Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

NendelsT-SchuldTYGO NENDELS – DOOR JOUW SCHULD

Na de polonaise tijd voor een levenslied..!

• BEST • Tygo (47) lanceerde in 2010 zijn debuutsingle ‘Omdat Ik Van Je Hou’. Later in dat jaar wist zijn tweede single ‘Geen Wonder Dat Ik Ween’ heel veel airplay te scoren. Inmiddels zijn al diverse singles verschenen van Tygo die te boek staat als een levensliedzanger met een natuurlijke snik en een uit duizenden herkenbaar eigen geluid. Na de feestplaat ‘Tijd Voor De Polonaise’ van vorig jaar komt de Brabander nu met het levenslied ‘Door Jouw Schuld’. Een volkse pakkende radioplaat met een echt verhaal, eentje een fraaie gedragen melodielijn ook en daarnaast bezit het een hoog meezinggehalte.

Lees meer...

VerkooyenF-BlijfFRANK VERKOOYEN – BLIJF VOOR ALTIJD BIJ MIJ

Vlinders blijven maar fladderen..!

• BREDA • Frank Verkooyen (50) was er vooraf niet zo zeker van, maar uiteindelijk bleek zijn in september vorig jaar verschenen single ‘De Waarheid’, waarvan ook een partyversie verscheen trouwens, een enorm landelijk succes! De single bereikte de zevende plaats in de HHF-TOP40 waarin het uitzonderlijk lang, liefst 19 weken, zou vertoeven en is dus heel veel gedraaid. Voor een opvolger ligt de lat dan wel hoog natuurlijk. De Brabander, die kort geleden als producer nog hits mocht bijschrijven van Henk Dissel en Willem Barth, liet zijn oog vallen op ‘Blijf Voor Altijd Bij Mij’ van het Tilburgse kindsterretje Demis uit 1996.

Lees meer...

Ancora-CalypsoANCORA – CALYPSO

Hit, hit hit..!

• PURMEREND • Een voor Ancora ongebruikelijk lange stilte, is voorbij. Harm Wolters onderging afgelopen januari een zware hartoperatie. Iedereen leefde van minuut tot minuut mee met Harm maar al snel bleek dat de operatie uitstekend was verlopen. Inmiddels is Harm zodanig hersteld dat hij weer volop meedraait met alle opnames en optredens van de groep. De Shantypop-formatie heeft nu gekozen voor de John Denver-klassieker ‘Calypso’, als nieuwe single maar dan uiteraard wel gewoon  in het Nederlands op tekst van Jan Keizer...

Lees meer...

BernardH-KonHENK BERNARD – KON JIJ HIER NOG MAAR EEN KEER ZIJN

Mooi zijn- en blijven die gedachten..!

• ST. MICHIELSGESTEL • Volgers van het Nederlandstalige lied kennen Henk Bernard (51) al zo’n 11 jaar als één van de meest sympathieke levensliedzangers van ons land. Hij heeft zich ondertussen weten te vestigen tussen de bekende namen in het circuit, staat ook op de grotere evenementen en heeft reeds vele geluidsdragers in de (digitale) winkelschappen liggen. In 2013 én in 2014 sleepte hij met zijn albums ‘Met Gevoel’ als ook ‘Puur Liefde’ de titel ‘Album van het Jaar’ in de wacht. Zijn nieuwste single…

Lees meer...

Romana-MaaktROMANA – HET MAAKT NIET UIT

Geen ene fluit.. wat ze zeggen!

• LEEUWARDEN • “We troffen Romana bij zomertoers en raakten enthousiast over haar vocale mogelijkheden. Ze is tenger, klein van stuk maar de looks, uitstraling en bewegingen zijn puur en oprecht. Romana is dan ook iemand om in de gaten te houden voor de (nabije) toekomst”, aldus een HHF-recensie uit 2008. Inmiddels zijn we dus 10 jaar verder, telt de zangeres bijna 28 lentes en leverde ze in 2017 na afwezigheid van 5 jaar weer eens een single af. ‘Als Jij Je Geld Kon Verdienen Met Liegen’ van toen wordt nu gevolgd door ‘Het Maakt Niet Uit’…

Lees meer...

Mieke-EersteMIEKE – EERSTE LIEFDE

..bezegel je met rozen van papier!

• HERSELT (B) • Met singles als 'Een kind zonder moeder', 'Mijn beste vriendin' en 'Charlie Chaplin' zet Mieke (60) zichzelf in de zeventiger jaren op zowel de Vlaamse als Nederlandse muziekkaart. De zangeres die ook in ons land van noord tot zuid bekendheid geniet, zit inmiddels al meer dan 50 jaar in het vak. De laatste jaren stonden vooral in het teken van duetten met Luc van Meeuwen (‘Samen Kunnen Wij De Wereld Aan’, Nr.1 in de HHF-TOP40 in 2013), terwijl ze vorig jaar voor de release van het album ‘Parels’ een aantal duetten opname met Bandit…

Lees meer...

BenjaminR-MeisjeRAY BENJAMIN – WAT MOOI BEN JIJ

Hoofdprijs uit de liefdesloterij..!

• LEIDEN • Van de 850 inschrijvers bereikte Ray Benjamin (20) onlangs de beste 50 van het televisieprogramma “Topper Gezocht”. Ook begin 2015 maakt de Leidse zanger zijn opwachting in een talentenshow op televisie; hij kreeg vele complimenten bij zijn deelname destijds aan Bloed, Zweet & Tranen. Tom Peters produceerde ‘Wat Mooi Ben Jij’ voor de Leidse zanger. Een energieke, vrolijke en zomers getinte uptempo meezinger opgenomen en geproduceerd in Nederhorst den Berg. Verwacht mag worden dat deze tijdloze single volop gedraaid gaat worden de komende maanden in ons land!

Lees meer...

BoumaW-BlindWIMMIE BOUMA – BLIND VERTROUWEN

Zwollenaar onderweg naar 15-jarig jubileum..!

• ZWOLLE • Wimmie (38), bekend van de klapper ‘De Ring Die Jij Draagt’, kreeg een aantal demo’s aangereikt, en koos voor ‘Blind Vertrouwen’ als single: “Het lied sprong er voor mijn gevoel uit, deze sound past echt bij mij en ik ben ervan overtuigd dat de fans het typisch Wimmie Bouma vinden”, aldus de zanger die toewerkt naar zijn 15-jarig jubileum. “We hebben afgesproken dat we op deze voet verder gaan”. De track is een gedragen, ritmische uptempo popschlager dat zijn weg in ons radiolandschap moet kunnen gaan vinden en daarnaast de potentie bezit onze hitlijsten te gaan beklimmen, zo vermoeden wij althans.

Lees meer...

KoenenA-LuchtARJAN KOENEN – ER HANGT ‘N FEESTJE IN DE LUCHT

Zanger debuteert met twee uiteenlopende liedjes..!

• WESTERVOORT • Arjan (23) zingt sinds 2016 en gaat daarbij gericht te werk. Stapje voor stapje, realistisch maar met ieder stapje proberen meters te maken. Zijn motto: “Als je het doet, doe het dan goed”, wetende dat uiteindelijk altijd het publiek bepaalt wat ze goed en leuk vinden. Arjan probeert naar een eigen sound en repertoire toe te werken, toegankelijke melodieën en teksten, maar altijd met jonge eigentijdse arrangementen, zowel bij het feestgevoel als ook bij rustige liedjes. Hij debuteert nu met zijn eerste liedjes ‘Papa’ en ‘Er Hangt ‘n Feestje In De Lucht’.

Lees meer...

TombalM-Als

MITCHEL TOMBAL – ALS IK JE VRAAG

Zomers en vrolijk..!

• HARDERWIJK • Mitchel (22) debuteerde eind 2016 met de vlot vrolijke poppy plaat ‘Hey’. De zanger wil proberen een plekje te bemachtigen in het zo drukke Hollandse muzieklandschap. En met zijn nieuwe plaat, het vrolijke en zomer ‘Als Ik Je Vraag’ geproduceerd in Roosendaal bij Sonic Solutions, hoopt de Harderwijker weer een stapje te zetten. De tweede track op de single is getiteld ‘We Gaan Los’, een liedje dat Mitchel eind december vorig jaar uitbracht.

Lees meer...

SmildaM-KwijtMELISSA SMILDA – IK BEN DE WEG WEER EVEN KWIJT

Tweede single van Groningse..!

• PEIZE • De in de stad Groningen geboren Melissa is sinds 2012 actief als zangeres zowel solo als in de band “Ideaal” waarin ook haar vader speelt. Haar vader speelt sowieso een belangrijke rol in haar muzikale carrière, want hij is ook haar manager en samen timmeren ze aan de weg in Nederland en België. Als 19-jarige brengt Melissa eind 2017 haar debuutsingle ‘De Allermooiste Ogen’ op de markt en nu is de opvolger ‘Ik Ben De Weg Weer Even Kwijt’ uit. Een feestelijke en zeker ook aanstekelijke meezinger waarmee de zangeres zeker airplay moet kunnen gaan scoren, en dat in de sfeer van een tarantella!

Lees meer...

WerrensR-OverRINUS WERRENS – IS HET OVER

Nieuwe studio, -label, -songwriter en andere muziekstijl..!

• BREDA • Met zijn eerste singles ‘Kun Jij Me Zeggen’ en ‘Kom Toch Bij Mij’ in 2011, zette de Brabander zichzelf nadrukkelijk in de schijnwerpers bij de liefhebbers van de Nederlandstalige volksmuziek. In 2014 verscheen het eerste- en tot nu toe enige album van de nu 24-jarige Bredanaar, die ondertussen wel al 11 singles op zijn naam heeft staan. En dat is inclusief zijn nieuwste, getiteld ‘Is Het Over’. Hiervoor ging de zanger die op HollandseHitsForum.nl jaren geleden al positief werd belicht, naar een voor hem nieuwe studio en bovendien is het zijn eerste plaat op een voor Rinus nieuw label.

Lees meer...

DamvD-KomeetDENNIS VAN DAM – ALS EEN KOMEET

Horecaondernemer maakt comeback..!

• HELLENDOORN • Dennis (38) zingt al sinds zijn 15de, stond o.a. op de Mega Piraten Festivals, maar hij ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Hij is echter niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar dus ook zanger. Hij werkt momenteel aan zijn comeback en doet dit door het uitbrengen van de single ‘Als Een Komeet’. U kent dit nu in een vernieuwd feestelijk jasje uitgebrachte nummer van de Groningse zanger René Becker die er 10 jaar geleden behoorlijk wat landelijk succes mee wist te scoren. Of dit nu weer zal gebeuren, zal de tijd uitwijzen, op de bühne zal dit vast wel aanslaan bij het publiek.

Lees meer...