is op de welbekende klanken van de hit ‘Believe’ van Cher dat in 1998 de eerste plaats behaalde in de Nederlandse hitlijsten.

Lees meer...

NobbeM-JouwMICHAEL NOBBE – HET IS JOUW LACH

De liefde is geen spel..!

• ZWAAGDIJK-OOST • Amsterdammer Michael Nobbe (47) deed mee aan de Soundmixshow in 1997. Jarenlang kreeg hij klassieke zangles. Joop van den Ende was al snel gecharmeerd van zijn talent en in 1998 organiseerde Nobbe twee keer een uitverkocht gala in Zwanenburg. Deze opticien met een eigen praktijk, bracht toch pas in maart 2016 zijn eerste single op de markt. Na ‘Sterker Dan Voorheen’ van toen zet hij in 2018 de teller met eigen liedjes alweer op vijf als ‘Het Is Jou Lach’ verschijnt dat gaat over een relatie waar de ene de ander in de maling heeft genomen.

Lees meer...

LitsdF-WantFERRY DE LITS – WANT JIJ

Door jou de hele wereld aankunnen..!

• EINDHOVEN • De presentator van het populaire tv-programma Hart Voor Muziek, bracht afgelopen maart middels ‘I Love You Baby’ een Nederlandstalige versie uit van de discoklassieker ‘Can ’t Take My Eyes Off You’. De 38-jarige Eindhovenaar is sowieso zeer productief daar zijn nieuwe single ‘Want Jij’ al zijn zestiende is binnen 5 jaar terwijl vorig jaar ook zijn tweede album ‘Ademloos’ verscheen. ‘Want Jij’ (release 20.07) is overigens aantrekkelijk levenslied welke weliswaar klein en indringend begint, maar uiteindelijk wordt het weldegelijk een vlotte en zeer feestelijke track met hoog meezinggehalte.

Lees meer...

PonsenW-GaWESLEY PONSEN – GA JE MET ME MEE

Er allebei voor gaan..!

• NOOTDORP • De carrière van Wesley (30) begint in de kroeg van zijn oom en tante waar hij zijn favoriete muziek draait als Dj Wess. Zijn debuutsingle ‘Laat Me Niet Alleen’ verschijnt in maart 2010 maar als hij later de talentenjacht van Oosterhout Live wint gaat het hard met de geboren Hagenees die kort hierop succesvol is met de single ‘Laat Mij Maar Gaan’. Voor zijn nieuwe single ‘Ga Je Met Me Mee’ dat overigens al sinds 6 juli jl. via de streamingdiensten is te beluisteren, schreef Wesley zelf de Nederlandse tekst. Een uptempo, best trendy en muzikaal zomers ingerichte song dat alles heeft uit te groeien tot een airplayhit.

Lees meer...

FrielingB-ZonBIANCA FRIELING – LAAT DE ZON IN JE HART

Na-na-na-na..!

• DUIVEN • Vanaf haar vijftiende laat Bianca (26) zich als zangeres gelden en meteen krijgt ze veel positieve reacties. In 2010 wordt ze tweede achter Susanna Veldmeijer in een talentenjachten waarin gezocht wordt naar ‘de prinses van het levenslied’. In 2011 tekende ze voor haar debuutsingle ‘Hey Lieve Schat’ maar pas vanaf 2016 brengt ze regelmatig nieuwe singles uit. Haar nieuwe liedje getiteld ‘Laat De Zon In Je Hart’ (nee, niet die van René Schuurmans), is een vlotte best leuke meezinger waarbij het toch wel wat jammer is dat de muziek zo overduidelijk uit een doosje komt.

Lees meer...

LeonD-GelukDÉON LÉON– JOUW GELUK

Wolter Kroes: “Déon, Nederlandse Ricky Martin”..!

• ROTTERDAM • Déon (27) lanceerde tijdens zijn eigen concert z'n zelfgeschreven solosingle ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’. Het zomerse liedje, dat gaat over zijn liefde voor zijn verloofde Rachel Kramer, is geschreven door Déon zelf en Emy Perez: “Emy komt uit Venezuela en heeft eerder geschreven voor Enrique Iglesias en Christina Aguilera. De klik met haar was zo tof, ze snapt helemaal wat ik wil. Die heerlijke zomerse klanken gemixt met mijn liefde voor het Nederlandstalige lied. Je kan er niet op stil blijven zitten en dát is nou precies wat ik wilde”, aldus Déon.

Lees meer...

BosE-DeuntjeEDWIN BOS – EEN LEKKER DEUNTJE

Vorige single basis voor nieuw liedje..!

• SCHOONEBEEK • Met zijn vorige single ‘Truckchauffeur In Hart En Nieren’ van maart jl. heeft Edwin (49) volgens eigen zeggen, behoorlijk goed gescoord wat airplay betreft. De sound van dat truckersnummer was de basis voor de opvolger ‘Een Lekker Deuntje’. Een vrolijk en aanstekelijk deuntje, uptempo en met een zeer herkenbare tekst voor jong en oud. Je herkent het vast wel, dat je ongemerkt een liedje of een melodietje in je hoofd hebt, waar je een bepaald gevoel bij hebt. Meestal gekoppeld aan een bepaalde herinnering. Soms met een lach en soms met een traan.

Lees meer...

MourikvB-ZegBERNARD VAN MOURIK – IK ZEG JOU

Gekozen voor écht levenslied..!

• ZALTBOMMMEL • Bernard (33) houdt van zingen, is getrouwd met Heidi, is vader van zoontje Ricardo en wordt gezien als de zingende interieurverzorger. In 2015 verscheen zijn debuutsingle ‘Genieten Van Het Leven’. De ambities van de zanger zijn helder; hij hoopt een plaatsje te veroveren in het Nederlandstalige muziekwereldje. Als het dus aan Bernard ligt gaan wij nog wel meer horen van hem. "Tijdens een artiestenreis van Henk Damen op Kos (afgelopen april), heb ik de knoop doorgehakt samen met mijn gezin…

Lees meer...

CantersD-BeterDANNY CANTERS – ZONDER JOU (BELLA CIAO)

Geïnspireerd door La Casa de Papel..!

• EINDHOVEN • Terwijl de meeste mensen de vakantie aan het inluiden zijn, dook Danny (35) nog snel even de studio in om een vette plaat op te nemen. ‘Beter Zonder Jou (Bella Ciao)’ is afgeleid van de muziek uit de populaire serie La Casa de Papel. Danny, als fan van de serie, bleef met dit liedje in zijn hoofd zitten. Hij besloot daarom de melodie, welke uit 1919 stamt, te gebruiken voor zijn nieuwe single. Frank Verkooyen verzorgde het arrangement en nam het geheel op in zijn studio.

Lees meer...

Jaman-LaatJAMAN – LAAT DE ZON VOOR ALTIJD SCHIJNEN

En wordt wakker met een lach..!

• OLST • ’t Is nooit een geheim geweest en ondertussen moet toch ook bekend zijn dat volkszanger Jaman (37) dol is op reggae. Eerder werden singles in deze stijl als ‘Samen Dansen Op De Reggaebeat (2014) en ‘Blijf Bij Mij De Hele Nacht (2016) leuke hitjes en nu we ons in de hoogtijdagen van de zomer bevinden, is het wéér raak. Echter dé verrassing van de zwoel zomerse meezinger ‘Laat De Zon Voor Altijd Schijnen’ is het koor dat vanaf 2.10 min. uitpakt in een setting die we kennen van gospelgezelschappen terwijl er sowieso al een orgel meeloopt tijdens deze song. In meerdere opzichten verrassend dus.. én erg hitgevoelig!

Lees meer...

PetersJ-WeetDJhenryJUDITH PETERS Ft. Dj HENRY – JA IK WEET IK WORD WAT OUDER

Klassieker opgepimpt..!

• DOESBURG • Drie jaar na haar singles ‘Hart & Ziel’ en ‘Zomercarnaval’, verraste Judith dit voorjaar met het liedje ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet’ dat volop gedraaid is in het land en bijvoorbeeld de HHF-TOP40 haalde met een negende stek als hoogste positie. Zowel in Oostenrijk als aan de Costa ’s zet Judith samen met haar partner Henry Gerritsen (Dj Henry) gezellig shows neer. Nadat ze in het verleden al menig liedje samen opnamen, geschiedt dit nu wederom met de Hazes-cover ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’ dat u ook kent van Henk Bernard. Nu is het gestoken in een lekker trendy en dansbaar jasje!

Lees meer...

DeAlpenzusjes-MijneDE ALPENZUSJES – WIL JIJ DE MIJNE ZIJN

Wat doet jouw eendje onder water..?

• DEN DUNGEN/BERKEL ENSCHOT • Met o.a. de ‘Jungledans’ en ‘Naar De Costa’ lieten De Alpenzusjes, sinds 2014 bestaande uit Kirsten en Chantal, ook in de zomer van zich horen. En ach, heb je perse sneeuw en een après-ski hut nodig om feest te vieren? De Alpenzusjes doen het zonder die ingrediënten al jaren goed in ons land en komen nu met ‘Wil Jij De Mijne Zijn’. En die feestplaat (uiteraard), gaat over de voorliefde van de dames voor.. één of ander badeendje! Of zouden zij hier toch iets anders mee bedoelen? Oeh-la-la! Verantwoordelijk voor de tekst van dit hartstikke leuke liedje zijn de Ko ’s.

Lees meer...